2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese

uzun süredir okuyorum ama bi fırsat bulup yazamadım biz iyiyz çok şükür yanlız ben hala yaseminle çınarı merak ediyorum

dün kızıma diş buğdayı yaptık bi arkadaşım oğluyla kızıma bağda çok eğlenceliydi

onları izlemek başından attık buğdayları ata şaşırdı benim fıstığım başındakileri alıp alıp yedi çok komikti

ela artık koltuktan tutup dikelirken ellerini bırakıp baya dikeliyo yerden bi yere tutunmadan kalkmaya çalışıyor

çok hareketlendi eyaa eyaaa eyaaaa diye geziyo al vee veememmm bu tarz kelimeleri söylüyor ama en çok ismini söylüyo

kızımın saçları hala çok uzun değil bi aradaş ilaçtan bahsetmişti vitaminden bi araştırıyım bakalım

duru nasıl büyümüş yerim onun şapkasını pempişli güzel

zaman ne kadar çabuk geçiyor allah sağlık versin yavrularımıza

ben yoğun tempoda çalışıyorum kızımı özlüyorum bir haftadır kucağımda uyuyor ayağımda sallayınca kalkıyo oturuyo ama kucağıma alırsam uyuyor

bizden haberler böylee bi geçmişe bakııyım

canım geçmiş olsun oyuncak hakkındaki fikrimi yazıyım ben doğal haline bıraktım kızımı kendi öğreniyor mutlaka eğlencelidir ama ben eminimki alsam kızım hmen sıkılır

çabuk sıkılan bi yapısı var çok çok da ucuz bi araba değil yani alıyım oynamazsa durur denebilecek bi araba değil eğer bebişin herşeyden çabuk sıkılmıyosa alabilirsin

günaydıııııııııııııııın

nasılsınız hanımlar
diş buğdayınız hayırlı olsn efsun

bizim halen dişimiz yok ya tembel benım oğlumm sanırım
ama emeklemesi süper tutunup kalkıyo elini bırakıp dengede durabiliyo tek elini hafif tutuyorum 2-3 adım atıyo sıpa
illa yürücek ama emeklerken nereyı bulsa hemen kalkıyo ayağa en güzel zamanları yaaaa baktıkça içim eriyo sanki bu nası bi sevgidir
böyle hayran hayran bakışı var bana ölüyorum resmen ona ayyyyyyyy çok özledim yinee öğlen olsada yesem onu eve gidip

bu arada halen uykularımız kötü çok dağınık yatıyo kendini ordan oraya atıyo kıpır kıpır hanı dursa az 2 dakka dalcak uykuya ama durmuyo ki dalsın bu huyuda güzel olsa tadından yenmicekmiş
allah başka dert vermesın yinede

yemekleri güzel yiyo çorbadan çok hoşlanmıyo
köfte , et, tavuk balık yicek onları yerken ımmmmmmmm ımmmmmm nası zevkle yiyo
bizden haberler böyle

efsuncum diş buğdayınız hayırlı olsun. maşallah kızına benim oğlanın konuşmakla falan işi yok ortalık kurcalasın tek derdi o nerde karıştırılacak şey var orda bitiyor. baba dede mama hadi diyor ama bilinçli söylediğini sanmıyorum heceliyor kendince.

ya kızlar eren emerken ısırmaya başladı daha önce birkaç defa yaptı sonra unuttu yine başladı. bir de ısırdıktn sonra bana bakıp gülüyor komik birşey yaptım sanıyor herhalde. nerden çıktı bu çok acıtıyor.

papatyam bende kısa kollu kolsuz uzun kollu hepsini giydirdim dışına giydirecegm şeye göre.bizimkide sürünmeye başlamadan önce dönerek gidiyodu şimdi emekliyor tutunup kalkıyo duru da emekliycektr muhtemel bu sırada yapıyır bunları çocuklar genelde
gerçekten tam sevilmelik sıpalar ama ben bu sıpanın bu hallerini kayıt altına alamıyorm şu anda çünkü benim sıpam foto mak. bozdu

canım bi yerde okumuştm böyle yaptıkları zaman hiç tepki vermiyceksin eger yapmaya devam ederse hayır deyip memeyi çekip vermiycksin bi daha o anda unutuyolarmış öyle öyle.benimki de ısırıyo arada ama uyurken farkında olmadan.ben uygulayamadım o yüzden bu yöntemi sen devam ederse bi dene istersen

slm kızlar.cadım bir iki kez ısırdı kaşımak için yaptı dişini sanırım tepki vermedim ama ondan sonra emerken dişİ ısırdığı kısma giriyor .emzirmek gitgide zorlaşıyor.Beni gördüğü an acıkıyor üstüme saldırıyor. Yalnız bırakmaya gelmiyor artık kalkıp en yakın yerden baş aşağı inmeye çalışıyor.

Kızlar sizde de oluyor mu dönem dönem ruhum sıkılıyor sanki hiçbişeyden zevk almıyorum.Acaba bu dönem böyle mi gitcek,,, sıkıntı yapacak hiç birşey yok çok şükür ama ağlamak istiyorum.kayınvalidemle kayınbabam burdaydı 1 aydır şimdi onlar gidince ev bomboş geldi ağlamak geliyor içimden

aynen canım bu ara bende de oluyor hiç nedensiz içim sıkılıyor. mevsim geçişlerinden herhalde elimi kolumu kaldırmak istemiyorum. kimsen yoksa yanında ondan da oluyor. ben yanlızım kimsem yok sık sık gidiyoruz annemlere kayınvalidemlere ama burda olsalar bu kadar sıkılmazdım herhalde.

teşekkür ederim, oğlum yavaş yavaş düzeliyor ama hala gece uykuları düzensiz.
oğlum öyle çok sıkılgan birisi değil sevdiği oyuncakla uzun süre oynayabiliyor. sanırm bu hafta sonu alacağım. bu arada indirime girmiş şuan 64 tl ye satılıyor, bilginiz olsun.

teşekkür ederim, oğlum yavaş yavaş düzeliyor ama gece uykuları hala düzensiz.
çabuk sıkılan bir çocuk değil sevdiği oyuncakla uzun süre oynayabiliyor. sanırım bu hafta alacağım. birde indirime girmiş 64 tl ye satılıyor bilginiz olsun.

işte oğluşumun playskool ilk arabamla ilk videosu. daha acemiyiz teyzeleri.
MVI_3328.MOV - YouTube

maşallah erene egemen sürünüyo komando gibi parmak uçlarına bastığı için sıralama yok daha ilk arabam bizdede var ablam vermişti üstüne oturduğu zama geri geri gidiyo büyüdükçe tam sıkmalık oluyolar

günaydın herkese
oğluşumdan sizlere teşekkürler teyzeleri.
balkondayız şimdi çok seviyor benim kuzu balkondan bakmayı. oturduğumuz muhit çok güzel cıvıl cıvıl kuş sesleri evimizin önünde ağaçlar gürültüsüz ortam. balkonda çok rahat oturabiliyoruz.

işte oğluşumun playskool ilk arabamla ilk videosu. daha acemiyiz teyzeleri.
MVI_3328.MOV - YouTube

maşallah erene yaa
bizim tospaa onu tek eliyle tutuyo içinde değil dışından gidiyo birde
en çok arkadaki dönen zımbırtısını seviyo

öğlende erkek kardeşim vardı illa gezdircek onu nası ağlıyo tutuyo elini dayısının doğru kapıya
çıkardı terasta dolandılar biraz eve geldiler ağlıyo dışarda durcak sıpa eve girmicek çok fena oldu ya napcaz bilmıyom artık

sarı papatya duru nasıl oldu kaka yapması düzeldimi diyetle arada girip okuyorum yazmaya fırsat kalmıyo

geçen hafta iyiydi bu hafta yine başladı..yarın baryumlu kolon grafisini çektircez hastanedeyiz yarın...bu akşam baryumu içircez..ama hala çok kararsızım çektirmekte..
duphalaclamı yapıyor yoksa diyetmi fayda etti biraz bilmiyorum...

yarınki çekimi iptal ettim..kaç gündür röntgen teknisyenleriyle görüşmek için arıyordum bugün ulaştım ve aklımdakileri sordum..ordaki kız bile 10 aylık olunca acıdı..başka tetkikler yaptır herşeyi dene en son bunu yaptır dedi gerçekten zor yazık dedi..bide iyiki aramışım baryumun içilmesini aklım almıyordu birtürlü zaten içilmicekmiş bana yanlış tarif etmişler sakın sakın haaa dedi..yaaa az daha çocuğumu zehirleyecektim...çektirmiyorum işte..bağırsağın sonuna kadar makattan hortum gibi o skopy sokuluyormuş..ben 1 kere görmüştüm onu hayatta en kötü şey o heralde..
ama gastroya götürücem bide deriden alerji testi yaptırcam olmazsa bide başka cerrahiye daha götürcem bakalım..

günaydın hanımlar mutlu günler.

canım iyiki aramışsın nasıl dikkat etmezler nasıl yanlış tarif ederler ya. kendi elinle zehirler gibi rabbim korusun. neyse canım çok geçmiş olsun. ne gerekiyorsa yaptır canım başka doktorlar da görsün. rabbim şifanızı versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…