- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #2.081
Merhaba arkadaşlar,
dün oğlumu sonunda doktora götürdüm üşütmüş antibiyotik verdi bugün biraz sakinleşti.
Dün oyuncakcıda playskoolun benim ilk arabam diye bir oyuncak gördüm acaba hiç kullanan varmı tavsiye edermisiniz. ben hiç yürüteç kullanmadım, ama bu oyuncak çok mantıklı görünüyor.
bu ara hava sıcak herkes dışarda galiba...
dışarısı iyide evin içi çok soğuk oluyo hala öğlene kadar..gecede serin baya..kalariferlerde yanmıyor artık bizim..durunun üstüne küçük yün yorgan örtüyorum..kışın örtmemiştim şimdi örtüyoruz..
kısa kollu zıbın giydirmeye başladınızmı??ben hala uzun kollu çıtçıtlı zıbın giydiriyorum içine belinide topluyo iyi oluyor..atlet kilota taaa yaza geçicem..bu hafta kısa kollu zıbınlar alırsam giydireyim artık diyorum..1 tane aldım ama giydirmekten korkuyorum üşür diye..hatta gece çok soğuk olursa elektrikli soba bile yakıyorum biraz...
duru hanım farklı stiliyle emeklemeye alıştı iyice...evin içinde yatakta heryerde yuvarlanıyor...döne döne gidiyor heryere...acaba emeklemeden önce böylemi olur bütün çocuklar..daha emeklermi dersiniz..bugün koltuktan düştü dönerken kafasını halıya çarptı ağlamadı hiç..nasıl çocuksa..
öptüm hepinizi..19 mayıstan sonra memlekete gidiyorum bende 1 ay yokum..
ya kızlar eren emerken ısırmaya başladı daha önce birkaç defa yaptı sonra unuttu yine başladı. bir de ısırdıktn sonra bana bakıp gülüyor komik birşey yaptım sanıyor herhalde. nerden çıktı bu çok acıtıyor.
canım bi yerde okumuştm böyle yaptıkları zaman hiç tepki vermiyceksin eger yapmaya devam ederse hayır deyip memeyi çekip vermiycksin bi daha o anda unutuyolarmış öyle öyle.benimki de ısırıyo arada ama uyurken farkında olmadan.ben uygulayamadım o yüzden bu yöntemi sen devam ederse bi dene istersen
slm kızlar.cadım bir iki kez ısırdı kaşımak için yaptı dişini sanırım tepki vermedim ama ondan sonra emerken dişİ ısırdığı kısma giriyor .emzirmek gitgide zorlaşıyor.Beni gördüğü an acıkıyor üstüme saldırıyor. Yalnız bırakmaya gelmiyor artık kalkıp en yakın yerden baş aşağı inmeye çalışıyor.
Kızlar sizde de oluyor mu dönem dönem ruhum sıkılıyor sanki hiçbişeyden zevk almıyorum.Acaba bu dönem böyle mi gitcek,,, sıkıntı yapacakhiç birşey yok çok şükür ama ağlamak istiyorum.kayınvalidemle kayınbabam burdaydı 1 aydır şimdi onlar gidince ev bomboş geldi ağlamak geliyor içimden
canım geçmiş olsun oyuncak hakkındaki fikrimi yazıyım ben doğal haline bıraktım kızımı kendi öğreniyor mutlaka eğlencelidir ama ben eminimki alsam kızım hmen sıkılır
çabuk sıkılan bi yapısı var çok çok da ucuz bi araba değil yani alıyım oynamazsa durur denebilecek bi araba değil eğer bebişin herşeyden çabuk sıkılmıyosa alabilirsin
canım geçmiş olsun oyuncak hakkındaki fikrimi yazıyım ben doğal haline bıraktım kızımı kendi öğreniyor mutlaka eğlencelidir ama ben eminimki alsam kızım hmen sıkılır
çabuk sıkılan bi yapısı var çok çok da ucuz bi araba değil yani alıyım oynamazsa durur denebilecek bi araba değil eğer bebişin herşeyden çabuk sıkılmıyosa alabilirsin
işte oğluşumun playskool ilk arabamla ilk videosu. daha acemiyiz teyzeleri.
MVI_3328.MOV - YouTube
MVI_3328.MOV - YouTube
maşallah
ne güzel sürüyor hakkaten kıpırdak çok yakında yürür seninki..ne güzel kendisi oturuyo tutunup...
aferin erene..
MVI_3328.MOV - YouTube
sarı papatya duru nasıl oldu kaka yapması düzeldimi diyetle arada girip okuyorum yazmaya fırsat kalmıyo
yarınki çekimi iptal ettim..kaç gündür röntgen teknisyenleriyle görüşmek için arıyordum bugün ulaştım ve aklımdakileri sordum..ordaki kız bile 10 aylık olunca acıdı..başka tetkikler yaptır herşeyi dene en son bunu yaptır dedi gerçekten zor yazık dedi..bide iyiki aramışım baryumun içilmesini aklım almıyordu birtürlü zaten içilmicekmiş bana yanlış tarif etmişler sakın sakın haaa dedi..yaaa az daha çocuğumu zehirleyecektim...çektirmiyorum işte..bağırsağın sonuna kadar makattan hortum gibi o skopy sokuluyormuş..ben 1 kere görmüştüm onu hayatta en kötü şey o heralde..
ama gastroya götürücem bide deriden alerji testi yaptırcam olmazsa bide başka cerrahiye daha götürcem bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?