2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

o ne saçma bişe yaaaaa
çok sinirlendim nası yanlış tarif ederler içilmemesi gereken bişeyı içir derler
daha 10 aylık zehirlense allahım korusun birşey olsa kim vercek hesabını
ay yanlış dedik özür dileriz olabilirmi böyle birşeyde

bizde suçluyuz araştırıp bakabilirdik
ben böbreklerimde taş varken bi ilaç içmiştim akşamdan bağırsakları temızlemişti öyle birşey sandım

iyiki araştırıp sormuşsun papatyam :13:

allah korumuş canım ben eczanede çalışmadan önce ne olursa olsun prospektüsünü kesin okurdum ne diye çok geçmiş olsun

maşşallah canım. temmuz bebesi mi bu.ayyy benmki yenilerde sağından soluna dönmeyi öğrendi.hantal kız

6 temmuz doğumluyuz teyzesi. çok kıpırdak benimki de hiç durmuyor yerinde. bir alt değiştiriyoruz kavga dövüş. ayaklarımla kollarından bastırmak zorunda kalıyorum o kakalı haliyle kalkıp gitmeye çalışıyor.

ayy canım benimkide 7 temmuz dogumlu aynı eren gibi. babası artık degiştrmiyo altını durmuyo diye

efsuncum arada görüyorum seni ama yazmaya fırsatın olmuyor herhalde. elanın saçları için ilaç demiştin yeni aklıma geldi. bence ilaç kullanma canım kendi haline bırak . bizim komşunun kızının saçları geç çıktı. çok iyi hatırlıyorum ilk yaşgününde keldi resmen. şimdi kocaman kız oldu ve çok gür saçları var tokalar tutmuyor. zamanı gelince çıkacaktır saçları takma kafana.

biz 22 temmuz doğumluyuz altını açtığımda dedededede diyip bi kaçısı var totusundan ısırasım geliyooo

Kızlar 2 gündür rahatsızım dün tahlil yaptırdım kayboldu tahlil labaratuarda anlamadım nasıl şey bugün tekrar verdim idrarda değerlerim anaormal yüksek çıktı moralim bozldu bebişimle doğru dürüst ilgilenemedim 2 gündür

canım çok geçmiş olsun. neymiş sebebi niye böyle yüksek çıkmış acaba. sıkma canını ilaç vermediler mi?

geçmiş olsun canım .neyseki kan tahlili değilmiş idrarsa ver gitsin.Ben en son adet olmuyorum diye gitmiştim kadın doğumcuya gebelik yok dedi tahlil filan yapmıcakmısınız neden olmuyorum adet belki hormonlarla alakalıdır demiştim tamam öyleyse dedi kan tahlili yapalım dedi salak sadece hamileliğe baktırmış.o kadarda kan verdim.Bazen benim bile içimden çok şeyler geçiyor bu gibi doktorlar için.

kızlar konuyla alakasız ama ne olur cevap verin
hafta sonunu kayınvalidemlerde geçirdik orda eltilerimin çocukları falan su çiçeği olmuştular haberim yoktu bende aldım kucağıma çocukları ben şu anda eve geldim 13 aylık yeğenim var acaba kucağıma aldığım için mikrop bulaşmışmıdır ve ye yeğenime bulaştırmaktan korkuyorum ne yapmam lazım acil cevap

yapacak çok birşey yok aslında bir banyo yapsaydın keşke. bulaşacağı varsa bulaşır.birde 10 gün içinde benim oğlum 2 yiğenim kız kardeşim sırayla su çiçeği geçirdi ondan ona ondan ona çokda engel olamadık önüne geçemedik bulaşdı hepsine yani inş. bişey olmaz..

canım cepten takip ediyorum o yüzden yazamıyorum
kızımın saçları birden çoğaldı dediğin gibi
yaaa bizim iş yerinde yutube kapalı izleyemedim videoyu ama çok merak ediyorum canım

arkadaşlar ela üst dişlerini çıkarıyo köpek dişlerde dahil olmak üzere hepsi kabarmış hatta üst dişinin biri patladı çıktı ucu çok huzursuz
diştenmidir bilmiyorum burnu akıyo genzi tıkanıyo sürekli açıyorum burnunu walla kaç gündür uyku uyumuyorum çok yorgunum çookkk

canım benim arkadaşım hamileyken okula giden oğlu su çiçeği oldu ona geçmedi süreklü yanyanalardı korkma allah korktuğun yere uğratmasın

şuan şoktayım
nasıl böyle bi hata yaparlar
biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
diyorum aslında söylenecek çok şey varda topik kapanır

merhaba hanımlar keyifler yerindedir inşallah. biz iyiyiz teyzeleri çok şükür kendi kendine oyunlar oynuyor benim sıpa.
bebek arabamızdan şikayetçiyiz bugünlerde arkadaşlar nasıl pişman olduk. aradığımız herşey vardı arabada ama tutacak yerinin kademesi bozuldu iterken aşağı iniveriyor bileğimiz boşta kalıyor kontrol etmek zorlaşıyor. bir de sizde de oluyor mu bilmiyorum biraz kaygan zeminlerde yön vermek çok zorlaşıyor. allahım dün alışveriş merkezinde az daha yeni araba alacaktık o kadar sinir olduk. tekerlekler kilitleniyor sanki kilitleri de açık halbuki. aldığımız yeri arayacağız bakalım tamiri olacak mı olmazsa yenisini alacağız çok soğudum arabadan.
arabamız bu yazdığı gibi hiç de kolay katlanmıyor.
☞ Kanz Kz 905 ift Ynl Bebek Arabas : Eren Bebe - Bebek ve Cocuk Gerecleri Bisiklet Online Alveri Maazas

anam kaç tane çıkıyor öyle hepsi birden. canım diştendir büyük ihtimal benim kuzu da resmen hasta oldu kilo verdi diş yüzünden. ben de bekliyorum üstler çıkmadı daha çok uğraşıyor ağzıyla bugünlerde.

kızlar evet çok büyük bir hata bana kalsa yıkar mahkemeye veririmde eşim bişey yaptırmıyo..
cuma günü gastrologa ve beslenme uzmanına gittik...inek sütü diyetinin faydası oldumu dedi bende biraz oldu gibi ama duphalactanmı diyettenmi bilmiyorum dedim..süt diyetini açtı neocateyide rapor yazmadı..bende bebelac peptijunior aldım..normal mama veremem hemen kabız oluyor...bu seferde domates,turunçgil,soya,kuruyemiş,pirinç yasak ..kanda alerji çıkmadığı için çoklu gıda alerjisi daha zor dedi bulmak..deniyoruz bakalım..kafama yatmayan şeyleri uygulamıyorum ben..kaç defa normal mama alıp attım yine tekrar nasıl alırım..portakalı daha yeni vermeye başlamıştım zaten sanki ondanmı kabız oluyor onuda dinlemiyorum portakala devam..zaten portakal suyunu içtikten sonra bağırsakları çalışıyor biliyorum..ama domates yiyince yüzünde ve boynunda kızarıklık oluyor denedim...bide dün yumurta verdim hemen kabız oldu dün akşam çok zorlandı kaka yaparken azıcık bişey yapabildi bağıra bağıra..yavrum benden tutunuyor ıkınırken..halbuki önceki gün kakası yumuşaktı..
bilmiyorum artık kafayı yicem..ama bu ara iyi gibi şükür..
öpüyorum sizleri ve bebişlerinizi..Allah herkese sağlık sıhhat versin..

canım ya kıyamam küçücükler daha rabbim beterinden korusun senden destek alıyordur kuzun nasıl zorlanıyorsa. domatesten sonra ereninde ağız çevresi kızarıyor tarhana çorbsından sonra da oluyor. asit oranı yüksek herhalde ondan diyorum ben. domatesin temas ettiği yer kızarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…