- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #2.101
yarınki çekimi iptal ettim..kaç gündür röntgen teknisyenleriyle görüşmek için arıyordum bugün ulaştım ve aklımdakileri sordum..ordaki kız bile 10 aylık olunca acıdı..başka tetkikler yaptır herşeyi dene en son bunu yaptır dedi gerçekten zor yazık dedi..bide iyiki aramışım baryumun içilmesini aklım almıyordu birtürlü zaten içilmicekmiş bana yanlış tarif etmişler sakın sakın haaa dedi..yaaa az daha çocuğumu zehirleyecektim...çektirmiyorum işte..bağırsağın sonuna kadar makattan hortum gibi o skopy sokuluyormuş..ben 1 kere görmüştüm onu hayatta en kötü şey o heralde..
ama gastroya götürücem bide deriden alerji testi yaptırcam olmazsa bide başka cerrahiye daha götürcem bakalım..
yarınki çekimi iptal ettim..kaç gündür röntgen teknisyenleriyle görüşmek için arıyordum bugün ulaştım ve aklımdakileri sordum..ordaki kız bile 10 aylık olunca acıdı..başka tetkikler yaptır herşeyi dene en son bunu yaptır dedi gerçekten zor yazık dedi..bide iyiki aramışım baryumun içilmesini aklım almıyordu birtürlü zaten içilmicekmiş bana yanlış tarif etmişler sakın sakın haaa dedi..yaaa az daha çocuğumu zehirleyecektim...çektirmiyorum işte..bağırsağın sonuna kadar makattan hortum gibi o skopy sokuluyormuş..ben 1 kere görmüştüm onu hayatta en kötü şey o heralde..
Ama gastroya götürücem bide deriden alerji testi yaptırcam olmazsa bide başka cerrahiye daha götürcem bakalım..
işte oğluşumun playskool ilk arabamla ilk videosu. daha acemiyiz teyzeleri.
MVI_3328.MOV - YouTube
maşşallah canım. temmuz bebesi mi bu.ayyy benmki yenilerde sağından soluna dönmeyi öğrendi.hantal kız
6 temmuz doğumluyuz teyzesi. çok kıpırdak benimki de hiç durmuyor yerinde. bir alt değiştiriyoruz kavga dövüş. ayaklarımla kollarından bastırmak zorunda kalıyorum o kakalı haliyle kalkıp gitmeye çalışıyor.
6 temmuz doğumluyuz teyzesi. çok kıpırdak benimki de hiç durmuyor yerinde. Bir alt değiştiriyoruz kavga dövüş. Ayaklarımla kollarından bastırmak zorunda kalıyorum o kakalı haliyle kalkıp gitmeye çalışıyor.
Kızlar 2 gündür rahatsızım dün tahlil yaptırdım kayboldu tahlil labaratuarda anlamadım nasıl şey bugün tekrar verdim idrarda değerlerim anaormal yüksek çıktı moralim bozldu bebişimle doğru dürüst ilgilenemedim 2 gündür
Kızlar 2 gündür rahatsızım dün tahlil yaptırdım kayboldu tahlil labaratuarda anlamadım nasıl şey bugün tekrar verdim idrarda değerlerim anaormal yüksek çıktı moralim bozldu bebişimle doğru dürüst ilgilenemedim 2 gündür
kızlar konuyla alakasız ama ne olur cevap verin
hafta sonunu kayınvalidemlerde geçirdik orda eltilerimin çocukları falan su çiçeği olmuştular haberim yoktu bende aldım kucağıma çocukları ben şu anda eve geldim 13 aylık yeğenim var acaba kucağıma aldığım için mikrop bulaşmışmıdır ve ye yeğenime bulaştırmaktan korkuyorum ne yapmam lazım acil cevap
efsuncum arada görüyorum seni ama yazmaya fırsatın olmuyor herhalde. elanın saçları için ilaç demiştin yeni aklıma geldi. bence ilaç kullanma canım kendi haline bırak . bizim komşunun kızının saçları geç çıktı. çok iyi hatırlıyorum ilk yaşgününde keldi resmen. şimdi kocaman kız oldu ve çok gür saçları var tokalar tutmuyor. zamanı gelince çıkacaktır saçları takma kafana.
kızlar konuyla alakasız ama ne olur cevap verin
hafta sonunu kayınvalidemlerde geçirdik orda eltilerimin çocukları falan su çiçeği olmuştular haberim yoktu bende aldım kucağıma çocukları ben şu anda eve geldim 13 aylık yeğenim var acaba kucağıma aldığım için mikrop bulaşmışmıdır ve ye yeğenime bulaştırmaktan korkuyorum ne yapmam lazım acil cevap
ama gastroya götürücem bide deriden alerji testi yaptırcam olmazsa bide başka cerrahiye daha götürcem bakalım..
arkadaşlar ela üst dişlerini çıkarıyo köpek dişlerde dahil olmak üzere hepsi kabarmış hatta üst dişinin biri patladı çıktı ucu çok huzursuz
diştenmidir bilmiyorum burnu akıyo genzi tıkanıyo sürekli açıyorum burnunu walla kaç gündür uyku uyumuyorum çok yorgunum çookkk
kızlar evet çok büyük bir hata bana kalsa yıkar mahkemeye veririmde eşim bişey yaptırmıyo..
cuma günü gastrologa ve beslenme uzmanına gittik...inek sütü diyetinin faydası oldumu dedi bende biraz oldu gibi ama duphalactanmı diyettenmi bilmiyorum dedim..süt diyetini açtı neocateyide rapor yazmadı..bende bebelac peptijunior aldım..normal mama veremem hemen kabız oluyor...bu seferde domates,turunçgil,soya,kuruyemiş,pirinç yasak ..kanda alerji çıkmadığı için çoklu gıda alerjisi daha zor dedi bulmak..deniyoruz bakalım..kafama yatmayan şeyleri uygulamıyorum ben..kaç defa normal mama alıp attım yine tekrar nasıl alırım..portakalı daha yeni vermeye başlamıştım zaten sanki ondanmı kabız oluyor onuda dinlemiyorum portakala devam..zaten portakal suyunu içtikten sonra bağırsakları çalışıyor biliyorum..ama domates yiyince yüzünde ve boynunda kızarıklık oluyor denedim...bide dün yumurta verdim hemen kabız oldu dün akşam çok zorlandı kaka yaparken azıcık bişey yapabildi bağıra bağıra..yavrum benden tutunuyor ıkınırken..halbuki önceki gün kakası yumuşaktı..
bilmiyorum artık kafayı yicem..ama bu ara iyi gibi şükür..
öpüyorum sizleri ve bebişlerinizi..Allah herkese sağlık sıhhat versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?