- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #2.121
merhaba hanımlar keyifler yerindedir inşallah. biz iyiyiz teyzeleri çok şükür kendi kendine oyunlar oynuyor benim sıpa.
bebek arabamızdan şikayetçiyiz bugünlerde arkadaşlar nasıl pişman olduk. aradığımız herşey vardı arabada ama tutacak yerinin kademesi bozuldu iterken aşağı iniveriyor bileğimiz boşta kalıyor kontrol etmek zorlaşıyor. bir de sizde de oluyor mu bilmiyorum biraz kaygan zeminlerde yön vermek çok zorlaşıyor. allahım dün alışveriş merkezinde az daha yeni araba alacaktık o kadar sinir olduk. tekerlekler kilitleniyor sanki kilitleri de açık halbuki. aldığımız yeri arayacağız bakalım tamiri olacak mı olmazsa yenisini alacağız çok soğudum arabadan.
arabamız bu yazdığı gibi hiç de kolay katlanmıyor.
☞ Kanz Kz 905 ift Ynl Bebek Arabas : Eren Bebe - Bebek ve Cocuk Gerecleri Bisiklet Online Alveri Maazas
kızlar evet çok büyük bir hata bana kalsa yıkar mahkemeye veririmde eşim bişey yaptırmıyo..
cuma günü gastrologa ve beslenme uzmanına gittik...inek sütü diyetinin faydası oldumu dedi bende biraz oldu gibi ama duphalactanmı diyettenmi bilmiyorum dedim..süt diyetini açtı neocateyide rapor yazmadı..bende bebelac peptijunior aldım..normal mama veremem hemen kabız oluyor...bu seferde domates,turunçgil,soya,kuruyemiş,pirinç yasak ..kanda alerji çıkmadığı için çoklu gıda alerjisi daha zor dedi bulmak..deniyoruz bakalım..kafama yatmayan şeyleri uygulamıyorum ben..kaç defa normal mama alıp attım yine tekrar nasıl alırım..portakalı daha yeni vermeye başlamıştım zaten sanki ondanmı kabız oluyor onuda dinlemiyorum portakala devam..zaten portakal suyunu içtikten sonra bağırsakları çalışıyor biliyorum..ama domates yiyince yüzünde ve boynunda kızarıklık oluyor denedim...bide dün yumurta verdim hemen kabız oldu dün akşam çok zorlandı kaka yaparken azıcık bişey yapabildi bağıra bağıra..yavrum benden tutunuyor ıkınırken..halbuki önceki gün kakası yumuşaktı..
bilmiyorum artık kafayı yicem..ama bu ara iyi gibi şükür..
öpüyorum sizleri ve bebişlerinizi..Allah herkese sağlık sıhhat versin..
nerelerdesiniz hanımlar herkes gezmelerdemi
ben de burdayım erenden fırsat olursa geçebiliyorum bilgisayarın başına. uyuyor şimdi bıdık. yarın ankaraya gideceğiz oğlanın çamaşırlarını attım makineye. kayınvalidem çok özlemiş ereni biz de gidelim hadi hem anneler gününde yanında oluruz dedik.
iyi yolculuklar canım .dikkat et hava değişimi ve babaanneortam değişimi çarpmasın çocuğu. biz ne zaman gitsek huyumuz değişip geliyoruz eve gelince çarpılan biz oluyoruz.
iyi yolculuklar canım .dikkat et hava değişimi ve babaanneortam değişimi çarpmasın çocuğu. biz ne zaman gitsek huyumuz değişip geliyoruz eve gelince çarpılan biz oluyoruz.
temmuz anneleri size bişey sormak istiyorum deneyiminize dayanarak ben 32 haftalık hamileyim kızımın kilosu 2160 gr dr tombiş
bebek olcak dedi sormak ıstediğim yazın gıycegi kıyafetleri 0 3 ay almıştım sizce onlar kucukmu olur 3 6 aylıkla değiştirsemmi diye düşünüyorum bazılarını sizce ne yapmalıyım ?
temmuz anneleri size bişey sormak istiyorum deneyiminize dayanarak ben 32 haftalık hamileyim kızımın kilosu 2160 gr dr tombiş
bebek olcak dedi sormak ıstediğim yazın gıycegi kıyafetleri 0 3 ay almıştım sizce onlar kucukmu olur 3 6 aylıkla değiştirsemmi diye düşünüyorum bazılarını sizce ne yapmalıyım ?
ilahi çok hoşsun canım valla biz çarpılmayız ona eminim de erenin huyu suyu değişir mi bilmiyorum. çok tatlı bir kayınvalidem var benim 10 numara. rabbim herkese benimki gibi kayınvalide kısmet etsin.
canım öncelikle allah kucağına sağ salim almayı nasip etsin dr bazen yanılabiliyor ama diyelimki yanılmadı 4 kilo doğdu emin ol 0,3 aylık herşey olur çünkü benim kızım 3300 gr doğdu boyuda 54 cm di sadece patikli ayaklı pijamalarını tulumlarını giydiremedim sadece 1 ay giydi ama endişe etme diğer kıyafetlerinin içinde kayboluyodu 0 6 aylıklar çok büyk olur nacizane fikrim yaz bebeği olsada öyle elleri kolları açık tutamıyosun bilmiyorum hangi şehirdesin ama çok üşüyolar benim kızım 11 aylık hala uzun kollu çıtçıtlı giydiriyorm bol bol penye battaniye al allah bebeğini güle güle büyütmeyi nasip etsin
0-3 aylık kıyafeti ilk hafta giyebiliyor ondan sonrası2. hafta direk 3-6 ay a geçiyor bebeler insanın içi acıyor daha 1 kere giydirebildim diye bence 1 tane kıyafet ilk hafta için al hemde saklarsın onu diğerlerini büyük al ilk haftadan sonra hemen büyüyorlar öpüldün annnecik allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?