2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım bişey soracağım
bebek arabasını ne tarafa itiyosan sadece o tarafın tekerleri sağa sola dönecekmiş
senden taraf sabit olacakmış bide öle dene
benim arabamda kanz eklarım resmini çok memnunum
adam alırken demişti 4 tekeride hareketli kullanıyolar
sonra araba gitmiyo demişti bende ondan sonra dikkat ettim
bi dene bakalım ben çok rahat kullanıyorum Kanz KZ-V703A VİP Bebek Arabaları

canım allah yardımcın olsun çok zor ben bile ne yedireceğimi şaşırıyorum kaldıki bide diyet tek iyileşsinde prenses
kıyamam ona yaa ben ızıma portakal hiç yediremedim pişik oluyo direk domates hiç vermedim pişik oluyo

bu arada kızıma alerji pişik yapmayan ıslak mendil niveanın losyonlusu oldu pamuk taşımaktan milletin evinde ıslatmaktan kurtuldum

birde canbebenin yeni çıkardığı bez gerçekten çok güzel bi arkadaşım almıştı kullanma fırsatım oldu gerçekten çok güzel incecik elayada alerji yapmadı oysa yapardı hemen tabi biz prima stoğu yapmasaydık direk ona geçecektim kızım yaşına girene kadar evdeki bezler yeter bize sonra hemen buna geçecem primaya çok para bayıldım yeter artık bide tam altını değiştiriyorum kaka yapıyor daha hiç pis çişli beze yapmadı kaka hep temiz beze yapıyor

dün halası aradı kızım ekmekmi yiyosun dedi ela durdu durdu eveb dedi şok olduk tekrar sordu 4 kez sordu 4 ündede eveb dedi bişey yapıyor hayır ela diyorum hayyı diyo çok tatlı oldu yaa bide bana enne bah diyo yerim onu dillendi benim kız iyice
ellerini bırakıp day day duruyo bide kendine alkış yapıyo sabahta ateş ölçeri almış eline kolunun altına koyyo çok güldük eşimle

günaydın hanımlar herkesler iyidir umarım.
benim kuzu bu gece şov yaptı erkenden uyudu yine gece 3te başladık kıpırdanmaya. babamız kaçtı öbür odaya biz yatakta sabaha kadar yarı uyuduk yarı debelendik. serseme döndürdü yine beni.

efsuncum hayretler içinde okuyorum senin kızın yaptıklarını maşallah tam çenebaz olmuş senin kuzu. benimkinin konuşmakla işi yok hiç etrafı karıştırmakla meşgul arada hadii diyor onu da annem öğretti bana mem mem diye geliyor. kendince konuşuyor yine canım çok gülüyorum dediklerine babımmm babımmm gagınnn gagınnn diye geziyor ne demek istiyorsa.

Slm kızlar
hastasonu ela ilk defa biyerden tutunup ayağa kalktı görünce çok tuhaf oldum varya köpeklere bayılıyor bu ara dedesiyle köpek izliyor hav hav uuuu diyo resmen uluyo babasıyla çok güldük o haline dede gel hav hav diyor küçük asenam dşi kurtum benim

Rana'm dün ilk defa biraz emekledi ve yol katetti sonra :44::44:zoruna gitti tekrar geri geri gitmeye başladı .bir yerlerden tutunup kalkmaya çalışıyor ama beceremiyor henüz yada cesaret edemiyor .geceleri hala huysuzuz 2 dişten başka dişimiz çıkamadı daha.konuşma olrakta gıııı gııkkk gıııı diyor .tavuk gibi herşeyi güzel gıdaklasada.

merhaba hanımlar keyifler yerindedir umarım.
biz iyiyiz maşallah diyelim bugünlerde oğluşumun keyfi yerinde. çok güzel yemek yiyor hatta sürekli yemek istiyordemeye de korkuyorum nazar deyer diye.

ya bizim banyo eziyet haline geldi yıkanmak istemiyor suyu döktükçe ağlıyor. bakıyorum su sıcak da değil soğuk da. hatta banyo oyuncağı aldık onlarla oyalanır diye bakmıyor bile. mem mem diye bana sarılıyor. iki kişi zor yıkıyoruz kuzuyu. hiç sesini çıkarmazdı önceden büyüdükçe huy değiştirdi.

kızlar bir de kimseler gelmiyor bugünlerde hiç ilerlememiş sayfalar. nerelerdesiniz.
limondan zaten haber yok zeytin de mirabella titania uzun zamandır yoklar.

ben de burdayım erenden fırsat olursa geçebiliyorum bilgisayarın başına. uyuyor şimdi bıdık. yarın ankaraya gideceğiz oğlanın çamaşırlarını attım makineye. kayınvalidem çok özlemiş ereni biz de gidelim hadi hem anneler gününde yanında oluruz dedik.

iyi yolculuklar canım .dikkat et hava değişimi ve babaanne ortam değişimi çarpmasın çocuğu. biz ne zaman gitsek huyumuz değişip geliyoruz eve gelince çarpılan biz oluyoruz.

iyi yolculuklar canım .dikkat et hava değişimi ve babaanne ortam değişimi çarpmasın çocuğu. biz ne zaman gitsek huyumuz değişip geliyoruz eve gelince çarpılan biz oluyoruz.

ilahi çok hoşsun canım valla biz çarpılmayız ona eminim de erenin huyu suyu değişir mi bilmiyorum. çok tatlı bir kayınvalidem var benim 10 numara. rabbim herkese benimki gibi kayınvalide kısmet etsin.

temmuz anneleri size bişey sormak istiyorum deneyiminize dayanarak ben 32 haftalık hamileyim kızımın kilosu 2160 gr dr tombiş
bebek olcak dedi sormak ıstediğim yazın gıycegi kıyafetleri 0 3 ay almıştım sizce onlar kucukmu olur 3 6 aylıkla değiştirsemmi diye düşünüyorum bazılarını sizce ne yapmalıyım ?

canım öncelikle allah kucağına sağ salim almayı nasip etsin dr bazen yanılabiliyor ama diyelimki yanılmadı 4 kilo doğdu emin ol 0,3 aylık herşey olur çünkü benim kızım 3300 gr doğdu boyuda 54 cm di sadece patikli ayaklı pijamalarını tulumlarını giydiremedim sadece 1 ay giydi ama endişe etme diğer kıyafetlerinin içinde kayboluyodu 0 6 aylıklar çok büyk olur nacizane fikrim yaz bebeği olsada öyle elleri kolları açık tutamıyosun bilmiyorum hangi şehirdesin ama çok üşüyolar benim kızım 11 aylık hala uzun kollu çıtçıtlı giydiriyorm bol bol penye battaniye al allah bebeğini güle güle büyütmeyi nasip etsin

0-3 aylık kıyafeti ilk hafta giyebiliyor ondan sonrası 2. hafta direk 3-6 ay a geçiyor bebelerinsanın içi acıyor daha 1 kere giydirebildim diye bence 1 tane kıyafet ilk hafta için al hemde saklarsın onu diğerlerini büyük al ilk haftadan sonra hemen büyüyorlar öpüldün annnecik allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ilahi çok hoşsun canım valla biz çarpılmayız ona eminim de erenin huyu suyu değişir mi bilmiyorum. çok tatlı bir kayınvalidem var benim 10 numara. rabbim herkese benimki gibi kayınvalide kısmet etsin.

Canım benm kayınvalidemde çok tatlı ama işte bu tatlılık bebekleri şımartma boyutuna kayınca kucaktan inmememeye alışan bebek eve gelincede aynı ilgiyi istiyor ve anneyi babayı çarpılmışa döndürüyor. her memlekete gidiş geliş sonrası uykusuz yorgun 1 hafta demek benm için.

çok tesekkur ederim izmirde yaşıyorum

teşekkur ederim sizde bebeğinizi sağlıklı bı sekilde buyutun inşallah

canım allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin. bugünlarin tadını çıkar insan özlüyor bebeğini içinde hissetmeyi.
canım bir kısmını değiştir bence çok çabuk büyüyorlar bazı tulumlarını hiç giydiremedim. eren 3620 doğdu bir ay sonra 5000 oldu nasıl büyüdüklerini anlamıyor insan. patikli tulum ya da pantolon alma rahat hareket edemiyorlar. izmir sıcak olur ben eskişehirdeyim kısa kollu çıtçıtlı giydirdim hep isilik olur diye. bence uzun kollu bir iki tane alsan yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…