2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sağolun değiştireyim bazılarını ben bir kaç tane 0 3 kalsın elimde artık giydiremezsem üzülürüm valla hepsi birbirinden güzel
32 -haftamdayım ben kilosu 2160 gr dr tombiş dogar dedi benim kızında erenden farkı olmayacak gibi...

Tünaydın hanımlar nasılsınız biz iyiyiz ela dişten dolayı sıkıntılı biraz eti patlatamadı sürekli çeneme saldırı halibde çok tatlı yawwwww

iyiyiz canım da bu havalara ne oldu yine ya içim sıkıldı valla karardı kaldı evin içi. oğluş da uyuyor tv bakıyorum ben de eşim gelecek biraz sonra yemeğe.

herkese merhaba hanımlar

herkesler iyidir umarım, sizleri takip ediyorum, yazdıklarınızı ara ara okuyorum
ama yazma fırsatım olamadı bir türlü
bu gece bir kaçamak yapayım dedim; herkesi uyuttum geldim buraya

biz iyiyiz çok şükür, her eyimiz yolunda gidiyor gibi şimdilik
enes efendi pek yaramaz bişi oldu bu aralar
iki dk durduğu yerde durmuyor paşa, yürüme alıştırmaları yapıyor bol bol
tutunmadan ayakta durmaya çalışıyor, 10 sn filan durabiliyor sonra hoooopp poposunun üstüne oturuveriyor

konuşma konusunda pek bir ilerleme yok
baba, meme, mama diyo sadece

benim afacan kıpırdanmaya başladı
sizlerle paylaşmak istediğim çok şey var ama pek internete giremiyorum bu ara

hepinizi öpüyorum, görüşmek üzere

kızımı gece yanıma aldım emzirmek için,güzelce emiyodu birden memeyi bıraktı ve çığlık koptu.düştü meleğim gece 5 .zorla susturduk.7ye kadar uyutmadım .uyudu sora ama kızımın burnu kıpkırmızı morarmadı allahtan.tutuyorum burnuna bi tepki vermiyo acımıyo heralde.heryerini ovdum belki ağrıyan biyeri olursa doktora gitmek gerekir diye ama ağlamadı daha.melek gibi uyuo kuzum şimdi ama ben vicdan azabından ne yapıcM bilemiyorum.bişey olmamıştır dimi?ben gözümden sakınırken yataktan düştü kuzum. ((((

canım çok geçmiş olsun canım kıyamam. kendini suçlama uyku sersemliği bir anlık dalgınlık kim ister evladının canının yanmasını. inşallah birşey yoktur içim rahat etmiyor diyorsan doktora göster canım. allah beterinden korusun üzme canını.

geçmiş olsun bi yerine bişey olsa duramazdı ağrıdan
bişey olmamıştır üzülme
benimde en korktugum şeydir ama oluyo işte böyle ufak tefek kazalar

çok geçmiş olsun. bende birkez düşürmüştüm o günde tesedüf doktora gitmiştik o zaman sormuştum direkt bana kusma olup olmadığını sordu. yani kusma önemli bir kriter. merak etme birşeyi yoktur. o tür anlarda sakin davranıldığında bebekte o tranvanvayı daha rahat atlatıyorlar.

ama ne travma ilk defa böle bişey oldu.son olur inşallah.hala gözümün önünde gitmiyo.

günaydın hanımlar mutlu sağlıklı günler

biz iyiyiz teyzeleri ankaraya gittik geldik iyi geldi değişiklik. bu haftasonu da kütahyaya gideceğiz anneanneye. leyleği havada gördük bu yıl gezeceğiz bol bol gerçekten gördük ama.
ankarada ebebek şubesinden annem ilk adım ayakkabısı almış erene ama küçük almış 18 numara değiştirmeye gittik. ay ne güzel orası bayıldım. insanın içine alışveriş canavarı kaçıyor orda herşeyi alasım geldi
bu arada ilk adım ayakkabısı hakkında ne düşünüyorsunuz. sağlık ocağında sıralamaya başlayınca giydir dediler bana ben de araştırdım. uzmanlar iki yıl ayakkabı giydirmeyin diyorlar. ayak kasları gelişmiyormuş sadece çorapla yürüsün diyorlar. annem almış ayakkabıyı şimdilik sadece dışarda giydirmeyi düşünüyorum.

geçmiş olsun canım..düşe kalka büyüyecekler allahım beterinden esirgesin.Uykuluyken bebek emzirmek çok tehlikeli allah korusun boğulmalar olabiliyomuş ama yapmıyormuyum yapıyorum..:44::44:

çok güzel bişeymiş ya...bende mi alsam acaba...:26::26::26: efsuncum gülerek kullan canım...

teşekkürler canım hemen geldi ürün kızım şişirene kadar zor sabretti sonra verdim eline içinde şıngır şıngır eden topları almaya çalıştı üstüne oturdu eğleniyo fiyatıda uygun zaten oynamasada çok üzülmezdim yani

valla attığın linke tıklayıp baktım güzel bişeye benziyor..benimde ihtiyacım var buna efsuncum...bende almayı düşünüyorum...üzerinden yuvarlanıp düşürmiki acaba efsuncum ya.ondan korkuyorum..oval ya top gibi onunla yuvarlanırmı ki?

canım kaç günde eline geçti acaba?çok soru sordum ama...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…