- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #2.161
günaydın hanımlar mutlu sağlıklı günler
biz iyiyiz teyzeleri ankaraya gittik ldik iyi geldi değişiklik. bu haftasonu da kütahyaya gideceğiz anneanneye. leyleği havada gördük bu yıl gezeceğiz bol bolgerçekten gördük ama.
ankarada ebebek şubesinden annem ilk adım ayakkabısı almış erene ama küçük almış 18 numara değiştirmeye gittik. ay ne güzel orası bayıldım. insanın içine alışveriş canavarı kaçıyor orda herşeyi alasım geldi
bu arada ilk adım ayakkabısı hakkında ne düşünüyorsunuz. sağlık ocağında sıralamaya başlayınca giydir dediler bana ben de araştırdım. uzmanlar iki yıl ayakkabı giydirmeyin diyorlar. ayak kasları gelişmiyormuş sadece çorapla yürüsün diyorlar. annem almış ayakkabıyı şimdilik sadece dışarda giydirmeyi düşünüyorum.
valla attığın linke tıklayıp baktım güzel bişeye benziyor..benimde ihtiyacım var buna efsuncum...bende almayı düşünüyorum...üzerinden yuvarlanıp düşürmiki acaba efsuncum ya.ondan korkuyorum..oval ya top gibi onunla yuvarlanırmı ki?
canım kaç günde eline geçti acaba?çok soru sordum ama...
Günaydın kızlar
dün formda bebeğim şehit oldu formunu okudum ciğerim yandı bir saniyeliğine bile kendimi koyamadım böle bi acıya yürek nasıl dayanır 4 aylıkken kanatlı bir melek olan kevser su bebeğe ve annesine dua edelim arkadaşlar annesi acısına dayanabilsın yüreği bi nebzede olsa huzur bulabilsin aminn
bütün bebeklere rabbim sağlıklı huzurlu anne ve babalarıyla beraber uzun ömürler versin
mrb su bebeğin yazısının linkini koyarmısınız aramaya vaktim yok
ben size çok komik bişey sölicem
kızım 3 gündür ishal oldu..........
bunu bizi tanımadan okuyan anlamıcak tabi ama 3-4 gündür ishal cor corrr...ayyy nazar değecek maşallah deyin nolur...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tam 10 aylık olduk veeeeeeeeee
dişimiz çıktı
çok şükür mızmızlık dışında ateş falan olmadı çok şükür
en son biz çıkardık heralde gözüm yollardaydı nerde bu diş diye
bunu bizi tanımadan okuyan anlamıcak tabi ama 3-4 gündür ishal cor corrr...ayyy nazar değecek maşallah deyin nolur...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tam 10 aylık olduk veeeeeeeeee
dişimiz çıktı
çok şükür mızmızlık dışında ateş falan olmadı çok şükür
en son biz çıkardık heralde gözüm yollardaydı nerde bu diş diye
Bunu bizi tanımadan okuyan anlamıcak tabi ama 3-4 gündür ishal cor corrr...ayyy nazar değecek maşallah deyin nolur...
evet canım..çok güzel bir ürünmüş...eşime söyledim evi doldurdun sen diye bana çıkıştı..sonrada sesimi çıkarmadım ne yapayım...canım 2 günde elimde oldu yok öle yuvarlanıp düşecek bişey değil dengeyi öğrenmek için güzel bişey leylacım her bebiş farklı oluyo benim kızım çok hareketli aldığımda dedimki bubunun üstünde tepinir heralde dedim bi baktımm içindeki topları delikten geçirmeye çalışıyo bi kere üztüne at biner gibi oturdu o kadar ayağıyla itip yuvarlıyo o giderkende toplardan ses çıkıyor ona bayılıyor belki senin bebişin farklı bişeylerini keşfeder ayyy sürekli oyuncak araştırıyorum bişey daha var kararsızım dur ekleyim Talking Tom Cat Konuşan Kedi Oyuncak 24.90 TL'ye
mekanı cennettir o sabinin...Allahım kimseyi böyle imtihan etmesin ya düşüncesi bile çok kötü...Günaydın kızlar
dün formda bebeğim şehit oldu formunu okudum ciğerim yandı bir saniyeliğine bile kendimi koyamadım böle bi acıya yürek nasıl dayanır 4 aylıkken kanatlı bir melek olan kevser su bebeğe ve annesine dua edelim arkadaşlar annesi acısına dayanabilsın yüreği bi nebzede olsa huzur bulabilsin aminn
bütün bebeklere rabbim sağlıklı huzurlu anne ve babalarıyla beraber uzun ömürler versin
maşallah canım 41 kere...mrb su bebeğin yazısının linkini koyarmısınız aramaya vaktim yok
mrb canım biz iyiyiz şükür
sizin bebişlerin uykusu nasıl hanımlar duru sabaha kadar uyumaya başladı galiba...yada kalkıyorda ben emziklemi uyutuyorum hatırlamıyorum artık...gece kalkmak istemiyor kaşıkla süt içecek ya gece vakti kalkmak istemiyor ağlıyor battaniyeyi çekiştiriyor gözünü kapatıyor ama doğru düzgün uyumuyorduda açlıktan kıpır ıpır...bende kıpırdanmadan uusn diye zorla kaldırıp gece 1 kere kaşıkla 100 cc süt içiriyordum tabi yarısı dökülüyor kalıyordu 50 cc..artık onuda içmiyor..çok acıkınca bas bas bağırır uyandırırdı çok ağlamıyor heralde bende emzikle uyutuyorum galiba 2 gündür..kendimi çok kötü hissediyorum ama çok ağlasa kalkardım zorla onuda kaldırırdım..b
napayım sizce?gece 9 gibi yedirip uyutuyorum sabahta 7 gibi kalkıyoruz biraz uğraşsam alışacak uyumaya ama içim rahat etmiyor..aslında drlar 9. aydan sonra gece beslenmelerini yavaş yavaş kaldırın diyorlar ama kızım zaten zayıf..e kalırsam bi türlü kaldırmasam bi türlü..oofffff benimki niye böyle ya...emmez,biberon almaz...
mrb canım biz iyiyiz şükür
sizin bebişlerin uykusu nasıl hanımlar duru sabaha kadar uyumaya başladı galiba...yada kalkıyorda ben emziklemi uyutuyorum hatırlamıyorum artık...gece kalkmak istemiyor kaşıkla süt içecek ya gece vakti kalkmak istemiyor ağlıyor battaniyeyi çekiştiriyor gözünü kapatıyor ama doğru düzgün uyumuyorduda açlıktan kıpır ıpır...bende kıpırdanmadan uusn diye zorla kaldırıp gece 1 kere kaşıkla 100 cc süt içiriyordum tabi yarısı dökülüyor kalıyordu 50 cc..artık onuda içmiyor..çok acıkınca bas bas bağırır uyandırırdı çok ağlamıyor heralde bende emzikle uyutuyorum galiba 2 gündür..kendimi çok kötü hissediyorum ama çok ağlasa kalkardım zorla onuda kaldırırdım..b
napayım sizce?gece 9 gibi yedirip uyutuyorum sabahta 7 gibi kalkıyoruz biraz uğraşsam alışacak uyumaya ama içim rahat etmiyor..aslında drlar 9. aydan sonra gece beslenmelerini yavaş yavaş kaldırın diyorlar ama kızım zaten zayıf..e kalırsam bi türlü kaldırmasam bi türlü..oofffff benimki niye böyle ya...emmez,biberon almaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?