2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

degisiklik gercekten iyi oluyor canım bende duymuştum 2yilakadar giydirmeyin diyorlar ama dışarda nasıl olcakbende düşünüyorum gerçi benim kiz geç yürüyecek galiba

canım 2 günde elimde oldu yok öle yuvarlanıp düşecek bişey değil dengeyi öğrenmek için güzel bişey leylacım her bebiş farklı oluyo benim kızım çok hareketli aldığımda dedimki bubunun üstünde tepinir heralde dedim bi baktımm içindeki topları delikten geçirmeye çalışıyo bi kere üztüne at biner gibi oturdu o kadar ayağıyla itip yuvarlıyo o giderkende toplardan ses çıkıyor ona bayılıyor belki senin bebişin farklı bişeylerini keşfeder ayyy sürekli oyuncak araştırıyorum bişey daha var kararsızım dur ekleyim Talking Tom Cat Konuşan Kedi Oyuncak 24.90 TL'ye

Günaydın kızlar
dün formda bebeğim şehit oldu formunu okudum ciğerim yandı bir saniyeliğine bile kendimi koyamadım böle bi acıya yürek nasıl dayanır 4 aylıkken kanatlı bir melek olan kevser su bebeğe ve annesine dua edelim arkadaşlar annesi acısına dayanabilsın yüreği bi nebzede olsa huzur bulabilsin aminn

bütün bebeklere rabbim sağlıklı huzurlu anne ve babalarıyla beraber uzun ömürler versin

allah sabır versin çok çok zor düşünmesi bile yetiyor allahım sen kimseyi evlat acısıyla sınama amiinnn

merhaba hanımlar bebişleriniz ve sizler iyisinizdir umarım.

kevser su bebeğin yazısını okudum ben de. rabbim sabır dayanma gücü versin. çok kötü oluyorum ben böyle şeyleri okuyunca. allah kimseyi evladından ayırmasın böyle bir acı yaşatmasın.

mrb su bebeğin yazısının linkini koyarmısınız aramaya vaktim yok

ben size çok komik bişey sölicem

kızım 3 gündür ishal oldu..........

bunu bizi tanımadan okuyan anlamıcak tabi ama 3-4 gündür ishal cor corrr...ayyy nazar değecek maşallah deyin nolur...

hay maşallah kuzuya nasıl sevindim şükür bu günleri de gördük.:118:
canım okuyunca ben bile rahatladım seni ve bebişini düşünemiyorum

günaydın hanımlar keyifler iyidir inşallah. ben günaydın diyorum ama pek kimse uğramıyor bu aralar.
papatyacım kevser su bebeğin yazısı arama bölümüne bebeğim şehit oldu diye yazınca çıkıyor.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tam 10 aylık olduk veeeeeeeeee

dişimiz çıktı

çok şükür mızmızlık dışında ateş falan olmadı çok şükür

en son biz çıkardık heralde gözüm yollardaydı nerde bu diş diye

çocuk ishal diye de maşallah denirmiymiş ama konu duruysa denir maşallah duruya eski günler geri gelmesin inş

hayırlı olsun canım şimdi ardarda çıkar onlar hadi gözün aydın

kabız olmasından iyidir canım ama dikkat et bol bol su ver vücudu fazla susuz kalmasın

evet canım..çok güzel bir ürünmüş...eşime söyledim evi doldurdun sen diye bana çıkıştı..sonrada sesimi çıkarmadım ne yapayım...
mekanı cennettir o sabinin...Allahım kimseyi böyle imtihan etmesin ya düşüncesi bile çok kötü...
maşallah canım 41 kere...

KIZLAR hepiniz çok sağolun ....yaşasın ishal........erendeniz çok haklı bugünleridemi görecektik...
huysuz huysuuzzzz daha bizde diş yooooookkkkk...en sona biz kaldık.....belkide ishali diştendir diyorum ama bakalım bekliyoruz..

komşular aşağıda gözleme yapcakmış herkes içini kendi hazırlıcakmış...bende hazırlıyayımda ineyim bari...sormayın biz çok gezenti olduk...1-2 hafta içinde memlekete gidiyorum bulduğum heryerden yazarım size...

mrb canım biz iyiyiz şükür

sizin bebişlerin uykusu nasıl hanımlar duru sabaha kadar uyumaya başladı galiba...yada kalkıyorda ben emziklemi uyutuyorum hatırlamıyorum artık...gece kalkmak istemiyor kaşıkla süt içecek ya gece vakti kalkmak istemiyor ağlıyor battaniyeyi çekiştiriyor gözünü kapatıyor ama doğru düzgün uyumuyorduda açlıktan kıpır ıpır...bende kıpırdanmadan uusn diye zorla kaldırıp gece 1 kere kaşıkla 100 cc süt içiriyordum tabi yarısı dökülüyor kalıyordu 50 cc..artık onuda içmiyor..çok acıkınca bas bas bağırır uyandırırdı çok ağlamıyor heralde bende emzikle uyutuyorum galiba 2 gündür..kendimi çok kötü hissediyorum ama çok ağlasa kalkardım zorla onuda kaldırırdım..b
napayım sizce?gece 9 gibi yedirip uyutuyorum sabahta 7 gibi kalkıyoruz biraz uğraşsam alışacak uyumaya ama içim rahat etmiyor..aslında drlar 9. aydan sonra gece beslenmelerini yavaş yavaş kaldırın diyorlar ama kızım zaten zayıf..e kalırsam bi türlü kaldırmasam bi türlü..oofffff benimki niye böyle ya...emmez,biberon almaz...

merhaba canım kızımın uyku saatlerini yazıyım sana

akşam 10 da uyuyor
gece saat 1:15 de uyanıyor emziriyorum uyuyor
sabaha karşı 4:45 de uyanıyor bazen emziriyorum bazende su içiriyorum uyuyor
sabahta 7de kesin uyanıyor

alıyorum kaınvalideme gidiyoruz orda kahvaltısını yapıyor
saat tam 9.00 da uyuyor
11:00de uyanıyor ymek yiyor

saat 1:00 de uyuyor bazen 3:00 bazende 4:00 de uyanıyor
ben 4:30 da alıp eve gidiyorum meyve yediriyorum yada açsa yemek
oynuyoruz kesinlikle uyumuyor yeteri kadar uykusunu alıyo zaten
çok özlüyor ki sürekli kucağımda olma istiyor başını göğsüme dayıyor
yavrum benim babamız işten 8,30 da geliyor yemek yeme faslı felan 9.0 oluyor babsıyla oynuyor
10:00 dada uyuyor böle işte canım
benim kızımda devam sütünü soğuk seviyorr dün gece 90 cc içti soğuk ama ılık içmiyo
kızım üst dişlerini çıkarıyo gece o yüzden kalkıyor ağlayarak uyanıyo çünkü

sizinde ishaliniz varmış walla birgün biri deseydiki bi bebeğin ishaline bu kadar sevineceksin yok artık derdim
çok sevindim yavrum biraz rahatlasın

canım benim kuzu 10 ile 11 arası uyuyor sabaha karşı mızlanıyor 4 gibi emziriyorum ama çok emmiyor eskisi gibi değil. gözleri kapalı ağzını açıyor yavru kuştekrar uyumaya devam.
sabah 8-9 gibi kalkıyor. kahvaltı yapıyoruz kahvaltıdan önce bir posta emziriyorum ben.
10.30 gibi tekrar uyuyor 1 saat bile geçmeden uyanıyor.
öğle yemeğinden sonra 3 gibi uyuyor şimdi uyuyor mesela 1 saat kadar uyur bazen 2 saati buluyor nadiren o da. 10a kadar başka uyku yok.
az uyuyor gündüz ama gece uykusu çok iyi.
büyüdüler artık gece yemek istemiyorlar bence gece bizim aklımıza yemek geliyor mu uyku daha tatlı yarabbim doyulmuyor çok severim uykuyu bu arada.
benim oğlan devam sütünü sevmedi ben de uğraşmıyorum artık vermek için sık sık emziriyorum yeterlidir herhalde.

çok takılma canım bence acıkmıyordur kuzun büyüdüler artık annesi.

Son düzenleme:
selam arkadaşlar

bır sorum olacak 2011 agustos annesıyım sutum baya azaldı ve oğlum asla devam sutu ıcmıyor ve bıberon almıyor suuyu bıle bı bıberonu var ondan baskasıyla ıcıremıyorum bu golden goat kecı devam sutunu tavsıye ettıler aranızda kullanan varsa cevaplarsa sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…