- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #2.181
kızlar bende bi 2011 temmuz annesi olarak buraya ilk defa yazıyorum benim sormak istediğim bişey var bebekleriniz diş çıkardımı ve çıkardılarsa kilo kaybı oldumu benim bebeğim tam 700 gram zayıfladı yaa offff on kiloydu 9.3 oldu( ve iştahı hiç yok zorla emziriyorum ve zorla yemek yediriyorum.....
kızlar bende bi 2011 temmuz annesi olarak buraya ilk defa yazıyorum benim sormak istediğim bişey var bebekleriniz diş çıkardımı ve çıkardılarsa kilo kaybı oldumu benim bebeğim tam 700 gram zayıfladı yaa offff on kiloydu 9.3 oldu( ve iştahı hiç yok zorla emziriyorum ve zorla yemek yediriyorum.....
gnaydın hanımlar..sağlık ocagına gittik sabah yeni eve geldik sayılır.kızım 9590 gr olmuş 10 ay kontrolydü bu.boyuda 77cm.bana az geliyo kilosu napımde kilo alsın bebem.?anne sütü alıyo ek gıda da veriyoru ama çok yklenmiyorum ek gıdaya.ne yapsam ek gıdaya mı yüklensem?uffff bilemedim.3 gndrde emeklemeye başladı durmuyo daha çok hareketlendi kızım.
canım bence çok iyi bebeğinin gelişimi. bence ekstra birşey yapmana gerek yok.
mrb su bebeğin yazısının linkini koyarmısınız aramaya vaktim yok
ben size çok komik bişey sölicem
kızım 3 gündür ishal oldu..........
bunu bizi tanımadan okuyan anlamıcak tabi ama 3-4 gündür ishal cor corrr...ayyy nazar değecek maşallah deyin nolur...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tam 10 aylık olduk veeeeeeeeee
dişimiz çıktı
çok şükür mızmızlık dışında ateş falan olmadı çok şükür
en son biz çıkardık heralde gözüm yollardaydı nerde bu diş diye
gnaydın hanımlar..sağlık ocagına gittik sabah yeni eve geldik sayılır.kızım 9590 gr olmuş 10 ay kontrolydü bu.boyuda 77cm.bana az geliyo kilosu napımde kilo alsın bebem.?anne sütü alıyo ek gıda da veriyoru ama çok yklenmiyorum ek gıdaya.ne yapsam ek gıdaya mı yüklensem?uffff bilemedim.3 gndrde emeklemeye başladı durmuyo daha çok hareketlendi kızım.
merhaba herkesee
kızımın elamın üsteki dişinin biri çıktı şükür
şimdi ikincide birazcık patladı benim
miniğim büyüdü teyzeleri
ellerini bırakıp 2 adım atıyor
11 kilo kızım boyunu bilmiyorum
ama kızımı gören 2 yaşında sanıyor bence abartıyorlar ama neyse...
doğum günü için kızıma döne döne tarifler arıyorum evde kutlucaz dedeler olur
babanne ananneler olur birgün sonrada arkadaş çevremle kutlamayı düşünüyorum
yıllık iznimi kullanıcam oyüzden rahat rahat hazırlanırım benim kızım biliyosunuz 23 haziran doğumlu
ilk doğumgünü bizim olacak bu topikte ben size yaptıklarımı bol bol resimlerim tarifler veririm
bulurum inşallah :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?