- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #2.221
herkese tünaydın:)
birazcık oturayım dedim içerde temizlik var malum pazartesi artık pek bişi yapamıyorum 15de bir yaptırıyorum. birde herhalde 1haftaya yürürüz yada 10 güne tamamen diye düşünüyorum. maksimum 6-7 adım atabiliyoruz artık ya düşüyoruz yada kısa mesafelere gidiyoruz. erken oldu ama evde ablamız olunca örnek olarak oda etken oldu. kızım 11 aylıkda yürümüüştü. ayakkabı olarak ne giydiriyorsunuz. şimdi 2 sene giydirmeyin diyorlar ama ben profesyonel bir yerle konuştum dün alırken. oda yürüttü zamanı gelmiş dedi sadece yatarken çıkar dedi. siz ne düşünüyorsunuz.
ohh güle güle kirlen..mis gibi olmuştur..ben bu sene kadın madın tutamadım hiç malum bu sene çalışmıyorum evdeyim ya..zaten alışıkda değilim pek..2 gündür kendim büyük temizliğe kalkıştım bende..2 oda bitirdim..yarında mutfak yaparım diyorum..halılarını makineyle yıkadım balkona serdim güneşte kuruttum..tek başıma kaldırdım koca halıları belim yanım kopuyor..ama napim..çocuğun çoraplarının altı hemen kirleniveriyor bende evi pis diye düşünüyorum..halı yıkıyorum yerleri siliyorum sürekli..ama burası çok kurak tozlu biyer olduğu için hergünde yapsan aynı...
ohh güle güle kirlen..mis gibi olmuştur..ben bu sene kadın madın tutamadım hiç malum bu sene çalışmıyorum evdeyim ya..zaten alışıkda değilim pek..2 gündür kendim büyük temizliğe kalkıştım bende..2 oda bitirdim..yarında mutfak yaparım diyorum..halılarını makineyle yıkadım balkona serdim güneşte kuruttum..tek başıma kaldırdım koca halıları belim yanım kopuyor..ama napim..çocuğun çoraplarının altı hemen kirleniveriyor bende evi pis diye düşünüyorum..halı yıkıyorum yerleri siliyorum sürekli..ama burası çok kurak tozlu biyer olduğu için hergünde yapsan aynı...
efsuncum maşallah tosun kızınagözleri gözükmüyor..
merhaba hanımlar biraz önce nasıl korktum anlatamam. Eren kendi kendine oyuncaklarıyla oynuyordu. Hım hım diye geveleme sesi geldi. Ne soktu ağzına diye bir baktım nasıl becerdiyse kumandanın pilini çıkarmış ağzında. ödüm koptu yutsa haberim de olmasa ne yapardım allah korusun. Kumandadan bol birşey de yok evde. Arkalarını bantlayacağım şimdi. Bir daha ulaşabileceği yerde tutmam.
birazcık oturayım dedim içerde temizlik var malum pazartesi artık pek bişi yapamıyorum 15de bir yaptırıyorum. birde herhalde 1haftaya yürürüz yada 10 güne tamamen diye düşünüyorum. maksimum 6-7 adım atabiliyoruz artık ya düşüyoruz yada kısa mesafelere gidiyoruz. erken oldu ama evde ablamız olunca örnek olarak oda etken oldu. kızım 11 aylıkda yürümüüştü. ayakkabı olarak ne giydiriyorsunuz. şimdi 2 sene giydirmeyin diyorlar ama ben profesyonel bir yerle konuştum dün alırken. oda yürüttü zamanı gelmiş dedi sadece yatarken çıkar dedi. siz ne düşünüyorsunuz.
kolay gelsin. bebekle nasıl zaman buluyorsun ben sadece evin günlük işlerini ancak yapıyorum.
canım kuzuna maşallah
ben de araştırdım iki yıl giydirmeyin diyorlar. bizim de babaannemiz almış ilk ayakkabısını yürümeye başlayınca dışarıda giydireceğiz mutlaka yalınayak mı duracak çocuk. ama ev içinde çorapla durduruyorum ben ayakkabı giydirmeyi düşünmüyorum.
papatyacım maşallahın var halılar falan. benim de yıkanacak halılar yıkamacıya vereceğim havaların ısınmasını bekliyorum burda bir haftadan önce getirmiyorlar. buz gibi yerler daha ısınmadık yaz gelmediki anam. geldimi de sıcaktan şikayet ederiz. kayınvalidem gelecek iki hafta kalacak benim izin haziran 15te bitiyor seminerlere gideceğim. erene bakacak o ara yaparım diyorum genel temizliği. bu arada zaman ne çabuk geçiyor şaşırmamak mümkün değil.
merhaba hanımlar dün en son bu saatlerde ben yazmışım neden kimse gelmiyor.00,,0,0
,,
,
,,,,0
3
00000,,0000000000000000000000000000000022,+
bu sayılar virgüller erenden.
selamlar kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
bende uzun zamandır yazmıayorum iş güç başındayım
haftaya izin kullancam biyerlere kaçmayı düşünuyıoruz inş. havalar da güzel olursa süper olcak
benim paşam çok fena oldu
pıtır pıtır peşimizde mutfakta iş yaptırmıyo tırmanıyo beni al diye bacaklarıma
ayağa kalkıyo yürümek istiyo
çok gezme meraklısı hiç eve girmesin
kuşlarrrrrrr kediler diye balkonda çağırıyoruz onlara bakıyo falan öyle oyalıyoruz
2 dişimiz var
bazen çok güzel yemek yiyoruz bazen yemıyoruz
ama çorba falan istemıyo bizim yediklerimizden istiyo onları güzel yiyo sıpa
böyle işte hanımlarrrrr
hanımlar çok dertliyim çokk
eşim burda olmadığından kayınvalidemlerde kaldım dün ela okadar değiştiki
anlatamam size en geç 10 da uyuyan bebek dün gece saat 1 de uyudu
herşeyi ağlayarak istiyor vermeyince kendini atıyor yerden yere mızmız bişey oldu
kayınvalidem diyoki birebirken böle değil kalabalıkta yapıyor diyor bütün ilgi onun
üzerinde dün ıslak mendili almış eline ayağa kalkmış kapı siliyo nefes nefese
sonra halı kanepe tv ne bulduysaa en son yoruldu oturdu yeree ıslak mendille
şeyini siliyo altını baya güldük ama sonradan canım sıkıldı bizden gördüğü için yapıyo dedim kendi kendime
onun oyunlar oynaması lazım uykusuzluktan psikolojim bozuldu heralde bugün hemen evime geçeceğim
bu olaya bi çözüm bulmam lazım çok agresif oldu çoookkkkkkk
herşeyi ağlayarak istiyor vermeyince kendini atıyor yerden yere mızmız bişey oldu
kayınvalidem diyoki birebirken böle değil kalabalıkta yapıyor diyor bütün ilgi onun
şeyini siliyo altını baya güldük ama sonradan canım sıkıldı bizden gördüğü için yapıyo dedim kendi kendime
onun oyunlar oynaması lazım uykusuzluktan psikolojim bozuldu heralde bugün hemen evime geçeceğim
canım huy değiştiriyorlar hiç beklemediğimiz ya da hiç görmediği şeyleri yapıyorlar. eren de kavga ediyor kızınca vuruyor. hiç örneği yok etrafında büyük çocuk olur ondan gördü dersin evde kavga ediliyor dersin ama yok hiç görmedi. bende çok şaşırıyorum.
canım o bahsettiğin agresiflkten bizdede var.. son 10 gündür o kadar hırçınki..herşeye kızıyor..bende çok üzülüyorum böyle kalacak diye..hatta dün bu konuda araştırma yaptım okudum bişiler..bu aylarda olabiliyormuş..çevreyi keşfettiği farkındalığı arttığı için..yapmamız gerekense bu hırçınlığın pekişmemesi için o davranışlarına hayır demeyip huyuna gitmek o kızmadan hemen önce kucağa alıp sakinleştirmekmiş..gerçektende 2 gündür deniyorum azaldı sanki..
benim oğlumda kalbalıktan hiç hoşlanmıyor, bir yere gittiğimizde babasını veya beni ilaki yanında istiyor çok yorucu oluyor. ama bir şekildede kabalığa alışmalrı lazım ama nasıl olacak. bizde bu ay tatile gideceğiz orada neler yaşayacağız çok merak ediyorum, burnumuzdan getirmez inşallah. sana kolay gelsin.
Slm hanımlar ela dünden beri rahatsız sabah dr gittik kriptik tonsillit dedi 5 gün sabah akşam iğne yapılacak dedi ben kendime kıyıp iğne yatrıramayorum şimdi elimle bebişime yaptıracam tedavi olmazsa ilerde kalp kapağında romatizma yapar dedi inşallah iğneler işe yararda iyileşir kuzucum sabah iğnenin birini yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?