2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bizim cocuklar sanssizlar dogum gunu konusunda cunku yazin kimse olmuyor herkes tatilde olucak kac kisi toplarizda yapariz dogum gunu bilmem anca cok yakinlar anane babaanne gelir. Cocuklarimiz okulda arkadaslariylada yapamicak hic onada cok uzuluyorum. Olsun rabbim 12 aydan bize bu ayi laik gormus vardir bir bildigi.

Olsun canım bizim kuzularda yazın kampta kutlayabilir .parkta bahçede açık havada canının istediği her yerde her ortamda yapabilir doğumgününü eve tıkılıp kalmaz kış bebeleri gibiBir de bu açıdan bak olaya

herkese merhabalar mutlu huzurlu sağlıklı günler hanımlar.

efsuncum maşallah kuzuna ilk yürüyen seninki olacak herhalde benim kuzu cesaret edemiyor daha duvarara tutunup çok güzel ilerliyor ayakta da duruyor. dün koltukla dedesi arasında iki adım attı ama o da farkına varmadı nasıl olduğunun. ayakta ellerini bırakınca hem hoşuna gidiyor hem de tedirgin oluyor.
elanın kilosuna da maşallahbenim ki 9 kilo civarında çırpı bacak.

Siz olsaydınız seçimi hangisinden yana kullanırdınız?
http://www.kadinlarkulubu.com/agusto...ngi-puset.html (Hangi Puset?):26::26::26::26:

goremiyom goremiyom

sorma canım dün ben de eşime dedim yazık arkadaşları okulda kutlama yapacak bizim ki mahsun mahsun bakacak. aman benim doğumgünüm de temmuzda ben hiç üzülmedim dedi. bizim zamanımız gibi değil ki şimdi ben hiç hatırlamıyorum okulda doğumgünü kutlayanı. aslında yapan var yapamayan var herkes evinde yapsın çocuklar üzülüyordur ya. boynu bükülmesin kuzuların.

merhaba hanımlar dün en son bu saatlerde ben yazmışım neden kimse gelmiyor.00,,0,0
,,
,
,,,,0
3
00000,,0000000000000000000000000000000022,+
bu sayılar virgüller erenden.

slm kıslar ara ara girip okuyorum ama yazmay fırsat olmuyo benim tembel oğlum yeni sıralamaya başladı emeklemedi hep yerde sürünüyodu ben bikaç kere diz üstü oturtup destek verip kalkmasına yardım ettim bu sabah baktım kendisi kalkıyo

slm hanımlar
ben hala biyere gidemedim evdeyim gitmicemde sanırım bu gidişle eşime çok kızdım hiçbiryere gitmicem...
efsuncum doğum günü fotolarını bekliyorum
denizcim benim kuzuda pek bi bilgisayar meraklısı.....
esra seninkide emeklemedi benimki gibi...

benim kuzu baya hızlı hızlı sıralıyor...hatta küçük sandalyeyi araç olarak kullanıp tutunup yavaş yavaş kaydıra kaydıra biyerlere gidiyor..örümceğe binmek artık az geliyor arkasından tutunup o örümceği yürütüyor..babasıyla elinden tutup gezdiriyoruz..tek elinden tutuncada yürüyor ama tek başına ellerini bırakıp ne zaman yürür bilmiyorum..1 ay var gibi daha...

kabızlık ise geri dönmeye başladı 3 günde bir şurupla yaptırıyorum yine..alerjisi var bişeye ama bulamadım bitürlü 11 ay oldu..bu sabah peynirli domatesli omlet pişirdim sadece sarısıyla...hemen ensesi saç dipleri kızarmışş..ama haşlayınca yumurta sarısını yapmıyordu hiç..neyse biz böyle uğraşıp duruyoruz işte..

denizcim kurabiye tariflerinin olduğu senin bulduğun blog çok güzelmiş inceledim..
başka alıntı yapmadığım için unuttum şimdi titania iyiymiş şükür sevindim..zeytin ortalarda yok..

grşz kızlar

olsun canım ya bende 6 ağustos dg Luyum liseye kadar yapamadı
ark larla ama eksikliğinize hissetmdm yakın akrabalarlada guZel olur ins

bu doğum günü meselesini ben ilk hamile kaldığımda arkadaşın kızları söylemişti çok bilmişler temmuzda kimse olmaz arkadaşlarıyla kutlayamıcak falan..o gün bugündür benimde içime dert..ama yaz oldupu için istediğin yerede gidebilir akrabalar ve ordaki arkadaşlar komşu çocuklarıyla falan kutlarlar..

duru hanım bugün o kadar huysuzki anlatamam..sanki çocuğun içine bişey kaçmış..ne oluyor anlamadım..zor uyuttum kuduruyo...kalksında okutcam birine valla..

iyi geceler bayanlar,
eurovizyon şarkı yarışmasını izliyorum sonuçları bekliyorum bakalım bizim grub ne yapacak.
bugün kendime tatil verdim Ömür'ü babasına bıraktım çarşı pazar dolaştım daha sonra kendime güzel bir yemek ısmarladım tıpkı eski günlerdeki gibi :) uzun zamandır hiç yanlız kalmamıştım iyi oldu.
Ömür iyileşti, kulak iltihabı vardı çok zor oldu özellikle geceleri çok ağladı çok zor iyileşti tam 20 gün antibiyotik kullandık neyseki geçmiş dün doktor öyle dedi. geceleride kesinsiz uyumaya başladı sabahları süt için bazen uyanıyor bazen uyanmıyor. Şimdi bunları yazıyorum ya bu gece kesin uyanır.
giderek fenalaşıyor artık işine gelmeyen şeylere itiraz ediyor sesini yükseltiyor. sıralıyor ama hiç emeklemiyor bakalım ne zaman yürüyecek hevesle bekliyorum.
AHERKEZE İYİ GECELER

günaydın hanımlar. biz yine gezdik geldik köye gittik annemlere kayınbabamı gezdirdik. dayımın kızı gelmiş ordudan onu da gördüm. 3 tane çocuğu var en büyüğü 4 yaşında ikincisi 1,5 üçüncü 2 aylık. tımarhane gibi allahım bu ne dedim nasıl başediyorsun sen. zor oluyor ama büyüyüp gidiyorlar diyor. deli cesareti valla.

iki numarayla benim erenin bir kavgası var görmeniz lazım. erenin oyuncaklarını alıp vermeyince resmen saldırdı benim kuzu. nasıl sinirleniyor kızarıyor bağırırken. saçlarını asılıyor vuruyor. hayret sen nerden öğrendin kavga etmeyi çok şaşırdım.

selamlar kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
bende uzun zamandır yazmıayorum iş güç başındayım
haftaya izin kullancam biyerlere kaçmayı düşünuyıoruz inş. havalar da güzel olursa süper olcak

benim paşam çok fena oldu
pıtır pıtır peşimizde mutfakta iş yaptırmıyo tırmanıyo beni al diye bacaklarıma
ayağa kalkıyo yürümek istiyo
çok gezme meraklısı hiç eve girmesin
kuşlarrrrrrr kediler diye balkonda çağırıyoruz onlara bakıyo falan öyle oyalıyoruz
2 dişimiz var
bazen çok güzel yemek yiyoruz bazen yemıyoruz
ama çorba falan istemıyo bizim yediklerimizden istiyo onları güzel yiyo sıpa
böyle işte hanımlarrrrr

maşallah herkesin dişi çıktı bizde hala yok..kilo olarakda en zayıf benimki galiba 8.5 kilo..bu ara yemek yediremiyorum hiç..zorla yiyo...reklamlarda falan yedirebiliyorumhiç sevmediğim şeyler yaptırıyo..4 gündüz 1 de gece 5 öğün yemek yiyo tamam onun dışında ağzına su bile sürmüyo...
yürümeye pek meraklı...
grşz

demekki bebekler aynı dönemde aynı davranışları gösteriyorlar. Bende Ömürün işine gelmeyen durumlar karşısında kavgacı olmasına çok şaşırmıştım, sonuçta biz böyle bir şey öğretmiyoruz.

canım bende hafta sonu şahit oldum kendinden iki ay büyük ve 4 yaşında olan kızı ela halletti inanamadım kızım yapma diyorum ama öyle bi hırslanmıştıki daha hırsını alamamış parmağını ısırıyodu geçen günde pepe bebeğini dövüyodu ahhh ahhh diyerek çok üzülüyorum görüncee ama yapacak bişey yok yada düştüğü yeri dövüyo elini sıkıştırdığı yeri dövüyo bide ahhh ahhhh diyo allahım cadı kızım benim

canım gayet güzel 4 öğün yemek yiyosa benim kızım bazen 3 öğün yiyo gecede sadece emiyo senin kızının kilosunun düşük olması çok normal kabızlıktan dolayı zaten herşeyi yiyemiyor yemek istesede yiyemiyor kiloyu çok takma kafanaa allah sağlık versin canım evet bazen benim kızımda bana asla yapmam dediğim şeyleri yaptırıyo sinir oluyorum walla ben şunu anladım bebek seni yönlendiriyo hatta bu yerden bitmeler bizleri pamaklarında oynatıyolar

herkese tünaydın:)
birazcık oturayım dedim içerde temizlik var malum pazartesi artık pek bişi yapamıyorum 15de bir yaptırıyorum. birde herhalde 1haftaya yürürüz yada 10 güne tamamen diye düşünüyorum. maksimum 6-7 adım atabiliyoruz artık ya düşüyoruz yada kısa mesafelere gidiyoruz. erken oldu ama evde ablamız olunca örnek olarak oda etken oldu. kızım 11 aylıkda yürümüüştü. ayakkabı olarak ne giydiriyorsunuz. şimdi 2 sene giydirmeyin diyorlar ama ben profesyonel bir yerle konuştum dün alırken. oda yürüttü zamanı gelmiş dedi sadece yatarken çıkar dedi. siz ne düşünüyorsunuz.

canım maşallah kuzuna

ben kızıma evde ev patiği giydiriyorum ayakabı giydirmiyorum ama iyice yürürse parkta bahçede ozaman ilk adım ayakkabısı alırım 5 nokta felan alırım iyi bişey diye düşünüyorum bakalım

:) sağol canım darısı sizinkilerin başına inşallah. çok cesaretli hep bırakıyoruz ellerimizi sürekli takipdeyim. perlina diye bir marka aldım. yürürken birde baybay yapıyoruz cam siler gibi :)

sağolasın canım en iyi siz anlıyorsunuz beni..kabızlıktan ne çektiğimi ben bilirim..başkalarının okadarcıktan bişey olmaz arada ver gitsin lafından bıktım..zaten arada kaçak yapıyorum ben ama sonuç hemen kabız tabiki..o 4 öğünün 1i meyve...
birde bebek hayatınızı yönlendirmesin o size ayak uydursun diyorlar.e yemeyince napcan mecbur çareler arıyon..eskiden bana uyuyordu ama artık ben ona uyuyorum oynatıyo hakkaten..kanal kanal reklam arar oldum..çok kızardım halbuki böyle yapana başıma geldi..

benim kızımda bu ara çok hırçın...cadı gibi..hatta 3 gündür komşuma götürüp okutuyorum sakinleşsin diye..
elinden bişey alınca basıyo yaygarayı..kandıramıyorum eskisi gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…