- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #2.201
Kizlar bizim cocuklar sanssizlar dogum gunu konusunda cunku yazin kimse olmuyor herkes tatilde olucak kac kisi toplarizda yapariz dogum gunu bilmem anca cok yakinlar anane babaanne gelir. Cocuklarimiz okulda arkadaslariylada yapamicak hic onada cok uzuluyorum. Olsun rabbim 12 aydan bize bu ayi laik gormus vardir bir bildigi.
merhaba herkesee
kızımın elamın üsteki dişinin biri çıktı şükür
şimdi ikincide birazcık patladı benim
miniğim büyüdü teyzeleri
ellerini bırakıp 2 adım atıyor
11 kilo kızım boyunu bilmiyorum
ama kızımı gören 2 yaşında sanıyor bence abartıyorlar ama neyse...
doğum günü için kızıma döne döne tarifler arıyorum evde kutlucaz dedeler olur
babanne ananneler olur birgün sonrada arkadaş çevremle kutlamayı düşünüyorum
yıllık iznimi kullanıcam oyüzden rahat rahat hazırlanırım benim kızım biliyosunuz 23 haziran doğumlu
ilk doğumgünü bizim olacak bu topikte ben size yaptıklarımı bol bol resimlerim tarifler veririm
bulurum inşallah :13:
Siz olsaydınız seçimi hangisinden yana kullanırdınız?
http://www.kadinlarkulubu.com/agusto...ngi-puset.html (Hangi Puset?):26::26::26::26:
Kizlar bizim cocuklar sanssizlar dogum gunu konusunda cunku yazin kimse olmuyor herkes tatilde olucak kac kisi toplarizda yapariz dogum gunu bilmem anca cok yakinlar anane babaanne gelir. Cocuklarimiz okulda arkadaslariylada yapamicak hic onada cok uzuluyorum. Olsun rabbim 12 aydan bize bu ayi laik gormus vardir bir bildigi.
merhaba hanımlar dün en son bu saatlerde ben yazmışım neden kimse gelmiyor.00,,0,0
,,
,
,,,,0
3
00000,,0000000000000000000000000000000022,+
bu sayılar virgüller erenden.
günaydın hanımlar. biz yine gezdik geldik köye gittik annemlere kayınbabamı gezdirdik. dayımın kızı gelmiş ordudan onu da gördüm. 3 tane çocuğu var en büyüğü 4 yaşında ikincisi 1,5 üçüncü 2 aylık. tımarhane gibi allahım bu ne dedim nasıl başediyorsun sen. zor oluyor ama büyüyüp gidiyorlar diyor. deli cesareti valla.
iki numarayla benim erenin bir kavgası var görmeniz lazım. erenin oyuncaklarını alıp vermeyince resmen saldırdı benim kuzu. nasıl sinirleniyor kızarıyor bağırırken.saçlarını asılıyor vuruyor. hayret sen nerden öğrendin kavga etmeyi çok şaşırdım.
günaydın hanımlar. biz yine gezdik geldik köye gittik annemlere kayınbabamı gezdirdik. dayımın kızı gelmiş ordudan onu da gördüm. 3 tane çocuğu var en büyüğü 4 yaşında ikincisi 1,5 üçüncü 2 aylık. tımarhane gibi allahım bu ne dedim nasıl başediyorsun sen. zor oluyor ama büyüyüp gidiyorlar diyor. deli cesareti valla.
iki numarayla benim erenin bir kavgası var görmeniz lazım. erenin oyuncaklarını alıp vermeyince resmen saldırdı benim kuzu. nasıl sinirleniyor kızarıyor bağırırken.saçlarını asılıyor vuruyor. hayret sen nerden öğrendin kavga etmeyi çok şaşırdım.
maşallah herkesin dişi çıktı bizde hala yok..kilo olarakda en zayıf benimki galiba 8.5 kilo..bu ara yemek yediremiyorum hiç..zorla yiyo...reklamlarda falan yedirebiliyorumhiç sevmediğim şeyler yaptırıyo..4 gündüz 1 de gece 5 öğün yemek yiyo tamam onun dışında ağzına su bile sürmüyo...
yürümeye pek meraklı...
grşz
herkese tünaydın:)
birazcık oturayım dedim içerde temizlik var malum pazartesi artık pek bişi yapamıyorum 15de bir yaptırıyorum. birde herhalde 1haftaya yürürüz yada 10 güne tamamen diye düşünüyorum. maksimum 6-7 adım atabiliyoruz artık ya düşüyoruz yada kısa mesafelere gidiyoruz. erken oldu ama evde ablamız olunca örnek olarak oda etken oldu. kızım 11 aylıkda yürümüüştü. ayakkabı olarak ne giydiriyorsunuz. şimdi 2 sene giydirmeyin diyorlar ama ben profesyonel bir yerle konuştum dün alırken. oda yürüttü zamanı gelmiş dedi sadece yatarken çıkar dedi. siz ne düşünüyorsunuz.
canım gayet güzel 4 öğün yemek yiyosa benim kızım bazen 3 öğün yiyo gecede sadece emiyo senin kızının kilosunun düşük olması çok normal kabızlıktan dolayı zaten herşeyi yiyemiyor yemek istesede yiyemiyor kiloyu çok takma kafanaa allah sağlık versin canım evet bazen benim kızımda bana asla yapmam dediğim şeyleri yaptırıyo sinir oluyorum walla ben şunu anladım bebek seni yönlendiriyo hatta bu yerden bitmeler bizleri pamaklarında oynatıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?