2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzelmiş canım bende bulabilirsm alıyım çünkü benim kızım ayağında çorap durdurmuyor hoş ayakkabı patikte durmuyor ama napyımm alıcaam

benimkide hiç birşeyi durdurmadı şuana kadar ayağında. alırken adam gevşek olmasın sıkıca çırtla dedi ayağını iyice kavrasın dedi. ve uyandığı an ayağında oda kabullendi bir parçası oldu artık onun. önce oynamak istedi. izin vermedim pazar günden beri ayağında hiç kendiside çıkarmadı. ilk gün uğraştı o zamanda beceremedi. daha güzelleride olabilir ama b en tavsiye ederim bunlarıda.

huysuzcum biz iyiyiz okumuşsundur yeni bir gelişme yok.
sana iyi tatiller canım bizim yerimize de gez
biz de temmuz girsin ipleri kopartacağız kim tutar bizi gez babam gez

süper ya sinop bende gitmek isterdim ama antalya ile nerdeyse aynı uzaklıkat buraya( eşimle orda başlamıştı herseyy ve cok anımız var dsi nın plajı gercekten guzeldi ama dediğin gibi sezonu gec acılıyor ama gezmesi guzel bir sehir yerimizede gezin

slm kızlar nasılsınız berbat bi haftasonu geçirdim evimi taşıdım evi taşırken yüzümün sol tarafına bi fincen sıcak kahve döküldü yüzümün yarısı yandı eşim sağolsun soğuk kanlı davrandı telveyi yüzümden hemen sıyırdı göz kapağım ve gözümün altında yanıklar oluştu tam bi hengameydi bebeiş hasta iğneleri sabak akşam ben pansumanda 10 yıl yaşlandım 2 günde

bu kadar felakatin üstüne çok güzel bişey oldu ela dün kanepenin kenarından tutup ayağa kalktı ve oyuncağını alabilmek için 2 adım attı şekerim benim çok tatlıydı herşeyi unutturdu cimcime bi kelime daha öğrendi prensesim çiçek diyor

canım çok geçmiş olsun çoküzüldüm yaa yanık çok zor allah sabır versin en çok korktuğum şey bol bol kızınada kendinede nazar duası oku bu elalar hep fena oluyo demekki maşallahh prensese benim elamda ben makyaj yaparken oda odanın kapısının ordaydı makyaj malzemelerine gelebilmek için 8 adım attı dahada ben dönüp bakmasam adım atacaktı benim gördüğümü anladı heyecanlandı

ayyy prenses çiçek diyo demek canım yaaaa

benim yaramaz kızım çamaşır makinesı çalışırsen basıyo düğmesine durduruyo tekrar çalıştırıyo bozacak böyle giderse her halleri ayrı tatlı

canım kendine dikkat et elma suyu sür iz kalmasın sanırım bide has zeytinyağıydı bi araştırda

canım çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda iyileşirsin. allah beterinden korusun.

kuzular yavaş yavaş yürümeye başlıyorlar artık nasıl da büyüdüler. benim kuzu da adını söylüyor daha doğrusu beni tekrar ediyor baba diyor babasının adını söylüyor da ne anne var ne benim adım.

burdayım canım burdayım.......

kocişi ikna ettim bu cuma gidiyoruz memlekete..bavul topluyorum bi taraftan..bişey unutmim diye uğraşıyorum...bu sabah sağlık ocağına götürdüm duruyu hala çok zayıf 8.5 kilo 79 cm...boyu iyide zayıf biraz..ama ebede senin gibi dedi herşeyi yiyemiyor normal dedi efsunum..Allaha şükür hiç hasta olmadı diyebilirim zayıf ama sağlıklı kuzum..
maşallah yürümeler başladı..bizimki daha yeni taytay duruyo 8-10 saniye..adım atamıyo hiç çok korkuyo..baya çekyat duvar neresi varsa sıralıyor ama ellerini bıraktımı korkuyor..
çocuk dru bi vitamin yazdı minadex multi vitamin..1 yaşından 3-4 yaşına kadar hergün 1 kaşık ver iyi olur dedi..iştahda açarmış..
bizim orda internet bulmam zor..hepinizi özlicem arkadaşlar aman iyi bakın kendinize ve bebişlere...

merhaba hanımlar

4 gündür ankaradaydım, kuzenimin nişanı vardı...
hem çok yorucuydu, hem de çok güzeldi. kuzenlerimle teyzelerimle çok güzel vakit geçirdim
evlendiğimden beri nerdeyse ilk defa böyle uzun süreli doyasıya vakit geçirdik
çocuklar ara sıra huysuzlandılar, özelikle enes kalabalıktan sıkıldı zaman zaman
eve geldiğimizde çok mutlu oldu, ordan oraya koşturdu evin içinde

yürümeye başlayan bebişler var, maşallah kuzucuklara
doğumları daha dün gibi ama büyüdüler de yürümeye bile başladılar

fatma aşkın sana ve bebeğine geçmiş olsun
yanık çok zordur bilirim bikaç tecrübem var maalesef.

sarı papatya ve huysuz size de iyi tatiller diliyorum.

iyi tatiller canım bana bu sene tatil yok bizim için de gez resim felan çek paylaşırsın bakarız bizde

merhaba hanımlar herkesler iyidir inşallah. benim kuzu pek mızmız üst dişler geliyor aman yarabbim sürekli kucakta yemek de istemiyor tadımız yok yani.

papatyacım gidiyorsun demek tatilciler yollara düşmeye başladı ne güzel. iyi tatiller canım gez bol bol.
üst komşum geldi kek yaptım balkonda oturduk çay içtik eren de keki her yere döktü.. balkona çıkabildik çok şükür hava gayet güzel.

bugün elayı tekrar dr götürdük ağzında yara vardı mantar dedi antibiyotikten dolayı dedi aft olmuş ağzı kuzumun
öğlen yemeğe anneme gidiyoruz ela orda diye tarhana çorbası içiyorduk aldı ela kaşığı eline annee ve ve diyo kağına azar azar kattım ağzına götürdü yedi maşşalllah bi kase tarhana içti böle babasıyla öpe öpe bi tuhaf ettik çok şekerdi anlatamam ne zaman bu kadar büyüdüler Yarrabbim DAHA DÜN GAZ SANCISINDAN SABAHLARA KADAR AĞLIYORDU

sağolun kızlar şükür gidiyorum sonunda hakettik ama artık gezmeyi hepimiz 1 senedir çocuk bakıyoruz hiçbiryere çıkmadan..
efsuncum papatyaa diye çağırınca ben bir kabızlık uzmanı olarak hemen kabız sandım tabi..
denizcim burasıda soğuk bi yer ama biz 15-20 gündür sıcağı bulunca balkona zıplıyoruz çırpınıyo benimki balkon kapısını açınca..
fatma aahh gerçekten ilk 3-4 ay hatırlamak bile istemiyorum ben çok kötü geçti..resmen 6 ay uyku uyumadım diyebilirim ama 6. aydan sonra çok güzel bebişim ya hele bu aralar ısırasım tekrar karnıma sokasım geliyo...ne tatlı şeylermiş bunlar yaw..evlat başka...baya baya anlatıyolar artık herşeyi dimi..
çekerim fotları doğum günündede çekerim..sizde unutmayın ama paylaşırız..

günaydın hanımlar
yemiyor yine benim sıpa ay bu dişler çıksa da kurtulsak.
eşim de bana kızıyor niye takıyorsun bu kadar açlıktan ölecek değil ya diyor. içim rahat etmiyor ki yemeyince.

papatyacım bütün yaz yok musun sen?

merhaba,
benim oğlumunda hasta büyükler kızamık diyor doktor viral bir enfeksiyon diyor. sonuçta onunda iştahı kesik katı yiyeceklerde zorlanıyor ama süt içiyor öğün yerine süt versen o epey tok tutuyor.

canım geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsiniz inşallah.
devam sütü kurtarıcı gibi olurdu ama benim oğlan içmiyor sevemedi bir türlü kaç kez denedim hep döktüm.

SLM HANIMLAR
DENİZCİM ramazanda yada bayramda dönücem canım ipleri koparıyorum ben...

bu arada kızlar çok güzel bi site buldum..link koyamıyorum galiba ama googleye keyfekeder saatlerim pınar abla yazın inş dediğim yeri bulursunuz çok güzel doğum günü hazırlıkları var..herşey ince ince düşünülmüş..doğum günü şapkasından davetiyesine zarfına kadar..üstelik download edip evde kendi yazıcınızdan basıp kendiniz yapıyosunuz herşeyi..pipet süsü,topkek süsü,renkli bayraklar,hapy birthday yazıssı,isim yazdırabiliyosunuz,herşey herşey...çok beğendim gerçekten..
bulan haber etsin bulamayanda..
balon tututurmak için uhu patafix aldım mesela burdan öğrendim..hamur sakız gibi bişey iz bırakmıyomuş çıkarınca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…