- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #2.261
çok güzelmiş canım bende bulabilirsm alıyım çünkü benim kızım ayağında çorap durdurmuyor hoş ayakkabı patikte durmuyor ama napyımm alıcaam
kızlaaaaaaaaaaaaaar
biz yarın izne çıkıyoruz
en yakın sinop olduğu için oraya gidicez
antalyaya gitmek istiyo eşim uçakla nolcak falan dedi ama korktum açıkcası biraz daha küçük diye
seneye inş. hem büyümüş olur çocuk parklarında oynar etkinliklere katılır şimdi yapamaz diye ikna ettim
sinop şurası 2 saate baktık huzursuz geri döneriz hemen
bakalım ilk tatilimiz nası geçicek
havalarda tam ısınmadı deniz mevsimide açılmadı kötü zamanda gidiyoruz biraz
yine kumlarda oynarız falan diye avunuyorum
inşallah hasta olmadan döneriz
sivrisineklere karşı off varya ondan bebeklere sürmek zararlımı acaba sinek falan varsa şişmdi ısırmasın yavrumu zaten gece uykumuz yok hepten beter olmayalım
bi eczacıya sormak lazım dimi ?
kızlaaaaaaaaaaaaaar
biz yarın izne çıkıyoruz
en yakın sinop olduğu için oraya gidicez
antalyaya gitmek istiyo eşim uçakla nolcak falan dedi ama korktum açıkcası biraz daha küçük diye
seneye inş. hem büyümüş olur çocuk parklarında oynar etkinliklere katılır şimdi yapamaz diye ikna ettim
sinop şurası 2 saate baktık huzursuz geri döneriz hemen
bakalım ilk tatilimiz nası geçicek
havalarda tam ısınmadı deniz mevsimide açılmadı kötü zamanda gidiyoruz biraz
yine kumlarda oynarız falan diye avunuyorum
inşallah hasta olmadan döneriz
sivrisineklere karşı off varya ondan bebeklere sürmek zararlımı acaba sinek falan varsa şişmdi ısırmasın yavrumu zaten gece uykumuz yok hepten beter olmayalım
bi eczacıya sormak lazım dimi ?
slm kızlar nasılsınız berbat bi haftasonu geçirdim evimi taşıdım evi taşırken yüzümün sol tarafına bi fincen sıcak kahve döküldü yüzümün yarısı yandı eşim sağolsun soğuk kanlı davrandı telveyi yüzümden hemen sıyırdı göz kapağım ve gözümün altında yanıklar oluştu tam bi hengameydi bebeiş hasta iğneleri sabak akşam ben pansumanda10 yıl yaşlandım 2 günde
bu kadar felakatin üstüne çok güzel bişey oldu ela dün kanepenin kenarından tutup ayağa kalktı ve oyuncağını alabilmek için 2 adım attı şekerim benim çok tatlıydı herşeyi unutturdu cimcime bi kelime daha öğrendi prensesim çiçek diyor
slm kızlar nasılsınız berbat bi haftasonu geçirdim evimi taşıdım evi taşırken yüzümün sol tarafına bi fincen sıcak kahve döküldü yüzümün yarısı yandı eşim sağolsun soğuk kanlı davrandı telveyi yüzümden hemen sıyırdı göz kapağım ve gözümün altında yanıklar oluştu tam bi hengameydi bebeiş hasta iğneleri sabak akşam ben pansumanda10 yıl yaşlandım 2 günde
bu kadar felakatin üstüne çok güzel bişey oldu ela dün kanepenin kenarından tutup ayağa kalktı ve oyuncağını alabilmek için 2 adım attı şekerim benim çok tatlıydı herşeyi unutturdu cimcime bi kelime daha öğrendi prensesim çiçek diyor
sarıpapatya nerdesiiinnnnnnnnnnn
kuzum merak ettim bişeymi oldu yoksa eloş kabız mı oldu???
burdayım canım burdayım.......
kocişi ikna ettim bu cuma gidiyoruz memlekete..bavul topluyorum bi taraftan..bişey unutmim diye uğraşıyorum...bu sabah sağlık ocağına götürdüm duruyu hala çok zayıf 8.5 kilo 79 cm...boyu iyide zayıf biraz..ama ebede senin gibi dedi herşeyi yiyemiyor normal dedi efsunum..Allaha şükür hiç hasta olmadı diyebilirim zayıf ama sağlıklı kuzum..
maşallah yürümeler başladı..bizimki daha yeni taytay duruyo 8-10 saniye..adım atamıyo hiç çok korkuyo..baya çekyat duvar neresi varsa sıralıyor ama ellerini bıraktımı korkuyor..
çocuk dru bi vitamin yazdı minadex multi vitamin..1 yaşından 3-4 yaşına kadar hergün 1 kaşık ver iyi olur dedi..iştahda açarmış..
bizim orda internet bulmam zor..hepinizi özlicem arkadaşlar aman iyi bakın kendinize ve bebişlere...
günaydın hanımlar
yemiyor yine benim sıpa ay bu dişler çıksa da kurtulsak.
eşim de bana kızıyor niye takıyorsun bu kadar açlıktan ölecek değil ya diyor. içim rahat etmiyor ki yemeyince.
papatyacım bütün yaz yok musun sen?
merhaba,
benim oğlumunda hasta büyükler kızamık diyor doktor viral bir enfeksiyon diyor. sonuçta onunda iştahı kesik katı yiyeceklerde zorlanıyor ama süt içiyor öğün yerine süt versen o epey tok tutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?