- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #2.281
KIZLAR ben gidiyorum kendinize ve bebişlere ii bakın..1-2 ay yokum...netede giremem sanırım..
hoşçakalıınn
beni unutmayın özleyin......
KIZLAR ben gidiyorum kendinize ve bebişlere ii bakın..1-2 ay yokum...netede giremem sanırım..
hoşçakalıınn
kızlar bebeklerimizin doğum günü yaklaşıyor siz neler düşünüyorsunuz ilk doğum günü partiniz için. benim aklımda ufak tefek şeyler var ama biraz fikir almak istiyorum yine de deneyimlerinizi fikirlerinizi paylaşırmısınız bizimle. ben misafirlerimi dolap süsü üzerine bebeğimin resmi basılmış davetiyeyle çağırmayı planlıyorum gelen misafir çocuklarına ufak hediyeler hazırlıycam bebeğimin hediyesi olarak künye düşündüm bi hatıra defteri hazırlayıp misafirlere yazdırmayı düşünüyorum süs olarak sadece yerlere balonlar atmayı düşünüyorum kamerayla o günü ölümsüzleştirip 18 yaşına geldiğinde o defteri kayıtları künyesini hediye olarak ona vermeyi planlıyorum bunlar bilinen şeyler aklınıza gelen başka güzel aktiviteler varmı paylaşırmısınız benimle
kızlar bebeklerimizin doğum günü yaklaşıyor siz neler düşünüyorsunuz ilk doğum günü partiniz için. benim aklımda ufak tefek şeyler var ama biraz fikir almak istiyorum yine de deneyimlerinizi fikirlerinizi paylaşırmısınız bizimle. ben misafirlerimi dolap süsü üzerine bebeğimin resmi basılmış davetiyeyle çağırmayı planlıyorum gelen misafir çocuklarına ufak hediyeler hazırlıycam bebeğimin hediyesi olarak künye düşündüm bi hatıra defteri hazırlayıp misafirlere yazdırmayı düşünüyorum süs olarak sadece yerlere balonlar atmayı düşünüyorum kamerayla o günü ölümsüzleştirip 18 yaşına geldiğinde o defteri kayıtları künyesini hediye olarak ona vermeyi planlıyorum bunlar bilinen şeyler aklınıza gelen başka güzel aktiviteler varmı paylaşırmısınız benimle
canım ben de özel birşey yapmayacağım. çevrem yok burda yapsam kimi çağıracağım. imkanım olsa ben de isterdim fikirlerin çok güzel gerçekten. kendi aramızda pasta keseriz o kadar.
hoşçakalıınn
kızlar zeytin de artık foruma uğramıyor sanırım
önce limon kayboldu sonra da o..
umarım ikisi de iyilerdr, onlar için herşey yolundadır.
bu ara enesle herşey yolunda gidiyor çok şükür
beni çok yormuyor, üzmüyor bu ara
çok hareketli iki dk yerinde durmuyor, yemeğini bile oturarak yemiyor
anakucağına bağlıyorum ordan çıkmayı dahi başarıyor sıpacığım
ilk arabam olayını baya benimsedi evde turluyor onunla
hatta çamaşır sepetini ters çevirip onunla da araba gibi geziyor:)
ayakta 5-10 sn desteksiz durabiliyor ama adım atma çabası yok henüz
konuşma konusunda biraz geriyiz gibi geliyor bana
baba, dede, mama, meme gibi hece tekrarı olan kelimeleri söylüyor ama bilinçli söylediğinden pek emin olamıyorum ben
abi, anne benzeri kelimeler söylüyor
biz de durumlar böyle
benim önümde yine bir sınav var, kpss ye hazırlanmaya çalışıyorum elimden geldiğince
2-3 gündür annem gelip çocuklara bakıyor, ben de ders çalışıyorum
herkese merhabaa
benim prensesim yürüyor artık teyzeleri
kızımın doğun gününe az kaldı ne alsam kızıma
biz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik
tatil bitti işbaşı yaptık
bugun oğlumu çok özlüyorum ama çok alıştık 1 hafta
yavrucumda hiç üzmedi bizi arabada huysuzlanmadı uyudu eline bişeyler verdim oyalandı
yemek konusu da ne yediysek ondan yedi genelde hiç bunalmadım
denize havuza falan giremedik soğuktu biz şemsiyenın altında oturduk
babası girdi biz izledik eymen çırpındı durdu girmek için ayaklarını soktuk bizde çok seviyo suyu
maşallah elaya bemimkide korkuyo 3-4 adım atıyo o kadarherkese merhabaa
benim prensesim yürüyor artık teyzeleri
kızımın doğun gününe az kaldı ne alsam kızıma
günaydın hanımlar.
dün akşam eren çok korkuttu bizi düştü emzik de ağzındaydı ağzından nasıl kan geldi anlatamam. nasıl ağladı kuzum baktım çok birşey varsa doktora gidelim diye üst dudağının iç tarafı açılmış biraz. dışarı çıkardık hemen unutsun diye etrafa bakarken sustu kuzum. iyi şimdi yaranın olduğu yeri yalıyor sürekli emzik istiyor.
akşam birşey yemedi dudağı acıyor tabi sabah da domates vermedim yakar diye. çok üzüldüm kuzumu öyle görünce kan ter içinde kaldım kıyamam.
teşekkürler denizcim
vala nası geçti anlamadık yaa çok kısa sürdü hemencik geçti 1 hafta
keşke hep tatil olsa gezsek tozsakkkkkkkkk
maşallah elaya bemimkide korkuyo 3-4 adım atıyo o kadar
çok geçmiş olsun canım ne kadar dikkat etsende böyle kazalar oluyor işte Allah beterinden saklasın kerem de cumartesi günü bizim yatakta yatıyodu bi gümbürtü koptu nasıl koştugumu bilemedim düşmüş kuzum etrafına yastık koymama ragmen. bişey olmadı Allahtan ama çok korktum elim ayagım titredi olacağı varsa oluyo işte
günaydın hanımlar.
dün akşam eren çok korkuttu bizi düştü emzik de ağzındaydı ağzından nasıl kan geldi anlatamam. nasıl ağladı kuzum baktım çok birşey varsa doktora gidelim diye üst dudağının iç tarafı açılmış biraz. dışarı çıkardık hemen unutsun diye etrafa bakarken sustu kuzum. iyi şimdi yaranın olduğu yeri yalıyor sürekli emzik istiyor.
akşam birşey yemedi dudağı acıyor tabi sabah da domates vermedim yakar diye. çok üzüldüm kuzumu öyle görünce kan ter içinde kaldım kıyamam.
biz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik
tatil bitti işbaşı yaptık
bugun oğlumu çok özlüyorum ama çok alıştık 1 hafta
yavrucumda hiç üzmedi bizi arabada huysuzlanmadı uyudu eline bişeyler verdim oyalandı
yemek konusu da ne yediysek ondan yedi genelde hiç bunalmadım
denize havuza falan giremedik soğuktu biz şemsiyenın altında oturduk
babası girdi biz izledik eymen çırpındı durdu girmek için ayaklarını soktuk bizde çok seviyo suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?