- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #2.301
çok geçmiş olsun çok korkmuş olmalısın. sanırım hareketlendikce düşmlere alışacağız kalıcı bir hasar olmasın insan ondan çok korkuyor.
bir şey soracağım sabah kahvaltıda neler veriyorsun. ben genellikle karışım hazırlıyorum ama sanırım sıkıldı bugünlerde yemek istemiyor
hoşgeldiniz bizde bu hafta çıkacağız tatile neler yaşayacağız bakalım
canım ben kahvaltıda karışım olarak devam sütüne ekmek içi bir kaç tane de bebe bisküvisi(eren çok seviyor ben de onunla büyümüşüm) bir ceviz rendesi bir yumurta sarısı koyuyorum. yumurta sarısını ayrı vermeye çalıştım ama sevmedi böyle olunca yiyor. bunlar karışım. onun dışında domates rendeliyorum salatalık veriyorum dörde bölüp içini kemiriyor ve labne peyniri yediriyorum canım. bazen yumurtayı yağda vermeye başladım büyüdü artık ve öyle çok güzel yiyor.
bu arada yumurtanın beyazını parçalayıp koyuyorum önüne onu da severek yiyor sağlık ocağından verebilirsin dediler.
sen neler koyuyorsun karışıma.
teşekkür ederim,
ben beyaz peynir, yumurtanın sarısı, tereyağ, pekmez, devam maması ve bebe bisküvisi koyuyorum bazen güzel yiyor bazen hiç istemiyor.bunun yerine bir kaç kez peynirli omlet yaptım onu yedi aslında yavaş yavaş ayrı ayrı versek daha iyi olur ama bu seferde karnı doydumu doymadımı onun kaygısına düşüyorum
günaydın herkese.
benim kuzu uyuyor gece show yaptı resmen oturuyor yatağında ağlama taklıdı yapıyor mızmızlık benim uyku zehir oldu. şimdi de uyuyor kendileri.
dün kötüydüm ishal mide bulantısı üşüttüm mü bilmiyorum ki ne olduğunu bugün daha iyiyim.
ben bizim yemeklerden veriyorum artık ayırmıyorum tuz katmadan önce. çocuk daha güzel yemeye başladı. herşeyi yiyor bakla vermiyorum. patlıcan da vermedim nikotin oranı yüksek diye ama vereceğim artık alışsın tadına.
onun dışında üst dişimizin birisi çıkabildi çok şükür iki tane daha bugün yarın çıkar görünüyorlar.
tv kumandasını alıyor kuzu televizyona doğru tutuyor açacakmış ga ga ga diyor bir de. reklam bitince de yapıyor aynı şeyi. benim kuzunun en çok söylediği hece ga. karga mı sanıyor kendini ne şaşkın.
merhaba hanımlar. kötü iki gün geçirdik.
dün amcamı kaybettik. apar topar memlekete gittik ikindi namazından sonra defnedildi. hastaydı kanserdi bekleniyordu ama insan yine de konduramıyor.
bugün döndük ayrıca annem geldi yani eşimin annesi yarın başlıyorum işe erene bakacak. 1 temmuz bizim tatil başlar.
seminerlerimiz var bu 4+4+4=? meselesi yani yeni eğitim programı konuşuluyor. nasıl adapte olacağız öğrencileri nasıl adapte edeceğiz bilmiyorum. hayırlısı diyoruz bakalım.
eren aynı 4. dişi çıkardı iyi bakalım keyifler yerinde.
bizde durum. ölüm insanın yakınlarında dolanınca ürperiyor ister istemez bir garibim yani.
canım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kanser zor bi hastalık allah daha fazla çektirmemiş
demek iş başı yapacaksın bebekin çok sanşlı ben kızımı 2 alıkken bırakıp başladım işe zor günlerdi
bu eğitim sistemini bende çözemiyorum bizim bebiklerimiz 5,5 yaşında okullumu olacak şimdiyaaa
merhaba hanımlar. seminerden geldik oğluşu ilk defa bırakıp gittim kuzum aramış beni evin içinde.
kahvaltısını da yapmamış. parka götürmüş annem. sarıldık koklaştık kuzumla emzirdim acıkmış. uyudu kaldı kollarımda kıyamam.
şimdi iyi erken geliyorum ama okul başlayınca daha zor olacak.
sağol canım sırası gelen gidecek elden birşey gelmez.
valla ben öğremenim ben bile anlamadım daha ne nasıl olacak. öğreneceğiz bakalım. bu konularda hiçbir zaman uygulayıcılara danışılmamıştır malesef.
başlama yaşında tepkilerden dolayı düzenleme yapıldı 66 ay sonrası zorunlu oldu. 60 ay isteğe bağlı. düzenleme yetersiz bence 6 ay esnedi sadece. çok küçükler 5,5 te mecbur gidecek.
öğretmen için de öğrenci içinde veliler için de çok zor olacak.
dün amcamı kaybettik. apar topar memlekete gittik ikindi namazından sonra defnedildi. hastaydı kanserdi bekleniyordu ama insan yine de konduramıyor.
bugün döndük ayrıca annem geldi yani eşimin annesi yarın başlıyorum işe erene bakacak. 1 temmuz bizim tatil başlar.
seminerlerimiz var bu 4+4+4=? meselesi yani yeni eğitim programı konuşuluyor. nasıl adapte olacağız öğrencileri nasıl adapte edeceğiz bilmiyorum. hayırlısı diyoruz bakalım.
bizde durum. ölüm insanın yakınlarında dolanınca ürperiyor ister istemez bir garibim yani.
başın sağolsun, huzur içinde yatsın.
işe başlamak gerçekten çok zor olacak sen yarım gün mü çalışıyorsun? Ben gıda mühendisiyim Ömürden önce 34 haftalıkken bebeğimi kaybettim. Ömüre hamile kalınca 12. haftada işi bıraktım hep hedefim 1 yaşına gelince işe tekrar başlarım diye düşündüm ve 1 yaşına geldi. Şimdi tekrardan iş ara; eve yakın olacak, çalışma saatleri uygun olacak, Ömüre bakıcı bulunacak falan filan tabi birde Ömürden ayrılmak. çok zor günler, çok korkuyorum ama evdede oturmak istemiyorum bünye çalışmaya alışmış evde kalmak çok zor geliyor. neyse işte böyle ama şimdiki aklım olsaydı kesinlikle öğretmen olurdum çocuk olunca insanın dünyası değişiyor.
herkese merhabaa
benim prensesim yürüyor artık teyzeleri
kızımın doğun gününe az kaldı ne alsam kızıma
günaydın hanımlar.
dün akşam eren çok korkuttu bizi düştü emzik de ağzındaydı ağzından nasıl kan geldi anlatamam. nasıl ağladı kuzum baktım çok birşey varsa doktora gidelim diye üst dudağının iç tarafı açılmış biraz. dışarı çıkardık hemen unutsun diye etrafa bakarken sustu kuzum. iyi şimdi yaranın olduğu yeri yalıyor sürekli emzik istiyor.
akşam birşey yemedi dudağı acıyor tabi sabah da domates vermedim yakar diye. çok üzüldüm kuzumu öyle görünce kan ter içinde kaldım kıyamam.
başın sağolsun, huzur içinde yatsın.
işe başlamak gerçekten çok zor olacak sen yarım gün mü çalışıyorsun? Ben gıda mühendisiyim Ömürden önce 34 haftalıkken bebeğimi kaybettim. Ömüre hamile kalınca 12. haftada işi bıraktım hep hedefim 1 yaşına gelince işe tekrar başlarım diye düşündüm ve 1 yaşına geldi. Şimdi tekrardan iş ara; eve yakın olacak, çalışma saatleri uygun olacak, Ömüre bakıcı bulunacak falan filan tabi birde Ömürden ayrılmak. çok zor günler, çok korkuyorum ama evdede oturmak istemiyorum bünye çalışmaya alışmış evde kalmak çok zor geliyor. neyse işte böyle ama şimdiki aklım olsaydı kesinlikle öğretmen olurdum çocuk olunca insanın dünyası değişiyor.
merhabalar .. bende 2011 temmuz annesiyim bir oğlum var yusuf eymen ismi.. 8 temmuz doğum günümüz ve neler yapacağıma birtürlü karar veremedim sizler neler yapmayı planlıyorsunuz kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?