2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben kahvaltıda karışım olarak devam sütüne ekmek içi bir kaç tane de bebe bisküvisi(eren çok seviyor ben de onunla büyümüşüm) bir ceviz rendesi bir yumurta sarısı koyuyorum. yumurta sarısını ayrı vermeye çalıştım ama sevmedi böyle olunca yiyor. bunlar karışım. onun dışında domates rendeliyorum salatalık veriyorum dörde bölüp içini kemiriyor ve labne peyniri yediriyorum canım. bazen yumurtayı yağda vermeye başladım büyüdü artık ve öyle çok güzel yiyor.
bu arada yumurtanın beyazını parçalayıp koyuyorum önüne onu da severek yiyor sağlık ocağından verebilirsin dediler.
sen neler koyuyorsun karışıma.

teşekkür ederim,
ben beyaz peynir, yumurtanın sarısı, tereyağ, pekmez, devam maması ve bebe bisküvisi koyuyorum bazen güzel yiyor bazen hiç istemiyor.bunun yerine bir kaç kez peynirli omlet yaptım onu yedi aslında yavaş yavaş ayrı ayrı versek daha iyi olur ama bu seferde karnı doydumu doymadımı onun kaygısına düşüyorum

haklısın karışımdan sonra alışması zor oluyormuş. karnı doyar niye doymasın sonuçta karışımdakileri vermiş oluyorsun. günü gününe uymuyor bir de bazen çok güzel yiyor bazen de kalıyor hazırladıklarım. öyle böyle büyüyorlar işte.

merhabaaa
kahvaltıdan bahsetmişsiniz bn kızıma en son 7 aylıktı bulamaç halinde verdiğimde yemiyodu zaten şimdi normal biz ne yiyosak ondan yiyo domates veremiyorum asitli olduğundan hemen pişik yapıyo ama onun dışındaa yumurtaya alerjimiz var hafif kabarıyoruz benimde varr ama ben azda olsa veriyorum benim kızım tam bir peynir hastası babasına çekmiş evimizde peynirin her türlüsünü bulmak mümküün eşim bayılıyor çünkü kızımda öyleee hatta okadar çok yiyoki korkuyorum ekmek çörek yani normal bizim gibi yiyor sadece bu aralaar çok hırçın sürekli ağlama numarası yapıyor sanki ses denemesi yapıyor çok güzel top oynuyor ayağıyla vura vuraa

ben iyi değilim ama ishal mide bulantısı regl muhteşem üçlüüüü kızımda ishal olmasın diye çok uğraşıyorum ama tabii ben uğraşıyorum babanne rahattttttt ev hanımları kıymetini bilin değerli vakitlerinizin

günaydın herkese.
benim kuzu uyuyor gece show yaptı resmen oturuyor yatağında ağlama taklıdı yapıyor mızmızlık benim uyku zehir oldu. şimdi de uyuyor kendileri.
dün kötüydüm ishal mide bulantısı üşüttüm mü bilmiyorum ki ne olduğunu bugün daha iyiyim.
ben bizim yemeklerden veriyorum artık ayırmıyorum tuz katmadan önce. çocuk daha güzel yemeye başladı. herşeyi yiyor bakla vermiyorum. patlıcan da vermedim nikotin oranı yüksek diye ama vereceğim artık alışsın tadına.
onun dışında üst dişimizin birisi çıkabildi çok şükür iki tane daha bugün yarın çıkar görünüyorlar.
tv kumandasını alıyor kuzu televizyona doğru tutuyor açacakmış ga ga ga diyor bir de. reklam bitince de yapıyor aynı şeyi. benim kuzunun en çok söylediği hece ga. karga mı sanıyor kendini ne şaşkın.

ben çok uzun zamandır Ömüre ayrı yemek pişirmiyorum sadece kendi yemeklerimiz baharatsız ve az tuzlu yapıyorum o kadar birde çeşit az yapıyorumki ertesi güne kalmasın diye yani her gün yeni bir yemek. Ömür et ürünlerini çok iyi yiyor (köfte, tavuk, balık, parca et) ama sebze veya sulu yemeklerde biraz zorlanıyor.
Ömür en çok baba diyor bugünlerde bir kaç adım atmaya başladı bakalım yaşında yürür sanırım.
Giderek tatlılaşıyor insan daha çok bağlanıyor. bende bu sonbaharda işe başlamayı düşünüyorum ama ayrılmak çok zor olacak sanırım.

arkadaşlar merhaba

bebişlerimize yaptığımız değişik tarifler varsa paylaşsak

ben kzıma çok sevdiği için üzümlü cevizli kek yapıyorum herkesin bildiği tarif iştee

herşey yiyo kızım geçen gün babannesi yaş pasta yedirmiş kızdım ama engel olamıyorum bildiğini yapıyoo buda çalışan anne olmanın kötü yanları iştee

kızımın doğum gününe 10 gün kaldı hediye ne alsam acaba düşünüyorum ama aklıma bişey gelmiyor :26:

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaar

bizim kahvaltımızda anlatığınız gibi bulamaç gibiydi bu sırada
biraz domates yeşil soğan dere otu 1 yumurta içine kırıp (beyazı verdik bişey olmadı artık büyüdu sanırım) omlet gibi çok güzel yemiş yanına da kara dut suyu ım muhteemmmmmmmmm

yemekleride ayırmıyoruz az tuzlu az baharatlı bizle birlikte yiyor yoğurt eksiz olmuyo hiç
ama en çok köfte balık et seviyo onları yerken ımmm ımmm sesler çıkarıyo
kabak yerken yapmıyo onu

kiraz çok seviyo onu çiğnemeye çalışırken dudakları çok güzel oluyo 2 tane dişiyle oyyyy kurban olurum çok tatlı yaa
allah hepsini korusun inşallah

yarın bim de üstü kapalı deniz simiti var çok güzel fiyatıda uygun sabah işe gelirken uğrayıp alıam sızde bakın istersenız

merhaba hanımlar. kötü iki gün geçirdik.
dün amcamı kaybettik. apar topar memlekete gittik ikindi namazından sonra defnedildi. hastaydı kanserdi bekleniyordu ama insan yine de konduramıyor.
bugün döndük ayrıca annem geldi yani eşimin annesi yarın başlıyorum işe erene bakacak. 1 temmuz bizim tatil başlar.
seminerlerimiz var bu 4+4+4=? meselesi yani yeni eğitim programı konuşuluyor. nasıl adapte olacağız öğrencileri nasıl adapte edeceğiz bilmiyorum. hayırlısı diyoruz bakalım.
eren aynı 4. dişi çıkardı iyi bakalım keyifler yerinde.
bizde durum. ölüm insanın yakınlarında dolanınca ürperiyor ister istemez bir garibim yani.

canım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kanser zor bi hastalık allah daha fazla çektirmemiş

demek iş başı yapacaksın bebekin çok sanşlı ben kızımı 2 alıkken bırakıp başladım işe zor günlerdi

bu eğitim sistemini bende çözemiyorum bizim bebiklerimiz 5,5 yaşında okullumu olacak şimdiyaaa

merhaba hanımlar. seminerden geldik oğluşu ilk defa bırakıp gittim kuzum aramış beni evin içinde.
kahvaltısını da yapmamış. parka götürmüş annem. sarıldık koklaştık kuzumla emzirdim acıkmış. uyudu kaldı kollarımda kıyamam.
şimdi iyi erken geliyorum ama okul başlayınca daha zor olacak.

sağol canım sırası gelen gidecek elden birşey gelmez.
valla ben öğremenim ben bile anlamadım daha ne nasıl olacak. öğreneceğiz bakalım. bu konularda hiçbir zaman uygulayıcılara danışılmamıştır malesef.
başlama yaşında tepkilerden dolayı düzenleme yapıldı 66 ay sonrası zorunlu oldu. 60 ay isteğe bağlı. düzenleme yetersiz bence 6 ay esnedi sadece. çok küçükler 5,5 te mecbur gidecek.
öğretmen için de öğrenci içinde veliler için de çok zor olacak.

calışan anne olmak çok zor isteğin gibi olmuyo hiçbişey hep yarımmış gibime geliyor benimde annem bakıyo gözüm arkada değil ama yine hep bişeyler eksik

başın sağolsun canım bende anlam veremedim bu eğitim işine 5.5 yaşındaki çocuk nasıl olacak düşünüyorum 7 yaş bile bana erken gelmiştir Allah sonumuzu hayır etsin ben 6.5 yaşımda gittim okula ilk senem çok zordu iyi hatırlıyorum adepte olamamıştım

başın sağolsun, huzur içinde yatsın.
işe başlamak gerçekten çok zor olacak sen yarım gün mü çalışıyorsun? Ben gıda mühendisiyim Ömürden önce 34 haftalıkken bebeğimi kaybettim. Ömüre hamile kalınca 12. haftada işi bıraktım hep hedefim 1 yaşına gelince işe tekrar başlarım diye düşündüm ve 1 yaşına geldi. Şimdi tekrardan iş ara; eve yakın olacak, çalışma saatleri uygun olacak, Ömüre bakıcı bulunacak falan filan tabi birde Ömürden ayrılmak. çok zor günler, çok korkuyorum ama evdede oturmak istemiyorum bünye çalışmaya alışmış evde kalmak çok zor geliyor. neyse işte böyle ama şimdiki aklım olsaydı kesinlikle öğretmen olurdum çocuk olunca insanın dünyası değişiyor.

merhabalar .. bende 2011 temmuz annesiyim bir oğlum var yusuf eymen ismi.. 8 temmuz doğum günümüz ve neler yapacağıma birtürlü karar veremedim sizler neler yapmayı planlıyorsunuz kızlar.

sen de melek annesisin demek.
canım bizim seminerler yarım gün sürüyor. okul başlayınca saatler değişiyor tabiki. yeni sistemde benim okul ortaokul olacak ders saatlerim artacak gibi görünüyor. ben az ders alıp erenden fazla ayrı kalmamayı planlıyordum ama öyle olmayacak gibi görünüyor. çalışmak da zor alışan bünyeye çalışmamak da zor. erenden nasıl ayrı kalacağım eren nasıl etkilenecek bilmiyorum ama alışmak zorundayız.

herkese merhabaa

benim prensesim yürüyor artık teyzeleri

kızımın doğun gününe az kaldı ne alsam kızıma

maşallah ela hanıma
hediye konusunda ben de bi karar veremedim henüz
en son doğumgünün biz kutlayacağız, burdaki fikilerden faydalanırım artık

geçmiş olsun denizcim.
hareketler arttıkça kazalar da artıyor
allah beterinden korusun

başınız sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah

aaa meslektaşmışız seninle.
hemşerimi görmüş gibi sevindim valla
ben de büyük oğlum doğduğunda bırakmıştım işi
tam yeniden başlama hayalleri kurarken enes beyin haberini aldık
4 senedir evdeyim, özel sektörde çalışmak zor geliyor artık bana
kpss ye hazırlanmaya çalışıyorum ben de
atanabilirsem memurluk istiyorum artık.

merhabalar .. bende 2011 temmuz annesiyim bir oğlum var yusuf eymen ismi.. 8 temmuz doğum günümüz ve neler yapacağıma birtürlü karar veremedim sizler neler yapmayı planlıyorsunuz kızlar.

merhabalar
ben çok byük bi oganizasyon planlamıyorum
kendi aramızda basit bir kutlama yapacağız
bazı arkadaşlar planlarından bahsetmişti, güzel fikirler vardı
önceki sayfalara bir göz at istersen.

merhabalar kızlar okuyorum ama yazdıyorum kizimla annemin yanındayız erendeniz basın sagolsun Rabbim rahmet wylesin ins herkes iyidir havalar ısınsın dıyorduk bu seferde sıcaktan eve kapandık kuzum ishal oldu kusmalı cok zor atlattık ardından grip neyse şimdi ii gibiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…