2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ah canım çok geçmiş olsun çok çok üzüldüm ilk kez duydum böyle bir hastalık allah şifasını versin inşallahhh

canım çok geçmiş olsun rabbim şifanızı versin. ben de ilk defa duyuyorum bu rahatsızlığı neydi şikayetiniz nasıl anlaşıldı.

çok çok geçmiş olsun canım. evet nasıl anladın neydi rahatsızlığı

kızlar yürümemiz daha iyi oldu diyebilirim. ayakkabısız mümkün değil çorapla kayıyor . 7-8 adıma kadar gidiyoruz tabi bu maksimum. dün 10.5 aylık olduk artık. salona bi giriyorum ya hazırlanıyor yada bir yerden bi yere geçiyor. inşallah kazasız belasız atlatırız bu günleride.

ilk senin kuzu yürüdü maşallah kuzuna. benim ki de ellerini bırakıp bana sesleniyor sonrada gülüyor korkuyu yenmeye başladık bakalım adım atma çabası yok daha.

ilk senin kuzu yürüdü maşallah kuzuna. benim ki de ellerini bırakıp bana sesleniyor sonrada gülüyor korkuyu yenmeye başladık bakalım adım atma çabası yok daha.

sen yazmıştın bi kere sende görünce aldım bende playscholl arabasından oda işe yaradı ama ablası hep koltuğa yaslandırıyordu gel rüzgar diyordu heyecenlanıyordu öyle başladı heveslendi.

sen yazmıştın bi kere sende görünce aldım bende playscholl arabasından oda işe yaradı ama ablası hep koltuğa yaslandırıyordu gel rüzgar diyordu heyecenlanıyordu öyle başladı heveslendi.

ilk arabamla çok güzel yürüyor eren gidiyor yanına geziyor onunla en son bizim yanımıza park ediyor ama kendi başına yürümek yok. evde örnek kardeş olmasının etkisi vardır mutlaka. ben de gel yapıyorum kendini yere bırakıp emekleyerek geliyor sıpa yürüme de neymiş canım işini sağlama alıyor

Ayakkabıyla dahamı kolay yürüyor bende çıplak ayak yürütüyorum hissetsin diyee :26:

inan ayakkabı ile daha iyi ve rahat yürüyor. hafif çok güzelmiş ayakkabılarıda. çok güvendiğim daha 7 sene öncesinden kızımın ayakkabıcısı hatta onada ordan alırım hep. interne sitesi vardır bakarım bi canım.

çok çok geçmiş olsun canım. Evet nasıl anladın neydi rahatsızlığı

2 gecedir uyuyamıyordu biz ilk önce gaz sansıcı zannettik gaz problemimşz vardı çünkü 1 haftadır sesi kısıktı çok bağırmaktandır dedik iştahsızlığı vardı diştendir dedik çarşamba günü hafif ateşi vardı gece dahada arttı ateşi uyuyamadı kuzum hiç sabah hemen doktorumuza geldik bademciği iltihaplamış dedi enfeksiyon kapmış birinden dedi çünkü damlacıklarla bulaşıyormuş anlamadım nerden bulaştı tedavi edilmezse yüksek ateşe neden olur dedi

günaydın hanımlar benim kuzu uyuyor daha gece 12de yatınca kalkmak istemiyor şimdi de uykucu.

canım tekrar geçmiş olsun sen yazdıktan sonra araştırdım ben de nasıl bir hastalık diye. insanın aklına gaz diş geliyor önce tabi nerden bileceksin. sen ne kadar dikkatli olsan da olacağı varsa elden birşey gelmiyor işte. kıyamam kuzuya nasıl canı yanmıştır.

merhaba
benim kızımda hastaa

kaç gündür çok huzursuzdu burnu akıyodu

bende sizin gibi diştendir diyodum üst dişleri çıktı şimdi onun yanındakiler çıkıyo

ama dün 6 kez kaka yaptı eve gittiik yine kaka yaptı altını açtım okadar kızarmış kabarmışki

inanamadım hemen travacort sürdüm ilk sürmemde geçirmedi 2. sinde geçti

kızımın geniz akıntısı var ve öksürüyo öksürmekten uyumadı dün gece yavrum

ateşide vardı bugün doktora götüreceğim çok paranoyak anne pimpirikli anne olmayım diyorum

herşeyi dişe yormayım diyorum ama olmuyo işte ya diş değilsee fikri korkutuyor

sürekli burnunu açıyorum ama bu seferde boğazından hırıltı geliyor allah hepimizin yavrusunu korusun

çok güzelmiş canım bende bulabilirsm alıyım çünkü benim kızım ayağında çorap durdurmuyor hoş ayakkabı patikte durmuyor ama napyımm alıcaam

canım çok geçmiş olsun ne olur ne olmaz sen yine de götür doktora keşke demektense pimpirikli olmak daha iyidir.

kızlaaaaaaaaaaaaaar
biz yarın izne çıkıyoruz
en yakın sinop olduğu için oraya gidicez
antalyaya gitmek istiyo eşim uçakla nolcak falan dedi ama korktum açıkcası biraz daha küçük diye
seneye inş. hem büyümüş olur çocuk parklarında oynar etkinliklere katılır şimdi yapamaz diye ikna ettim
sinop şurası 2 saate baktık huzursuz geri döneriz hemen
bakalım ilk tatilimiz nası geçicek
havalarda tam ısınmadı deniz mevsimide açılmadı kötü zamanda gidiyoruz biraz
yine kumlarda oynarız falan diye avunuyorum
inşallah hasta olmadan döneriz

sivrisineklere karşı off varya ondan bebeklere sürmek zararlımı acaba sinek falan varsa şişmdi ısırmasın yavrumu zaten gece uykumuz yok hepten beter olmayalım
bi eczacıya sormak lazım dimi ?

iyi tatiller canım sana hemen off um var evde baktım 2 yaş altına olmuyor yazıyor ve hamilelerede tabi. bende antalyadayım bugün hava oldukca sıcak. dün sağnak yağıştı ilginç :) burda bizim her haftasonumuz tatil gibi geçiyor ama bu sene nasıl olur bilemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…