- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #2.241
Slm hanımlar ela dünden beri rahatsız sabah dr gittik kriptik tonsillit dedi 5 gün sabah akşam iğne yapılacak dedi ben kendime kıyıp iğne yatrıramayorum şimdi elimle bebişime yaptıracam tedavi olmazsa ilerde kalp kapağında romatizma yapar dedi inşallah iğneler işe yararda iyileşir kuzucum sabah iğnenin birini yaptırdım
Slm hanımlar ela dünden beri rahatsız sabah dr gittik kriptik tonsillit dedi 5 gün sabah akşam iğne yapılacak dedi ben kendime kıyıp iğne yatrıramayorum şimdi elimle bebişime yaptıracam tedavi olmazsa ilerde kalp kapağında romatizma yapar dedi inşallah iğneler işe yararda iyileşir kuzucum sabah iğnenin birini yaptırdım
kızlar yürümemiz daha iyi oldu diyebilirim. ayakkabısız mümkün değil çorapla kayıyor . 7-8 adıma kadar gidiyoruz tabi bu maksimum. dün 10.5 aylık olduk artık. salona bi giriyorum ya hazırlanıyor yada bir yerden bi yere geçiyor. inşallah kazasız belasız atlatırız bu günleride.
ilk senin kuzu yürüdü maşallah kuzuna. benim ki de ellerini bırakıp bana sesleniyor sonrada gülüyor korkuyu yenmeye başladık bakalım adım atma çabası yok daha.
sen yazmıştın bi kere sende görünce aldım bende playscholl arabasından oda işe yaradı ama ablası hep koltuğa yaslandırıyordu gel rüzgar diyordu heyecenlanıyordu öyle başladı heveslendi.
Ayakkabıyla dahamı kolay yürüyor bende çıplak ayak yürütüyorum hissetsin diyee :26:
Ayakkabıyla dahamı kolay yürüyor bende çıplak ayak yürütüyorum hissetsin diyee :26:
çok çok geçmiş olsun canım. Evet nasıl anladın neydi rahatsızlığı
2 gecedir uyuyamıyordu biz ilk önce gaz sansıcı zannettik gaz problemimşz vardı çünkü 1 haftadır sesi kısıktı çok bağırmaktandır dedik iştahsızlığı vardı diştendir dedik çarşamba günü hafif ateşi vardı gece dahada arttı ateşi uyuyamadı kuzum hiç sabah hemen doktorumuza geldik bademciği iltihaplamış dedi enfeksiyon kapmış birinden dedi çünkü damlacıklarla bulaşıyormuş anlamadım nerden bulaştı tedavi edilmezse yüksek ateşe neden olur dedi
çok güzelmiş canım bende bulabilirsm alıyım çünkü benim kızım ayağında çorap durdurmuyor hoş ayakkabı patikte durmuyor ama napyımm alıcaamPerlina Ortopedik Çocuk AyakkabılarıVİRÜS|VİRÜSPerlina başka bi yerde bulamadım canım ayakkabının görselini ama aldığım ayakkbı burayı açında resimler geçiyor hatta kutucuklarla gösteriyor en son daki kutucuk kız rengide beyaz pembe mavi yi kullanmışlar. görebilirsen bakarsın.
merhaba
benim kızımda hastaa
kaç gündür çok huzursuzdu burnu akıyodu
bende sizin gibi diştendir diyodum üst dişleri çıktı şimdi onun yanındakiler çıkıyo
ama dün 6 kez kaka yaptı eve gittiik yine kaka yaptı altını açtım okadar kızarmış kabarmışki
inanamadım hemen travacort sürdüm ilk sürmemde geçirmedi 2. sinde geçti
kızımın geniz akıntısı var ve öksürüyo öksürmekten uyumadı dün gece yavrum
ateşide vardı bugün doktora götüreceğim çok paranoyak anne pimpirikli anne olmayım diyorum
herşeyi dişe yormayım diyorum ama olmuyo işte ya diş değilsee fikri korkutuyor
sürekli burnunu açıyorum ama bu seferde boğazından hırıltı geliyor allah hepimizin yavrusunu korusun
haklısın canım 5 te randevuumuz var hayırlısı bakalımcanım çok geçmiş olsun ne olur ne olmaz sen yine de götür doktora keşke demektense pimpirikli olmak daha iyidir.
huysuz nerelerdesin sen
kızlaaaaaaaaaaaaaar
biz yarın izne çıkıyoruz
en yakın sinop olduğu için oraya gidicez
antalyaya gitmek istiyo eşim uçakla nolcak falan dedi ama korktum açıkcası biraz daha küçük diye
seneye inş. hem büyümüş olur çocuk parklarında oynar etkinliklere katılır şimdi yapamaz diye ikna ettim
sinop şurası 2 saate baktık huzursuz geri döneriz hemen
bakalım ilk tatilimiz nası geçicek
havalarda tam ısınmadı deniz mevsimide açılmadı kötü zamanda gidiyoruz biraz
yine kumlarda oynarız falan diye avunuyorum
inşallah hasta olmadan döneriz
sivrisineklere karşı off varya ondan bebeklere sürmek zararlımı acaba sinek falan varsa şişmdi ısırmasın yavrumu zaten gece uykumuz yok hepten beter olmayalım
bi eczacıya sormak lazım dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?