- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #2.321
merhabalar .. bende 2011 temmuz annesiyim bir oğlum var yusuf eymen ismi.. 8 temmuz doğum günümüz ve neler yapacağıma birtürlü karar veremedim sizler neler yapmayı planlıyorsunuz kızlar.
merhaba hanımlar en son ben yazmışım kaç gün önce.
nerelerdesiniz ya hu.
bizim seminer erken bitti bugün geldim eve benim kuzu uyuyor.
genel olarak iyiyiz boynum tutuldu yine o hariç.
eren iyi 6-7 adım atıyor çok hoşuna gidiyor kuzumun çok seviniyor.
babaannesiyle çok iyi anlaşıyor. yanlız sürekli babaannenin bakmasının sakıncalarını anladım birkaç günde çok şımartacak.
bir de biraz eski kafa var tabi erkek evladın yeri başka gözlerinde. ben ayrım yapmam diyor ama bariz ortada.
ııı dedi mi kucakta eren bırak diyorum ama nefile. iki hafta daha şımarsın bakalım kuzucum.
kendime alışverişe başladım hanımlar eski kıyafetlerimden bazıları hala olmuyor 50-55 kiloya uygun oldukları için. 58 kiloyum şu anda okula giyecek kıyafetim yoktu doğru düzgün. alıyorum habire pantolon gömlek gözüm vitrinlerde. ayakkabı da almam lazım eşimin de ihtiyacı var alışveriş merkezine gidelim diyorum saçalım paraları. maaşım da var artık kim tutar beni saç saç.
boş bırakmayalım kızlar burayı unutmayım
merhaba canım maşallaahhhh kuzunaaa
babanneler dedeler çok şımartıyor benim kızımada babanne bakıyo istediği herşey ağladığında elinde ben vermezsem direk ağlaarak ya dedesinin gözüne yada babannesinin gözüne bakıyor ve herşeyi ağlayarak istiyor bazen çok sinir bozucu oluyor
yarın evlilik yıldönümümüz 4. yılımıza giriyoruz
23 de kızımın doğum günü ama sanırım sönük bir doğum günü olacak canım sıkılıyo hayallerim vardı amaa kaynatam anjio olacak belkide ameliyat neyse hayırlısı kızıma babannesigil ela yazan nazar boncuklu çok güzel bi künye aldılar annemlerde kilitli bilezik aldılar babasıyla biz hala düşünüyoz
25 inde kızımın aşısı var kara kara düşünüyorum nasıl zapdedicem diyee
canım ben de bilmiyorum ne alacağız kuzuya bir ihtiyacı da yok ki hediyeden falan da anlamaz daha.
4 yıl oldu demek tebrikler mutluluğunuz daim olsun.
1 yaş aşısı daha zor olacak ötekilerde küçüktü anlamadı ne olduğunu. yıkacak ortalığı kuzular.
bu seferki aşısında ben tutmayacağım kurtarıcı meleği olacağım ben tutarsam bana öfkelenir
vayy ben hiç öyle düşünmemiştim. her durumda ben tutmak zorundayım hep ben tuttum zaten. bizim babamız duramaz kötü oluyor hiçbir aşısında durmadı odada. sünnetinde de yoktu yanımızda. kan verirken de yoktu. bu konularda yanlızım yani.
slm hanımlar. ay biraz önce dünya kadar şey yazdım. göndere bastım oturum açmadınız diye mesaj geldi gıcık oldum ya
her neyse kızlar çookk çokk uzun zaman oldu buraya yazmayal. türkiyeye gittim geldim bilgisayar bozuldu 2 kere bide web sitesi yapıyorum 1 aydır cadının yaramazlıkları falan vakir olmadı bi türlü.
havalar ısındı burdada sonunda cıbıldak cıbıldak dolaşıyor kızım. ısırasım geliyor o bacaklarıfazla sıralamıyor koltuk bizim yüksek ona tırmanamıyor alçak şeylere tutunup kalkıyor ama yürüyemiyor tabi. desteksiz duramıyor ayakta bir iki saniye farketmezse duruyor. yerde ne bulursa ağzına atıyor bende en sonua yürüteç aldım. 10 aylıkken aldım yürüteç biraz geç oldu ama ilk başlarda yadırgadı şimdi kolidorda ışık hızlaya bir sağa bir sola gidiyor. çok komik gözüküyor. birde bak ben yürüyorum edası yok mu allahım gerçekten yuruse ne yapacak çok merak ediyorum havalı şey
her şeyi yiyiyoruz artık . 30 tane yemek tarifi derledim internetten burda paylaşıcam bir ara sizde beğeniğrseniz yaparsınız.
ayyy bakıyorumda herkes doğum günü telaşında. bizimki 8 temmuz çok güzel olacak kızımın teyzesi dayısı ve 5 kuzisi olacak annanesi babannesi kalabalık bir aile olacağız. babası olmayacak yanlız onun kendi memleketine gitmesi lazım. denize giricez kızımlar ayyy nee planlarım varr yaz için çook heyecanlıyım
türkiye daha sıcakmış burda ikidebir yağmur yağıyor soğuyor hava.
sizler nasılsınız kızlar? bebişleriniz nasıl? iyidirler inşallah.
aşı vakti geliyor. ben gelmeden önce burda yaptırıcam. bir hafta falan erken olura bişi olmaz herhalde. doktora gideceğiz haftaya ozaman soracağım.bizz uzun zamandır gitmiyoruz doktora. eve bir kaç kez çağırdık ateş için. birde turkiye gittik iki defa. ayy ço kötüydü orda kuzum. salgın varmış ankarada belinayda kaptı allahım balgam sümük öksürük. sümükleride akmıyordu tıkanıyordu gece hep ağlıyordu nefes alamıyor diye. bir öksürüyordu içim parçalanıyordu. allaha şükür geçti. valla o ağlarken bende ağlıyordum. kaynanam eltim gülüyor bana. ne yapiim canımın canı içim acıyor o ağlayınca öksürünce.
ayyyy çok konuştum özlemişim valla. kimsede yok ben kaçltım ozman kızlar. öptüm kocaman sizi
merhaba canım maşallaahhhh kuzunaaa
babanneler dedeler çok şımartıyor benim kızımada babanne bakıyo istediği herşey ağladığında elinde ben vermezsem direk ağlaarak ya dedesinin gözüne yada babannesinin gözüne bakıyor ve herşeyi ağlayarak istiyor bazen çok sinir bozucu oluyor
yarın evlilik yıldönümümüz 4. yılımıza giriyoruz
23 de kızımın doğum günü ama sanırım sönük bir doğum günü olacak canım sıkılıyo hayallerim vardı amaa kaynatam anjio olacak belkide ameliyat neyse hayırlısı kızıma babannesigil ela yazan nazar boncuklu çok güzel bi künye aldılar annemlerde kilitli bilezik aldılar babasıyla biz hala düşünüyoz
25 inde kızımın aşısı var kara kara düşünüyorum nasıl zapdedicem diyee
merhaba hanımlar kimseler yok ne zamandır.
aklıma geldi bizim ilk doğumgünü çocuğumuz elanın doğum günü bugün.
efsuncum nice mutlu senelere mutlu sağlıklı ömür geçirsin meleğin.
fotoğraflar bekliyoruz.
herkese merhabaaaa
cumartesi kızımın doğum günüydü çok güzeldii bazı can sıkıcı olaylar olmadı değil ksynanam sayesinde amaa
kızım mumunu kendi üflediii çok gzeldii büyüdü kuzuummm
erendenizcim hatırladığın ve kutladığın için çok teşekkür ederim çok sağol darısı senin yavrunaaa
dünde kızımın aşısı vardı bi koldan bi bacaktan ateşi olmadııı etkilenmedi pekk artık koşuyo nerdeyse kuzuummm
fotograf makinasını evde unutmuşummm resim eklicemmm
eeeee sizler napıyosunuzzz
tekrar merhabaaa
yazmayı unutmuşum kızımın boyunu kilosunu da ölçtüler
kızımın boyu 86 cm kilosuda 11 kilo 100 gram
hemşire diyoki sana şunu yedir bunu yedir demicem sen de bakalım bize ne yediriyosun ne içiriyosun
diyo
bende dedimki sabahları mutlakaa pekmezi sulandırıp içiriyorum
yeni yeni süte başladım aptamil 1+ sütüne
herşey yiyoodediimmm belli diyoo
doğum gününde mumunu kendi üfledii söndürdüü biz bi dumur olduk tabiri caizse
çok tatlıydı kuzum
yeni ve ilk yaşı hayırlı ömürlü sağlıklı olsun efsuncum...bizde pazar gecesi yaptık kızımın doğum gününü..çok güzeldi arada mızmızlandı ama kendi kendine alkışlar yaptı neşeliydi maşallah...seni ve kuzunu çok öpüyorum...tekrar merhabaaa
yazmayı unutmuşum kızımın boyunu kilosunu da ölçtüler
kızımın boyu 86 cm kilosuda 11 kilo 100 gram
hemşire diyoki sana şunu yedir bunu yedir demicem sen de bakalım bize ne yediriyosun ne içiriyosun
diyo
bende dedimki sabahları mutlakaa pekmezi sulandırıp içiriyorum
yeni yeni süte başladım aptamil 1+ sütüne
herşey yiyoodediimmm belli diyoo
doğum gününde mumunu kendi üfledii söndürdüü biz bi dumur olduk tabiri caizse
çok tatlıydı kuzum
Merhabalar.Benim fındığımda 11 temmuzda 1 yaşına basacak.O gün sağlık ocağınada götüreceğim.Boyunu ve kilosunu öğreneceğim inşallah.Merak ediyorum valla.Bebişimin bugünlerde iştahı hiç yok.Sıcaklardandır herhalde.Yemek yedirmeye de fazla zorlamak istemiyorum.İnşallah bir an önce iştahı yerine gelir balımın.Hepinizi öpüyorum :)
allah razı olsun.hepimizin evladına uzun ömürler versin inşallah.insanın morali bozuluyor yaa yemeyince..1 ay öncesine kadar kahvaltıda peynirini,yumurtasını ayrı ayrı elimle kopararak yedirrdim.şimdiyse bisküvisinin,pekmezinin,ıhlamurunun içine karıştırıp o da ancak çizgifilimle oyalayarak zorla yediriyorum.allah sağlıklı uzun ömürler versin benim kızım bile iştahsız sabahları bişey yemiyor normlde oburdur ama bu arada hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?