2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada hoşbulduk

kafana takma ne zaman yemek isterse ozaman yesin bazen canları istemiyo bende sürekli değişik tarifler arıyorum krep yapıyorum ama benim sıkıntım şu kızımın yumurtaya alerjisi var

kafana takma ne zaman yemek isterse ozaman yesin bazen canları istemiyo bende sürekli değişik tarifler arıyorum krep yapıyorum ama benim sıkıntım şu kızımın yumurtaya alerjisi var

yumurtaya alerjisi olmasıda kötü yaa..sende yumurtaya muadil yiyecekler yediriyorsundur dimi? inanırmısın ben kızımın neye alerjisi var bilmiyorum daha..sen yumurtaya alerjisi olduğunu nasıl anladın?vücudunda döküntü falan mı çıktı?

yumurtaya alerjisi olmasıda kötü yaa..sende yumurtaya muadil yiyecekler yediriyorsundur dimi? inanırmısın ben kızımın neye alerjisi var bilmiyorum daha..sen yumurtaya alerjisi olduğunu nasıl anladın?vücudunda döküntü falan mı çıktı?

bizde 2 gün önce pikniğe gittik dönüşte bacak ve kollarında kızarıklar vardı sinek ısırğı sandık ama sabah çoğaldı, doktor allerji dedi ama neye olduğunu şu an anlayamayız dedi bir merhem verdi şimdi azaldı.

canım ne zaman yumurta yese
vücudunda isilik gibi bişeyler çıkıyodu
denediim
yedirmediğimde çıkmıyor öle anladım benimde var zaten alerjim hem alerjik rinitim hemde yumurtaya alerjim var

Slm kızlar
nsılsınız
biz iyiyiz şükü annemledeyiz hla 20 gün oldu
durunun pazar günü yaş günü çok heycanlıyım ve mutluyum..
Sizide özledim
vaktim yok çıkmak zorundayım hepinizi öptüm

bu arada maşallah deyin kızım buraya geleli hegün kaka yapıyor üstelik yoğut yediiyoum..inek sütü alejisi geçtimi acaba yoksa başka bişeymiydi bilmiyoruz ama yapıyor sonuçta çok şükr...

Efsun doğum günü fotosu koydunmu bakamıyorum şu an..

canım benim hoşgeldin özlemiştim seni çok sevindim durunun kaka probleminin geçmesine maşaallah süphanallah
durunun doğum gününü şimdiden kutluyorum canım bu arada resim yükleyemedim yaa fotoğraf makinasıyla çektiğimi kk ya yükleyemiyorum nedendir bilmemm

slm canım
bu aralar çok sakin burası
çoğu kişi tatilde olunca buraya pek uğrayan olmuyor
o yüzden sessiz sakin buralar

çocukların hastalığı çok zor, insan kıyamıyor hiç
bir de dertlerini anlatamıyorlar ya o bitiriyor beni

canım ben de ankara mezunuyum, 2004 te bitti okul.

efsuncum elanın geçmiş doğumgünü kutlu olsun
ben de fotoları bekliyorum merakla

senin kız tam bi bilmiş galiba
baksana mumunu bile üflemiş
yerim ben o prensesi

havalar ısındı ya bizim bile iştahımız kapanıyor bazen
çocuklar da etkileniyodur mutlaka
önemli olan bol sıvı tüketmesi
telaş etme bence, fazla ısrar da etme kuzuya
zamanla düzene girecektir

selam papatyacım
doğumgününüz şimdiden kutlu olsun
sen de foto çek bol bol

duruya da maşallah, hava değişimi yaradı demekki küçük hanıma
bir daha eski günlerine dönmez inşallah

herkese selamlar kızlar..dün kızımın aşısı vardı..onu yaptırdık..ölçümleri yapıldı..kilosu biraz düşük çıktı...ona biraz canım sıkıldı...herşeyden yedirmeye çalışıyorum daha ne yapayım bilmiyorum ki ya...sizler neler yediriyorsunuz yazarsanız sevinirim...

bu arada herkese selam hanımlar
çok sık giremiyorum foruma
kendime bir düzen oturtmuş azimle ders çalışıyordum ki annemin ayağı kırıldı
alçıya aldılar
ben hergün burdayım
anneme yardımcı olmaya çalışıyorum
o oturduğu yerden çocuklarla oynarken bende biraz soru çözüyorum
sınava bir hafta kaldı ve ben yine vahim durumdayım
2 çocukla çok zormuş bu işler...

bu arada enes 2-3 adım atıyor 1 haftadır ama hala yürümeye cesareti yok
hala 2 dişimiz var
iştahımız çok iyi maşallah beni üzmüyor bu konuda
ama uykusu az
sabah erkenden uyanıyor gece 11 den önce uyumuyor
gündüzleri bazen güzel uyuyor, bazen çok az uyuyor

bizden haberler şimdilik böyle
sınavdan sonra yazmak için daha bol vaktim olacak inşallah
hepinizi öptüm görüşmek üzere hanımlar

Mrb benim kizimda 5 temmuzda 1 yasina girecek masallah kizina bu aradasen neler yediriyosun bi tavsiyen varmi birgunde neler yiyor mesela benim kizim zayif hastalandi ustune dis cikartti istahi bi gitti o gidis cok uzuluyorum kilo almasi gerek vakit ayirip yazarsan sevinirim

canım zorlama zaten ben üstüne çok düşmemeye çalışıyorum. abimin kızı çok kötü oldu bu yüzden annesi zorla yedireyim derken şimdi de sabah uyanır uyanmaz benim karnım aç değil yemek yemeyeceğim diyor. zaman zaman iştahsızlık oluyor çok takılmamak lazım.

çok geçmiş olsun canım.

ay çok sevindim durunun kakasının düzene girmesine.
bebişlerin doğumgünleri arka arkaya artık. bizim de az kaldı 6 temmuzda. tatilde olacağız o zaman.

eren bizimle aynı şeyleri yiyor artık ona farklı yemek yapmıyorum ben. canım kaç kilo ki düşük dedin. benim kuzu 9,5 kilo civarında.

canım çok geçmiş olsun annene. valla ben sadece erenle uğraşırken canım çıkıyor sen iki çocukla bir de ders çalışıyorsun tebrik ederim seni.

merhaba hanımlar bir kaç gündür bakamadım.
seminerlerimiz de bitti çok özlemişim okul ortamını öğrenciler yoktu ama öğretmen arkadaşlarla vakit geçirmek de çok güzeldi.

pazartesi günü tatile çıkıyoruz ayvalığa gidiyoruz ramazana kadar gezeceğiz bakalım. çok ihtiyacım var tatile aralarda gezdik ama denizi çok özledim.
kayınvalidem ankaraya gitti bugün pazartesi gelecek birlikte gideceğiz. önce annemlere uğrayacağız ordan ayvalığa geçeceğiz.

eren iyi çok şükür bir sıkıntımız yok. yürümeyi ilerlettik epey yürüyor sayılır odada bir uçtan bir uca rahatlıkla gidiyor iyice cesaretlendi artık. ama yine de emeklemek birinci tercihi. tembel benim oğlan kolaya kaçıyor.
yemek yemesi de iyi herşeyi yiyor ayranı pilavı çok seviyor.
bir de su içerken boğazına kaçırdığında helal diyorduk onu öğrenmiş. su içtikten sonra numaradan öksürüp heyay diyor çok tatlı oldu teyzeleri tam ısırmalık.
dört tane dişimiz var şimdilik yenilerini bekliyoruz bakalım.
bizde durumlar böyle ramazana buradayız gidelim az denize girelim çok mutluyum tatile gidiyoruz.

maşallah erenimiz yüümüş başka varmı yürüyen????
bizimki emeklemiyor bile zaten hiç emeklemedi ya sıralamayı baya ilerleti istediği yere gidiyo elimden tut yürücem diye beni çekiştiriyor tay tay duruyor ellerini bırakınca çok korkuyor..
yemeside çok kötü oldu bu aralar..verem ediyo beni..bi kase çorba yediene kadar tüm aile seferber oluyoruz takla atmadığımız kalıyor bi tek..hiç böyle değildi yemesi çok güzeldi herşeyi yerdi neden böyle tepki veriyor anlamıyorum..
dişimiz yok hala bizim..hiç çıkmadı...eve dönünce da götürmeyi düşünüyorum...
hepinizi çok özledim..
yarın kızımın doğum günü...anneliğimin yeniden doğuşumun yıldönümü..bu duygu tarifsiz..kocaman kız oldu minik bebeğim..
Allahım kimseyi evladından ayırmasın...

titaniam senide öptüm inş problemimiz çözüldü geri gelmeyecek o kakaız günler..

kızının doğum günü kutlu olsun nice sağlıklıl günlere

Benim oğlumda hala yürümüyor aslında yürümeye hazır ama cesaretsiz vede hiç oturası yok sürekli beni gezdirin istiyor, eşimi ve beni çok yoruyor, istemediği olmayınca mızmızlanıyor ve beni çıldırtıyor bi yürümeyi öğrensede en azından istediği yere kendisi gider (tabi bizde peşinden :) )

valla canım ölçümlerde 8300 kg çıktı...netten baktım normal değerlerin içinde aslında...7-12 kilo arası normalmiş..ama biraz zayıf diye üzülüyorum ben...boyu falan maşallah normal çıktı...kilosunun düşüklüğünüde dişleri çok zorluyor kızımı..diş çıkarıyor..yürümeye çalışıyor baya bir efor sarfediyor ben ona verdim ama...herşeyden yedirmeye çalışıyoruz..daha ne yapayım bilemedim yani...senin yavrunada maşallah...tatile gidiyormuşsun güzelce gez eğlen bizim yerimizede canım..ben bu sene tatile çıkamayacam sanırım...

canım bu aralar kilo artışını beklemiyorum ben de vermesin yeter. çok hareketlendiler dişler de malum çok yedirmiyor kuzulara normal bu durumlar sağlıkları yerinde olsun da kiloları çok da önemli değil. kiloya çok takılmayalım bence.
ay evet tatile gidiyorum yarın yollara düşüyorum çok iyi gelecek bana. canım gezerim sizin yerinize de rabbim herkese huzurlu zaman geçirmeyi nasip etsin en önemlisi o.

mutlu yıllar duru'ya. Durumuzun doğum günü kutlu olsun papatyacım nice sağlıklı mutlu yıllara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…