- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #2.361
Kızlar ben 2012 eylül annelerindenim 1 ay önce bir araştırma şirketinde anket toplantısına katılmıştım bugünde arayıp 10-12 ay arası bebeği olan tanıdıgın var mı diye sordular.Proje şu şekildeymiş bebeğini emziren ,devam sütü kullanmayan anne arıyolar toplantı 1-2 saat sürüyo 70 tl nakit veriyolar yeri mecidiyeköyde yararlanmak isteyen varsa numarasını verebilirim...
bu arada herkese selam hanımlar
çok sık giremiyorum foruma
kendime bir düzen oturtmuş azimle ders çalışıyordum ki annemin ayağı kırıldı
alçıya aldılar
ben hergün burdayım
anneme yardımcı olmaya çalışıyorum
o oturduğu yerden çocuklarla oynarken bende biraz soru çözüyorum
sınava bir hafta kaldı ve ben yine vahim durumdayım
2 çocukla çok zormuş bu işler...
Bu arada enes 2-3 adım atıyor 1 haftadır ama hala yürümeye cesareti yok
hala 2 dişimiz var
iştahımız çok iyi maşallah beni üzmüyor bu konuda
ama uykusu az
sabah erkenden uyanıyor gece 11 den önce uyumuyor
gündüzleri bazen güzel uyuyor, bazen çok az uyuyor
bizden haberler şimdilik böyle
sınavdan sonra yazmak için daha bol vaktim olacak inşallah
hepinizi öptüm görüşmek üzere hanımlar
merhaba hanımlar bir kaç gündür bakamadım.
Seminerlerimiz de bitti çok özlemişim okul ortamını öğrenciler yoktu ama öğretmen arkadaşlarla vakit geçirmek de çok güzeldi.
Pazartesi günü tatile çıkıyoruz ayvalığa gidiyoruz ramazana kadar gezeceğiz bakalım. çok ihtiyacım var tatile aralarda gezdik ama denizi çok özledim.
Kayınvalidem ankaraya gitti bugün pazartesi gelecek birlikte gideceğiz. önce annemlere uğrayacağız ordan ayvalığa geçeceğiz.
Eren iyi çok şükür bir sıkıntımız yok. Yürümeyi ilerlettik epey yürüyor sayılır odada bir uçtan bir uca rahatlıkla gidiyor iyice cesaretlendi artık. Ama yine de emeklemek birinci tercihi. Tembel benim oğlan kolaya kaçıyor.
Yemek yemesi de iyi herşeyi yiyor ayranı pilavı çok seviyor.
Bir de su içerken boğazına kaçırdığında helal diyorduk onu öğrenmiş. Su içtikten sonra numaradan öksürüp heyay diyorçok tatlı oldu teyzeleri tam ısırmalık.
Dört tane dişimiz var şimdilik yenilerini bekliyoruz bakalım.
Bizde durumlar böyle ramazana buradayız gidelim az denize girelim çok mutluyum tatile gidiyoruz.
maşallah erenimiz yüümüş başka varmı yürüyen????
Bizimki emeklemiyor bile zaten hiç emeklemedi ya sıralamayı baya ilerleti istediği yere gidiyo elimden tut yürücem diye beni çekiştiriyor tay tay duruyor ellerini bırakınca çok korkuyor..
Yemeside çok kötü oldu bu aralar..verem ediyo beni..bi kase çorba yediene kadar tüm aile seferber oluyoruz takla atmadığımız kalıyor bi tek..hiç böyle değildi yemesi çok güzeldi herşeyi yerdi neden böyle tepki veriyor anlamıyorum..
Dişimiz yok hala bizim..hiç çıkmadı...eve dönünce da götürmeyi düşünüyorum...
Hepinizi çok özledim..
Yarın kızımın doğum günü...anneliğimin yeniden doğuşumun yıldönümü..bu duygu tarifsiz..kocaman kız oldu minik bebeğim..
Allahım kimseyi evladından ayırmasın...
Titaniam senide öptüm inş problemimiz çözüldü geri gelmeyecek o kakaız günler..
[ı]
valla canım ölçümlerde 8300 kg çıktı...netten baktım normal değerlerin içinde aslında...7-12 kilo arası normalmiş..ama biraz zayıf diye üzülüyorum ben...boyu falan maşallah normal çıktı...kilosunun düşüklüğünüde dişleri çok zorluyor kızımı..diş çıkarıyor..yürümeye çalışıyor baya bir efor sarfediyor ben ona verdim ama...herşeyden yedirmeye çalışıyoruz..daha ne yapayım bilemedim yani...senin yavrunada maşallah...tatile gidiyormuşsun güzelce gez eğlen bizim yerimizede canım..ben bu sene tatile çıkamayacam sanırım...[/ı]
evet canım artık takmıyorum ...zira herkes aynı şeyi söylüyor...bizimde aynı valla dişler bu ara çok zorluyor kuzumu...evet bende evdeyim maleseffff...canım walla helal olsun iki çocuklaa ben bi tanesiyle tuvalete gitmeye fırsat bulamıyorum annenede çok geçmiş olsun
iyi tatilller canım bizi unutmaa
Bol bol eğlen biz bu yıl kıpırdayamıyoz
benim prensesim yürüyor hatta koşuyor
Benim kızımda yeşil fasulye delisii ama arasıra iştahı gidiyo kızımın bide bişeye alerjisi var ama neye bilmiyorum evet allah kimseyi evladından ayırmasın
bu arada hepimiz birbirimizi arkadaş listemize ekleyelim albüm yapalım
amaan kiloyu fazla takmamak lazım canım alınıp verilen bişeyDişler bizide zorluyor bizim şimdi köpek dişler zorluyoo 6 dişimiz var 7. Yoldaa sende benim gibi bu yazı evde geçireceksin sanırım kuzularımıza maşallahhhhhhhh
Herkes nerde ben kızıma hala ilk adım ayakabısı ve ev ayakakbısı arıyorum netten alıcam ama yok bulamıyorum
slm canım bende bulamadım şöyle güzel bi ilk adım ayakkabısı ela nur tutunarak yürüyo ama hala casaret edip elini bırakamadı anne nene dede baba mama ver hadi hadi ver ver diyo acıktığındatam bi cimcime oldu teyzeleri tombiş poposundan ısırasım geliyo prensesim benim
22 temmuz doğum günümüz doğum günü heyecanı bizide sardı pastasını kendim yapmak istiyorum ama yapamam heraldr çalışma saatlerimiz fazlalaştı çünkü hafta sonuda çalışıyorum
kızlar ben bebelac devam sütüne başladım ela geceleri çok fazla uyanıyurdu annemde kaldığım gün denedim 5 saat kesintisiz uyudu 100 cc sütü içince vermeden denedim emiyo 1 saate kalmadan tekrar kalkıyo ve memeden hiç ayrılmak istemiyordu yavaş yavaş düzene oturtmaya başladımsabah kahvaltısını yapıyo arada meyvesini yiyor öğlem beni emiyo sonra yemekte veriyorum tam doymuyo çünki akşam yemeğini yiyor meyvesini yiyor böle gidiyor günlük 4 defadan 60cc 40cc 100cc 50cc aralarındada devam sütü içiyor
Kızlar sizlerdende oldumudevam sütüne başlayanınız
herkese günaydın arkadaşlar dün çok verimli bir gün oldu benim için
kızıma başlıktanda anlayacağınız gibi angel baby balm botom krem aldım
bir yıdır gitmeyen pişiğine bi gecede çare oldu çok mutluyum
kızım artık biberon alıyor çünkü kızıma damaklı biberon emziği aldım
sabah aptamil +1 sütü doldurdum verdim eline arabayla babannesine gelene kadar içti
çok şükür allahıma belki garip gelecek belki bu kadar sevinmem ama ben çalışıyorum ve kayınvalideme emzirip götürüyordum oda gidene kadar acıkıyodu evdede kahvaltı yapmıyo cnı çekmiyor heralde biberon alması demek benim için çok büyük kolaylık oldu iki problemimizede çözüm buldum şükürler olsun
ya sizler neden uğramıyosunuz bakıp geçmeyin bi merhaba deyin sormak paylaşmak istediğiniz bişey olursa hemen özelden topikteyim yazın damlarım ben
çok geçmiş olsun. Biz pişik için bir kaç kez doktora gittik pişiğin genelde 3 sebebi var
1. Küçük beden bez kullanmak
2. ıslak mendil kullanmak (ben ne zaman ıslak mendil kullansam pişik oluyor o yüzden ben sürekli poposunu yıkıyorum )
3. havasız kalması. Bez değiştirme sırasında biraz açık bırakırsan pişikler azalıyor.
tabi bunlar mantar kaynaklı olmayan pişikler için. pişiğe mantar sebeb oluyorsa o zaman mecburen ilaç kullanmak gerekir.
kızının biberon tutmasına sevindim çok rahatlık ben eline veriyorum sütü kendi kendine içiyor çok tatlı oluyor. Büyüyorlar artık geçen sene bu dönemleri hatırlıyorumda kabus gibiydi o günler hiç bitmeyecek gibiydi ama artık çok geride kaldı.
herkese günaydın arkadaşlar dün çok verimli bir gün oldu benim için
kızıma başlıktanda anlayacağınız gibi angel baby balm botom krem aldım
bir yıdır gitmeyen pişiğine bi gecede çare oldu çok mutluyum
kızım artık biberon alıyor çünkü kızıma damaklı biberon emziği aldım
sabah aptamil +1 sütü doldurdum verdim eline arabayla babannesine gelene kadar içti
çok şükür allahıma belki garip gelecek belki bu kadar sevinmem ama ben çalışıyorum ve kayınvalideme emzirip götürüyordum oda gidene kadar acıkıyodu evdede kahvaltı yapmıyo cnı çekmiyor heralde biberon alması demek benim için çok büyük kolaylık oldu iki problemimizede çözüm buldum şükürler olsun
Ya sizler neden uğramıyosunuz bakıp geçmeyin bi merhaba deyin sormak paylaşmak istediğiniz bişey olursa hemen özelden topikteyim yazın damlarım ben
canım ben çalışıyorum kayınvalidem bakıyo onada ıslak mendil kullanma desemm olay olurrr o yüzden mecburen nivea kullanıyorum ben sık sık bez değiştiriyorum 4+ kullnıyorum beziben evde kilot giydiriyorum baya geziyo öylee ama kızımın idrarı çok asitlii ama kaka yaptığında kıpkırmızı oluyor hemen almama rağmen ve her kakada yıkıyorum herşey yiyo artık ondaan herlade
ben 3 aydır prima 5 aktif bebeği kullanıyorum 4+ kullanırken hafiften pişik oluyodu 5 e geçtim rahatız bayadır
selam hanımlar
benim maraton bitti nihayet
yarın akla kara belli olacak artık:)
pazar günü de eşimin memleketine gidiyoruz iki haftalığına
bu süre zarfında foruma uğrayamayacağım
belki bir daha fırsat bulamam diye şimdiden vedalaşayım dedim
2 çocuk olunca valiz hazırlama merasimi epey sürüyo
enes biraz biraz yürüyo artık, yürürken pat düşüyo tekrar kalkıp yürümeye devam ediyo
çok azimli maşallah:)
bu arada ishal oldu kuzucum ve poposu çok fena pişik oldu
efsuncum bize popolin çok iyi geliyo
emir de de aynıydı, pişiği azınca bir tek o işe yarardı
gerçi sen çözümü bulmuşsun
bezini değişitirince epey bi süre de açık bıraktım altını, bugün daha iyi çok şükür.
resimlerinizi gördüm
kızın çok tatlı maşallah efsuncum, tam yemelik, allah nazarlardan saklasın
ben de döndüğümde oğullarımın resimlerini eklerim inşallah
hepinizi çok öpüyorum
kendinize ve kuzucuklara çok iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?