2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben 2012 eylül annelerindenim 1 ay önce bir araştırma şirketinde anket toplantısına katılmıştım bugünde arayıp 10-12 ay arası bebeği olan tanıdıgın var mı diye sordular.Proje şu şekildeymiş bebeğini emziren ,devam sütü kullanmayan anne arıyolar toplantı 1-2 saat sürüyo 70 tl nakit veriyolar yeri mecidiyeköyde yararlanmak isteyen varsa numarasını verebilirim...

merhaba.. ben dediğin kriterlere uyuyorum.yararlanmak isterim..

canım walla helal olsun iki çocuklaa ben bi tanesiyle tuvalete gitmeye fırsat bulamıyorum annenede çok geçmiş olsun

iyi tatilller canım bizi unutmaa
Bol bol eğlen biz bu yıl kıpırdayamıyoz

benim prensesim yürüyor hatta koşuyor
Benim kızımda yeşil fasulye delisii ama arasıra iştahı gidiyo kızımın bide bişeye alerjisi var ama neye bilmiyorum evet allah kimseyi evladından ayırmasın
bu arada hepimiz birbirimizi arkadaş listemize ekleyelim albüm yapalım

amaan kiloyu fazla takmamak lazım canım alınıp verilen bişey Dişler bizide zorluyor bizim şimdi köpek dişler zorluyoo 6 dişimiz var 7. Yoldaa sende benim gibi bu yazı evde geçireceksin sanırım kuzularımıza maşallahhhhhhhh

Herkes nerde ben kızıma hala ilk adım ayakabısı ve ev ayakakbısı arıyorum netten alıcam ama yok bulamıyorum

evet canım artık takmıyorum ...zira herkes aynı şeyi söylüyor...bizimde aynı valla dişler bu ara çok zorluyor kuzumu...evet bende evdeyim maleseffff...

Herkes nerde ben kızıma hala ilk adım ayakabısı ve ev ayakakbısı arıyorum netten alıcam ama yok bulamıyorum

slm canım bende bulamadım şöyle güzel bi ilk adım ayakkabısı ela nur tutunarak yürüyo ama hala casaret edip elini bırakamadı anne nene dede baba mama ver hadi hadi ver ver diyo acıktığında tam bi cimcime oldu teyzeleri tombiş poposundan ısırasım geliyo prensesim benim

22 temmuz doğum günümüz doğum günü heyecanı bizide sardı pastasını kendim yapmak istiyorum ama yapamam heraldr çalışma saatlerimiz fazlalaştı çünkü hafta sonuda çalışıyorum

kızlar ben bebelac devam sütüne başladım ela geceleri çok fazla uyanıyurdu annemde kaldığım gün denedim 5 saat kesintisiz uyudu 100 cc sütü içince vermeden denedim emiyo 1 saate kalmadan tekrar kalkıyo ve memeden hiç ayrılmak istemiyordu yavaş yavaş düzene oturtmaya başladım sabah kahvaltısını yapıyo arada meyvesini yiyor öğlem beni emiyo sonra yemekte veriyorum tam doymuyo çünki akşam yemeğini yiyor meyvesini yiyor böle gidiyor günlük 4 defadan 60cc 40cc 100cc 50cc aralarındada devam sütü içiyor

Kızlar sizlerdende oldumudevam sütüne başlayanınız

Vicco - Trkiye'nin ocuk Ayakkab Markas ::..www.viccoshop.com.tr

canım burada güzel ayakkabılar var benim kızım ağzına almıyo devam sütünü çok canım sıkılıyoo napıcam bilmiyorum ama pekmezli suyu ver lıkır lıkır içiyo anlayamıyorum maşallah elanuraa keşke benim kızımda içsee

merhabaa
nerdesiniz arkadaşlar buralar ıssız kalmış

kızımın altında sivilce gibi bişeyler çıktı
yaa artık ne kullanacağımı napacağımı şaşırdım
artık bugün eczaden angel baby balm alacam
buda çözüm olmazsa naparım bilmiyorum
bebentane hametan travazol nivea daha ismi aklıma gelmeyen bir sürü krem kullandık
sıksık değiştiriyorum dr götürüyorum idrarı çok asitli diyor napıcağımı bilmiyorum hanımlar

herkese günaydın arkadaşlar dün çok verimli bir gün oldu benim için
kızıma başlıktanda anlayacağınız gibi angel baby balm botom krem aldım
bir yıdır gitmeyen pişiğine bi gecede çare oldu çok mutluyum
kızım artık biberon alıyor çünkü kızıma damaklı biberon emziği aldım
sabah aptamil +1 sütü doldurdum verdim eline arabayla babannesine gelene kadar içti
çok şükür allahıma belki garip gelecek belki bu kadar sevinmem ama ben çalışıyorum ve kayınvalideme emzirip götürüyordum oda gidene kadar acıkıyodu evdede kahvaltı yapmıyo cnı çekmiyor heralde biberon alması demek benim için çok büyük kolaylık oldu iki problemimizede çözüm buldum şükürler olsun

ya sizler neden uğramıyosunuz bakıp geçmeyin bi merhaba deyin sormak paylaşmak istediğiniz bişey olursa hemen özelden topikteyim yazın damlarım ben

heyy hanımlar albümüme resim ekledim
birçok kişiye arkadaşlık teklifi gönderdim
kabul edin benii

çok geçmiş olsun. Biz pişik için bir kaç kez doktora gittik pişiğin genelde 3 sebebi var
1. Küçük beden bez kullanmak
2. ıslak mendil kullanmak (ben ne zaman ıslak mendil kullansam pişik oluyor o yüzden ben sürekli poposunu yıkıyorum )
3. havasız kalması. Bez değiştirme sırasında biraz açık bırakırsan pişikler azalıyor.

tabi bunlar mantar kaynaklı olmayan pişikler için. pişiğe mantar sebeb oluyorsa o zaman mecburen ilaç kullanmak gerekir.

kızının biberon tutmasına sevindim çok rahatlık ben eline veriyorum sütü kendi kendine içiyor çok tatlı oluyor. Büyüyorlar artık geçen sene bu dönemleri hatırlıyorumda kabus gibiydi o günler hiç bitmeyecek gibiydi ama artık çok geride kaldı.

canım ben çalışıyorum kayınvalidem bakıyo onada ıslak mendil kullanma desemm olay olurrr o yüzden mecburen nivea kullanıyorum ben sık sık bez değiştiriyorum 4+ kullnıyorum beziben evde kilot giydiriyorum baya geziyo öylee ama kızımın idrarı çok asitlii ama kaka yaptığında kıpkırmızı oluyor hemen almama rağmen ve her kakada yıkıyorum herşey yiyo artık ondaan herlade

çok sevindim canım elanın biberona alışmasına bende çok uğraştım elaya biberon aldırmak için damaklı damaksız her çeşidini denedin en sonunda 125 cc lik rahat tutabileceği kolları olan bi beberon aldım 1 ay uğraştım en sonunda bi gece verdim eline lıkır lıkır içti havalara uçtum varya kuzum benim
herkes tatilde heralde acayip ıssız bu aralar

ben 3 aydır prima 5 aktif bebeği kullanıyorum 4+ kullanırken hafiften pişik oluyodu 5 e geçtim rahatız bayadır

ben 3 aydır prima 5 aktif bebeği kullanıyorum 4+ kullanırken hafiften pişik oluyodu 5 e geçtim rahatız bayadır

aaa canım bende paket bitince 5 alıyıım +4 lerin içinde garip bişeyler var zaten ve çok pis kokuyor prima kalitesiini bozdu bi ara canbebenin yeni çıkardığı bezini kullandım oda güzeldi

selam hanımlar

benim maraton bitti nihayet
yarın akla kara belli olacak artık:)

pazar günü de eşimin memleketine gidiyoruz iki haftalığına
bu süre zarfında foruma uğrayamayacağım
belki bir daha fırsat bulamam diye şimdiden vedalaşayım dedim
2 çocuk olunca valiz hazırlama merasimi epey sürüyo

enes biraz biraz yürüyo artık, yürürken pat düşüyo tekrar kalkıp yürümeye devam ediyo
çok azimli maşallah:)

bu arada ishal oldu kuzucum ve poposu çok fena pişik oldu
efsuncum bize popolin çok iyi geliyo
emir de de aynıydı, pişiği azınca bir tek o işe yarardı

gerçi sen çözümü bulmuşsun
bezini değişitirince epey bi süre de açık bıraktım altını, bugün daha iyi çok şükür.

resimlerinizi gördüm
kızın çok tatlı maşallah efsuncum, tam yemelik, allah nazarlardan saklasın
ben de döndüğümde oğullarımın resimlerini eklerim inşallah
hepinizi çok öpüyorum
kendinize ve kuzucuklara çok iyi bakın

canım benim iyi tatiller bol eğlenceler oğluşlarını merak ediyorum canım allah yolunuzu açık etsiin hasretle bekliyoruz seniii başarılar allah hakkında hayırlısı neyse onu versin rabbim zihin açıklığı versin

bende okuyup geçenlerdenim :) yazacak fırsatım hiç olmuyor ama takip etmeye çalışıyorum şimdi uyuttum çocukları. benim rüzgarım uçuyor. Allah korusun çok korkuyorum artık emeklemek yok haftaya pazar doğum günümüz antalyada olmayacağım için kutlamıycam birkaç günlüğüne fethiyeye gidicez inşallah. dişleri geçen hafta ateşler içinde 7 ledik çok şükür. kızım hergün havuzda tatilin tadını çıkarıyor bende arada rüzgarı indiriyorum önce korktu ama alıştı. inanıın antalyada deniz bile çocuklarla rezillik herkesler havuzlu sitelerde oturuyor genelde. tekrar yazarım hepimize kolay gelsin eşim geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…