- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #2.401
Merhaba,
yarın oğlumun doğum günü aile arasında kutlayacağım. ben hediye almayacağım ayrıca doğum günü diye birşey almak çok saçma geliyor zaten varımız yoğumuz onun ilerde istediği özel şeyleri alım zaten.
ben düzenli olarak her ay doktora götürüyorum doktor sanırım bu ay genel bir kan tahlili yapacak ve bundan sonraki ilaçlar için karar verecek ama sanırım sağlık ocaklarında bu uygulama yok.
tekrar merhaba arkadaşlar
sizinle bi sıkıntımı paylaşmak istiyorum
benim alerjik rinitim var ve bir haftadır nüksetti
emzirdiğim içinde ilaç alamıyorum geçen gün acile gittik
hiçbişey yapamadılar
biliyorsunuz kızım 13 aylık yavaş yavaş memeden kesiyim diyorum
ama çokmu erken diyorum şöyleki kızımın gelişimi çok iyi maşşallah
sabah emziriyorum birde yatarken gecede 2 veya 3 kez sırf meme için uyanıyor
eee tabi çalışıyorum çok zor oluyor adet yoğunluğu ve gününün uzun olmasından dolayıda doğum kontrol
ilacına başladık dr sütünü azaltır dedi süte geçmez ama azaltır dedi azcık azaldı ama çok kararsızım çokmu erken sizce
kafam çok karışık
tekrar merhaba arkadaşlar
sizinle bi sıkıntımı paylaşmak istiyorum
benim alerjik rinitim var ve bir haftadır nüksetti
emzirdiğim içinde ilaç alamıyorum geçen gün acile gittik
hiçbişey yapamadılar
biliyorsunuz kızım 13 aylık yavaş yavaş memeden kesiyim diyorum
ama çokmu erken diyorum şöyleki kızımın gelişimi çok iyi maşşallah
sabah emziriyorum birde yatarken gecede 2 veya 3 kez sırf meme için uyanıyor
eee tabi çalışıyorum çok zor oluyor adet yoğunluğu ve gününün uzun olmasından dolayıda doğum kontrol
ilacına başladık dr sütünü azaltır dedi süte geçmez ama azaltır dedi azcık azaldı ama çok kararsızım çokmu erken sizce
kafam çok karışık
selam demeden lafa girdim
nasılsınız arkadaşlar
biz doğum gününü yaptık pazar günü aile arasında arkadaşlarımızda geldi
bu cmtesi kardeşim askerden gelicek çok merak ediyodu birde o gün bir kutlama daha yapcaz
d.günü guzeldi ama eymen ateşliydi dr. götürdük boğazı kızarmış biraz antibiyotık verdi hemencik
şimdi iyi
ama çok iştahsız bi çocuk oldu çıktı
hiç yemek yemiyo sadece su süt bile zor içiyo
çorbaları asla yemıyo
et yiyo 3-4 lokma okadar meyvede canı siterse
halen 9 kilo 1 yaş aşısını olduk ya
sizler neler yapıyonuz kımse yok heralde buralarda
Merhaba,
dün Ömürün doğum gününü kutladık aile arasında çok güzeldi herkez neşeli idi oğlumda mutluydu eve giren ilk kişinin elinden tutup direkt balonları gösteriyordu. tabi mumu üfleyemedi. bugünde aşı yaptırdık umarım birşey olmaz. gelecek haftada gidip tam kan sayımı yaptıracağız. bizden haberler böyle. biliyormusunuz dünden beri oğluma farklı bir gözle bakıyorum sanki bebeklikten çıkmışta çocuk olmuş gibi tabi yürüyemeyen konuşamayan bir çocuk :)
herkese merhabalar.
döndük tatilden çok şükür evimizdeyiz.
aman ne tatil yaptık tam bir eziyet oldu.
kayınvalidemin yazlık yazlık dediği yer denizden rahat bir 3-4 km uzak yürüyerek denize gitmek mümkün değil. site terk edilmiş gibi yolu köy yolundan beter.
eve ilk gittik bir yıldır açılmamış ev leş gibi oturulacak gibi değil gece gece temizlik yaptık.
ertesi gün de temizlik devam etti. bir sonraki gün eren ateşlendi. diş çıkarttık eridi kuzum resmen.
doğum günü de hastalığına denk geldi kuzumun pasta aldık tattırayım dedim ağzını açmadı. o gün hiçbir şey yemedi nasıl üzüldüm lokma koymadı ağzına biraz emdi sadece.
sonra sular kesildi denize gidemedik. salı ordaydık pazar girebildik denize gidene kadar su sıkıntısı devam etti. su da buz gibi zaten ereni denize sokmadım hiç. ateşten sonra öksürmeye başladı zaten.
ordan çanakkaleye geçtik düğüne erenin elini yaktık o kalabalıkta ütüye deydi kuzum. neyse ki ütü çekileli 15 dk kadar olmuştu sıcaklığı sönmüştü biraz.
tam iyileştik derken ateş tekrar başladı dün acile götürdük üç gün oldu geçmedi ateşi. boğazında kızarıklık var dedi doktor dişten değil dedi. şimdi iyi maşallah bugün ateşlenmedi hiç.
vücudunda kızarıklıklar çıkmaya başladı. ateş sonrası oluyor demişti arkadaşlar araştırdım 2-3 gün içinde geçermiş. bekleyeceğim bakalım.
bizde durumlar böyle denizde geçirdiğimiz zamanlar dışında kötü bir tatil oldu.
insanın evi gibisi yok valla çok özlemişiz evimizi
o akıldan banada lazımmselam hanimlar,
topice fazla yazmasam da düzenli olarak okuyorum.
simdi size bisey sormak istiyorum.Mubarek ramazan ayi Allah rizasi icin bana bi akil verin.
kizim tam bir yasinda.ama hala geceleri uyumuyo.saat basi kalkiyo emmek icin ama emmiyo meme agzinda duruyo öyle.kendi yataginda yatmiyo.cok huzursuz bi cocuk.napicami sasirdim.artik bende en azindan söyle bi 4-5 saat uyumak istiyorum.dedigim gibi kendi yataginda yatmadigi icin dikkat edicem diye her tarafim tutuluyo.cok ciddi sekilde pencereyi acip kendimi asagi atmayi düsündügüm anlar oluyo.
var mi benim kizim gibi olan?
ne yapabilirim ne olur bi akil verin.
selam hanimlar,
topice fazla yazmasam da düzenli olarak okuyorum.
simdi size bisey sormak istiyorum.Mubarek ramazan ayi Allah rizasi icin bana bi akil verin.
kizim tam bir yasinda.ama hala geceleri uyumuyo.saat basi kalkiyo emmek icin ama emmiyo meme agzinda duruyo öyle.kendi yataginda yatmiyo.cok huzursuz bi cocuk.napicami sasirdim.artik bende en azindan söyle bi 4-5 saat uyumak istiyorum.dedigim gibi kendi yataginda yatmadigi icin dikkat edicem diye her tarafim tutuluyo.cok ciddi sekilde pencereyi acip kendimi asagi atmayi düsündügüm anlar oluyo.
var mi benim kizim gibi olan?
ne yapabilirim ne olur bi akil verin.
kızım uğur böceğim 1 yasında artık.amcaları halaları babanneyi iftara aldım sonrada pastaayı kestik .iiy güzeldi de kalabalık yoruyo beeee.kızım için herşeye dayanılıo valla.kıyafetini çok sevdi bebişim.tütü yaptm ona.uğur böcekli.cici cici diye diye seviyo bebeğim tütüsünü.kırmızı rugan ayakkabılarınıda öyle.İnanmak zor geliyo koca 1 sene geçmiş öyle böyle.sanki kocaman olmuş prensesim.KIZIMIDA KOCAMIDA ÇOK SEVİYORUM YAAAA
selaaaammmmmmmm
ben döndüm evdeyim 1 haftadır
ancak internet yok kapattırmıştık eşimin telde var ordan girebiliyorum akşamları
biraz okudum ancak yazamadım doğum günümüzü kutlayan herkese çook teşekkürler sizlerinkide kutlu olsun
1 haftadır temizlik yapıyorum 40 gündür yoktum..evdede inşaat vardı yalıtım yapmışlar dış cepheye boya yapmışlar anlıcanız iç dış perişandı
camlarda balkonlarda çimentolar harçlar kazıdım telledim hep camları boyaları..ooofff öldüm öldüm..komşunun kızı geldide o baktı duruyada yoksa yapamazdım..
haftayada kaynanacığım geliyor...
hepinizi özledim arada yazarım artık hoşçakalın
denizcim ereninki alerji muhtemelen..inek sütüne başlamışmıydın yada devam sütü vs.birikme yaparmış hemen çıkmayabilirmiş..yada yumurta akı..
selaaaammmmmmmm
ben döndüm evdeyim 1 haftadır
ancak internet yok kapattırmıştık eşimin telde var ordan girebiliyorum akşamları
biraz okudum ancak yazamadım doğum günümüzü kutlayan herkese çook teşekkürler sizlerinkide kutlu olsun
1 haftadır temizlik yapıyorum 40 gündür yoktum..evdede inşaat vardı yalıtım yapmışlar dış cepheye boya yapmışlar anlıcanız iç dış perişandı
camlarda balkonlarda çimentolar harçlar kazıdım telledim hep camları boyaları..ooofff öldüm öldüm..komşunun kızı geldide o baktı duruyada yoksa yapamazdım..
haftayada kaynanacığım geliyor...
hepinizi özledim arada yazarım artık hoşçakalın
denizcim ereninki alerji muhtemelen..inek sütüne başlamışmıydın yada devam sütü vs.birikme yaparmış hemen çıkmayabilirmiş..yada yumurta akı..
ela nur un pazar günü doğum gününü kutladık çok güzeldi ablamın 2.5 yaşında oğlu var ona yol gesterdi birlikte mumları üflediler pasta yediler çok ama çok tatlılardı
iyiki doğdun bitanem meleğim benim
bütün doğum gününü kutlayanlar ve kutlayacak olan meleklerimizin doğum günleri kutlu olsun nice mutlu huzurlu senelere inşallah TABİKİ ANNE BABA VE TÜM SEVDİKLERİYLE RABBİM HEPSİNİ ESİRGESİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?