2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkurler cevabin icin bende heray duzenli doktoruma goturuyorum ama gecen ay sormayi unuttum tahlilde yapicakmisiniz diye cunku bazi doktorlar yapiyormus bazilari yapmiyormus bakalim gorcez gidince saglik ocaklari hakkinda en ufak bir bilgim yok cunku sadece topuk kani aldirdim bugune kadar asilarini ozelde yaptirdim hep.

Canim emzirebildigin kadar emzir tabiki en guzeli anne sutu ama sunuda unutma senin sagliginda cok onemli eger sen rahatsiz olursan ona kim bakicak ne guzel 13 ay emzirmissin, allah herkese nasip etsin ne mutlu sana.

geçmiş olsun canım
bizim sıpa beni 1 aydır bıraktı almıyo
açıyorum falan cimcikliyo hiç oralı değil aramıyo
senın kıs byağı emmiş yeteri kadar almıştır şanslı bi bebek bazıları hiç emziremıyo sonuçta
yatarken emzir gece boyunca tok durabilir artık onları bırak en azından hem sen dinlenirsin gece boyu

selam demeden lafa girdim
nasılsınız arkadaşlar
biz doğum gününü yaptık pazar günü aile arasında arkadaşlarımızda geldi
bu cmtesi kardeşim askerden gelicek çok merak ediyodu birde o gün bir kutlama daha yapcaz
d.günü guzeldi ama eymen ateşliydi dr. götürdük boğazı kızarmış biraz antibiyotık verdi hemencik
şimdi iyi
ama çok iştahsız bi çocuk oldu çıktı
hiç yemek yemiyo sadece su süt bile zor içiyo
çorbaları asla yemıyo
et yiyo 3-4 lokma okadar meyvede canı siterse
halen 9 kilo 1 yaş aşısını olduk ya
sizler neler yapıyonuz kımse yok heralde buralarda

canım hoşgeldin doğum günü kutlu olsun kuzunun allah sağlık versin

sanırım bebekelrin iştahı dönemsel birde sıcaklar etkiliyo

geçmiş olsun canım

kimse uğramıyo yaaa ıssız topik oldu bende bekçi

bulduğumu yakalıyorum

Merhaba,
dün Ömürün doğum gününü kutladık aile arasında çok güzeldi herkez neşeli idi oğlumda mutluydu eve giren ilk kişinin elinden tutup direkt balonları gösteriyordu. tabi mumu üfleyemedi. bugünde aşı yaptırdık umarım birşey olmaz. gelecek haftada gidip tam kan sayımı yaptıracağız. bizden haberler böyle. biliyormusunuz dünden beri oğluma farklı bir gözle bakıyorum sanki bebeklikten çıkmışta çocuk olmuş gibi tabi yürüyemeyen konuşamayan bir çocuk :)

canım ömürün doğum günü kutlu olsun

sağlıklı uzun ömürler versin rabbim

bende kızımın doğum gününde büyüdüğünü hissetmiştim

insan inanamıyo benim kızım yürüyo hatta koşuyoo

ama konuşmuyo önceden ne güzel konuşurdu

ömürde yürür hatta koşar sende onun peşinden koşarsın

herkese merhabalar.
döndük tatilden çok şükür evimizdeyiz.
aman ne tatil yaptık tam bir eziyet oldu.
kayınvalidemin yazlık yazlık dediği yer denizden rahat bir 3-4 km uzak yürüyerek denize gitmek mümkün değil. site terk edilmiş gibi yolu köy yolundan beter.
eve ilk gittik bir yıldır açılmamış ev leş gibi oturulacak gibi değil gece gece temizlik yaptık.
ertesi gün de temizlik devam etti. bir sonraki gün eren ateşlendi. diş çıkarttık eridi kuzum resmen.
doğum günü de hastalığına denk geldi kuzumun pasta aldık tattırayım dedim ağzını açmadı. o gün hiçbir şey yemedi nasıl üzüldüm lokma koymadı ağzına biraz emdi sadece.
sonra sular kesildi denize gidemedik. salı ordaydık pazar girebildik denize gidene kadar su sıkıntısı devam etti. su da buz gibi zaten ereni denize sokmadım hiç. ateşten sonra öksürmeye başladı zaten.

ordan çanakkaleye geçtik düğüne erenin elini yaktık o kalabalıkta ütüye deydi kuzum. neyse ki ütü çekileli 15 dk kadar olmuştu sıcaklığı sönmüştü biraz.
tam iyileştik derken ateş tekrar başladı dün acile götürdük üç gün oldu geçmedi ateşi. boğazında kızarıklık var dedi doktor dişten değil dedi. şimdi iyi maşallah bugün ateşlenmedi hiç.
vücudunda kızarıklıklar çıkmaya başladı. ateş sonrası oluyor demişti arkadaşlar araştırdım 2-3 gün içinde geçermiş. bekleyeceğim bakalım.

bizde durumlar böyle denizde geçirdiğimiz zamanlar dışında kötü bir tatil oldu.
insanın evi gibisi yok valla çok özlemişiz evimizi

çok geçmiş olsun zaten kötü olaylar hep üstüste gelir. Erenin doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı yıllar dilerim
bizde geçen ay herşey dahil bir otele gittik güya rahat edeceğiz ama nafile denize bile giremedik. Ömür ateşlendi antibiyotik başladık acile götürdük falan filan yani bende çok pişman oldum neyseki şuan iyi bebekleri en çok yolculuk yoruyor. doktora vücutundaki döküntülerden bahsettinmi genellikle viral enfeksiyonlarda böyle oluyor, doktor görmediyse bence mutlaka tekrar doktora götür.

selam hanimlar,
topice fazla yazmasam da düzenli olarak okuyorum.
simdi size bisey sormak istiyorum.Mubarek ramazan ayi Allah rizasi icin bana bi akil verin.
kizim tam bir yasinda.ama hala geceleri uyumuyo.saat basi kalkiyo emmek icin ama emmiyo meme agzinda duruyo öyle.kendi yataginda yatmiyo.cok huzursuz bi cocuk.napicami sasirdim.artik bende en azindan söyle bi 4-5 saat uyumak istiyorum.dedigim gibi kendi yataginda yatmadigi icin dikkat edicem diye her tarafim tutuluyo.cok ciddi sekilde pencereyi acip kendimi asagi atmayi düsündügüm anlar oluyo.
var mi benim kizim gibi olan?
ne yapabilirim ne olur bi akil verin.

o akıldan banada lazımm

kızım uğur böceğim 1 yasında artık.amcaları halaları babanneyi iftara aldım sonrada pastaayı kestik .iiy güzeldi de kalabalık yoruyo beeee.kızım için herşeye dayanılıo valla.kıyafetini çok sevdi bebişim.tütü yaptm ona.uğur böcekli.cici cici diye diye seviyo bebeğim tütüsünü.kırmızı rugan ayakkabılarınıda öyle.İnanmak zor geliyo koca 1 sene geçmiş öyle böyle.sanki kocaman olmuş prensesim.KIZIMIDA KOCAMIDA ÇOK SEVİYORUM YAAAA

merhaba hanımlar benim kuzunun kızarıklıkları arttı iyice bacakları ve kollarında yok yoğun olarak boyun göğüs omuz kısmında var sabah baktım yüzünde saç diplerinde de çıkmış.
yarına randevu aldım zaten kontrole götürecektim. genel durumunda hiçbir şey yok neşesi keyfi yerinde kuzumun. yarın öğreneceğiz bakalım neyin nesi olduğunu. aşısı da olacak daha yarabbim o iş de duruyor.
bu arada doğumgünü geçen bütün kuzulara mutlu sağlıklı yıllar diliyorum.

canım gündüz oyalayıp daha az uyutsan. gündüz az uyuyunca gece uyur herhalde. çok zor gece uykusuz kalmak. benim kuzu gündüz toplam en fazla 3 saat uyuyor. gündüz ne kadar uyuyor senin ki.

canım doğum gününüz kutlu olsun kızlar bir başka oluyor ya. zaman çabuk geçiyor valla bebeklikten çıktı artık bizim kuzular. evin içinde gezinip duruyor herşeyi anlıyor benimle kavga bile ediyor.

selaaaammmmmmmm
ben döndüm evdeyim 1 haftadır
ancak internet yok kapattırmıştık eşimin telde var ordan girebiliyorum akşamları
biraz okudum ancak yazamadım doğum günümüzü kutlayan herkese çook teşekkürler sizlerinkide kutlu olsun

1 haftadır temizlik yapıyorum 40 gündür yoktum..evdede inşaat vardı yalıtım yapmışlar dış cepheye boya yapmışlar anlıcanız iç dış perişandı
camlarda balkonlarda çimentolar harçlar kazıdım telledim hep camları boyaları..ooofff öldüm öldüm..komşunun kızı geldide o baktı duruyada yoksa yapamazdım..
haftayada kaynanacığım geliyor...

hepinizi özledim arada yazarım artık hoşçakalın

denizcim ereninki alerji muhtemelen..inek sütüne başlamışmıydın yada devam sütü vs.birikme yaparmış hemen çıkmayabilirmiş..yada yumurta akı..

canm hoşgeldin özledik seni walla

ooooo temizlik işi zor gerçekten neyseki bitmiş

kuzun napıyo nasıl

merhabalar herkese. doktora gittik bugün kızarıklıklar antibiyotik alerjisiymiş ilaç verdi alerji için.
zaten geçmeye başladı göğüs ve sırtındakiler geçti sayılır yüzündekiler de sönmeye başladı kol ve bacaklarına geçti şimdi. bütün vücudu turlayacak sanırım.
testlerini de yaptırdık herşey normal çıktı çok şükür.
yine de takviye olarak vitamin verdi.
9.75 kilo olmuş boyumuz da 80 cm. iyi dedi doktor. azıların gelmesi yakınmış.işimiz var dişler tamamlanana kadar.
aşı için haftayı bekleyin dedi farklı bir antibiyotik verdi o bitince gideceğiz.
bunun dışında iyiyiz bügün. eski neşesi yerine gelmeye başladı kuzumun. kucaktan inmiyordu kendi kendine oynamaya başladı.

merhaba canım hoşgeldin sende yeni gelmişsin benim gibi.
duru nasıl oldu.

ela nur un pazar günü doğum gününü kutladık çok güzeldi ablamın 2.5 yaşında oğlu var ona yol gesterdi birlikte mumları üflediler pasta yediler çok ama çok tatlılardı
iyiki doğdun bitanem meleğim benim

bütün doğum gününü kutlayanlar ve kutlayacak olan meleklerimizin doğum günleri kutlu olsun nice mutlu huzurlu senelere inşallah TABİKİ ANNE BABA VE TÜM SEVDİKLERİYLE RABBİM HEPSİNİ ESİRGESİN

canım kuzunun doğum günü kutlu olsun. sağlıklı mutlu nice yıllar geçirsin bütün kuzular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…