2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlaaarrr
bizde tatilimizi yapıp geldik bi güzel gezdik
kuzum denizden korktu girmedi beni yanıllttı ben zor çıkarırız diye düşünüyodum ama sokmamız zor oldu
kumla oynadı kenarda
cuma günüde dogumgünümüzü kutladık büyük amcası süpriz yaptı istanbuldan geldi
bugünde küçük amcası geliyor oglumun
bu arada kuzum yürüyor ama haberi yok mesafe uzunsa işin kolayına kaçıyo emeklemeye başlıyo
hepinizi öpüyoruuuzzz

canım hoşgeldin nasılsın
oohhhh walla ne güzel olmuş süprizler tatiller allah bozmasın
bende denize gitsek sudan çıkaramayız diye düşünüyorum ama şaşırabilirim demekki
tatil yöreleri bize çok uzak zaten gidemeyiz biz

kuzuna maşallaaah canım çok uyanık aşısını yaptırdınmı umarım sorunsuz geçer yada geçmiştir

Bebeğinin doğum günü kutlu olsun daha nice sağlık yıllar dilerim.

Geçen haftalarda bizde tatildeydik, Ömür kesinlikle denize girmek istemedi üstelik kumlara basmadı bile sürekli ağladı. Şimdi bile İstanbulda deniz kenarınagidince ağlıyor deniz fobisi oluştu. ama havuzda hiç problem olmadı havuzda çok keyifli zaman geçirdi.

hoşbulduk canım sağol yoğun ama çok güzel vakit geçirdik
işini biliyo benim sıpa sorma canım
aşısını haftaya yaptırıcam inş koay olur

çok teşekkr ederiz teyzesi bizimkide havuz delisi ama denizi sevmedi

canım benim kızımın aşısı bir kol bi bacaktı 1 dakika ağladı sustu
normal yürüdü mızmızlanmadı hiç ateşlenmedide hiç en kolay aşısıydı
endişelenme

merhaba hanımlarrrr

nerdesiniz nerde doğum günü resimleri ben albüm yaptım attım bi kaç resim dahada atacağım bekliyorum sizdende

şu topiğimizi birazcık renklendirelim hadiiii

merhabalar,
bnm de kizim yeni yasina girdi fakat kilosu 9, zayif oldugu icin endiselerim oluyo ne yapip ne yedirecegimi bilemiyorum. onerileriniz nelerdir acaba?

merhabalar,
bnm de kizim yeni yasina girdi fakat kilosu 9, zayif oldugu icin endiselerim oluyo ne yapip ne yedirecegimi bilemiyorum. onerileriniz nelerdir acaba?

canım hoşgeldin

eğer herhangi bir sağlık problemi yoksa kilosuna takılma çevrendende etkilenme benim kızım 11,5 kilo boyuda 86 cm biz ne yiyosak onu yiyor pınarın 1+ sütünü içiriyorum sabah 150cc akşam yatarken 150cc onun dışında günde 3 kez emiyor ektra bişey yapmıyorum hiç önemli olan sağlıklı olmaları kızım yürüyor ve hiç oturmuyor okadar hareketlikii anlatamam

mesela benim kızım çok erken konuşmaya başlamıştı ama bıraktı artık hiç konuşmuyor sadece haaaaaam ve eyaaa diyor ama takmıyorum herşey genetik bizim babamız boğazına düşkündür kızımda ona çekmiş allah sağlık versin yeterki
ama dr unuz diyosaki çok zayıf endişe et vitamine başla ama bence normal

hosbulduk:) ben yeni yeni girmeye basladim bu siteye, kizim icin arastirma yaparken farkettim. Boyle bi grup oldugunu gorunce de fikir alayim istedim sizden :) haftaya cumartesi doktoruna goturmeyi planliyorum 1 yas kontrolu icin. Bakalim o ne diyecek kontrol sonrasinda. Ben hala aptamil sut iciriyorum kahvalti icin, normal sute gecmedim. Kontrol sonrasi gecirmeyi planliyorum. Aslinda ogunlerini baya iyi yiyor ama kilo almiyor. Ilk cocugum oldugu icin de merak ediyorum tabi, baska bebeklerde de boyle mi normal mi bu diye :) tsk ediyorum cok olumlu yorumlarin icin, rahatladim biraz.

hepimiz burda birbirimizden yardım alıyoruz birçok konuda çok yararlı bi topik aslında önceden daha kalabalıktık daha yoğunduk fakat yaz geldi herkes tatilde dışarda ne zaman istersen aklımızın yettiğince yardımcı oluruz

slm hanımlar nasılsınız doğum günü geçen temmuz bebişlerinin doğum günleri kutlu olsun nice mutlu seneler geçirsinler inş bende okuyup yazamayanlardanım bizim doğum günümüz 1 temmuz o zaman tatilde olduğumuz için kutlamadık bu hafta sonu kutlucaz dün aşısını yaptırdım sorunsuz geçti bizden haberler böyle

geçmiş doğum gününüz kutlu olsun allah sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin

yazini gorunce merhaba diyim dedim bende okuyup gecenlerdenim ama hep takip ediyorum. Benim oglusumun dogum gununede 2 gun kaldi ama esimin anneannesi vefat etti 2 gun once zor yani kutlama yapmamiz bizim bide ramazanin ilk gunu dogum gunu zaten. Buarada 2 sey sorcam size 1.si dogum gunu hediyesi ne aldiniz bebislerinize anlamicak hicbirseyden daha kucuk ama insan yinede almak istiyor.2.sorumda 1 yas kontrolune giden arkadaslar asidan baska kan falan aliyolarmi sanki ben duymustum kan alip demirine falan bakiyolarmis diye

yazini gorunce merhaba diyim dedim bende okuyup gecenlerdenim ama hep takip ediyorum. Benim oglusumun dogum gununede 2 gun kaldi ama esimin anneannesi vefat etti 2 gun once zor yani kutlama yapmamiz bizim bide ramazanin ilk gunu dogum gunu zaten. Buarada 2 sey sorcam size 1.si dogum gunu hediyesi ne aldiniz bebislerinize anlamicak hicbirseyden daha kucuk ama insan yinede almak istiyor.2.sorumda 1 yas kontrolune giden arkadaslar asidan baska kan falan aliyolarmi sanki ben duymustum kan alip demirine falan bakiyolarmis diye

merhaba allah rahmet eylesin oğluşunun doğum günü şimdiden kutlu olsun
ben kızıma n alıyım diye çok düşündüm eşimle ebeveyn kontrollü bisiklet almaya karar verdik ama daha almadık fırsat bulupta
1 yaş kontrolünde kan felan almadılar bende duymuştum ama zaten onlara güvenip kn aldıramam kızımdan ben kızım 7 aylıkken aldırmıştım bütün vitaminine kanına baktırmıştım sınır 13 ken kızımınki 12,5 çıkmıştı hiç demir damlası vermedim kabız yapıyodu çünkü bide onun için fitil kullanmak zorunda kalıyodum ama şimdilerde bir çay bardağına pekmezi sulandırıyorum içiriyorum kahvaltısıyla kızım çok seviyor

tekrar merhaba arkadaşlar
sizinle bi sıkıntımı paylaşmak istiyorum
benim alerjik rinitim var ve bir haftadır nüksetti
emzirdiğim içinde ilaç alamıyorum geçen gün acile gittik
hiçbişey yapamadılar
biliyorsunuz kızım 13 aylık yavaş yavaş memeden kesiyim diyorum
ama çokmu erken diyorum şöyleki kızımın gelişimi çok iyi maşşallah
sabah emziriyorum birde yatarken gecede 2 veya 3 kez sırf meme için uyanıyor
eee tabi çalışıyorum çok zor oluyor adet yoğunluğu ve gününün uzun olmasından dolayıda doğum kontrol
ilacına başladık dr sütünü azaltır dedi süte geçmez ama azaltır dedi azcık azaldı ama çok kararsızım çokmu erken sizce
kafam çok karışık

Merhaba,
yarın oğlumun doğum günü aile arasında kutlayacağım. ben hediye almayacağım ayrıca doğum günü diye birşey almak çok saçma geliyor zaten varımız yoğumuz onun ilerde istediği özel şeyleri alım zaten.
ben düzenli olarak her ay doktora götürüyorum doktor sanırım bu ay genel bir kan tahlili yapacak ve bundan sonraki ilaçlar için karar verecek ama sanırım sağlık ocaklarında bu uygulama yok.

merhaba canım
bence erken dr azalır dediyse zamanla kendiliğinden bırakır zaten bence
ben bu emme meselesinde bişeye çok inanıyorum ne kadar doğru bilmiyorm ama çocuk anneden sadece süt emmiyor güvenden emiyor aynı zamanda
korktukları canları yandığı zaman emdiklerinde nasılda susuyorlar çünkü annelerinin yanında olduğunu biliyolar o yüzden ben biraz daha bekle derim

haklısın canım
benimde içim hiç elvermiyor zaten
kıyamıyorum prensesime
2 yaşına kadar kendi bırakmazsa emziriyim
bırakırsada yapacak bişey yok
teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…