2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

MRB anneler biz haftaya 4. ayımızı dolduruyoruz ve ek gıdaya geçtik
çünkü bildiğiniz üzere kızım nerdeyse 4 aylık ve sadece 6 kilo....son 1.5 ayda sadece 400 gr aldı..
napcamı şaşırdım sütümde var maşşallah ama içmiyor işte içmeyince sütün olmuş neye yarar bizimkide başka türlü..
muhallebi vermeye başladım ben bugün hergün artırcam artık...2-3 hafta sonrada sütümden yoğurt yapcam..
inş kilo alıcak bebeğim...

çınar bebek nasıl diğer bebişlerimiz nasıl japanes napıyoayy herkese çok selam söyle olurmu hepsini öpüyorum tek tek

canım bizimlede paylaşırmısın

Canım kusura bakma, internete girmeye pek vaktim olmadı, ancak görebildim mesajlarını. Çınar iyi, en son biraz rahatsızdı, annesi pek katılamadı son zamanlarda ama iyi haberlerini alıyoruz. Japones de iyi, her gün yazıyor, a.s.iletirim selamını

Derlenmiş bilgi olursa yazarım mutlaka ama buradaki çoğu kişi de 4. ayda, benim kızım daha yeni 3 aylık oldu

kızımın sırtında kabarık üzeri soyulan kabarıklıklar çıktı hemen doktora götürdüm biri alerji dedi biri mantar birazdan doktora götürecem neticeyi yazarım çok kötüyüm

kızımın sırtında kabarık üzeri soyulan kabarıklıklar çıktı hemen doktora götürdüm biri alerji dedi biri mantar birazdan doktora götürecem neticeyi yazarım çok kötüyüm

geçmiş olsun canım.inş önemli bişey degildr sıkma canını.olur böyle şeyler Allah beterinden saklasın yavrularımızı

Merhaba arkadaşlar kızımın sırtında çıkanlar mantar değilmiş deri kuruluğundan olmuş özel bir krem verdi onu kullanacağım inşallah geçer ama hala canım sıkkın

canım bebişimin boyu 56 cm kilosu en son 6.25 ti 22 sinde 3 ayımız bitti yarın sağlık ocağına gidecez kontrolümüz var yazarım yine

teşekkürler canım yanıt verdiğin için...şuan biraz daha iyi oldu...bende öyle yatırıyorum...gittikçe düzeliyor..

selam arkadaşlar bugün sağlıkocağına gittik aşımız vardı kızımın 4. ayı bitti 8 kilo 280 gram 68 cm boyu bu ay 600 gram almış sadece ek bişeylere başlayabilirsin dediler zaten sütüm çok azaldı çalışıyorum bu arada kızımın yünlü şeylere alerjisi olduğunu öğrendik bere takmıştım alnı kabarmış doktorumuzda alerji dedi çok hassas bi bünyesi var
sizlerden naber herkes bebişleriyle ilgileniyo tabi fırsat bulmak gerçekten zor allah canlarını sağ etsinde gerisi boş

geçmiş olsun cnm krem iyi gelir inş çabucak geçer

benim oğlumda 1 kasımda 4 aylık olucak geçen hafta rahatsızlandı dr 6 tane iğne verdi şurup falan geçirdik çok şükür burnumuz hala tıkalı açılmadı 2 kasımdada aşımız varboyu 69 cm kilosu 8.600 bizden haberler bu kadar

esracım geçmiş olsun maşallah kuzuna benim kızım her ay 2 kilo alıyodu bu ay çok az almış sütüm az sanırım ondan başlıcam artık ek bişeylere benim kızımın burnuda tıkalı ben deniz suyu spreyi aldım onu sıkıyorum

kızlar bebişlerinizi kaç saate bir emziriyorsunuz ben bebeğimi devamlı emziriyorum ama hala elini emmeye çalısyor doymadığını düşünüyorum paranoyak oldum iyice ayrıca emerken kaç dk emiyor her bir göğüsünüz ve ek gıdaya geçenler hangileri ile geçtiniz ilk ne yedirdiniz yazarsanız sevinirim 3.5 aylık bebişim

canım bebeğinden artık 2kilo almasını bekleme artık 200-850 gr arası alması gerekiyor ben 1 hafta önce dr gittim dr umuz öle dedi ayrıca sütünün yetip yetmediğini anlamak için göğüsünü sıktığında süt geliyırsa yetiyor demek miş ama benimkide bana yetmiyor gibi geliyor artık burdan birbirimize yardımcı olarak büyütcez heralde

canım ben çalıştığım için 2 saatte bir emziriyorum elini emer sakın mudahale etme onlar organlarını ve çevresini oral yolla tanırmış doktorum söyledi oyuncağını ağzına götürür çekme sakın dedi ağzından dedi sen çektikçe daha çok götürecektir dedi ben ilk bebeğime pirinçli muhallebi verdim pirinç anne sütüne en yakın besinmiş birde çabuk kolay hazmedilirmiş ama muhallebi kıvamından biraz daha cıvık yaptım sonra elma elma rendeledim verdim 1 kaşık öyle ama sütün varsa senin için erken canım

kızlaaar merhaba uzuuuun zamandır sessiz kaldım ama artık aranızdayım tekrar özledim sizi:))
ne yapıyorsunuz canlarım bebişleriniz nasıl herkez iyidir inşallah geçmişe bakmaya fırsatım olmadı ben çıkalı çok ilerlemiş kızımın izin verdiği bi ara okurum inşallah öptüm hepinizi

saol cnm deniz suyu spreyini bende kullanıyorum spreyi sıkıp otri bebe burun pompasıyla temizliyorum burnunu spreyi sıkarken baya zorluyo paşa

günaydın hatunlar nasılsınız biz herzamanki gibi erkenciyiz 8de uyanıyoruz bebişleriniz iyidir inş

bebğe vericeğim yoğurt u anne yada devam sütü ile mayalayın die bir sitede okudum deneyen varmı tutuyormu yoğurt ben olamayacağını düşünüyorum ilerki aylarda vercem ama şidideb fikir almak istiyorum

bebğe vericeğim yoğurt u anne yada devam sütü ile mayalayın die bir sitede okudum deneyen varmı tutuyormu yoğurt ben olamayacağını düşünüyorum ilerki aylarda vercem ama şidideb fikir almak istiyorum

bu konuyu bende merak ediyorum ama sanırım bildiğimiz yoğurt gibi değilde daha cıvık oluyomuş

merhaba kızlar bende 8 temmuzda aldım oğluşumu kucağıma.. sanırım benimde sütüm şu aralar yetmiyo durmuyo çünkü.. elma püresi verdim 2 tatlı kaşığı kadar öyle tatlı yediki.. sanırım açmış :)) zaten doktorumuz hafiften azar azar başlayabileceğimizi söylemişti..

uzun zamandır giremiyordum.çok sevindim böyle bir başlık açılmasına. benim kuzum da 3,5 aylık sürekli eli ağzında artık doymadığını düşünüyorum. ne yapmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…