- Konu Sahibi efsun_zeren
-
çınar bebek nasıl diğer bebişlerimiz nasıl japanes napıyoayy herkese çok selam söyle olurmu hepsini öpüyorum tek tek
canım bizimlede paylaşırmısın
kızımın sırtında kabarık üzeri soyulan kabarıklıklar çıktı hemen doktora götürdüm biri alerji dedi biri mantar birazdan doktora götürecem neticeyi yazarım çok kötüyüm
geçmiş olsun canım.inş önemli bişey degildr sıkma canını.olur böyle şeyler allah beterinden saklasın yavrularımızı
kızlar tatlı bebişlerinizin kilolarını yazmısınız çok güzel ama kaç aylık olduğunu yazarsanız bende kendi bbeğimle kıyaslayım çok iyi olur benim için benim bbeğim bana zayıf gibi geliyor ayrıca sütüm yetersiz olduğı için mama kullanıyorum eğer kullananlar varsa hangisini kullanıyorsunuz ve memunmusunuz
canım üzülme kafa yapısını düzeltmek senin elinde benim oğlumda sol taraf yamuk duruyorrdu ama uzun bi süre tam tersi sağ tarafa yatırdım düzeldi şimdi ise sağa sola ve düz olarak yatırıyorum eşit olarak büyüyor kafa tası
kızımın sırtında kabarık üzeri soyulan kabarıklıklar çıktı hemen doktora götürdüm biri alerji dedi biri mantar birazdan doktora götürecem neticeyi yazarım çok kötüyüm
esracım geçmiş olsun maşallah kuzuna benim kızım her ay 2 kilo alıyodu bu ay çok az almış sütüm az sanırım ondan başlıcam artık ek bişeylere benim kızımın burnuda tıkalı ben deniz suyu spreyi aldım onu sıkıyorum
kızlar bebişlerinizi kaç saate bir emziriyorsunuz ben bebeğimi devamlı emziriyorum ama hala elini emmeye çalısyor doymadığını düşünüyorum paranoyak oldum iyice ayrıca emerken kaç dk emiyor her bir göğüsünüz ve ek gıdaya geçenler hangileri ile geçtiniz ilk ne yedirdiniz yazarsanız sevinirim 3.5 aylık bebişim
esracım geçmiş olsun maşallah kuzuna benim kızım her ay 2 kilo alıyodu bu ay çok az almış sütüm az sanırım ondan başlıcam artık ek bişeylere benim kızımın burnuda tıkalı ben deniz suyu spreyi aldım onu sıkıyorum
bebğe vericeğim yoğurt u anne yada devam sütü ile mayalayın die bir sitede okudum deneyen varmı tutuyormu yoğurt ben olamayacağını düşünüyorum ilerki aylarda vercem ama şidideb fikir almak istiyorum
kızlar bebişlerinizi kaç saate bir emziriyorsunuz ben bebeğimi devamlı emziriyorum ama hala elini emmeye çalısyor doymadığını düşünüyorum paranoyak oldum iyice ayrıca emerken kaç dk emiyor her bir göğüsünüz ve ek gıdaya geçenler hangileri ile geçtiniz ilk ne yedirdiniz yazarsanız sevinirim 3.5 aylık bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?