- Konu Sahibi efsun_zeren
-
canim yazdigin seyler bende de var. kizim 19 temmuz dogumlu bu arada.uykularini yavas yavas düzene sokmaya calismalisin.en azindan gece gündüz kavrami olmali.gece lambasina gelince deneyerek ögrenebilirsin her cocuk farkli olur.ben uyuduktan sonra kapatiyorum.ama bu dogdugundan beri öyle.oturma meselesine gelince bende oturtuyorum.buda cocuktan cocuga degisir bence.minigin aglamiyosa sorun yok.bana bi ebe öyle demisti.tabi uzun süre oturtmak icinde erken.
kafasini kasiyip yolmasinin sebebi, muhtemelen daha önce uykusu geliyo ama uyuyamiyo sende farkedemiyorsan uyuyamadikca huysuzlasiyordur.yani benim kizimda öyle.uyku saati kactimi uyutmasi bi o kadar zor oluyo.saatlere göre ayarla bence.cok uyanik olsada uyuturken n eyapiyosan onu yapip uyutmaya calis.bi dene bakalim belki öyledir.
kolay gelsin
slm güzel annişler nasılsınız bakalım bebişlerinizde iyidir inş dün aşımız ve 4 ay kontrölümüz vardı geceyi ateşsiz geçirdik çok şükür 9.200 g 69.5 cm kafa ölçüsüde 43 cm kilo boyda 1.ciymiş kafa ölçüsünde 30.cuek gıda olarak sadece meyva suyu ver dedi cam rende alıp vermeye başlıcam allah tüm bebekleri nazardan korusun inş
bizde 4 numaraya geçtik 3 bacaklarn sıkmaya başlamıştı artık.bu daha rahat oldu
KIZIMIN karnında göğsünde egzema çıktı yayılıyor ...temrei ye benziyoo..dr a götürdüm hocaya okuttum bakalım nolcak ayrıca hastayız ailecek...çok kötüyüm çok üzgünüm moralim sıfır ...dua edin...
benim oğlumuda kolunda bacaklarında çıktı. bebe yağıyla yağlıyorum geçiyor.birde benim oğlan geceleri 2 saatte bir kalkmaya başladı önceden 3-4 saat uyurdu bazen 5 bile oluyordu sadece anne sütüyle besleniyor acaba acıktıgındanmı böyle yapıyor yoksa damağı kaşındığı için mi?sizlerde durum nasıl
canım merhaba
bence acıktığından ben kızımı akşama kadar emziriyorum
akşam yatmadan önce milupanın yada hero baby nin sütlü pirinçli muhallebisini yediyorum gece sadece bir kez kalkıyoo oda bazen artık bebeklerimizbüyüdü doymuyor ben kızıma herşeyden tattırıyorum 23 haziran doğumlu katı değilim bu konuda şuan 9 kilo 69 cm boyu elamın
slm hatunlarrr
herkes iyidir umarımm..bebeklerde egzama nasıl oluyor yaa benimde saç diplerimde ve yüzümde var sürekli kremliyorum hele kışın 1 gün sürme hemen kabarıyor hamilelikte dahada arttı allah yardımcınız olsun zor gerçekten
ben ek gıdaya başlamadım henüz 6 ayı doldurmayı düşünüyorum ondan sonra inş yani yıl başına doğru düşünüyorum nasılsa ömür boyu yiyecekler biraz daha emsin ama ara ara tattırıyorum gıdalardan bide ada çayı veriyoru bu ara çok gazlıyız gene dün humananın iyi geceler çayını aldım biyere bıraktığımda veririm diye düşündüm mama vermeyi hiç istemiyorum oğlumda çok kullandım hala üzülüyorum onun için vermek istemiyorum
bide bayramda iyicene huyu değiştirdi uyku muyku kalmadı bazen gün boyu ayağımdan kucağımdan inmiyor hiç..bu ay bizim aşımız yok önümüzdeki ay var o zaman gidicez inşş
bende canım kızım hep anne sütü alsın istiyorum ama kızım 2 aylıkken çalışmaya başladıım bizim bebeişlerimiz aynı 23 haziran doğumlu benim meleğim emziriyorum ama sütüm azaldıı mecburen veriyorum bişeyler ama hafta sonu hiçbişey vermiyorum sadece emziriyorum her saat başı emiyor oda özlüyor galibaa ha bu arada dün kızım ilk kez sırtüstü yatarken yüzüstü döndü çok korkmuştu şimdi çalışmalara devam ediyor yavruum bebeklerin gerçekten bir günü bir gününü tutmuyor allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?