2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ne kadar cok bence yazmisim ya

ben geç bile kalmışım 4e geçmekte ozaman..

ben hazır olan hiçbir şeyi bebek ürünleri de dahil-belki sadece hazır pirinç unu olabilir-yedirmiyorum meyve suyunu kendim sıkarım yoğurdu evde mayalarım bir de pekmez sulandırıp içiririm..

slm güzel annişler nasılsınız bakalım bebişlerinizde iyidir inş dün aşımız ve 4 ay kontrölümüz vardı geceyi ateşsiz geçirdik çok şükür 9.200 g 69.5 cm kafa ölçüsüde 43 cm kilo boyda 1.ciymiş kafa ölçüsünde 30.cu ek gıda olarak sadece meyva suyu ver dedi cam rende alıp vermeye başlıcam allah tüm bebekleri nazardan korusun inş

Son düzenleme:

maşallah süphanallah yavruna canım bende kızıma meyve suyunu sıkıp posasıyla veriyorum ama ben
bide piriçli muhalebi çünkü çalışıyorum sütüm azaldı

merhaba arkadaşlar.
inşallah ben de aranıza katıldım. perşembe akşamı öğrendim. son adet tarihim 7 ekim. erken öğrendim yani.
yalnız endişlerim var. ilk bebeğimin 8 aylıkken kalbi durmuştu.
ardından kan pıhtılaşma testlerimi yaptırdım. A1298 C heterezigot çıktı. hemen doktora gittiim ama doktor bana iğne vermedi. ama bazıları kullanıyomuş benim durumumda olan. aranızda böyle bir sorun yaşayan var mı? sadece coarsin verdi, iki hafta sonra gel dedi. her zaman nete giremiyorum. benimkine benzer bir durum yaşayan varsa bana özelden yazabilir mi neler yaptığını? özelden yazarsanız sevinirim her zaman nete giremyorum.

KIZIMIN karnında göğsünde egzema çıktı yayılıyor ...temrei ye benziyoo..dr a götürdüm hocaya okuttum bakalım nolcak ayrıca hastayız ailecek...çok kötüyüm çok üzgünüm moralim sıfır ...dua edin...

biz en son 2.ayın sonunda aşı vurmuştuk 3tane bir de bu çarşamba gideceğiz,sizin 3.ayın sonunda aşı varmıydı,birde bu ayki aşılar nasıl kaç tane nerden vuruluyor,geçiren annelerden cevap bekliyorum

bir de bu ay bizlerin tetanoz aşılarımız var ben çarşamba onu da yaptırmayı düşünüyorum diğer hamileliklerde gerek kalmasın diye

canım benim kızımdada var hatta burda paylaşmıştım götürmediğim cildiyeci kalmadı sonuç hiç 6 aylık olunca geçermiş benim kızım 4,5 aylık hasretle bekliyorum benim kızımın cildide çok kuru şu kremi tavsiye etti bioderm atoderm 80 tl kızıma iyi geldi birde doktorum kıyafetlerini bebeğin 60 derecede yıka dedi ben zaten 60 derecede yıkıyordum kıyafetleri özellikle tenine temas eden zıbınları yüzde yüz pamuk olsun dedi hepsine dikkat ettim söndüler ama tamamen geçmedi bi tane kaldı ilk götürdüğümde sırtında vajinasında bacaklarında vardı görünce senin gibi çok korktum ve üzüldüümm ama şimdi onunla yaşamaya alıştık hergün sabah akşam kremliyorum şimdide kızımda pişik başladı doktorum demişti bundan sonra pişik başlar kapalı kalan yerleri saçlı deriyi boğumlu yerleri sever demişti harbidende öylee haaa birde sebamet şampuan kullan onu köpükle bebeğini 3 dk beklet dedi harbidende işe yaradı banydan çıkınca hepsi sönmüş oluyo geçmiş olsun ben sebametin yağınıda aldım allah yavrularımızın şifasını versin

benim oğlumuda kolunda bacaklarında çıktı. bebe yağıyla yağlıyorum geçiyor.birde benim oğlan geceleri 2 saatte bir kalkmaya başladı önceden 3-4 saat uyurdu bazen 5 bile oluyordu sadece anne sütüyle besleniyor acaba acıktıgındanmı böyle yapıyor yoksa damağı kaşındığı için mi?sizlerde durum nasıl

canım merhaba
bence acıktığından ben kızımı akşama kadar emziriyorum
akşam yatmadan önce milupanın yada hero baby nin sütlü pirinçli muhallebisini yediyorum gece sadece bir kez kalkıyoo oda bazen artık bebeklerimizbüyüdü doymuyor ben kızıma herşeyden tattırıyorum 23 haziran doğumlu katı değilim bu konuda şuan 9 kilo 69 cm boyu elamın

slm hatunlarrr

herkes iyidir umarımm..bebeklerde egzama nasıl oluyor yaa benimde saç diplerimde ve yüzümde var sürekli kremliyorum hele kışın 1 gün sürme hemen kabarıyor hamilelikte dahada arttı allah yardımcınız olsun zor gerçekten

ben ek gıdaya başlamadım henüz 6 ayı doldurmayı düşünüyorum ondan sonra inş yani yıl başına doğru düşünüyorum nasılsa ömür boyu yiyecekler biraz daha emsin ama ara ara tattırıyorum gıdalardan bide ada çayı veriyoru bu ara çok gazlıyız gene dün humananın iyi geceler çayını aldım biyere bıraktığımda veririm diye düşündüm mama vermeyi hiç istemiyorum oğlumda çok kullandım hala üzülüyorum onun için vermek istemiyorum

bide bayramda iyicene huyu değiştirdi uyku muyku kalmadı bazen gün boyu ayağımdan kucağımdan inmiyor hiç..bu ay bizim aşımız yok önümüzdeki ay var o zaman gidicez inşş

cevabın için teşekkür ederim canım.6. aydan önce anne sütünden başka bişey vermek istemiyorum.kilosuda iyi.bu uyanmalar dönemsel bişey heralde ama böyle devam ederse çaresine bakıcaz artık.

bende canım kızım hep anne sütü alsın istiyorum ama kızım 2 aylıkken çalışmaya başladıım bizim bebeişlerimiz aynı 23 haziran doğumlu benim meleğim emziriyorum ama sütüm azaldıı mecburen veriyorum bişeyler ama hafta sonu hiçbişey vermiyorum sadece emziriyorum her saat başı emiyor oda özlüyor galibaa ha bu arada dün kızım ilk kez sırtüstü yatarken yüzüstü döndü çok korkmuştu şimdi çalışmalara devam ediyor yavruum bebeklerin gerçekten bir günü bir gününü tutmuyor allah hepimizin yardımcısı olsun

cnm benim kokunu özlüyordur..benim 27 haziran doğumlu bazen bakıyorum acaba aç mı diyorum sürekli memede geziyoruzz..ne güzel seninki dönmeye başlamış benim ki kendini kaldırıyor yakında döner inş bebekler gün gün değişiyor büyüyorlarr rabbim nazarlardan korusun onları

slm kızlar uzun zamandır foruma giremiyorum umarım bebişeriniz ve sizler iyisinizdir oğlum beni emmiyor çok üzülüyorum tam uykuya dalacağı zaman emzirebiliyorum normalde kesinlikle almıyor hatta emzirme pozisyonunu alır almaz kendini itiyor napabiliirm çok özeniyorum iştahla annesini emen bebğe ama benim oğlum ypmıyor benim durumumda olan varmı ayrıca düzelirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…