2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba hanımlar ne olduysa dün benim yazdıklarım görünmüyor bugün.
hatta sayfa değişmişti çok ilginç valla.
neyse halılarımı dün verdim yıkamaya cumartesiye gelecek bakalım sözde yetişirse.
sabahtan süpürdüm heryeri de başka birşey yapamayacağım açlık bastırdı iyice. oruçlu çok kıpırdamaya gelmiyor.
öğleden sonra masa bakmaya gideceğiz. yemek masası almamıştım ben kendi evimize uygun büyüklükte bakarız sonra dedik şimdi de bir türlü beğenemiyoruz.
yemek odası almadım kalabalığı sevmiyorum ben.
oturduğumuz evi büyük ihtimal alacağız bir aksilik çıkmazsa.
evde değişiklik yapamayı planlıyoruz. bakalım çok hevesleniyorum ama inşallah kursağımda kalmaz.

inşallah canım alabiilirsiniz evi insanın kendi evinin olması isteğine göre döşemesi çok güzel kiracı olmak çok ama çok zor bişey

Uzun uzzzuuuunnnnnnn yazdım a bi baktım puufff yok olmuş

neyse canım inşallah evinizi alırsınız allah hayırlısını versin

sen emzirmiyomusun zor olmuyomu canım oruç bende çok istedim tutuyum ama doğum kontrol hapı 18 gündür kanama yapıyor deli oldum

allah ev işlerinde kolaylık versin keşke regline denk getirseydin kolay olurdu oruç olmazdın hem

elanurumuzun doğum günü kutlu olsun canım allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah tam sevilmelik oldular rabbim ayırmasın

doğum kontrol hapı kilo yapıyo diye 3 aylık iğne yaptırdıım geçen ay ama hepside adet düzenimizi bozuyor kadın olmak ne kadar zor ve mucizevi birşey yawwww

benim de dün yazdıklarım kayboldu resmen bir soru var herhalde anlamadım.
emziriyorum da eren gündüz çok aramıyor memeyi gece daha çok emiyor o yüzden sıkıntı olmuyor şimdilik de eren çok yoruyor valla saat 5'ten sonra halim kalmıyor.
temizlik için de acelesi yok nasıl olsa yavaş yavaş yaparım dedim.
doktora bir sor canım bu kadar uzun kanama normal mi.

doğum kontrol hapı kilo yapıyo diye 3 aylık iğne yaptırdıım geçen ay ama hepside adet düzenimizi bozuyor kadın olmak ne kadar zor ve mucizevi birşey yawwww

ben tedavi amaçlı kullandım 6 ay kadar hiçbir yan etkisini görmedim her bünyede farklı etkisi oluyor herhalde.
çok zor gerçekten işimiz.

günaydın hanımlar benim kuzu erkenden kalktı bugün.
normalde bu saatlerde kalkar bugün geç yattı ama gece uyanmadı hiç ondan mı bilmiyorum.
kendi kendine oyunlar oynuyor kahvaltısını yaptırdım keyfi yerinde.
babamız da uyuyor horul horul.

akşam iftarı dışarıda yaptık sonra da gezdik çok iyi geldi erenim çok mutlu oldu.
arabasından indirdik elimden tuttu nasıl yürüyor koşar gibi. gılga gılga diye bağıra bağıra yürüdük. sürekli gılga diyor eren neyse o.
çocukların arkasına takılıp yürüdük. köpek gördük ona da gel gel yapıyor sıpa.
gündüz çıkamıyoruz sokağa çok sıcak akşamları güzel ama.

kızlar gece sütüne başladınız mı?eğer başlamadıysanız ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?hangi sütü vereceksiniz?ben kararsız kaldım ..ne versem bilemiyorum...tavsiyelerinizi bekliyorum..

kızlar gece sütüne başladınız mı?eğer başlamadıysanız ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?hangi sütü vereceksiniz?ben kararsız kaldım ..ne versem bilemiyorum...tavsiyelerinizi bekliyorum..

merhaba ben dün doktora sordum normal sütün hazmı daha zor dedi o yüzden imkanız varsa devan sütü kullanın dedi 2-3 yaşına kadar. Pınarında çocuk sütü var onuda kullanabilirsiniz dedi.
dün doktorda genel bir kontrol için kan ve idrar tahlili yaptırdık ama eve gelince aradılar cihazları bozulmuş kan yetmemiş tekrar kan vermemiz gerekiyormuş bebeğimi bugün gene ağlatacağız çok sinir oldum kan vermek çok zor üfff. Ama allahtan herhangi bir sağlık problemi yok 12,25 kg 81 cm.

canım ben elaya pınarın sütünü veriyorum çok severek içiyor hatta bitti diye ağlıyor

demelcim bu arada maaşşaaallah demeyi unutmuşum

benim kızımda 11,500 felan 87 cm boyu evde bi koşması varrr akıllara zararr

son günlerin bombasıdaa

tuvalete elanın bezlerini atmaya büyük bir çöp kovası koydum

elanın altını açıyorum daha temiz bezi alına koymadan bezi alıp bi kaçıyoo gülereeek

doğru tuvaletin önünee bezini atmaya giiyooo kızım çiş yapacaksın diyorum ama hiiiçç takan kim

hemen tuuttuğum gibi totosuna şaplata şaplata odasına götürüyorum nasıl gülüyo ama yerim onu ben çok özledim çookokk

canım yaaaa siz şimdi bi kere daha kan vereceksiniz aman yaaa kuzu yinee ağlayacak üzüldüm şimdi

canım maşallah süphanallah gece uyanmayan bi ela hayal etmek istiyorum bende deliksiz uyumak

bizde akşam alışverişe gittik okadar serindiki market kızımıda arabaya otutturdum geze geze sepete atıyoz bişeyler işimiz bitti çıkıyoz die ağlıyor yavrum napsın sıcaklardan bunaldı

benim kızımda market te et reyonunda küçük maket keçi kuzu oluyoya onları gördü haaw haww haww diyoo

çok güldük hayır annecim meee diyorum memmeeeeeeee diyoooo baktım olacak gibi değil sustummm

öncelikle sorumu cevapladığın için teşekkür ederim canım...bende ondan alıp denemeye başlayayam bari...kuzunada 41 kere maşallah canım...

canım ben devam sütü vermiyorum almadı zaten hiç.
pınarın sütünü kullanıyorum ben de onu içiyor ama çok da istekli değil. doktor da devam sütü değil de çocuk sütünü kullan dedi.
her doktor farklı konuşuyor hayret.

canım maşallah kuzuna hamur gibidir tombiş çok seviyorum kilolu bebekleri ben.
benim ki tombiş olmadı hiç hep formda anneye çekmemiş.

ne saçma işmiş o kuzunun canını yakacaklar yine kıyamam.

maşallah kuzulara nasıl da büyüdüler eren de çok seviyor marketi market arabasına bindiriyoruz çok hoşuna gidiyor.
tehlikeli olmuş meee meselesi elanın aklı başka yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…