- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #2.441
canım bizim doğumgünümüz erenin hastalığına denk geldi. Doğru düzgün fotoğraf bile çektiremedik kuzumun keyfi yoktu hiç.
maşallah kuzulara nasıl da büyüdüler eren de çok seviyor marketi market arabasına bindiriyoruz çok hoşuna gidiyor.
Tehlikeli olmuş meee meselesi elanın aklı başka yerde.
Benimki devam sütü içiyordu ben işte olduğum zamanlarda...artık içmemeye başladı...toz kullanıyorduk...şimdi süte başlamak istiyorum...alerji falan yapar mı acaba..içimde korku var yani....kararsız kaldım...geceleri sütü içip uyursa hiç olmazsa çok uyanmaz..sabaha kadar yapışık ikiz gibiyiz kızımla...bazen çıldıracak dereceye geliyorum ya..habire uyanıyor...sabaha kadar kaç kez kalkıyorum bilmem..şöyle 5 saat falan deliksiz uyusa...nerdeeeeeeeeeeeeeecanım ben devam sütü vermiyorum almadı zaten hiç.
pınarın sütünü kullanıyorum ben de onu içiyor ama çok da istekli değil. doktor da devam sütü değil de çocuk sütünü kullan dedi.
her doktor farklı konuşuyor hayret.
[ı]
benimki devam sütü içiyordu ben işte olduğum zamanlarda...artık içmemeye başladı...toz kullanıyorduk...şimdi süte başlamak istiyorum...alerji falan yapar mı acaba..içimde korku var yani....kararsız kaldım...geceleri sütü içip uyursa hiç olmazsa çok uyanmaz..sabaha kadar yapışık ikiz gibiyiz kızımla...bazen çıldıracak dereceye geliyorum ya..habire uyanıyor...sabaha kadar kaç kez kalkıyorum bilmem..şöyle 5 saat falan deliksiz uyusa...nerdeeeeeeeeeeeeee[/ı]
canım maşallah kuzuna hamur gibidir tombiş çok seviyorum kilolu bebekleri ben.
benim ki tombiş olmadı hiç hep formda anneye çekmemiş.
ne saçma işmiş o kuzunun canını yakacaklar yine kıyamam.
canım bizim doğum günü resimlerimizide görümcek çekti hep titrek resimler çok üzüldüm ama albümümde farklı resimler var
Benimki devam sütü içiyordu ben işte olduğum zamanlarda...artık içmemeye başladı...toz kullanıyorduk...şimdi süte başlamak istiyorum...alerji falan yapar mı acaba..içimde korku var yani....kararsız kaldım...geceleri sütü içip uyursa hiç olmazsa çok uyanmaz..sabaha kadar yapışık ikiz gibiyiz kızımla...bazen çıldıracak dereceye geliyorum ya..habire uyanıyor...sabaha kadar kaç kez kalkıyorum bilmem..şöyle 5 saat falan deliksiz uyusa...nerdeeeeeeeeeeeeee
[ı]kızlar gece sütüne başladınız mı?eğer başlamadıysanız ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?hangi sütü vereceksiniz?ben kararsız kaldım ..ne versem bilemiyorum...tavsiyelerinizi bekliyorum..[/ı]
memeyi kesmeden bu uyanışlardan kurtulamayacaz sanırım efsuncum...bugün aldım pınarın çocuk sütünü...gece vermeyi deneyecem..inşallah içer...toz olan devam sütünü eskiden lıkır lıkır içerdi şimdi içmiyor....inşallah sütü içer ...içmez diye çok korkuyorum ya...kilosu hala aynı gibi geliyor bana..bu kız nasıl kilo alacak..bazen sinirimden ağlayacak noktaya geliyorum..herkes çocuğum 10-12 kilo yazıyor benimki 10 kilo bile olmadı...çok üzülüyorum...nasıl kilo aldıracam şaşırdım...Allahım yardım etsin...sağlığının yerinde olması tek tesellim...aslında kilosu normal sınırlar içinde ama ben yinede kilo almasını istiyorum...canım sana iyi haber vermek isterdim fakat kızım karnı tıka basa doluda olsa bir biberon süt içiyor ama gece 3 kez kalkıyor odasıda ayrı birazda sahura kalkınca ister istemez gürültü oluyor helede üst kattakiler
ama inşallah sizde işe yarar benim kızım gece 3,30 dan sonra 3 kez kalkıyo saat 101 uyyo
kaşık mamasını bebekken verdim bir kaç kez yedi bir dahada yemedi canım ya...o tür şeyleri ağzına koymuyor benim kızım...geçen gün annem muhallebi yapmış bir kaç kaşık anca yedi...bir tabak dolusu yemek yediğini hiç görmedim...annemde diyorki seni çok emiyor o yüzden bu çocuk bu kadar yemek yemiyor...ben işten eve gelene kadar memem memem diye ağlıyormuş...memeden bile kesmek çok zor olacak kızımı...bende kilolu olacak diye çok korkuyorum. ben ve eşim kiloluyuz ama bizim gibi olmasını hiç istemem. doktor aşaırı kilo değil dedi bakalım bundan sonra belli olur ama ben kilolu bebeklere çok üzülüyorum herşeyin normali makbul.
bizimde doğum gününden doğru dürüst hiç fotomuz yok kalabalıkta fotoğraflar hiç güzel olmamış. Şu digital makinalar çıktı mertlik bozuldu.
gece uyumadan önce hiç kaşık maması denedinmi? Kaşık maması süte göre daha tok tutuyor belki daha uzun uyur.
geçmiş olsun canım...bebelac devam sütünü ilk başlarda bende verdim sonra milupaya geçtik şimdi milupayıda içmiyor...enfeksiyon nasıl oluşmuş acaba...doktora sormadın mı nasıl tedavi olacak diye...belki dişlerden de olabilir...dişi çıkarken huysuz olur yemek yemez..bizimkide öyle oluyor bazen...kalçasının bir tarafı kabarmış bezini o kadar sık değiştirmeme rağmen havalar sıcak ya ondan mı oldu prima bezinin uyu ve oynasını almış babam ondan mı oldu bilemedim..devamlı kremliyoruz ama geçer inşallah...ben bebelac devam sütü veriyorum ama akşamları içmiyo sürekli emmek istiyo buralar 2 gündür hasta elam kusuyor sürekli viral enfeksiyon dedi aile hekimi hiç bişey yemek istemiyo sofrayı görünce mamamamam diyen kız yamaği görünce kaçmaya başladıPazartesi olmazsa bi uzmana götüreyim diyorum
Canım ben önceden bir kez kullandım bişey olmamıştı ya...bu sefer acayip oldu...bir daha asla...zaten ben almadım babam almış..ben prima al demiştim..prima yok ama buda primanın diye adamın eline tutuşturmuşlar marketten...gıcık oldum...keşke hiç açmadan geri verseydim pişmanım çok pişman...gitti yavrumun poposu...şu anda bebeklerde yaygınmış ilaç tedavisi yok beklicez öyle
primanın uyu ve oynası nı hiç tavsiye etmemiçerisinde pişin önleyici krem yok çünkü aktif bebek olanı en iyisi bikere yanıldım uyu oyna aldım belamı buldum
ben bebelac devam sütü veriyorum ama akşamları içmiyo sürekli emmek istiyo buralar 2 gündür hasta elam kusuyor sürekli viral enfeksiyon dedi aile hekimi hiç bişey yemek istemiyo sofrayı görünce mamamamam diyen kız yamaği görünce kaçmaya başladıPazartesi olmazsa bi uzmana götüreyim diyorum
geçmiş olsun canım...bebelac devam sütünü ilk başlarda bende verdim sonra milupaya geçtik şimdi milupayıda içmiyor...enfeksiyon nasıl oluşmuş acaba...doktora sormadın mı nasıl tedavi olacak diye...belki dişlerden de olabilir...dişi çıkarken huysuz olur yemek yemez..bizimkide öyle oluyor bazen...kalçasının bir tarafı kabarmış bezini o kadar sık değiştirmeme rağmen havalar sıcak ya ondan mı oldu prima bezinin uyu ve oynasını almış babam ondan mı oldu bilemedim..devamlı kremliyoruz ama geçer inşallah...
saol canım inşallah geçer..devamlı kremliyoruz ama malesef oldu işte...primanın bezini kullandım hiç değiştirmedim ben doğduğundan bu yana...bir kaç aylıkkende bu primanın uyu ve oynasını kullanmıştım ama bişey olmamıştı..büyüdükçe farkediyor demekki..bir daha asla kullanmam o bezi...mahvoldu kuzumun poposu ya...aktif bebek kullanıyoruz biz de bir kere hata yapıp huggıes kullandık resmen kabardı poposu. onun dışında prima pıremıum care kullandık o da çok iyi daha ince. uyu oyna kullanmadım hiç ama bez çok fark ediyor bezden olmuştur büyük ihtimal.
eren küçükken pişiği oluyordu. arkonun tüp kremi çok iyi geldi onunla geçirmiştik. inşallah kısa zamanda geçer pişiğiniz.
canım çok geçmiş olsun uzmana git en iyisi için rahatlar. Antibiyotik verir büyük ihtimal kuzular hastalanıyor bu ara. Doktorun dediğine göre anne sütünü az almaya başlıyorlar korunmasız kalıyorlarmış. Bu dönemde sık sık rahatsızlanabilirlermiş. Dişler de üzüyor iştahlarını kesiyor güçsüz düşüyorlar.
Tez zamanda gelip geçer inşallah rabbim şifanızı versin.
Kızlar bu aralar salgın var bebişlere çok dikkat etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?