- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #2.461
ben bebelac devam sütü veriyorum ama akşamları içmiyo sürekli emmek istiyo buralar 2 gündür hasta elam kusuyor sürekli viral enfeksiyon dedi aile hekimi hiç bişey yemek istemiyo sofrayı görünce mamamamam diyen kız yamaği görünce kaçmaya başladıPazartesi olmazsa bi uzmana götüreyim diyorum
mrb hanımlar
çook sıcaakkkk
kışın soğuk yazın sıcaktan bıkıyoruz
yazacak çok şeyim var aklıma geldikçe yazayım
duru iyi çok şükür geçen çarşamba perşembe 2 gün ateşi 39 oldu şurup verdim 3-4 defa banyo falan düşürdük iyi şimdi şükür kakamızda memleketteki kadar çok olmasada günde bir yapıyor şükür diyorum..sizinkiler günde kaç kere yapıyo...(geldiğim belli yine başladı b.k mevzusu)
hiç dişimiz yok..dişi çıkmadı çocuğun ya..normal değil biliyorum ama drada götürmicem ne zaman çıkarsa..13 aylık dişi yok...
herşeyi anlıyor artık..dün beraber banyo yapıyoruz çnce ben saçımı yıkıyodum benim köpüklerimi almış saçına sürüyo tatlı tatlı...bide bi saçını düzelt kızım deyince eliyle saçını geri attırması yokmu ölüyorum o hareketine..birsürü şey yapıyor artık..babasından banada 7-8 adım atıyor ama o kadar yürüme yok..cesaretlendi ama eskiden elini hiç bırakmazdı..
birsürü kelime söylüyor..nesneleri eşyaları tanıyor..çok hoşuma gidiyor ya ne zaman bu kadar büyüdü..
işe başlayacağım için çok üzgünüm..bakıcıya bırakacaz..nasıl yedirecek bilmiyorum.daldırmadan yediremiyorum çünkü..açmıyor ağzını..çok zayıf..9 kilo hala benimki..en zayıf biziz heralde...bakıcıya bırakınca daha beter düşecek..kimse yemek yediremiyor çünkü...
selam hanımlar
doğumgünü geçen tüm bebişlerin doğumgününü kutluyorum
rabbim hepsine de hayırlı, sağlıklı uzun ömür nasip etsin
çaramba da bizim doğumgünümüzdü.
annemler, kardeşim geldi pasta kestik
pasta ve üzerindeki mumlar bizim afacanın çok ilgisini çekti
onları alacam, pastayı parmaklayıcam çabasından doğru dürüst foto bile çekemedik
abimiz ondan daha heyecenlıydı, daha meraklıydı hemen üfleyiverdi mumları:))
perşembe günü aşımız vardı, kan değerlerine de bakalım dediler ama enes çok ağladığı için bir hafta sonraya bıraktık
9100 gr ve 76 cm olmuş nihayet 9 kiloyu geçebildik
bu arada bir de hastalık atlattık
ateşi yükseldi, döküntüler oldu vücudunda; doktor el, ayak ağız hastalığı dedi, ilk defa duydum
bu ara çok yaygınmış
2 günde atlattı, şükür uzun sürmedi ama harap oldu yavrum.
bizden haberler bu kadar şimdilk
enes uyanmadan bikaç foto yükleyecem albüme.
mrb hanımlar
çook sıcaakkkk
duru iyi çok şükür geçen çarşamba perşembe 2 gün ateşi 39 oldu şurup verdim 3-4 defa banyo falan düşürdük iyi şimdi şükür kakamızda memleketteki kadar çok olmasada günde bir yapıyor şükür diyorum..sizinkiler günde kaç kere yapıyo...(geldiğim belli yine başladı b.k mevzusu)
hiç dişimiz yok..dişi çıkmadı çocuğun ya..normal değil biliyorum ama drada götürmicem ne zaman çıkarsa..13 aylık dişi yok...
herşeyi anlıyor artık..dün beraber banyo yapıyoruz çnce ben saçımı yıkıyodum benim köpüklerimi almış saçına sürüyo tatlı tatlı...bide bi saçını düzelt kızım deyince eliyle saçını geri attırması yokmu ölüyorum o hareketine..birsürü şey yapıyor artık..babasından banada 7-8 adım atıyor ama o kadar yürüme yok..cesaretlendi ama eskiden elini hiç bırakmazdı..
birsürü kelime söylüyor..nesneleri eşyaları tanıyor..çok hoşuma gidiyor ya ne zaman bu kadar büyüdü..
işe başlayacağım için çok üzgünüm..bakıcıya bırakacaz..nasıl yedirecek bilmiyorum.daldırmadan yediremiyorum çünkü..açmıyor ağzını..çok zayıf..9 kilo hala benimki..en zayıf biziz heralde...bakıcıya bırakınca daha beter düşecek..kimse yemek yediremiyor çünkü...
çalışan anne olmak çok zor canım elanur 12 ay 1 haftalık 9.400 kg boyu 71.5 cm
boyuna göre kilosu iyi elanın..tombiş görünüyodur..
bi akıl verin nolur neden bu çocuk yemek yemiyor..daha önlüğü takınca başlıyor ağlamaya..kaşıkta ne olduğu hiç farketmiyor yemek istemiyor kafasını çeviriyor hep..bunu neden yapıyor..bana karşı bir tepkimi bu..bilgisi olan varmı..zorla yedirmişken kemikleri sayılıyor yedirmesem nolcak..zorlamim diyorum ama zayıf...her yolu denedim yer değiştirme kişi değiştirme vs. herşeyi yapıyorum ama yok..valla ağlayacak dereceye geldim bugün..
mrb hanımlar
çook sıcaakkkk
selam hanımlar
doğumgünü geçen tüm bebişlerin doğumgününü kutluyorum
rabbim hepsine de hayırlı, sağlıklı uzun ömür nasip etsin
çaramba da bizim doğumgünümüzdü.
annemler, kardeşim geldi pasta kestik
pasta ve üzerindeki mumlar bizim afacanın çok ilgisini çekti
onları alacam, pastayı parmaklayıcam çabasından doğru dürüst foto bile çekemedik
abimiz ondan daha heyecenlıydı, daha meraklıydı hemen üfleyiverdi mumları:))
perşembe günü aşımız vardı, kan değerlerine de bakalım dediler ama enes çok ağladığı için bir hafta sonraya bıraktık
9100 gr ve 76 cm olmuş nihayet 9 kiloyu geçebildik
bu arada bir de hastalık atlattık
ateşi yükseldi, döküntüler oldu vücudunda; doktor el, ayak ağız hastalığı dedi, ilk defa duydum
bu ara çok yaygınmış
2 günde atlattı, şükür uzun sürmedi ama harap oldu yavrum.
bizden haberler bu kadar şimdilk
enes uyanmadan bikaç foto yükleyecem albüme.
boyuna göre kilosu iyi elanın..tombiş görünüyodur..
bi akıl verin nolur neden bu çocuk yemek yemiyor..daha önlüğü takınca başlıyor ağlamaya..kaşıkta ne olduğu hiç farketmiyor yemek istemiyor kafasını çeviriyor hep..bunu neden yapıyor..bana karşı bir tepkimi bu..bilgisi olan varmı..zorla yedirmişken kemikleri sayılıyor yedirmesem nolcak..zorlamim diyorum ama zayıf...her yolu denedim yer değiştirme kişi değiştirme vs. herşeyi yapıyorum ama yok..valla ağlayacak dereceye geldim bugün..
merhaba arkadaşlar
hiç keyfim yok kızım cumartesi günü öyle bi ateşlendiki
39,5 lardaydıateşi hemen acile gittik baktı boğaz enfeksiyonu dedi
antibiyotik azdı fitil verdi eve gittik eşimle konuştuk ben bu antibiyotiği içirmem dedi pazartesiyi bekleyelim
ateşini kontrol altında tutalım drumuza götürelim gittik drumuzaa baktı boğaz enfekiyonu felan yok dedii
hemen idrar tahlili istedi kızım hep kusuyordu ve hiçbişey yemiyordu idrar tahlimiz sonucunda iltihap çıktı
kuzum benim bezini çekiştiriyordu hep bende eşimee bu bebek nie böle yapıyo diyordum ve hep mızmızdı
ilaçlarımızı aldık uzun bir tedavi süreci bizi bekliyor hala ateşleniyor ve bişey yemiyor ve ben bugün işe geldim
bazen çalışmaktan nefret ediyorum
canım çok geçmiş olsun elamıza rabbim acil şifalar versin.
illa bir uzmanın görmesi lazım. iyi ki beklemişsiniz kısa zamanda iyileşir inşallah.
merhabalar hanımlar çok sakin kalmış buralar.
bugün annemlere gideceğiz hafta başında döneriz büyük ihtimal.
eren bir kaç gündür geceleri çok huzursuz. neden bilmiyorum kucağıma gelince susuyor. doktor azılar gelmesi yakın demişti onların sancısı mı oluyor bilmiyorum. bu gece ağrı kesici verip öyle yatırayım diyorum kendi de üzülüyor ben de sersem gibi oluyorum.
yürümeyi ilerlettik iyice artık hiç emeklemiyor resmen koşuyor evin içinde.
bana anne demeye başladı kuzum çok tatlı anne anne diye dolanıyor etrafımda.
bunun dışında yeni bir durum yok bizde çok şükür sağlığımız yerinde.
çok çok geçmiş olsun efsuncum...Rabbim acil şifalar versin canım...merhaba arkadaşlar
hiç keyfim yok kızım cumartesi günü öyle bi ateşlendiki
39,5 lardaydıateşi hemen acile gittik baktı boğaz enfeksiyonu dedi
antibiyotik azdı fitil verdi eve gittik eşimle konuştuk ben bu antibiyotiği içirmem dedi pazartesiyi bekleyelim
ateşini kontrol altında tutalım drumuza götürelim gittik drumuzaa baktı boğaz enfekiyonu felan yok dedii
hemen idrar tahlili istedi kızım hep kusuyordu ve hiçbişey yemiyordu idrar tahlimiz sonucunda iltihap çıktı
kuzum benim bezini çekiştiriyordu hep bende eşimee bu bebek nie böle yapıyo diyordum ve hep mızmızdı
ilaçlarımızı aldık uzun bir tedavi süreci bizi bekliyor hala ateşleniyor ve bişey yemiyor ve ben bugün işe geldim
bazen çalışmaktan nefret ediyorum
çok çok geçmiş olsun efsuncum...Rabbim acil şifalar versin canım...
çok sağol canım şükür artık biraz biraz toparlanıyor ela kuzum
merhabalar hanımlar çok sakin kalmış buralar.
bugün annemlere gideceğiz hafta başında döneriz büyük ihtimal.
eren bir kaç gündür geceleri çok huzursuz. neden bilmiyorum kucağıma gelince susuyor. doktor azılar gelmesi yakın demişti onların sancısı mı oluyor bilmiyorum. bu gece ağrı kesici verip öyle yatırayım diyorum kendi de üzülüyor ben de sersem gibi oluyorum.
yürümeyi ilerlettik iyice artık hiç emeklemiyor resmen koşuyor evin içinde.
bana anne demeye başladı kuzum çok tatlı anne anne diye dolanıyor etrafımda.
bunun dışında yeni bir durum yok bizde çok şükür sağlığımız yerinde.
günaydın hanımlar
herkesler nasıl kuzular nasıl
benim elam iyi olmaya çalışıyor iştahsız tabieğer eline kaşık çatal verirsen kendi yiyor ama asla bizim yedirmemizi kabul etmiyor
eee malum ev batıyor ama olsun napıyım tek yesinde
su çiçeği aşısı yaptırdınızmı özel aşı yaptıracakmısınız
merhaba canım kuzunun iyi olmasına sevindim kuzun iyiyse sende iyisindir ...bize gelince ben iyiyim :))) ama benm cadım bişey yemiyor hep emmek istiyor ,salyalı bişekilde mızmız huysuz bacağıma yapışık vaziyette geziyoruz.eline verdiğim meyvaları ısırıp tükürmeyi öğrenmiş ev berbat her gün ev silmekten toparlamaktan bıktım,çekmeceleri açıp ne varsa ortalığa saçıyor mutfakta kap-kacak ne varsa, çocuk odasında kıyafetler,oyuncaklar... özgür kız hiçbirşeyi kapalı ortamda görmeye tahammülü yok işten eve gidiyorum gördüğüm manzara keşke gelmeseydim oluyor,değişik huyları var ayağa kalkıp kendini paralel yere atıyor bir de hoşuna gidiyor.. Tv sehbasına tırmanıyor .aklı başına gelseydi birazcık..su çiçeği aşısına gelince yaptırmadım,yaptırmayı düşünmüyorum benden bu kadar şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?