2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım
bi uzmana gidip içini rahatlatmak en iyisi galiba
sıcaklar da soğuklar da mahvediyo çocukları
en güzeli bahar ayları galiba

hoşgeldin papatyam
duruya geçmiş olsun
kakası da düene girmiş, günde bir kere yapıyor olması çok iyi bence
enes bazen günde1, bazen 2 kez yapıyor
nadiren hiç kaka yapmadığı da oluyor

kilo konusunu da çok kafana takma bence biz de hala 9 kiloyuz
ayda 100-300 gr ala ala 9 kiloyu gördük şükür
sağlıklı olsunlar da varsın zayıf olsunlar

Arkadasim benim oglumda gecen ay ayni hastaligi cikardi el ayak hastaligi bende yeni duymustum daha kim bilir ne neler duycaz

çalışan anne olmak çok zor canım elanur 12 ay 1 haftalık 9.400 kg boyu 71.5 cm

çalışan anne olmak çok zor canım elanur 12 ay 1 haftalık 9.400 kg boyu 71.5 cm

boyuna göre kilosu iyi elanın..tombiş görünüyodur..

bi akıl verin nolur neden bu çocuk yemek yemiyor..daha önlüğü takınca başlıyor ağlamaya..kaşıkta ne olduğu hiç farketmiyor yemek istemiyor kafasını çeviriyor hep..bunu neden yapıyor..bana karşı bir tepkimi bu..bilgisi olan varmı..zorla yedirmişken kemikleri sayılıyor yedirmesem nolcak..zorlamim diyorum ama zayıf...her yolu denedim yer değiştirme kişi değiştirme vs. herşeyi yapıyorum ama yok..valla ağlayacak dereceye geldim bugün..

merhaba arkadaşlar

hiç keyfim yok kızım cumartesi günü öyle bi ateşlendiki

39,5 lardaydıateşi hemen acile gittik baktı boğaz enfeksiyonu dedi

antibiyotik azdı fitil verdi eve gittik eşimle konuştuk ben bu antibiyotiği içirmem dedi pazartesiyi bekleyelim

ateşini kontrol altında tutalım drumuza götürelim gittik drumuzaa baktı boğaz enfekiyonu felan yok dedii

hemen idrar tahlili istedi kızım hep kusuyordu ve hiçbişey yemiyordu idrar tahlimiz sonucunda iltihap çıktı

kuzum benim bezini çekiştiriyordu hep bende eşimee bu bebek nie böle yapıyo diyordum ve hep mızmızdı

ilaçlarımızı aldık uzun bir tedavi süreci bizi bekliyor hala ateşleniyor ve bişey yemiyor ve ben bugün işe geldim

bazen çalışmaktan nefret ediyorum

canım bi yerde okumuştum her bebeğin yeme ihtiyacı farklı olurmuş

çocuklar yada bebekler annelerinin zayıf noktalarını iyi bilirlermiş ve onu çok iyi kullanırlarmış benim kızım 2 gün hiçbirşey yeyip içmedi hiç zorlamadım demekki içi almıyor dedim zorla yedirilen yemeğin bebeğe faydası olmuyor oda anladıki ben takmıyorum artık yiyor az yiyor ama yiyor çok ince bi çizgi bi yememe konusu arkadaşımın 10 yaşında oğlu var hala yemiyor ama hayattaa arkadaşım köşeye sıkıştırıyoo zorla veriyo ağzınaa oda kusuyooo biraz kendi haline bırak canım

canım merhaba. ateş bu ara bütün bebekleri yokluyor sanırım geçmiş olsun.
benim kuzu hemen hemen her gün bir defa kaka yapıyor bazen iki günde bir yapıyor. hatta nadiren 3-4 günde bir yaptığı da oluyor. kabız değil ama normak kaka yapıyor. sadece anne sütü alırken 5-6 günde bir yapardı doktor sorun yok demişti bazıları toptan yaparmış. zorlanmıyr rahatsız da olmuyor doktor da öyle deyince takmıyorum ben.

ben de başlayacağım işe tatil de nasıl hızlı geçiyor hayret. nasıl bırakılır kuzular bilmiyorum valla. ben sabahçı olacağım gerçi çok ayrı kalmayacağım 1'de evde olurum ama yine de çok üzülüyorum.

size de çok geçmiş olsun canım evet bütün bebişler ateşlendi herhalde.
doğumgününüz kutlu olsun bu arada mutlu sağlıklı ömür geçirsin kuzun.
fotolara baktım canım maşallah enese çok tatlı.

canım dönem dönem iştahsızlık oluyor çok takılma. insan üzülüyor ister istemez ama elden de birşey gelmiyor.
zorlayınca da yemekten iyice soğuyorlar.
sağlıklı olduktan sonra kilo önemli değil. dişleri çıkacak belki de. büyük ihtimal durunun ardarda çıkacak dişleri. onlar da orluyor olabilir.
eren diş çıkartırken kaşığı görünce kafasını çeviriyor.lokma koymuyor ağzına.

canım çok geçmiş olsun elamıza rabbim acil şifalar versin.
illa bir uzmanın görmesi lazım. iyi ki beklemişsiniz kısa zamanda iyileşir inşallah.

merhabalar hanımlar çok sakin kalmış buralar.
bugün annemlere gideceğiz hafta başında döneriz büyük ihtimal.
eren bir kaç gündür geceleri çok huzursuz. neden bilmiyorum kucağıma gelince susuyor. doktor azılar gelmesi yakın demişti onların sancısı mı oluyor bilmiyorum. bu gece ağrı kesici verip öyle yatırayım diyorum kendi de üzülüyor ben de sersem gibi oluyorum.

yürümeyi ilerlettik iyice artık hiç emeklemiyor resmen koşuyor evin içinde.
bana anne demeye başladı kuzum çok tatlı anne anne diye dolanıyor etrafımda.
bunun dışında yeni bir durum yok bizde çok şükür sağlığımız yerinde.

maşallah canım erene bizim daha 6 tane dişimiz var çok tatlılar yaaa elada kollarımı açıyorum oda kollarını açarak koşuyor sımsıkı sarılıp bide dudağımdan şapbadanak öpüyor eriyorum ozaman kuzuma çok özledim zaten hafta sonunu iple çekiyorum

çok çok geçmiş olsun efsuncum...Rabbim acil şifalar versin canım...

benimkide cok huzursuz canım surekli kucak veilgi isitiyo çıksada kurutulsak ama bir ayı buluyormuş

günaydın hanımlar

herkesler nasıl kuzular nasıl

benim elam iyi olmaya çalışıyor iştahsız tabieğer eline kaşık çatal verirsen kendi yiyor ama asla bizim yedirmemizi kabul etmiyor

eee malum ev batıyor ama olsun napıyım tek yesinde

su çiçeği aşısı yaptırdınızmı özel aşı yaptıracakmısınız

Merhaba canım kuzunun iyi olmasına sevindim kuzun iyiyse sende iyisindir ...Bize gelince ben iyiyim :))) ama benm cadım bişey yemiyor hep emmek istiyor ,salyalı bişekilde mızmız huysuz bacağıma yapışık vaziyette geziyoruz.Eline verdiğim meyvaları ısırıp tükürmeyi öğrenmiş ev berbat her gün ev silmekten toparlamaktan bıktım,çekmeceleri açıp ne varsa ortalığa saçıyor mutfakta kap-kacak ne varsa, çocuk odasında kıyafetler,oyuncaklar... özgür kız hiçbirşeyi kapalı ortamda görmeye tahammülü yok işten eve gidiyorum gördüğüm manzara keşke gelmeseydim oluyor,değişik huyları var ayağa kalkıp kendini paralel yere atıyor bir de hoşuna gidiyor.. tv sehbasına tırmanıyor .Aklı başına gelseydi birazcık..Su çiçeği aşısına gelince yaptırmadım,yaptırmayı düşünmüyorum Benden bu kadar şimdilik

canım bizdede durum aynı sizinki gibi tıpa tıp aynı heryerde eli ev aynı biri bomba atmış gibi oluyor oyuncak oynamıyor yavrum napalım

bu arada benim kızımda sürekli meme emiyim istiyodu bugün 2. Gün azaltarak bıraktırıyorum ve dün hiç emzirmedim iştahı açıldı memeye güveniyor hiçbi iş yapma sürekli emiyim diyor

dün akşama kadar hiç emmedi gögüslerim biraz serleşmiş gibiydi uç kısımları sağdım ikisinide 50 cc süt çıktı ikisinden biberonla verdim
benim kızım emzikte alıyor şimdi beni bırakmalıki 2 yaşındada emziği bıraktırıyım artık lavaboya gidemiyodum em em em die peşimde geziyodu

onunda maşallahı var beni çok zorlamadı zaten keyfi emiyodu tabiki aramızda başka bi bağ vardı emerken ama araştırmalarım sonucunda 2 yaşındayken bıraktırmanın çok daha zor olduğu yönündeydi

ben çalıştığım için akşama kadar zaten ememiyodu bi sabah bi yatarkendi onuda bıraktık bakalım ama kızımı uyuturken yere yastığı koyuyurum kızımın odasında ikimiz yatıyoruz öle uyyo sallamıyorum artık ama babannesi sallıyor ona yapacak bişey yok bizden böyle
aşıyı bende yaptırmayı düşünmüyorum cumartesi dr gidicez tekrar idrar tahlili için inşallah geçmiştir yoksa ürolojiye gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…