- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #2.541
arkadaşlar çarşambaya kadar yokum herkese iyi bayramlar bayramınız kutlu olsun
emzirmekle ilgili ayet ve hadislere baktım kesin iki yaşına kadar emzirilmeli denmiyor
önceden yemenin içmenin bu kadar bol olmadığı dönemlerde bebeklerin daha iyi beslenebilmesi için 2 yılın tamamını yada eğer kesilecekse anne baba ortak karar almallı diyor bebeğin yiyeceğini baba sağladığı için evet ben alabilirim yiyeceğini derse yani kısaca tamamen günümüz düşünülerek denilmemiş ama tabiki
kişisel gelişim uzmanları bu konuda em fikir 2 yaşına kadar emse iyi olur hadislerdede anne diyor bebeği ağladığında oflamadan uykusundan uyanıp besmeleyle emzirirse cennet kapıları açılır
ama bend edüşündüüm arkadaşlar çok gelgitler yaşadım şimdi bir hafta olmuş meme vermeyeli hoş zaten bi sabah bi akşam emiyodu çalıştığım için emzirmeye başlasam garip olacak ela emer amaa bilmiyorum elanın meme emdiği dönemle şimdikine bakıyorum ağlamaları azaldı meselaa tam üzerimizi giyiyoruz kapıdan çıkıyoz yakama saldırıyodu mem mem diee sonra bi ağıt ki sormayın beni ancak çalışan anneler anlayabilir inanın üzülüyorum akşam eşimlede konuşup onun tanıdığı bi hoca var sorup karar vericez çok karışığım neyseeeeee
hepinizi öpüyorum iyi bayramlar
efsuncum 2 yaşına kadar emzirmeyi tavsiye ediyolar ama sen zaten ayırmışsın memeden
tekrar başlayarak çocuğun kafasını hiç karıştırma bence
kayınvaliden yalancı olur diye doğru söylemiş
bırakmak istediğinde çok zorlanırısn bu sefer
gerçi bu mesajı nerdeyse 1 hafta önce yazmışsın ama yine de fikrimi söyleyeyeyim dedim
canım çok sağol fikirleriniz benim için çok önemli ela çok değişti memeden kestikten sonra olumlu yönde mızmızlıkları geçti uykusu düzene girdi hırçınlığı gitti çok olumlu oldu bizim için akşama kadar ememediği için hırçınlaşıyordu akşamda biraraya gelince sürekli emmek istiyodu hırsını alamıyordu daahada hırçın bir çocuk oluyordu iyi oldu bizim için şimdi maşallahımız var kızımla çok güzel bayram tatili geçirdik albüme resim ekleyeceğim
bu arada seninde geçmiş bayramın kutlu olsun anaokulunda inşallah hakkınızda hayırlısı olur canım sende biraz hafiflersin senin içinde iyi olur
elada aynı şeyleri yapıtor bana gece biberon istemiyor sürekli emmek istiyo tabiki bu beni mahvediyor
canım bizdede durum böyleydi ben elayı biberona damaklı biberon ucu alarak alıştırdım çok şükür çok güzel süt içiyor
merhaba arkadaşlar ben nete iş yerimden giriyordum fakat netimi kestiler kotayı aşmışım insan bi uyarır demii sinir oldum artık sizi cepten takip edeceğim cavap yazamayabilirim yada arkadaşların pc sinden yazarım ama buraları boş bırakmayın bi çözüm bulmaya çalışıcağım ela kuzum çok iyi maşallah sadece göbüşünde atopik egzemalar çıktı şampuandan oldu şimdi bioderma nın şampuanını sipariş ettim bekliyorum
kendinizede kuzularınıza da çok iyi bakın hepinizi çok öpüyorum takipteyim
SELAM HANIMLAR
GEÇMİŞ BAYRAMINIZI KUTLUYORUM
bayramda tatildeydik biz..bol bol gezdik eğlendik denize girdik
duru iyi..2 dişi çıkardı 3. yolda..yürüyor...ve konuşuyor..
saydım 14-15 tane kelimeyi net bir şekilde söyleyebiliyor kimse söylemeden..söylersende ne dersen tekrarlıyor tabiki...çok çenesi düşük...
birde bişey söylemek istiyorum size biliyorum çok erken ama duru kakasını söylüyor..evet evet kakası gelince ııhhh ıhhhh kaka eeee diyo ve bezini gösteriyo..1 haftadır falan yapıyo bunu..bir kere söyleyince tuvalete tutayım dedim korktu ama yapmadı..sanırım söylesede tutmayacağım henüz...ben bunu 3. aydan beri bitmeyen kabızlığına bağlıyorum..3 aydan 12. aya kadar 9 ay evde sürekli bir kaka muhabbeti dndü...hadi yap kızım,,ııhhh de kızım,,,eee yap kızım bezine,yapınca sevinmeler öpmeler aferin demeler sevincimizide gördüya hep bence ondan öğrendi diyorum ben..bakalım nolcak..bu konuda fikirleriniz neler???ben 2-3 ay daha tuvalete tutmadan böyle söylettireyim teşvik edeyim diyorum..
bu arada bakıcı işini naptınız..ağlıyorum işe gitmicem diye ben..
merhaba arkadaşlar ben nete iş yerimden giriyordum fakat netimi kestiler kotayı aşmışım insan bi uyarır demii sinir oldum artık sizi cepten takip edeceğim cavap yazamayabilirim yada arkadaşların pc sinden yazarım ama buraları boş bırakmayın bi çözüm bulmaya çalışıcağım ela kuzum çok iyi maşallah sadece göbüşünde atopik egzemalar çıktı şampuandan oldu şimdi bioderma nın şampuanını sipariş ettim bekliyorum
SELAM HANIMLAR
GEÇMİŞ BAYRAMINIZI KUTLUYORUM
bayramda tatildeydik biz..bol bol gezdik eğlendik denize girdik
duru iyi..2 dişi çıkardı 3. yolda..yürüyor...ve konuşuyor..
saydım 14-15 tane kelimeyi net bir şekilde söyleyebiliyor kimse söylemeden..söylersende ne dersen tekrarlıyor tabiki...çok çenesi düşük...
birde bişey söylemek istiyorum size biliyorum çok erken ama duru kakasını söylüyor..evet evet kakası gelince ııhhh ıhhhh kaka eeee diyo ve bezini gösteriyo..1 haftadır falan yapıyo bunu..bir kere söyleyince tuvalete tutayım dedim korktu ama yapmadı..sanırım söylesede tutmayacağım henüz...ben bunu 3. aydan beri bitmeyen kabızlığına bağlıyorum..3 aydan 12. aya kadar 9 ay evde sürekli bir kaka muhabbeti dndü...hadi yap kızım,,ııhhh de kızım,,,eee yap kızım bezine,yapınca sevinmeler öpmeler aferin demeler sevincimizide gördüya hep bence ondan öğrendi diyorum ben..bakalım nolcak..bu konuda fikirleriniz neler???ben 2-3 ay daha tuvalete tutmadan böyle söylettireyim teşvik edeyim diyorum..
bu arada bakıcı işini naptınız..ağlıyorum işe gitmicem diye ben..
herkesin zafer bayramını kutluyorum!!!
herkesler iyidir inş. biz çok iyiyiz
yarın işe başlıyrum kereme ananesi bakacak ikimiz içinde zor olacak galiba ama alışmaktan başa çare yok
bizimkide artık koşturuyo hızına yetişemiyorum bazen bi yeri topluyorum arkamı dönüyorum bi bakıyorum başka bi yer karışmış
hergün temizlesin ev yinede kirleniyo Allahtan çok titiz değilim
karar kendi kararındır efsuncum...eğer bebeğin böyle iyiyse o zaman devam etme emzirme yani...sonra kesmek dahada zor olabilir..uykusuda düzene girmiş...hiç tekrar başlama bencede...arkadaşlar çarşambaya kadar yokum herkese iyi bayramlar bayramınız kutlu olsun
emzirmekle ilgili ayet ve hadislere baktım kesin iki yaşına kadar emzirilmeli denmiyor
önceden yemenin içmenin bu kadar bol olmadığı dönemlerde bebeklerin daha iyi beslenebilmesi için 2 yılın tamamını yada eğer kesilecekse anne baba ortak karar almallı diyor bebeğin yiyeceğini baba sağladığı için evet ben alabilirim yiyeceğini derse yani kısaca tamamen günümüz düşünülerek denilmemiş ama tabiki
kişisel gelişim uzmanları bu konuda em fikir 2 yaşına kadar emse iyi olur hadislerdede anne diyor bebeği ağladığında oflamadan uykusundan uyanıp besmeleyle emzirirse cennet kapıları açılır
ama bend edüşündüüm arkadaşlar çok gelgitler yaşadım şimdi bir hafta olmuş meme vermeyeli hoş zaten bi sabah bi akşam emiyodu çalıştığım için emzirmeye başlasam garip olacak ela emer amaa bilmiyorum elanın meme emdiği dönemle şimdikine bakıyorum ağlamaları azaldı meselaa tam üzerimizi giyiyoruz kapıdan çıkıyoz yakama saldırıyodu mem mem diee sonra bi ağıt ki sormayın beni ancak çalışan anneler anlayabilir inanın üzülüyorum akşam eşimlede konuşup onun tanıdığı bi hoca var sorup karar vericez çok karışığım neyseeeeee
hepinizi öpüyorum iyi bayramlar
bende aynı durumdayım..benimki yalancı emzik bile almadı...elada aynı şeyleri yapıtor bana gece biberon istemiyor sürekli emmek istiyo tabiki bu beni mahvediyor
bendemi alsam acaba ya...canım bizdede durum böyleydi ben elayı biberona damaklı biberon ucu alarak alıştırdım çok şükür çok güzel süt içiyor
ya çok üzüldüm canım ya..gelmeye çalış olurmu..sensiz olmaz efsuncum...merhaba arkadaşlar ben nete iş yerimden giriyordum fakat netimi kestiler kotayı aşmışım insan bi uyarır demii sinir oldum artık sizi cepten takip edeceğim cavap yazamayabilirim yada arkadaşların pc sinden yazarım ama buraları boş bırakmayın bi çözüm bulmaya çalışıcağım ela kuzum çok iyi maşallah sadece göbüşünde atopik egzemalar çıktı şampuandan oldu şimdi bioderma nın şampuanını sipariş ettim bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?