- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #2.501
inek sütü konusunda bende kararsızım..
hangi süt?çocuk sütümü,uht mi,pastörizemi,devam sütümü,evde kaynatılmış inek sütümü,devam sütümü daha iyi bilmiyorum..bizim dr zaten kabız olduğu için inek sütüne geç başlamamı söyledi..1,5 yaşında başla dedi..inek sütü biz büyüklerde bile fazla içildiğinde kabızlık yapar demişti..o yüzden şimdilik 1+ devam sütü..
bu arada kızımın 2. dişide geliyor..13 aylık birbuçuk diş..
herkese merhaba arkadaşlar
uzun süredir yazıyım diyorum okadar yorgunum bikinimki inanın parmağımı oynatmaya halim yok oruçta değilim ama hepten iştahım gitti 5 kilo verdim 1 ayda
biliyorum bebekler sadece süt emmiyo memeden banada zor oldu inanın onun gözüme bakarak emmesi çok güzel bi duyguydu ama olmuyor evde olsam belki emzirirdim 2 yaşına kadar
artık gücüm kalmadı eşimde yardım ediyor ama yok gerçekten bünye bazen kaldırmıyor ütüyü eşim yapıyor anlamıyorum neden yetişemiyorum sizlerde durum ne bayramdan sonra izine ayrılacağım ozaman genel temizlik yaptıracağım
merhaba canım aynı problemler çalışan herkeste var ben artık elimi sürmek istemiyorum eve ,odanın birini temizliyorum diğer odaya geçip gelmemle aynı eski haline dönüyor.bu arada bende 2 tane cadı var evde saç başa giriyorlar :))katlı çamaşır görmeye hiç tahammülleri yok kırlentleri koltukta görmeye dayanamıyorlar bütün bunlar bir yana birde bakıcı problemim çıkıcak.izinden sonraki 7 ay teyzemin kızı bakmıştı kızlara yatılı kalarak çok büyük bir rahatlıkmış şimdi anlıyorum onunda annnesi ameliyat olacak artık bakamam abla dedi.eve rus ,gürcü,azeri bakıcımı alsam yatılışaka bir yana kararsızım ya kreşe vericem ( gönlüm hiç razı değil)ya bakıcı tutcam ( eşim hiç istemiyor,ilk kızım pısırık olmuştu bakıcıdayken yeni yeni düzeliyor).ya daaaaa kayınvalidemi ve kayınpederi getircem kiii kaç gündür tartışıyoruz eşimle ne zaman gelseler gitseler soğuk rüzgarlar esiyor evde aşırı oğluna düşkün ben ne dersem o olsun diyen biri çooooook kararsızım.
Merhaba canım aynı problemler çalışan herkeste var ben artık elimi sürmek istemiyorum eve ,odanın birini temizliyorum diğer odaya geçip gelmemle aynı eski haline dönüyor.Bu arada bende 2 tane cadı var evde saç başa giriyorlar :))katlı çamaşır görmeye hiç tahammülleri yok kırlentleri koltukta görmeye dayanamıyorlar bütün bunlar bir yana birde bakıcı problemim çıkıcak.izinden sonraki 7 ay teyzemin kızı bakmıştı kızlara yatılı kalarak çok büyük bir rahatlıkmış şimdi anlıyorum onunda annnesi ameliyat olacak artık bakamam abla dedi.Eve rus ,gürcü,azeri bakıcımı alsam yatılıŞaka bir yana Kararsızım ya kreşe vericem ( gönlüm hiç razı değil)ya bakıcı tutcam ( eşim hiç istemiyor,ilk kızım pısırık olmuştu bakıcıdayken yeni yeni düzeliyor).YA daaaaa kayınvalidemi ve kayınpederi getircem kiii kaç gündür tartışıyoruz eşimle ne zaman gelseler gitseler soğuk rüzgarlar esiyor evde aşırı oğluna düşkün ben ne dersem o olsun diyen biri çooooook kararsızım.
inek sütü konusunda bende kararsızım..
hangi süt?çocuk sütümü,uht mi,pastörizemi,devam sütümü,evde kaynatılmış inek sütümü,devam sütümü daha iyi bilmiyorum..bizim dr zaten kabız olduğu için inek sütüne geç başlamamı söyledi..1,5 yaşında başla dedi..inek sütü biz büyüklerde bile fazla içildiğinde kabızlık yapar demişti..o yüzden şimdilik 1+ devam sütü..
bu arada kızımın 2. dişide geliyor..13 aylık birbuçuk diş..
denizcim erene maşallah çok tatlı..çok esmer olmıcak heralde kumral bi çocuk olacak..bi resimde arkada biri var o senmisin annesi..
efsunun resimlerini göremedim ama kaldırdınmı yoksa?bulamadım..
bakıcı konusuna gelince bende düşünmek bile istemiyorum..yukardaki komşum bu sene ana okuluna verecek kızını onun bakıcısını alacaz galiba..tanıyorumda kadını..kaynanama eşim bu sene bizde kal bak demiş yine olmaz ben size bakıcı parasını göndereyim demiş..töbe töbe..benim ne anadan yüzüm güldü şu hayatta ne babadan..kaynanamda bulurum dedim o daha beter çıktı..öksüz yetim olanları anlıyorum ben..bizimkilerde ha var ha yok..yinede sağolsunlar...
kışlık menemenlik yapıyorum kız uyurken..yoruldum 1.5 saattir uğraşıyorum daha yarısını bitirebildim..biraz dondurucuya atcam birazda kavanozlara koycam..kışın eline geliyor insanın valla çok iyi oluyor..yanlız çok yoruldum..
ayyyy ALLAH yardım etsin canım ya..benimde annem bakıyor..bakıcıya hiç razı değilim..hiç istemiyorum..Rabbim anneme sağlık sıhhat versinde annem büyütsün istiyorum...en azından insanın kendi annesi yani..hiç bir şeyin yerini tutmaz...Merhaba canım aynı problemler çalışan herkeste var ben artık elimi sürmek istemiyorum eve ,odanın birini temizliyorum diğer odaya geçip gelmemle aynı eski haline dönüyor.Bu arada bende 2 tane cadı var evde saç başa giriyorlar :))katlı çamaşır görmeye hiç tahammülleri yok kırlentleri koltukta görmeye dayanamıyorlar bütün bunlar bir yana birde bakıcı problemim çıkıcak.izinden sonraki 7 ay teyzemin kızı bakmıştı kızlara yatılı kalarak çok büyük bir rahatlıkmış şimdi anlıyorum onunda annnesi ameliyat olacak artık bakamam abla dedi.Eve rus ,gürcü,azeri bakıcımı alsam yatılıŞaka bir yana Kararsızım ya kreşe vericem ( gönlüm hiç razı değil)ya bakıcı tutcam ( eşim hiç istemiyor,ilk kızım pısırık olmuştu bakıcıdayken yeni yeni düzeliyor).YA daaaaa kayınvalidemi ve kayınpederi getircem kiii kaç gündür tartışıyoruz eşimle ne zaman gelseler gitseler soğuk rüzgarlar esiyor evde aşırı oğluna düşkün ben ne dersem o olsun diyen biri çooooook kararsızım.
denizcim bende pınarın çocuk sütünü aldım içmiyor ya ...ben deli oluyorum...bu aralar benimkide acayip memeye dadandı...uyanınca memem diye ağlıyormuş..dün annem susturamamış..işten izin alıp eve gitmek zorunda kaldım...zor çalışan anne olmak...bu yüzden çalışmaktan nefret ediyor insan ya...benim oğlum sütü çok az içiyor canım ya hatta içmiyor da diyebilirim. emmeye devam ediyoruz ama. bu aralar dadandı memeye.
iş yerindeki pc yok resim tatlım..evden girdiğimde eklerim inşallah...leylacım busenin resimleriinide bekliyorum
birsürü resim var ama yükleyemiyorum gıcık oldum
günaydın huysuzcum..aynı durum bizdede var tatlım...ben eve gidince lavaboya bile giremiyorum..bir ağlama tutturuyor..beni gidiyor sanıyor herhalde...babası gelince babasının kucağından inmiyor...annem diyorki size naz yapıyor...geçen gün işim vardı saat 3 civarı eve gittim...uykusu gelmiş uyumuyormuş annem uyutamamış..neyse memeyi verdim yarım saate sızdı kaldı...sonra tekrar işe geldim..saat 16:30 da uyanmış ama ne uyanmak avaz avaz ağlıyor...annem aradı bu durmuyor gel diye...izin alıp eve gitmek zorunda kaldım..bazen insan çıldırma noktasına geliyor ya...Allah bizlere yardım etsin canım...bir kaç gündür dışarı gezmeye çıkarıyoruz babası işten gelince..yolda birini görse ağlıyor biri ilgilense sevmeye kalksa avaz avaz ağlıyor...millet hemen kaçıyor yanımızdan ağlamasın diye...çok canım sıkılıyor ya...günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
erendenizin resımlerını gördüm maşşalh ona
sarıpapatya memenenlik falan nası yapıyorsun bi anlatırmısın
benım paşam bu sıralarda bi sinirli oldu şımarık oldu ki çok üzülüyorum
dışarda ağlayan annesine babasına rahat vermeyen çocuklara gıcık olurdum
başıma geldi iftara gittik dışarı mafolduk resmen herkesi rahatsız ettik diyede hepten canım sıkıldı
yalandan ağlama moduna giriyo ama nası ağlamak böle yırtıyo kendını
ilgilenıyosun olmuyo sıkıyo kendini böyle sallıyo
ilgilenmıyosun daha çok ağlıyo
napcamı şaşırdım
uyumaya yakın her akşam ağlama seremonisi
dün en son tak etti artık ağla bakalım dedim bıraktım yatağın içinde çıktım dışarı beklıyorum kapıda
susmadı ya çocuk babası geldi içerden dayanamadı aldı tabi
biiz hiç dinlemıyo
annem size naz yapıyo dıyo
çunku orda ağlayınca annem sus bakiyim hıııııyapınca çıtı çıkmıyomuş
zoru bize
bazen çalışmasam keşke diyorum ozaman böyle yapmazdı diyorum
özlediği biiz göremediği için yapıyo bellki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?