- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #2.561
merhaba hanımlar iyice sessizleşecek gibi buralar. boş bırakmayalım.
bi iyiyiz maşallah oğluşumun iştahı yerinde. 7. dişten sonrası yok daha beklemedeyiz azılardan haber yok.
bugün erken yattı gündüz az uyudu bir saat kadar. öğleden sonra yatardı uyutamadım. yemekten sonra sızdı kaldı resmen.
tatil bitti resmen ya nasıl geçti anlamadım valla çok moralim bozuluyor. okul ortamını özledim de oğluşumdan ayrı kalmak çok üzüyor beni. kıyamam özler beni kuzum ayrı kalmadık uzun süre. anne anne diye paçamda hep.
bizim evde bilgisayar çiftlendi masaüstü eşime ait dizüstü bende. rahat ettik ikimizde. eren uyurken bakabiliyorum sadece o ara eşim de birşeyler bakacak oluyor paylaşamıyorduk. iyi oldu.
denizcim annenin erene bakmasına çok sevindim..yemek konusunda benim kutarıcım etli kuru fasulye ve pilavdır..bide mercimek çorbası...ilk önce aklıma bunlar gelir hemen..
bende okula başlıyorum bakıcıya bırakıyorum..çok tedirginim çok korkuyorum...
bizded evde neti kapattık eşimin telden girebiliyorum sadece öptüm
Merhaba,
Ömür'ünde 7 dişi var 7 tanesi arka arkaya çıktı 2-3 aydır bir daha çıkmadı üste 4 altta 3 tane dişi var bende bir problemmi var diye düşünmeye başlamıştım senin bunu yazman iyi oldu. Ama gülerken çok komik oluyor dişler simetrik değil ya.
giderek fenalaşıyor isteklerini yaptırmaya çalışıyor daha bilinçli davranıyor bebek büyütürken en çok 2-3 yaş sendromundan korkuyorum sürekli ağlayan bir çocuk çok zor....
herkesler nerde. kimseler yok yine. efsunun yokluğu çok belli oluyor.
benim kuzunun bütün huysuzluğu üzerinde yine. sinir etti beni. antakyadan geldiğinden beri böyle huy mu değiştirdi bilmiyorum ki. şımarık çocuklar gibi davranıyor. ağlıyor mızmızlık ediyor çok canım sıkılıyor. hiç böyle değildi bu çocuk kendi kendine oyalanırdı. yeterki aynı odada olalım başka birşey istemezdi. bal yapmaz arı gibi ses çıkartıyor. istemediği birşey oldumu yerde debeleniyor allahım en sevmediğim şeyler başıma geliyor.
inşallah böyle devam etmez.
yazını okuyunca kendimi buldum cnm çalışan anne olmak kadar zor bişey yok o vicdan azabı hiiç azalmıyor en güzel zamanlarını annesine babasına hasret geçiriyor ama dediğin gibi onlara güzel bir gelecek hazırlamaya çalışıyoruz bizi ilerde anlayacaklarını umut ediyorum. her sabah evden çıkmak zulüm oluyor beni bırakmamak için elinden geleni yapıyor onunla beraber benimde içim ağlıyor eve gelincede ne kadar ilgilensen de ev de ilgi istiyor . sürekli aynı psikoloji içindeyim ne çocuğuma ne eşime ne de eve yetemiyorum....
bende tam çalışma kararı aldım iş aramaya başlamıştım ama sizin bu yazılarınızı okuyunca insan umutsuzluğa düşüyor. Ama evde kalmakta çok zor 1,5 yıldır çalışmıyorum ve çok sıkıldım hiç çevrem yok konuşacak konum yok. Ama oğlumdan ayrılmak eminim çok zor olacak bana çok düşkün. bakalım zaman bize neler getirecek
Merhaba,
Ömür'ünde 7 dişi var 7 tanesi arka arkaya çıktı 2-3 aydır bir daha çıkmadı üste 4 altta 3 tane dişi var bende bir problemmi var diye düşünmeye başlamıştım senin bunu yazman iyi oldu. Ama gülerken çok komik oluyor dişler simetrik değil ya.
giderek fenalaşıyor isteklerini yaptırmaya çalışıyor daha bilinçli davranıyor bebek büyütürken en çok 2-3 yaş sendromundan korkuyorum sürekli ağlayan bir çocuk çok zor....
aynı bizim de canım üstte 4 altta 3 dişimiz var çıkar bakalım gerisi.
dün alışveriş mrkezine gittik biz yine erenin peşinde onu gezdiriyoruz zaten hiçbir şey bakamıyoruz ki.
bütün mağazalara girip çıkıyor herşeye dokunmak istiyor. bıraktırınca ağlıyor. allahtan ısrarcı değil. unutuyor hemen. çok meraklı ya da arsız hangisi bilmiyorum. bazen üzülüyorum milletin çocuğu oturuyor arabasında hiç sesi çıkmıyor. benim oğlan koşturup duruyor. elinden tutayım diyorum istemiyor. kendi başına yürümek istiyor. çok yoruluyorum bilmiyorum normal mi.
Ömür de aynı herşeyi merak ediyor ve istediği şey olmazsa ağlıyor. demekki bu yaşta dünyayı tanımak istiyorlar ben hep kendime 3 sene hedefini koydum sanırım öylede olacak ancak 3 yaşından sonra kendine yetecek duruma gelecek
sana katılıyorum canım..insan onu evde bırakıp giderken canından can gidiyor..hele o ağlaması..ağlamasın diye köşe bucak kaçıyorum evden..görünce çok ağlıyor dayanamıyorum ben...bazen çalıştığım için pişmanlık duyuyorum ama seninde dediğin gibi onların geleceği için çalışıyoruz...hayat hep fedakarlıkla geçiyor..ben çalışmak istemiyorum deyince eşim 20 yıl okulu boşunamı okuyupta mühendis oldun sen evde oturmak içinmi bu kadar sıkıntıya katlandın diyor...doğru söylüyor belki ama insanın yavrusundan ayrılması zor geliyor işte..hep onunla dolu dolu yaşamak istiyorum..eve gidince anneme soruyorum ne yedi..kakasını yaptımı..nezaman uyudu ne zaman uyandı..eve gittiğimde beni görünce gözleri parlıyor yavrumun...Rabbim sağlık versinde ilerde onlarda bizim onlar için çalıştığımızı anlarlar elbette değilmi...bende ev hanımlarına çok imreniyorum...işe başladığımda 5 aylıktı emir çok zorlandım öğlenleri eve gidiyordum akşam da 5 de evdeydim çalışma saatlerim çok uygundu yani ama bırakmanın azı çoğu yok ihtiyacın yoksa hiç çalışma derim sosyal olmak için birilerine ihtiyacın yok al oğlunu çık gez dolaş yaşayın beraber dolu dolu bizim yapamadıklarımızı yap bebeğinde evde büyümesin parka götür onu arkadaşları olsun anneleri de senin arkadaşın olsun sosyal olmak için çalışmana gerek yok ben bebeğine kendi bakan annelere çok imreniyorum keşke bende bakabilsem
emziriyorsan kullanma..eninde sonunda adet geliyor zaten..bende kullanmadım...temmuz 25 te adet oldum...kafanı takma o kadar..eninde sonunda geliyor zaten...kızlar size bişey danışmak istiyorum
ben loğusalığımdan beri adet olmadım, 10-15 gündür çok sıkıntılıyım
belirtiler var ama gelen giden de yok
geçen hafta doktora gittim adet söktürücü verdi
ben kullanıp kullanmamakta kararsızım
yan etkileri çok fazla oluyor diyor bazıları
böyle de çok gerginim çok siniliyim
çocuklara bile tahammülüm yok artık
ağlama sesi duymak istemiyorum, biraz huysuzlansalar kaçıp gitmek istiyorum
siz olsanız napardınız?
sana katılıyorum canım..insan onu evde bırakıp giderken canından can gidiyor..hele o ağlaması..ağlamasın diye köşe bucak kaçıyorum evden..görünce çok ağlıyor dayanamıyorum ben...bazen çalıştığım için pişmanlık duyuyorum ama seninde dediğin gibi onların geleceği için çalışıyoruz...hayat hep fedakarlıkla geçiyor..ben çalışmak istemiyorum deyince eşim 20 yıl okulu boşunamı okuyupta mühendis oldun sen evde oturmak içinmi bu kadar sıkıntıya katlandın diyor...doğru söylüyor belki ama insanın yavrusundan ayrılması zor geliyor işte..hep onunla dolu dolu yaşamak istiyorum..eve gidince anneme soruyorum ne yedi..kakasını yaptımı..nezaman uyudu ne zaman uyandı..eve gittiğimde beni görünce gözleri parlıyor yavrumun...Rabbim sağlık versinde ilerde onlarda bizim onlar için çalıştığımızı anlarlar elbette değilmi...bende ev hanımlarına çok imreniyorum...
emziriyorsan kullanma..eninde sonunda adet geliyor zaten..bende kullanmadım...temmuz 25 te adet oldum...kafanı takma o kadar..eninde sonunda geliyor zaten...
ne güzel canım..insanın evladını kendi yetiştirmesi gibi varmı?çalışmakta önemli tabi ama çok zorluğu var...Allahım hepimize yardım etsin..evde kalmadığım için o duyguyu yaşamak istiyorum sanırım bende canım..ben çok evcimenim..evden hiç çıkmasam gıgım çıkmaz..o derece ev düşkünüyümdür...emziriyorum canım.
eşim de aynı fikirde; müdahale etme diyor, o geleceği zamanı bilir diyor
durduk yere bünyenin dengesini bozma diyor
sanırım kullanmayacağım...
ben de ev hanımı olmaktan çok sıkıldım, bu sene 4. senem
çalışmayı çooooooooookkkkkk istiyorum ama ne zaman bi iş fırsatı çıksa, bi iş başvurusu yapsam bi yanım bu iş olmasın diyor
emir 4 yaşında ve hep yanındaydım, enesi de en azından 2 yaşına kadar büyüteyim istiyorum
gerçi bu gidişle hep başlarında olacağım....
kızlar size bişey danışmak istiyorum
ben loğusalığımdan beri adet olmadım, 10-15 gündür çok sıkıntılıyım
belirtiler var ama gelen giden de yok
geçen hafta doktora gittim adet söktürücü verdi
ben kullanıp kullanmamakta kararsızım
yan etkileri çok fazla oluyor diyor bazıları
böyle de çok gerginim çok siniliyim
çocuklara bile tahammülüm yok artık
ağlama sesi duymak istemiyorum, biraz huysuzlansalar kaçıp gitmek istiyorum
siz olsanız napardınız?
ne güzel canım..insanın evladını kendi yetiştirmesi gibi varmı?çalışmakta önemli tabi ama çok zorluğu var...Allahım hepimize yardım etsin..evde kalmadığım için o duyguyu yaşamak istiyorum sanırım bende canım..ben çok evcimenim..evden hiç çıkmasam gıgım çıkmaz..o derece ev düşkünüyümdür...
bu arada merhabalar herkese haftasonu geldi.
oğlum iki gündür bakıcıyla birlikte. ilk gün bütün odalarda beni aramış . bugün daha iyiymiş.
alışacak mecbur yapacak birşey yok.
bugün aşı yaptırdık suçiçeği. umarım doğru karar vermişizdir.
akşam yemekten sonra çayı demlerken elimi yaktım. kaynar suyu boca ettim nasıl olduğunu anlamadım. sol elimde üç parmağım yandı kıpkırmızı hala yanması geçmedi.
inşallah su toplamaz soğuk su dolu kapta beklettim sonra da zeytinyağı sürdüm iyi gelir demişti annem. erenin ütüye deyince de aynı şeyi yaptık hemen iyileşti.
benim ki daha ciddi yaktım resmen hayatında ilk defa böyle birşey yaptım çok korkarım yanıktan allah kimsenin başına vermesin.
bizde durumlar böyle. eren uyudu benim gözler de kapanıyor. dün gece kaç defa ağlayarak uyandı sayısını bilmiyorum. huzursuzdu bilmiyorum neden.
bu arada merhabalar herkese haftasonu geldi.
oğlum iki gündür bakıcıyla birlikte. ilk gün bütün odalarda beni aramış . bugün daha iyiymiş.
alışacak mecbur yapacak birşey yok.
bugün aşı yaptırdık suçiçeği. umarım doğru karar vermişizdir.
akşam yemekten sonra çayı demlerken elimi yaktım. kaynar suyu boca ettim nasıl olduğunu anlamadım. sol elimde üç parmağım yandı kıpkırmızı hala yanması geçmedi.
inşallah su toplamaz soğuk su dolu kapta beklettim sonra da zeytinyağı sürdüm iyi gelir demişti annem. erenin ütüye deyince de aynı şeyi yaptık hemen iyileşti.
benim ki daha ciddi yaktım resmen hayatında ilk defa böyle birşey yaptım çok korkarım yanıktan allah kimsenin başına vermesin.
bizde durumlar böyle. eren uyudu benim gözler de kapanıyor. dün gece kaç defa ağlayarak uyandı sayısını bilmiyorum. huzursuzdu bilmiyorum neden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?