- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #2.581
bu arada merhabalar herkese haftasonu geldi.
oğlum iki gündür bakıcıyla birlikte. ilk gün bütün odalarda beni aramış . bugün daha iyiymiş.
alışacak mecbur yapacak birşey yok.
bugün aşı yaptırdık suçiçeği. umarım doğru karar vermişizdir.
akşam yemekten sonra çayı demlerken elimi yaktım. kaynar suyu boca ettim nasıl olduğunu anlamadım. sol elimde üç parmağım yandı kıpkırmızı hala yanması geçmedi.
inşallah su toplamaz soğuk su dolu kapta beklettim sonra da zeytinyağı sürdüm iyi gelir demişti annem. erenin ütüye deyince de aynı şeyi yaptık hemen iyileşti.
benim ki daha ciddi yaktım resmen hayatında ilk defa böyle birşey yaptım çok korkarım yanıktan allah kimsenin başına vermesin.
bizde durumlar böyle. eren uyudu benim gözler de kapanıyor. dün gece kaç defa ağlayarak uyandı sayısını bilmiyorum. huzursuzdu bilmiyorum neden.
çok geçmiş olsun denizcim
yanık acısını bilirim, ilkokulu bitirdiğim sene çay suyu dökülmüştü, bacaklarım yanmıştı tümden
kabus gibiydi resmen
bir de sezeryan sırasında hastane ihmali yüzünden sırtım yanmıştı
ondan da çektim bi 15 gün, o daha beterdi; psikolojik olarak da çok yıpranmıtım o dönem
bu arada su çiçeğini ben de 18 aylıkken yapılıyor diye biliyorum.
enes de 1 haftadır hasta
ishal, kusma çok yoğun değil ama huzursuz etmeye yetiyor paşayı
dün gece ateş de başladı
umarım diştir diyorum; 1 haftadır gcrmiz gündüzümüz karıştı, sersem sersem geziyorum
gecmıs olsun Allah beterınden saklasın bende dusunuyorum su cıceğı ama kararda veremedım parkta hep buyuk cocuklarla oynuyor bgelıp opuyorlar dabazen sakınmayayım dıyorum ama tehlıkede var atesyaptımı ası bırde ne kadar aldınız
topic iyice sessizleşti..gelen giden yok..kızlar nerdesiniz ya...efsuncummmmmmmmmm özledik seni...
selam hanımlar,
burda hayat hepten durmış, kimseler uğramaz olmuş topiğimize
bizde pek hayırlı haber yok bu ara
enes paşa hala toparlyamadı
burun akıntısı ve öksürük başladı
hafif geçiriyo ama bizi sarsmaya yetiyo onun hafif hastalığı
nerdeyse 10 gündür çok az yemek yiyor
sadece emiyor akşama kadar
üst dişleri beyazlamış iyice yanılmıyorsam iki diş yolda
bi çıksaydı hayırlısıyla yavrucum da huzura erseydi
sizler iyisinizdir umarım
boş bırakmayalım buraları
arada uğrayın, sES VERİN HANIMLAR
41 kere maşallah kuzucuğuna canım...bizimkide üzüme dadandı..çok seviyor..ikiye bölüp veriyorum o yerken benim onu yiyesim geliyor...Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah...sağlıkla büyütmeyi nasip etsin cümlemize canım...bu arada merhaba demeden başladım yazmaya ben de ne zamandır uğramadım buralara. çok vaktim olmuyor yoruluyorum. aslında çok işimiz olmuyor ama sabah okula gitmek bile yoruyor beni.
çok ıssız kalmış buralar hanımlar. fırsat buldukça yazalım hanımlar.
neyse benim eren iyice alıştı bakıcısına çok şükür. sabah çıkarken sıkıntı oluyor sadece. o zamanda dışarı çıkartıyor ya da başka odaya götürüyor gittiğimiz görmüyor. bugün geç geldim başka okulda toplantı vardı. geldiğimde uyuyordu kuzum çok özlemişim.
okul açılıyor pazartesi özledim derse girmeyi. öğleden sonralarımın boşaltılmasını istedim idareden ama bakalım yapabilecekler mi
24 saat dersim var iki üç gün boşatılsa eren için çok iyi olacak.
bunun dışında eren iyi sağlığı yerinde iştahı da yerinde çok şükür. o iyi olunca biz de iyi oluyoruz tabi ki. bu sabah çok güzel zeytin yedi çekirdeklerini eliyle çıkartıp bana veriyor kuzum.
pazartesi günü öğretmen arkadaşlar geldiler ereni görmeye geçen yıl içinde ben okulda olmadığım için gelmediler. erenime hediye almışlar altın almışlar. kuzum teyzelere bakıp bakıp gülüyor herkes ona baksın gülsün. sevgi arsızı benim sıpa hiç yabancılık çekmiyor.
bizden haberler böyle burayı boş bırakmayın hanımlar. öptüm hepinizi
Aramıza hg canım...seni aramızda görmek de çok güzel...ne güzel sen ücretsiz izin kullanmışsın sanırım..malesef ben kullanamadım..normal doğum iznim bitince işe başladım..ben su çiçeği aşını yaptırcam sanırım...aralıkta aşımız var..o zaman gidince doktora soracam canım..bakalım ne diyecek...merhaba hanımlar:)
ben yeniyim ve 2011 temmuz annesiyim. burda kendim gibileri görmek çok hoş:)
topice ses getirmeye geldim:))
uzun bir doğum izninden sonra, 1 hafta sonra, işe başlıcamçok zor geliyor oğlumu bırakmak..bi şekilde alışcaz inş ikimiz de..
bir de su çiçeği aşısı yaklaşıyor. yaptırmayacağım ya da doktoru yaptırma diyen var mı içinizde?
Aramıza hg canım...seni aramızda görmek de çok güzel...ne güzel sen ücretsiz izin kullanmışsın sanırım..malesef ben kullanamadım..normal doğum iznim bitince işe başladım..ben su çiçeği aşını yaptırcam sanırım...aralıkta aşımız var..o zaman gidince doktora soracam canım..bakalım ne diyecek...[/QUOT
hoşbuldum:) evet çok şükür ücretsiz izin kullanma imkanım vardı benim. bizim de aralıkta aşımız var. ama doktor 15. ayda yaptır demişti su çiçeğini. sağlık ocağı hemşiremiz de aralıktaki aşıyla arasında 1 ay (belki daha fazla tam hatırlamıyorum ne dediğini) olsun demişti. ben de hesaplarıma göre ekimde yaptırırım diyorum.
Aramıza hg canım...seni aramızda görmek de çok güzel...ne güzel sen ücretsiz izin kullanmışsın sanırım..malesef ben kullanamadım..normal doğum iznim bitince işe başladım..ben su çiçeği aşını yaptırcam sanırım...aralıkta aşımız var..o zaman gidince doktora soracam canım..bakalım ne diyecek...[/QUOT
hoşbuldum:) evet çok şükür ücretsiz izin kullanma imkanım vardı benim. bizim de aralıkta aşımız var. ama doktor 15. ayda yaptır demişti su çiçeğini. sağlık ocağı hemşiremiz de aralıktaki aşıyla arasında 1 ay (belki daha fazla tam hatırlamıyorum ne dediğini) olsun demişti. ben de hesaplarıma göre ekimde yaptırırım diyorum.
Merhaba arkadaşlar,
Benim doktor suçiçeği aşısı yaptırın demişti 15 aylık olunca ben yaptıracağım.
merhaba hanımlar:)
uzun bir doğum izninden sonra, 1 hafta sonra, işe başlıcamçok zor geliyor oğlumu bırakmak..bi şekilde alışcaz inş ikimiz de..
bir de su çiçeği aşısı yaklaşıyor. yaptırmayacağım ya da doktoru yaptırma diyen var mı içinizde?
merhaba hanımlar:)
su çiçeğini bir hafta oldu yaptıralı çok şükür sorun yaşamadık. korkulacak birşey yok bence. ateşlenmedi döküntü de olmadı. aşı oldu mu olmadı mı anlamadım ben.
sağlık ocağında bizimle ilgilenen hemşire ben oğluma yaptırmadım çok ağır geçirdi. kızıma yaptırdım hafif atlattı dedi.
doktorumuz da yaptırın demişti.
slm hanımlar nasılsınız
bende işe başladım bakıcıya bırakıyorum duruyu
korktuğum gibi olmadı çabuk alıştı ağlamadı hiç kızım
ama ara ara aklına gelince anne anne diye odaları dolanıyormuş..
yürüyor olmasına inanamıyorum ben hala..1 ayı geçti ama çok hoşuma gidiyor pıtı pıtı evi dolaşması öyleee onu izliyorum mutlu mutlu...
konuşuyor..Allahım herşeyi söylüyor güldürüyor beni..çok şaşırıyorum..ben gevezeymişim meğer çocuğada geçti...konuşuyo konuşuyo...zeytine zeyzey emziğe emce...maç başlayınca babasına goooo goooo...anlatıyo herşeyi ya yiyiveresim geliyo......babası 2 oyuncağı dövüştürmüş birinin suratı hasar görmüş(sözde oyun )kızım bunun yüzüne nolduuu dedim 1 kere o günden beri onu alıp alıp dooduuu dooduuuu diyo..hepimizin yavrusunu bağışlasın rabbim...
kızlar kızımın boyu 81 cm...kilosu 9.kilo almasını istiyorum ama kabız olmadan..çok zorlamadan..napabilirim..kilo aldırıcı bişeyler söyleyin bana...ne yedireyim..
fantomalt ve pediasure diye bi mama buldum..muhallebilere çorbalara katılabiliyormuş...dra sorucam ama siz ne dersiniz..çok iştahsız yediremiyorum bişey..bakıcı zaten uğraşmaz iyice zayıflıcak diye korkuyorum o yüzden..
bide sadece 2 diş var..az mı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?