- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #2.641
Merhaba,
afacanlar büyüyor. artık geçen seneyi düşündükce epey yol aldığımızı fark ediyorum, çok zor bir seneydi şimdi çocuk parkına gidip birlikte eğlenebiliyoruz mükemmel bir duygu.
Bebeğimin azı dişleri çıkıyor. Azılara kadar hiç diş çıkmasını hissetmemiştik ama azılar çok zorluyor, mutlaka nezle oluyor salya sümük birbirine karışıyor, geceleri sürekli ağrı kesici vermek zorunda kalıyoruz, olan babasına oluyor uykusuz kalıyor, ben çalışmadığım için uyku pek sorun olmuyor.
oğlumun tek sorunu gece çok geç yatıyor saat 12 civarı sabahta 9,5 da kalkıyor, yani bize hiç zaman kalmıyor. herhalde ben çalışmaya başlayınca bunu düzeltmemiz gerekecek.
Merhaba,
aranızda bebeği kendi kendine uyuyan varmı acaba?
nerde o günler salla babam salla. onu sallarken önce ben uyuyorum. şimdi uyuttum sıpayı. çok uykusu varsa uyuyup kalıyor da gece uykusunda sallamak zorunda kalıyorum.
sallama işi de beni serseme çeviriyor resmen. ne zaman kendi kendine uyur bilmiyorum
abimin kızı 4,5 yaşında yeni başladı kendi kendine uyumaya. alıştırmak lazım ama nasıl yaparız bilmiyorum.
Merhaba arkadaşlar,
pey uğrayan yok artık ehhh.. nede olsa kritik bir yılı geçirdik gerisi kolay.
ben bir şey soracağım kış geldi acaba erkek çocuklarına pantolonun altına ne giydireceksiniz onu merak ettim ben bir türlü karar veremedimde....
canım ben geçen kış külotlu çorap giydirdim. bu yıl da öyle yapmayı düşünüyorum. kız işi ama kim görecek altında.
Teşekkür ederim, bende külotlu çorap düşünüyorum ama erkek çocuğuna olurmu olmazmı ona karar veremedim bazıları tayt dan bahsediyor fikrin varmı
Bu arada herkezin bayramını kutluyorum herekeze iyi bir tatil geçirmeleri dileğiyle.
Merhaba
dün elaya şu çiçeği asısı yaptırdım
sorun olmadı şükür 12kilo 700gram kuzum
Merhaba
dün elaya şu çiçeği asısı yaptırdım
sorun olmadı şükür 12kilo 700gram kuzum
merhabalar benim erkek bebeğim yok ama çevreden den duyduğum kadarıyla 1 yaşından sonra erkek cocuklara kilotlu orap önerilmiyor p.... gelişimini engelliyormus
onun yerine pantalonları içine pijama yiydirilebilirmiş be kızıma başladım giydirmeye çünkü ayagında çorap tutmaz
mrb
kızıma dr çok zayıf olduğu için infatrini diye bi mama verdi..raporla alabilecekmişiz..iştahsızlık dişten vs. değil inatlaşıyo benimle..ısrar etmiyeyim bırakayım diyorum 14 saat aç kalıyor banamısın demiyor..
merhabalar. ben de 2011 temmuz annesiyim. araniza yeni aktildim. guzel paylasimlar dile
ginle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?