2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar hanımlar.
nerelerdesiniz herkes çok meşgül.
ben de koşuşturmanın içindeyim.bugün mola verdik kendimize. okulumuzdan giden öğretmenlere yemek verildi. biz de bakıcıyla konuştuk. bugün sekize geliyordu geldiğimizde. onun evine bıraktık kuzuyu. çok iyi oldu bizim için değişik ortam. arada yapmak lazım hiç zaman ayıramıyoruz kendimize. insan farkında olmadan yıpranıyor.
eren iyi çok şükür bir sıkıntımız yok yemesi uykusu gayet düzenli
geç oldu uyku zamanı herkese iyi geceler uğrayın arada kızlar.

Merhaba,
afacanlar büyüyor. artık geçen seneyi düşündükce epey yol aldığımızı fark ediyorum, çok zor bir seneydi şimdi çocuk parkına gidip birlikte eğlenebiliyoruz mükemmel bir duygu.

Bebeğimin azı dişleri çıkıyor. Azılara kadar hiç diş çıkmasını hissetmemiştik ama azılar çok zorluyor, mutlaka nezle oluyor salya sümük birbirine karışıyor, geceleri sürekli ağrı kesici vermek zorunda kalıyoruz, olan babasına oluyor uykusuz kalıyor, ben çalışmadığım için uyku pek sorun olmuyor.

oğlumun tek sorunu gece çok geç yatıyor saat 12 civarı sabahta 9,5 da kalkıyor, yani bize hiç zaman kalmıyor. herhalde ben çalışmaya başlayınca bunu düzeltmemiz gerekecek.

bence de çok zor bir sene oldu. kuzular nasıl da büyüdüler. işe başlamak benim için çok yorucu olsa da farklı bir ortama girmek rahatlatıyor insanı. tenefüslerde arkadaşlarla sohbet ediyoruz öğle araları mecburen okuldayım öğrencilerle zaman geçirmeyi de çok özlemişim.

bizim azılar çıkarken de çok zor olmuştu. mızmızlık iştahsızlık diz boyu. yakında alt azılar da çıkacak gibi geliyor bir iki gündür az da olsa huysuzluk başladı. hayırlısı bakalım.

çok geç yatıyormuş senin kuzu. bir ara eren de 11'i geçiriyordu şimdi 10 gibi uyuyor. 8 gibi de uyanıyor. gün içinde birer saatten 2 defa uyuyor. ara ara sıkıntı oluyor tabi ama genel anlamda uyku problemi yaşamadık çok şükür. eren sorunsuz bir bebeklik geçirdi şimdiye kadar. bundan sonra da böyle devam eder inşallah.

Merhaba,
aranızda bebeği kendi kendine uyuyan varmı acaba?

nerde o günler salla babam salla. onu sallarken önce ben uyuyorum. şimdi uyuttum sıpayı. çok uykusu varsa uyuyup kalıyor da gece uykusunda sallamak zorunda kalıyorum.
sallama işi de beni serseme çeviriyor resmen. ne zaman kendi kendine uyur bilmiyorum
abimin kızı 4,5 yaşında yeni başladı kendi kendine uyumaya. alıştırmak lazım ama nasıl yaparız bilmiyorum.

merhaba herkese
benim kızım yanına yatarsam sallamadan uyuyor

Merhaba arkadaşlar size cepten yaziyorum çok mutlu oldum nihayet yazabılıyorum
sürekli takip ediyorum sizi eladan bahsedıyım 12,5 kilo öyle çok fazla konuşmuyor ama çooooook fena kıpır kıpır herşeyi biliyor anlıyor bazen ağzım bir karış açık kalıyor ben iyiyim yirmilik disimi çektirdim raporluydum çok güzel vakit geçirdik elayla çok alıştım kizima herkesin kuzusu iyi allah daha çok iyi etsin çok ozlemısım sizi yazacak çok şey var ama aklıma gelmiyor şimdilik iyi aksamlar

Merhaba arkadaşlar,
pey uğrayan yok artık ehhh.. nede olsa kritik bir yılı geçirdik gerisi kolay.

ben bir şey soracağım kış geldi acaba erkek çocuklarına pantolonun altına ne giydireceksiniz onu merak ettim ben bir türlü karar veremedimde....

merhabalar herkese tatile girdik çok şükür. iyi gelecek bu ara.

çok az kişi uğramış uzun zamandır. bebişler büyüdükçe paylaşacak şeyler azalıyor mu ne.
erenim iyi çok şükür bu ara azıları çıkacak yine herhalde hafif mızmızlık var. gece uykuları çok kötüydü bir ara şimdi düzeldi. iştahı da yerinde. şükür diyorum ne diyeyim.

tatilde köye gidiyoruz şimdiden herkese iyi bayramlar iyi tatiller. kendinize ve bebişlere iyi bakın kızlar.

canım ben geçen kış külotlu çorap giydirdim. bu yıl da öyle yapmayı düşünüyorum. kız işi ama kim görecek altında.

canım ben geçen kış külotlu çorap giydirdim. bu yıl da öyle yapmayı düşünüyorum. kız işi ama kim görecek altında.

Teşekkür ederim, bende külotlu çorap düşünüyorum ama erkek çocuğuna olurmu olmazmı ona karar veremedim bazıları tayt dan bahsediyor fikrin varmı

Bu arada herkezin bayramını kutluyorum herekeze iyi bir tatil geçirmeleri dileğiyle.

canım tayt da olur aslında neden olmasın. benim aklıma gelmemişti hatta daha rahat olabilir. külotlu çorap büyük de alsan sıkıyor biraz. tayt iyi fikirmiş.

Merhaba
dün elaya şu çiçeği asısı yaptırdım
sorun olmadı şükür 12kilo 700gram kuzum

merhaba canım maşallah kızına çok güzel kilosu. benim kuzu da 10 kilo 700gram. ancak bu kiloya gelebildi.
çok hareketli. kayınvalidem geldi ne olmuş bu böyle diyor hiç yerinde durmuyor. et tutması mümkün değil sıpanın.
çok güzel yememe rağmen ben de kilo almıyorum. kuzunun arkasından koşturmaktan kilo almam mümkün değil.

merhabalar benim erkek bebeğim yok ama çevreden den duyduğum kadarıyla 1 yaşından sonra erkek cocuklara kilotlu orap önerilmiyor p.... gelişimini engelliyormus
onun yerine pantalonları içine pijama yiydirilebilirmiş be kızıma başladım giydirmeye çünkü ayagında çorap tutmaz

Merhaba
dün elaya şu çiçeği asısı yaptırdım
sorun olmadı şükür 12kilo 700gram kuzum

geçmiş olsun bende bayramdan önceki hafta yaptırdım bir sorun çıkmadı.
demekki en kilolu benimkisi 13 kilo boy 85 cm, çok fenalaştı bu sıralar sürekli onunla ilgilenmemiz gerekiyor özellikle akşamları çok yoruyor, ama neyseki uykusunu 1 saat öne çektim yani 10:30 - 11 civarı, gündüz az uyuyor.

ben de külotlu çorabı özellikle çorabını çıkartamaz diye terçih ediyorum. Çevremde birçok kişi kullanmış bende geçen hafta aldım ama hala daha giydirmedim havalar o kadar soğuk değil daha.

mrb kızlar
benim kızımda en zayıfı.. 9.5 kilo 82 cm...

uzun zamandır yazmamışım ama okuyorum bazen.. denizcim bence 370 çok bile..oralarda geçerli fiyat nedir bilmiyorum ama bizim burda 300-350 geçiyor bakıcı..ben 310 veriyorum işde yaptırmıyorum..bazen çamaşır seriyor yada topluyor kız uyurken o kadar..

benim kızım yaklaşık 10 ay kendi kendine uyudu ama 1 yaşına geldiğinde yanına ben yatınca uyumaya başladı...

ben içine geçen senede çorap giydirmiştim bu senede başladım bile giydirmeye..bayramda amasya suluovadaydık...bronşit oldu hemen..köh köh öksürüyor..yarın sabah sağlık ocağına götürücem..

kızımın yeme sorunu var..yemiyor hiçbişeyi..bi köfteye hayır demiyor...oyunla daldırarak yediriyorum herşeyi..bi fikri olan varmı neden böyle yapıyor olabilir..yardım edin nolur napabilirim...

mrb
kızıma dr çok zayıf olduğu için infatrini diye bi mama verdi..raporla alabilecekmişiz..iştahsızlık dişten vs. değil inatlaşıyo benimle..ısrar etmiyeyim bırakayım diyorum 14 saat aç kalıyor banamısın demiyor..

canım merhaba arkadaşım kizina kullandı ise yarıyor canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…