- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #2.681
baby tv uyduda var mı? ben önceden internette gezinirken rastlamıştım sonra unuttum bakmayı. bi bakayım benimki de sever heralde. ben aptamil veriyorum günde iki kez. toplam 500 ml.
bizde digiturk var uyduda babytv var mı hiç fikrim yok. Dündoktora sordum en fazla 1 saat tv seyretmeli dedi.
Günaydın kızlar ela nur 22 temmuz doğumlu 17.ayının içinde ve sadece 3 tane dişi var sizin bebişlerinizin kaç dişi var benimki gibi az dişi olan var mı aranızda 2 ayrı diş hekimiyle görüştüm bira zdaha bekleyin olmazsa pedionti ye yada ortodontiye götürürsünüzz dediler
Ömürün 12 dişi var doktorlar daha bilirler bekle demişse. extra kalsiyum alıyormu acaba?
Günaydın kızlar ela nur 22 temmuz doğumlu 17.ayının içinde ve sadece 3 tane dişi var sizin bebişlerinizin kaç dişi var benimki gibi az dişi olan var mı aranızda 2 ayrı diş hekimiyle görüştüm bira zdaha bekleyin olmazsa pedionti ye yada ortodontiye götürürsünüzz dediler
merhaba,
aranıza yeni katıldım, gece gece keşfettim temmuz 2011 annelerini. sıkıntılanırken benim gibi birileri var mı diye ararken buldum.
34.haftasında erken doğmuş bir oğlum var. doğum öncesi yüksek düşük riskinden dolayı işimden ayrılmak yatmak zorunda kaldım. zor günlerdi.geçti.ama hiç kimseye bir şey bırakmamaya çalışarak prematür bebeğimi normal ebata getirdim.
uyku konusunda yazan arkdaşların yazılarını okudum.oğlum da doğumdan bu yana 2 saat peşpeşe uyumayanlardan. biz de.tüm gece dönüyor, geziyor, day and night önerdi doktorumuz,kullanıyoruz. bir de dişleri birden çıktı, 15 dişi var çıkmış diğerleri de çıktı çıkacak, o yüzden calpol veriyorum rahatlatsın diye, diş jeli sürüyorum. ama tüm gece ayakta.gündüz de 1.5 saat uyuyor ama çok zor dalıyor, sürekli kendini uyandırıyor. kucakta evin içinde gezerek hafifi tonda şarkı söyleyerek uyutuyorum. ..gündüz de uyumasa peşiinden koşamıycam galiba. uyku eğitimi konusunda bir sürü teorisyen birşeyler söylemiş ama ben annnne deyişine dayanamıyorum, dişleri çok fena, zor durumda olmasa niye yardım istesin..dişten sanırım burnu sürekli tıkalı, burnundan nefes alamayınca panik olup uyanıyor.burnunu sürekli açmaya çalışıyorum ama zalim dişler yaaa.
8 aydan sonra kendi yatağında yatmamaya başladı, yer yatağında yatıyorduk, salonun bilumum her noktasından topluyorduk gece, hava soğuyunca kendi yatağımıza geçtik. uyur uyumaz yatağına yatırıyoruz ama çok sürmüyor tabi, 15 dakika falan, sonra yatağında gezinemediğinden uyanıyor.kendi yatağımızda da aşağı uçacak diye uyuruz diye korkuyoruz. geçen gün bir yakınım uyku laboratuarından bahsetti, ama 18 yaş üstüyle ilglniyorlarmış çok umutlanmıştım amabilginiz var mı bizim yaştaki beebklerle ilgilenen bir yer hakkında?
bebeğim erkenci olunca hep ikimizdik arada anne anne gelse de her şeyiyle sadece ben ilgleniyordum anne anne bana can veriyordu sadece. şimdi de bana çok düşkün, gece kalkınca babasında bile durmuyor, işim çıksa annemlere ya da babasına bile bırakamıyorum, çığlık çığlığa, hıçkırıklarla ağlıyor.içim çok acıyor. ayrı odalarda bile kalamaz olduk oğlumla. panik halde.eskiden yine haftada 1 saat dolanırdım sonra o da olmaz oldu, babamız çok çalışınca. 3 haftadır bir kurs buldum, cumartesileri 2.5 sadeat gidiyorum, ama çok zor oluyor.1 hafta da bitmiyor azıcık ayrı kalsam azıcık 15 dakika nefes alsam.ama aklımda o. . annem sen gidince sakinleşiyor oynuyor diyor ama bir de bana sor.çıksam da hemen telefona sarılıyorum, naptı diye.
artık iş hayatına dönmem gerek, gitmezsem gidemeyeceğim bir daha sanki, yaş da kemale erdi, oğlumun da benden biraz ayrı kalması lazım.ama nasıl?.biraz zaten özelde baya bir saat ediyor...ben de çok bunaldım bu kadar kapalı kalmaya hiç alışkın değilim..bakıcı mı kreş mi ikisi bir arada mı?kreş buldum, çok özenli,ama kışın habire hasta oluyorlarmış.. bakıcı da lazım. offff, nasıl olacak ne bileyim.
nasıl uzak kalacağım o kadar saat.yaa çok zormuş çok zor.
bir de iş arıycaz o ayrı konu.
of ki offf.
herkese kolaylıklar, selamlar
Bende süt içirmek istiyorum ama içmiyor.daha önce çok ayran içti o yüzden mi bilmiyorum sütün kokusunu alır almaz kafasını çeviriyor..ne yapmam lazım bilmiyorum...fikri olan varsa yazsın lütfen..bazı şeyleri denedim ama olmadı...hazır mama aldım çöpe gitti yemiyor...pınarın çocuk sütü var onu aldım içmedi...sizin verdikleriniz hangi sütler acaba bebelacın sıvı sütü ile pınarın çocuk sütü arasında fark varmıki?bilgisi olan varsa yazsın lütfen...hepinizi çok öpüyorum..baby tv uyduda var mı? ben önceden internette gezinirken rastlamıştım sonra unuttum bakmayı. bi bakayım benimki de sever heralde. ben aptamil veriyorum günde iki kez. toplam 500 ml.
sen sütü az az sık sık veriyorsun demek aslında iyi fikir olabilir. geçen gün dışardaydık yanımıza almayı unutmuşum. markette bebelac ın sıvı sütü vardı. onu verdim içti. ama ben de kararsızım bu süt konusunda. seninki de maşallah iyi besleniyor demek. arel de öyle. 1 lt süt versem hepsini içecek gibi görünüyor yemesinde de sıkıntı yok
bizim 12 dişimiz var...şu sıralar köpek dişleri zorluyor kızımı..azılar çıktı çok şükür...diş yüzünden yemek bile yiyemede yavrum...sende bir doktora götür canım...Günaydın kızlar ela nur 22 temmuz doğumlu 17.ayının içinde ve sadece 3 tane dişi var sizin bebişlerinizin kaç dişi var benimki gibi az dişi olan var mı aranızda 2 ayrı diş hekimiyle görüştüm bira zdaha bekleyin olmazsa pedionti ye yada ortodontiye götürürsünüzz dediler
Bende süt içirmek istiyorum ama içmiyor.daha önce çok ayran içti o yüzden mi bilmiyorum sütün kokusunu alır almaz kafasını çeviriyor..ne yapmam lazım bilmiyorum...fikri olan varsa yazsın lütfen..bazı şeyleri denedim ama olmadı...hazır mama aldım çöpe gitti yemiyor...pınarın çocuk sütü var onu aldım içmedi...sizin verdikleriniz hangi sütler acaba bebelacın sıvı sütü ile pınarın çocuk sütü arasında fark varmıki?bilgisi olan varsa yazsın lütfen...hepinizi çok öpüyorum..
bizim 12 dişimiz var...şu sıralar köpek dişleri zorluyor kızımı..azılar çıktı çok şükür...diş yüzünden yemek bile yiyemede yavrum...sende bir doktora götür canım...
merhabalar hanımlar...
Uzun zaman oldu yazamıyorum nasıl yoğunum anlatamam.
Okul çok zorluyor beni. Eren de ilgi istiyor. Azılar çok üzdü bizi.4. Azı geldi. Köpek dişleri de kabardı bir tanesi çıkmak üzere.
çıkıyr ama nasıl mızmızlık iştahsızlık diz boyu.
Süt konusunda bizim de çok sıkıntımız var. Pınarın çocuk sütünü içiyordu ama gaz yapıyordu. Bütün gece defalarca ağlayarak uyanıyordu.
Dr. Devam sütü içsin dedi ou da sevmedi hiç ne yaptımsa içiremedim.
Meme bağımlısı oldu iyice. Yüzme her baktığında meme diyor. çok yoruyor beni. Olup olmadık yerde meme. Nne sütü ne kadar yeter bilmiyorum. Sütüm iyi çok da emiyor. Bilmiyorum.
Iki gündür iştahı yerinde maşallahçok güzel yemek yiyor. Herşeyi yiyor artık haşlanmış yumurtayı sevmiyor tereyağında kavuruyorum onu çok seviyor.
Ev aldık bu arada daha yapım aşamasında peşinat verdik geri kalanı iş bitince.
Mutfağı biz yaptıracağız içinde istediğimiz değişikliiği yapabilirmişiz. Bu aralar boş bulduğum vakit mutfak dolabı araştırıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Renk model çok çeşit var. önerilerinizi bekliyorum.
merhabalar hanımlar...
uzun zaman oldu yazamıyorum nasıl yoğunum anlatamam.
okul çok zorluyor beni. eren de ilgi istiyor. azılar çok üzdü bizi.4. azı geldi. köpek dişleri de kabardı bir tanesi çıkmak üzere.
çıkıyr ama nasıl mızmızlık iştahsızlık diz boyu.
süt konusunda bizim de çok sıkıntımız var. pınarın çocuk sütünü içiyordu ama gaz yapıyordu. bütün gece defalarca ağlayarak uyanıyordu.
dr. devam sütü içsin dedi ou da sevmedi hiç ne yaptımsa içiremedim.
meme bağımlısı oldu iyice. yüzme her baktığında meme diyor. çok yoruyor beni. olup olmadık yerde meme. nne sütü ne kadar yeter bilmiyorum. sütüm iyi çok da emiyor. bilmiyorum.
iki gündür iştahı yerinde maşallahçok güzel yemek yiyor. herşeyi yiyor artık haşlanmış yumurtayı sevmiyor tereyağında kavuruyorum onu çok seviyor.
ev aldık bu arada daha yapım aşamasında peşinat verdik geri kalanı iş bitince.
mutfağı biz yaptıracağız içinde istediğimiz değişikliiği yapabilirmişiz. bu aralar boş bulduğum vakit mutfak dolabı araştırıyorum. yardımcı olursanız sevinirim. renk model çok çeşit var. önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba arkadaslar
yeni ev alan arladaslar allahcansagligiyla uylu huzurlu otuurmayi nasip etsin
benimde favorı rengım beyaz bu aradabebıslerınız nasıl
ela bıraz oksuruyor ben hastayım
sanırım onada gectı kendınıze ıyı bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?