- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #2.661
eemerhaba arkadaslar
aslinda paylasacak daha cook sey var kullandigimiz oyuncaklar
oynadigiiimiz oyunlar
kullandigimiz islak mendiller
kiyafetlerini hangi deterjanla yikiyoruz
once ben cevap veriyim kiİzim oyuncak oynamaiyor sadece bebekle oyniyor
islak mendil hepsini kullandim pisik yapti gecen gun avon mm
Baby almistim kendim icin gariptir elaya. iyi geldi ama kulla
miyorum icime sinmedi deterjand amwaykullaniyorum
canim ben hep ayri yikadim halada ayri yikiyorum kiyafetlerini
islak mendili kayinvalidem kullaniyor bende hep yikiyorum cok hassas cildi dun gece burnu tikanmis cok mizmizlandi burun spreyi siktim silince kan geldi rahatladi uyudu dogalgaz acik sanirim petekler kurutuyor elaaya milupanin devam sutunu iciriyorum yatmaya yakin bezde can bebe kullaniyorxuk sizdirdi primaya gecis yaptik malesef hala emzik emiyor
sabah sut icirirsem kahvalti yapmiyor sabah kahvaltisi ogle yemegi ara ogun aksam yemegi yatarkende sut ara ogun yogurt ve donusumlu olarak meyve ben calisiyoorum kayinvalidem bakiyor ogunleri,boyle elanin
süt az olmuyormu sence uzmanlar en az günde 500 ml diyor
m
haklisin normalde bende oyle veriyordum bir kac gundur babannesine birakirken hep iuuyor oluyor o yuzden bir kereye dustu calisan anne olmak cok zor hersey mukemmel olmuyor malesef :26:
Canım, çalışan anne olmakla pek ilgili değil hayatta hep bir şeyler eksik, insan sevdikleri için en mükemmelini istiyor ama hep eksik kalıyor. çalışmayınca tamam çocuğunla daha çok ilgileniyorsun ama evde kalmanın ağır psikolojisi, para kazamamanın acısıca yani gene eksiksin gene...
aynen canım..sana katılıyorum...insanın çocuğunun yanında olması gibi varmı ya..sabah 8 de evden kaçarak çıkıyorum çocuğum uyanıksa..gideceğimi anlıyor peşimden ayrılmıyor..avaz avaz ağlıyor...geçen gün öğleyin tv karşısına götürdüm...reklamı seviyor..dikilde başına...sonra hemen kaçtım...kapıyı kapatım..arkasına döndü baktı ben yokum sanırım..bir ağlama sesi geldi...annem babam zor oyaladılar..kapının dışında gözlerim doldu..hep söylüyorum evdeki anneler lütfen çocuğunuzun yanında olmanın değerini bilin ve üzülmeyin ya...ben çalışmasam göbek atarım valla...mecbur olduğum için çalışıyorum...yoksa kimse beni kızımdan ayırıp işe gönderemez yani...hayat cok garip ben caklisiyorum diye uzuluyorum calismayanlar evdeyim diye uzuluyor ben ihtiyacim olmadigi halde calisiy9rum. anma dedigin gibi 0ara kazabnmak guzel imla hatalarim olabilir cep ten yaziyorum ama ciocugunun yanind/ olmak paha bicil)eez emin ol
kızlar bebişlerinizi nasıl uyutuyorsunuz ela hala benim yanımda emerek uyuyo beşiğine alıştırma çabalarım başarısız oldu daha sık uyandı işe moron ibi gitmek zorunda kalıyordum dama dedi uykusuzluk geceleri daha az uyanmasını nasıl sağlarım yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar yarından başlayıp ayrı yatmaya alışsın istiyorum memeden kesmem daha kolay olur o zaman sanki
benim oğlum uzun zamandır reklamları izlemeyi çok seviyor. bir de mesela tv olan odada değilsek bile pepeden bahsedince hemen koşarak tv nin yanına gidiyor. pepeyi görünce çok seviniyor ama izlemiyor öyle. hemen sıkılıyor. zaten aşırı hareketli. yerinde durmuyor hiç. altını değiştirirken reklam açıyoruz anca öyle değiştirebiliyorum altını. ben de birşey soracam. emzirmeyi bırakanlar için, bebeklerinize günde kaç ml süt veriyorsunuz ve hangi sütü kullanıyorsunuz? yani toz mama mı yoksa sıvı çocuk sütlerinden mi? ben toz mamalardan veriyorum da hala.
benim oğlum reklam değilde baby tv var onu izlemeyi seviyor dediğin gibi peppeyi de seviyor ama sıkılıyor henüz erken demekki.
ben günde 500 ml aptamil çocuk sütü veriyorum sıvı olanından 250 ml sabah uyandığında 250 ml de akşam ne zaman canı isterse, süt daha fazla versem içer ama ben diğer gıdalardan alsın diye bu kadar veriyorum.
Günde 4 defa bebelac juniar 4 ten 125 cc içiyor günde 3 öğün yemeğini yiyor + meyvesini yiyyor işten gelince bol bol beni emiyooKızım bende likit süte geceyim diyorum ama hangi markayı seçsem bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?