- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #2.701
çok çok geçmiş olsun..besin zehirlenmesi derken hani besinden zehirlenmiş?neyseki atlatmış ya allah daha kötülerinden korusun yavrularımızı..
makarna+ köfte yemiştik çok azda ayran içirmiştim bizde anlamaadık yarım saat geçmedi başladı çıkarmaya yediklerini
makarna+ köfte yemiştik çok azda ayran içirmiştim bizde anlamaadık yarım saat geçmedi başladı çıkarmaya yediklerini
Merhaba arkadaslar
yeni ev alan arladaslar allahcansagligiyla uylu huzurlu otuurmayi nasip etsin
benimde favorı rengım beyaz bu aradabebıslerınız nasıl
ela bıraz oksuruyor ben hastayım
sanırım onada gectı kendınıze ıyı bakın
merhaba arkadaslar
bu hastalik nasil bir hastalik anlamadim gitmek bilmiyor perisan oldum
artik kuzular buyudu ela artik herseyi anlatabiliyor tam konusamiyor ama ihhhh ihhhh ihhh la dunyayi yonetiyor
dun basimdan gecen bi olayi anlatiyim elayla bizim odadayiz yataakta bogusuyoruz
hadi artik uyku vakti dedim uyku tulumunu giydirecektim aaaa bezini degistirmedik dedim
alt acmayla bez almaya gittim bi geldim ela bezi cikrmis laminanta commus oturur
pozisyonda cis cs dio annem orayami cis yapioz dememe kalmadi gozume baka baka
cis yapti kucuk cisini sok oldum gulme krizne girdim
Basladi oda gulmeye bi baktim popoyu sallaya sallaya kosuyor nereye annem dedim banyodan bez €etirmis silmek icin ben daha sokumu atlatamadan
cok tatliydi ama yaa ela artik kapilari acabiliyor cani disari cikmak isteyince giyo montunu botlarini kapiyi aciyo bay bay dio firar girisimindeyken cok yakala_im
insan diyo ne zaman bu kadar büyüdüler rabbim kimseye evlat acısı göstermesin
psıra benim oğlumdaymışpazartesi gecesi kötüleşti yavrum ateşi çıktı ama fazla değildi. ishal oldu ama acayip. çok zorlandı kakasını yaparken. gece hiç uyumadı. şu anda da poposu yanık gibi oldu pişikten.sürekli ishal, altını silerken acı çekiyor bebeğim.
va rmı başına gelen doktorlar da pek bişey demiyorlar ya. reflörle çinko oksitli pişik kremi yazdı. zaten kullandığımız krem de çinko oksitli..dişten olduğunu düşünüyorum ilaç falan kullanmak istemiyorum. zaten köpek ve azı dişi ikisi birden çıkıyor. o zorladı sanırım. çok zor ya onu öyle görmek..bi de tahlil verdi doktor bakalım.
sıra benim oğlumdaymışpazartesi gecesi kötüleşti yavrum ateşi çıktı ama fazla değildi. Ishal oldu ama acayip. çok zorlandı kakasını yaparken. Gece hiç uyumadı. şu anda da poposu yanık gibi oldu pişikten.sürekli ishal, altını silerken acı çekiyor bebeğim.
Va rmı başına gelen doktorlar da pek bişey demiyorlar ya. Reflörle çinko oksitli pişik kremi yazdı. Zaten kullandığımız krem de çinko oksitli..dişten olduğunu düşünüyorum ilaç falan kullanmak istemiyorum. Zaten köpek ve azı dişi ikisi birden çıkıyor. O zorladı sanırım. çok zor ya onu öyle görmek..bi de tahlil verdi doktor bakalım.
Merhaba arkadaslar
carsamba gunu asimizi olduk cok sukur ii
elada cok aglamadi yanliz hemsire bingildagi kapanmamia dedi
hemen aile hekimi bakti bence kafa yapisi boyle dedi
celiskide kaldim arastirdi m rahatladim artik guvenilmiyoe kimseye yinede dr goturecegim
merhaba arkadaslar
carsamba gunu asimizi olduk cok sukur ii
elada cok aglamadi yanliz hemsire bingildagi kapanmamia dedi
hemen aile hekimi bakti bence kafa yapisi boyle dedi
celiskide kaldim arastirdi m rahatladim artik guvenilmiyoe kimseye yinede dr goturecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?