2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çok çok geçmiş olsun..besin zehirlenmesi derken hani besinden zehirlenmiş?neyseki atlatmış ya allah daha kötülerinden korusun yavrularımızı..

makarna+ köfte yemiştik çok azda ayran içirmiştim bizde anlamaadık yarım saat geçmedi başladı çıkarmaya yediklerini

canım sağol darısı herkesin başına. ben de beyaza karar verdim.
biz de hastalık yok çok şükür ama kaç zamandır uykularımız öyle huzursuz ki.kaç kez uyanıyor saymıyorum artık. dişler mahvetti çıksalar da kurtulsak. köpek dişleri belirginleşmeye başladı iyice. üsttekilerden biri eti yarmaya başlamış. 13.diş olacak. yemesi iyi çok şükür ama gece sancısı oluyor herhalde. ağrı kesici veriyorum ama fayda etmiyor. meme düşkünü oldu iyice açık kalsın o arada gelip emsin
süt içiremiyorum hala ne denediysm olmadı. bal koydum şeker koydum cici bebe koydum nesquik koydum yok sevmeyecek herhalde ne yapayım yoğurt ve ayranı çok seviyor onlarla yetineceğiz artık. emmeye de devam ediyor.
benim okul aynı bu ara performans ödevleriyle uğraşıyoruz.koşuşturma devam ediyor.
bakıcımdan çok memnunum erenle de çok iyi anlaşıyorlar. kendi çocuğu gibi bakıyor. gözüm arkada kalmıyor.
bizde durumlar böyle.

yurt dışından getirdiğimiz biçok ürün piyasadan çok uygun fiyata çoğu kargo ücretsiz sayfayı beğen takip et xxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaslar
bu hastalik nasil bir hastalik anlamadim gitmek bilmiyor perisan oldum
artik kuzular buyudu ela artik herseyi anlatabiliyor tam konusamiyor ama ihhhh ihhhh ihhh la dunyayi yonetiyor
dun basimdan gecen bi olayi anlatiyim elayla bizim odadayiz yataakta bogusuyoruz
hadi artik uyku vakti dedim uyku tulumunu giydirecektim aaaa bezini degistirmedik dedim
alt acmayla bez almaya gittim bi geldim ela bezi cikrmis laminanta commus oturur
pozisyonda cis cs dio annem orayami cis yapioz dememe kalmadi gozume baka baka
cis yapti kucuk cisini sok oldum gulme krizne girdim
basladi oda gulmeye bi baktim popoyu sallaya sallaya kosuyor nereye annem dedim banyodan bez €etirmis silmek icin ben daha sokumu atlatamadan
cok tatliydi ama yaa ela artik kapilari acabiliyor cani disari cikmak isteyince giyo montunu botlarini kapiyi aciyo bay bay dio firar girisimindeyken cok yakala_im

insan diyo ne zaman bu kadar büyüdüler rabbim kimseye evlat acısı göstermesin

sıra benim oğlumdaymış pazartesi gecesi kötüleşti yavrum ateşi çıktı ama fazla değildi. ishal oldu ama acayip. çok zorlandı kakasını yaparken. gece hiç uyumadı. şu anda da poposu yanık gibi oldu pişikten.sürekli ishal, altını silerken acı çekiyor bebeğim.
va rmı başına gelen doktorlar da pek bişey demiyorlar ya. reflörle çinko oksitli pişik kremi yazdı. zaten kullandığımız krem de çinko oksitli..dişten olduğunu düşünüyorum ilaç falan kullanmak istemiyorum. zaten köpek ve azı dişi ikisi birden çıkıyor. o zorladı sanırım. çok zor ya onu öyle görmek..bi de tahlil verdi doktor bakalım.

M p
canim cok gecmis olsun benim kizimin dogdugu gunden beri pisik problemi var
neler kullanmadinmki ozel kremlermi getittirmedim dr neler yazdi yok gecmedibenn
careyi arkonun yesil tupte olan kreminde buldum bi arkadasim onerdi denedim inanamadim
ama yogurt gibi bol bol surmen lazim icerisinde bol miktarda e vitamini oldugu icin iyilestirici ve yenileyici ozelligi var
ökadar paralar verdim ama careyi 1tl lik kremde buldum islak mendilde molfix in losyonlu olani oyi geldi mor olan
genelde yikiyorum ama disardaykeen kullaniyorum tekrar gecmis olsun umarim isiine yarar

çok geçmiş olsun canım bol bol su içir ishaline iyi gelir reflor un ishale etkisi çom iyi probiyotik olduğu için bende çok pişik kremi kullandım hiç bi faydalarını gördüm eczanede kalfamız bi yapma ilaç yapıyo bi ara kullanmdığımda çok iyi gelmişti yine kullanıcam inşallah faydası olur

teşekkürler kızlar daha iyiyiz çok şükür. haftasonu iyice kötüleşmişti kanamıştı hep pişen yerler.yara oldu resmen. biz de eczaneye sorduk iki krem verdi. biri yanıklarda etkili hametan diğerinin ismini hatırlamıyorum küçük bişey. ama çok etkili oldular ya hemen iyileştiriyor gerçekten.ama sürekli kaka yaptığı için tekrarlıyo malesef
hala devam ishali ama biraz azaldı. bakalım. inşallah azalarak biter. yarın da aşıya gideceğiz. artık oğlum eve geldiğimde daha bir sıkı sarılıyor bana. kaynanam da diyor büyüdükçe daha çok özlüyor heralde diye. pazartesileri de pazartesi sendromuna giriyormuş bu gidişle işi bırakıcam ben ya..

Merhaba arkadaslar
carsamba gunu asimizi olduk cok sukur ii
elada cok aglamadi yanliz hemsire bingildagi kapanmamia dedi
hemen aile hekimi bakti bence kafa yapisi boyle dedi
celiskide kaldim arastirdi m rahatladim artik guvenilmiyoe kimseye yinede dr goturecegim

çok geçmiş olsun. Ben aile hekimine hiç güvenmiyorum oğlumu düzenli olarak çocuk doktoruna götürüyorum içim rahatlıyor. Eğer öyle bir çelişki varsa bence mutlaka uzman bir doktora götür.

merhaba hanımlar

uzun zamandır uğrayamıyorum buralara
malum iki küçük çocuk olunca kendime zaman kalmıyor pek
Allah canlarını sağ etsin; tüm günüm onlarla geçiyor

umarım tüm bebişler ve anneleri iyidir
biz de durum genel olarak iyi çok şükür
Enes 17 ayını bitirdi
9 dişimiz var, bikaç gündür uyku ve yeek düzeni bozuldu; bu aralar yeni diş/dişler bekliyorum
hemen hemen söylediğimiz bütün kelimeleri tekrar ediyor, isteklerini az çok anlatabiliyor
ama cümle kurma yok henüz
legolarla, arabalarla oynamayı çok seviyor
abisinden gördüğü için kitaplara bayılıyor, çok güzel kalem tutuyor.
ama her zaman için en sevdiği oyun boğuşmak/güreşmek:)

şimdilik aklıma gelenler bunlar
ses veriyor benimki:)
kaçtım şimdilik görüşmek üzere

merhaba
herkesin yeni yilini kutluyorum
insallah saglikli sevdiklerimizle gecirecegimiz bir yil olur

aynen canım araştırmak herzaman bebişlerimiz ve bizim için daha güvenli ve sağlıklı olanı bende sadece bi doktorun söylediğine inanıp böleymiş diyemiyorum uzm dr baktığında içim daha rahat oluyor alada aşırı kusma ve ishal vardı aile hekimi hiç bişeye gerek yok dedi kendi aile hekimime götürdüm orta kulak iltihabı+boğazda tahriş var dedi içim rahat etmedi uzm çocuk doktoruna götürdüm özelden sıra alıp hemen orta kulak iltihabı dedi ilk dr a inansam tamam desem çocuğum daha kaç gün perişan alurdu bilmem belki kulak zarı delinirdi enfeksiyondan allah hepimizi yanlış teşhisten korusun aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…