2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar oğlumun bugün doktor kontrolü vardı 6.700 kg 65 cm boyu 4 ayımıza yeni girdik sizlerin bebişi ne durumda ayrıca sütüm azaldığını söyledim dr bana sma gold diye bir mama önerdi deneyenler varmı çok güzel oldugunu söyledi ben aptamil kullanıyrdum ama birde sma gold u deniycem deneyenler varsa görüşlerinizi yazarsanız sevinirim

canım öncelikle çok çok geçmiş olsun aşıdan oluyo sanırım o küçük cimcimeler parmaklarında oynatıyorlar bizi ben asla yapmam dediğim şeyleri kayınvaldiem yapıyo bana düşmüyo yani
kayısılı püreler işe yarıyor ama ben ferrum vermiyorum 2 gündür kızım normale döndü bi çare bulmalıyım canım birde bende çok denedim anne sütüyle olmuyo dün milupanın bebek sütüyle denedim 1 numara bakalım tutacakmı yazarım size tutarsa benim kızımın 5 ayı bitti bugün allah hepimizin yavrularına uzun ömürler versin

canım akşam yatmadan önce muhallebi veriyorum 4 36 aylık gece için olanlardan 11 gibi uyyo gece 4 yada 5 gibi uyanıyo emziriyorum tekrar 6,5 7 gibi uyanıyor hemen hazırlanıyoruz bi hengameyle babanneye canım eğer sadece emziriyosan normal benim kızımda bazen uyyakalıyo emziriyorum yatırıyoum 2 saatte bir kalkıyoo

bence normal bi durumdur bu canım.Allah hayırlı zamanda hayırlısını versin inş küçük bebekle yeni bi hamileliği düşünemiyorum

bizim bugün aşımız vardı.8440 olmuş oğluşum kilo alımı iyi olduğu için ek gıdaya başlamıyoruz henüz.demir damlası verdiler ona başladık .oğlum akşamları 11.30 gibi uyuyor 2 kere kalkıyo emziriyorum uyumaya devam ediyo sabahlarıda 8-9gibi uyanıyor.biz şapka evde hiç kullanmadık şimdide kullanmıyorum evin sıcaklığı iyi olduğu için gerek olmuyor.

kızlar yardım benim bebişde balgam var hırıltı var şurup kullandık geçmedi

canım geçmiş olsun benim kızımın burnu boğazı hırıldadığında deniz suu spreyi sıkıyorum hapşırtıyo burnu temizleniyo öksürüyo boğazını temizliyo belki işe yarar sizdede

oooyy maşallah yavrunaa senin bebişte benimki gibi tostos demir damlasına dikkat et kabız yapabiliyor ben vermiyorum dr la tekrar görüşüp başka bişiy vermeyi düşünüyorum onunıkınmalarına dayanamam benim kızımın 5 ayı bitti 9 kilo çok iyi kilosu ama ben mecburen ek bişeylere başladım çalışıyorum

bugün bizimde aşımız vardı kızım 7kilo boy 63 cm sizinkilerin kilosumu fazla benimkimi az anlayamadım

selam kızlar
tontiş bebeklere maşallahhh baya güzel kiloları bizim bu ay aşımız yok onun için özel dr değil sağlık ocağına gidip kilo boy kontrolünü yaptırıcam pazartesi gidicem bakalım ne kadar olmuş kuzu ek gıdaya bende başlamadım henüz yıl başına kadarda düşünmüyorum gece biraz sık kalkıyoruz ama sanırım 1 ay daha dayanabiliriz...benimde oğlum hasta gene boğazları enfeksiyon almış onunla meşgulüm dün gece ateşi 40 çıktı ne yapacağımı şaşırdım elim ayağıma dolandı hemen soydum elini yüzün koltuk altlarını yıkadım biraz düştü 1 saat sonra gene çıktı hemen dr aradım novalgin damla verdi hemen düşürdü hamdolsun..geceyi rahat geçirdik sayılır..bizden böyle..regl olmayanlar belki sütünüz koruyordur kimisinde öyle oluyordur...
kızlar sizden bi ricam olacak görümcem hamile 3.5 aylık kanaması var 1 aydır yatıyor çok dua istiyorum ne dua edin hakkımızda hayırlısı olsunn..

selam kızlar...bebeişelrimiz çok şükür büyüyorlar...bende artık burdayım...diğer topikten hatırlarsınız belki...,,benim oğlumda 4 aylık oldu...bizimde burnumuz tıkalıydı..çok şükür şuan iyiyiz...hafifte genzimiz...ben o dniz suyundan memnun kalmadım..sanki hepten tıkıyordu oğlumun burnunu...doktorumuz VENTOLİN diye bir şurup verdi çok iyi geldi oğluma....

adet görmeye gelince 45 gün lohusalıkta sürekli oldum...ondan sonra daha olmadım...geçende tam 4 ayımız dolunca yeni oldum...temmuzun 17 de doğum yapmıştım kasımın 17 de adet gördüm...4 ay sonra....

kızlar benim oğlum doymuyor..sütüm yetersiz geliyor...bende aptamile başladım..bu seferde beni emmmek istememeye başladı..sabah öğle akşam yatarken veriyorum...dahamı kolay oluyor acaba biberon..ne yapsam ...başka ne verebilirimki..bebeğime...birde mandalina suyu içiriyorum birdefa günde....

evet canım biberondan daha fazla geldiği için seni emmek istemiyor su anda bende aynı dertten yana şikayetçiyim ama artık çok yoruldum kandırarak vermeye yada tam uykuya dalarken veriyorum 2 gündür bu sekildede almıyor mamayı versemde aç kalıyor çok üzülüyorum ne yapcamı bende bilmiorumallah yardımcımız olsun

canım hoşgeldin
ben kızıma dr browns marka biberon aldım emmediği sürece akmıyor onunla verdim mama vereceğim zaman mamayı biberonla içerken bile terliyor düşün işte o yüzden memeyi bırakmadı mandalina için erken tatlım çünkü portakal mandalina gibi asitli meyve suları 7. Aydan sonra verilebiliyor bebeklerde pişik ve geçici reflü yapabiliyor bence en güzeli elma suyu yada püresi cam rendede rendele içine zamanla havuç kataabilirsin armut katabilirsin milupanın yada diğer markaların kaşık mamaları var 4. Aydan itibaren diyoo onları daha sulu hazırlayıp verebilirsin kaşıkla hem kaşıkla yemeyide öğrenir

kızlar acele vevap kızım gece kalkmazdı iki gündür gece 2 ,3 kere uyanıp emiyor aceba doymuyormu mama vermek istemiyorum birgünlük deneme yapmak istiyorum aceba alternatif olarak ne verebilirim kızım 5. aya girdi

canım milupanın muhallebilerinden verebilirsin 4 36 aylık olanlar var doymuyordur artık büyüdüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…