- Konu Sahibi efsun_zeren
-
kızlar benim tam 40 ım bitti aradan bi gün geçti regl oldum ondan sonra bidahada olmadım benim bebiş 23 nde 5 aya girecek neden böyle oluyo ya
BENDEN YİNE KÖTÜ HABERLER SİZE....
kızımın ateşi bu akşam 39.5 a çıktı..ateş 39 u geçince elleri ve ayakları buz gibi oldu...saat 4 buçukta ılık duş aldırdık,ateş düşürücü şurup verdik,ıslak pamuk kompresi yaptım 39 a düşürdüm ancak...uyutmadım çok huysuzdu biraz uyusun dr a götürelim dedim..sabah 7 de dr a götürdük dr yapılacakları yapmışsın zaten dedi orda ateşini ölçtük 38.7 çıktı biraz daha düşmüştü..fitil verdi eve geldik zaten hasta olduğu için kullandığımız antibiyotikten verdim şimdi iyi biraz ateşi37.8 şükür diyorum artık buna..aşıdan oldu sanırım..hiç böyle olmamıştı..çok korktum elim ayağıma dolaştı ama bildiklerimi yaptım işe yaradı..
çocuğa öyle iyi bakcamki dr yüzü görmeden büyütcem diyodum yapamadım,emzik vermicem dedim yapamadım,beşiğine alıştırcam dedim evin ortasında salıncakta yatıyo,biz ona değil o bize ayak uydurcak dedim yapamadım esiriyiz resmen..ne biliyorsam hep tersini yapıyorum...ha bide kucakçı alışmasın mızmız olmasın dedim ama ....nedir bu yaa..
bi düzene girdik evet ama o bizi hizaya soktucanları sağolsun iyi olsunlarda...
sen o zaman günde 2 muhallebi+meyve+yoğurt veriyosun maşallah bende 2 gündür kendi sütümle yoğurt yapmayı deniyorum fakat başarısızım...aslında evde kendim yoğurt yaparım herzaman ama sütten kaynaklanıyor sanırım yüzde 90 ı suymuş ya bizim sütümüzün o yüzden tutmuyor bence...ben yinede dibinde oluşan büyük parçacıkları veriyorum içinden ayıklayıp...eşim diyoki akşama kadar elinde biberon kaşıkla çocuğun tepesindesin karabasan gibi diyo
demek demir damlası kabız yaptı haaa...bizimki zaten kabız bende başlıcam yarın aç karnına..üstüne bi kaşık su verdedi dr dişleri çıkınca lekeli olabilirmiş damlanın yüzünden..ağzı temizlensin dedi...eee biz bunlara muz verincede kabız olcaklar o zaman napcaz...şimdi elma suyu verince kaka yapıyo benimki..o zamanda kayısı kompostosu veririm biraz şu kavanoz meyve pürelerinden verriim kayısılı olmazmı..
goncacım inş hamile değilsindir bebişle zor olur benim lohusa kanamamda tam 52 gün sürdü...bidaha adet olmadım henüz..
öpüyorum sizi bebişlere iyi bakın..
kızlar bebişler gece kaç defa uyanıyor..yatarken ne yediriyorsunuz acıkmaması için detaylı yazarmısınız..bide sabah kaçta uyanıyorlar..benimki gece 2-3 defa kalkıyor sabahta 5,5-6 gibi uyanıyor sonra zor uyutuyorum...
slm kızlar bebişi egzama olanlar geçmiş olsun insallah en kısa süred gecer allah yardımcınız olsun ayrıca doğumdan sonra düzenli olarak 3 ay adet oldum ama bu ay olmuyorum sizce normalmi sizde durumlar nasıl unutmadan gbelik testi yaptım sonuç negatif çok şükür
kızlar yardım benim bebişde balgam var hırıltı var şurup kullandık geçmedi
bizim bugün aşımız vardı.8440 olmuş oğluşumkilo alımı iyi olduğu için ek gıdaya başlamıyoruz henüz.demir damlası verdiler ona başladık .oğlum akşamları 11.30 gibi uyuyor 2 kere kalkıyo emziriyorum uyumaya devam ediyo sabahlarıda 8-9gibi uyanıyor.biz şapka evde hiç kullanmadık şimdide kullanmıyorum evin sıcaklığı iyi olduğu için gerek olmuyor.
canım geçmiş olsun benim kızımın burnu boğazı hırıldadığında deniz suu spreyi sıkıyorum hapşırtıyo burnu temizleniyo öksürüyo boğazını temizliyo belki işe yarar sizdede
oooyy maşallah yavrunaa senin bebişte benimki gibi tostos demir damlasına dikkat et kabız yapabiliyor ben vermiyorum dr la tekrar görüşüp başka bişiy vermeyi düşünüyorum onunıkınmalarına dayanamam benim kızımın 5 ayı bitti 9 kilo çok iyi kilosu ama ben mecburen ek bişeylere başladım çalışıyorum
bugün bizimde aşımız vardı kızım 7kilo boy 63 cm sizinkilerin kilosumu fazla benimkimi az anlayamadım
selam kızlar...bebeişelrimiz çok şükür büyüyorlar...bende artık burdayım...diğer topikten hatırlarsınız belki...,,benim oğlumda 4 aylık oldu...bizimde burnumuz tıkalıydı..çok şükür şuan iyiyiz...hafifte genzimiz...ben o dniz suyundan memnun kalmadım..sanki hepten tıkıyordu oğlumun burnunu...doktorumuz VENTOLİN diye bir şurup verdi çok iyi geldi oğluma....
adet görmeye gelince 45 gün lohusalıkta sürekli oldum...ondan sonra daha olmadım...geçende tam 4 ayımız dolunca yeni oldum...temmuzun 17 de doğum yapmıştım kasımın 17 de adet gördüm...4 ay sonra....
kızlar benim oğlum doymuyor..sütüm yetersiz geliyor...bende aptamile başladım..bu seferde beni emmmek istememeye başladı..sabah öğle akşam yatarken veriyorum...dahamı kolay oluyor acaba biberon..ne yapsam ...başka ne verebilirimki..bebeğime...birde mandalina suyu içiriyorum birdefa günde....
selam kızlar...bebeişelrimiz çok şükür büyüyorlar...bende artık burdayım...diğer topikten hatırlarsınız belki...,,benim oğlumda 4 aylık oldu...bizimde burnumuz tıkalıydı..çok şükür şuan iyiyiz...hafifte genzimiz...ben o dniz suyundan memnun kalmadım..sanki hepten tıkıyordu oğlumun burnunu...doktorumuz ventolin diye bir şurup verdi çok iyi geldi oğluma....
Adet görmeye gelince 45 gün lohusalıkta sürekli oldum...ondan sonra daha olmadım...geçende tam 4 ayımız dolunca yeni oldum...temmuzun 17 de doğum yapmıştım kasımın 17 de adet gördüm...4 ay sonra....
Kızlar benim oğlum doymuyor..sütüm yetersiz geliyor...bende aptamile başladım..bu seferde beni emmmek istememeye başladı..sabah öğle akşam yatarken veriyorum...dahamı kolay oluyor acaba biberon..ne yapsam ...başka ne verebilirimki..bebeğime...birde mandalina suyu içiriyorum birdefa günde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?