- Konu Sahibi efsun_zeren
-
slm kızlar uzun zamandır foruma giremiyorum umarım bebişeriniz ve sizler iyisinizdir oğlum beni emmiyor çok üzülüyorum tam uykuya dalacağı zaman emzirebiliyorum normalde kesinlikle almıyor hatta emzirme pozisyonunu alır almaz kendini itiyor napabiliirm çok özeniyorum iştahla annesini emen bebğe ama benim oğlum ypmıyor benim durumumda olan varmı ayrıca düzelirmi
meraba arkadaşlar ben yeni üye oldum sayılır ama kimseyi göremiyorum pek katılan yok galiba bize
selam bayanlar ben de yeni üyeyim biraz acemiyim yani yardımcı olusanız sevinirim...
selam bayanlar ben de yeni üyeyim biraz acemiyim yani yardımcı olusanız sevinirim...
canım zorlama sakın sütünü sağ bide öyle ver bakalım ve sütünün tadına bak ek bişeyler veriyosan onları kesebilirsin vermeyebilirsin her bebek bir olmuyor üzülme canım benim kızımda memede oyun oynuyor alıyor bırakıyor sündürüyor hiç ses etmiyorum sonra kalkıyor oturuyor kucağıma oda öyle zevk alıyor napıyım üzülerek bebeğinide üzme
slm kızlar uzun zamandır foruma giremiyorum umarım bebişeriniz ve sizler iyisinizdir oğlum beni emmiyor çok üzülüyorum tam uykuya dalacağı zaman emzirebiliyorum normalde kesinlikle almıyor hatta emzirme pozisyonunu alır almaz kendini itiyor napabiliirm çok özeniyorum iştahla annesini emen bebğe ama benim oğlum ypmıyor benim durumumda olan varmı ayrıca düzelirmi
canım benim kızımdada var hatta burda paylaşmıştım götürmediğim cildiyeci kalmadı sonuç hiç 6 aylık olunca geçermiş benim kızım 4,5 aylık hasretle bekliyorum benim kızımın cildide çok kuru şu kremi tavsiye etti bioderm atoderm 80 tl kızıma iyi geldi birde doktorum kıyafetlerini bebeğin 60 derecede yıka dedi ben zaten 60 derecede yıkıyordum kıyafetleri özellikle tenine temas eden zıbınları yüzde yüz pamuk olsun dedi hepsine dikkat ettim söndüler ama tamamen geçmedi bi tane kaldı ilk götürdüğümde sırtında vajinasında bacaklarında vardı görünce senin gibi çok korktum ve üzüldüümm ama şimdi onunla yaşamaya alıştık hergün sabah akşam kremliyorum şimdide kızımda pişik başladı doktorum demişti bundan sonra pişik başlar kapalı kalan yerleri saçlı deriyi boğumlu yerleri sever demişti harbidende öylee haaa birde sebamet şampuan kullan onu köpükle bebeğini 3 dk beklet dedi harbidende işe yaradı banydan çıkınca hepsi sönmüş oluyo geçmiş olsun ben sebametin yağınıda aldım allah yavrularımızın şifasını versin
evet canım ben hala giydiriyorum şapka oğluşum kel kafası üşüyor tak mutlaka eğer kafası üşürse burnu tıkanıyor ve gözü akıyorEFSUNCUM bizimde geçti egzemalar şükür...geçiyor daha doğrusu...ben dr un verdiği kremi kullandım bide babe yağ ile yıkıyorum onun dışında nemlendirici sürmüyorum korkuyorum açıkçası nemlendirici sürünce artatr diye...bilmiyorum...johanses baby nin bebek yağı var ondan sürsemmi banyodan sonra..hastalığı çok ağır geçti ant.biyotik kullandık şuan hala bulantı kusma ve öksürüğü var..bugün bide aşı olduk...bu gece nöbetteyiz anlıcan..
herkes egzema birazda nazardan oluyomuş diyor ben kendim sağlıkçı olmama rağmen inanıyorum böyle şeylere senin kızında maşalllah çok toplu nazar oluyodur bi okut...dr bile bana dedi kızım sen bi okut bu çocuğu dedi...
ben günde bir kere muhallebi veriyorum ama çok az...bide yarım elma suyu...muhallebiyi bi gün hazır pirinçli yada sütlü pirinçli olandan veriyorum bigün pirinç unu,elma suyu,pekmezle kendim yapıyorum...çünkü kilomuzda iyi değil...6400 çıktı sağlık ocağında bugün haftaya 5 aylık olcak düşün...
bide bebeklerinize hala şapka giydiriyomusunuz merak ediyorum..ben giydiriyorum..kafası üşücekmiş gibi geliyo..saçıda yok zaten kel kızımın..
artık toparlanmaya başladık galiba uykular yemeler düzene giriyor..neydi o ilk 2 ay...bidaha hayatım hiç eskisi gibi olmıcak sandım...uyku yok,durmak yok offff...
şükür geçti....normalleşmeye başladım..
EFSUNCUM bizimde geçti egzemalar şükür...geçiyor daha doğrusu...ben dr un verdiği kremi kullandım bide babe yağ ile yıkıyorum onun dışında nemlendirici sürmüyorum korkuyorum açıkçası nemlendirici sürünce artatr diye...bilmiyorum...johanses baby nin bebek yağı var ondan sürsemmi banyodan sonra..hastalığı çok ağır geçti ant.biyotik kullandık şuan hala bulantı kusma ve öksürüğü var..bugün bide aşı olduk...bu gece nöbetteyiz anlıcan..
herkes egzema birazda nazardan oluyomuş diyor ben kendim sağlıkçı olmama rağmen inanıyorum böyle şeylere senin kızında maşalllah çok toplu nazar oluyodur bi okut...dr bile bana dedi kızım sen bi okut bu çocuğu dedi...
ben günde bir kere muhallebi veriyorum ama çok az...bide yarım elma suyu...muhallebiyi bi gün hazır pirinçli yada sütlü pirinçli olandan veriyorum bigün pirinç unu,elma suyu,pekmezle kendim yapıyorum...çünkü kilomuzda iyi değil...6400 çıktı sağlık ocağında bugün haftaya 5 aylık olcak düşün...
bide bebeklerinize hala şapka giydiriyomusunuz merak ediyorum..ben giydiriyorum..kafası üşücekmiş gibi geliyo..saçıda yok zaten kel kızımın..
artık toparlanmaya başladık galiba uykular yemeler düzene giriyor..neydi o ilk 2 ay...bidaha hayatım hiç eskisi gibi olmıcak sandım...uyku yok,durmak yok offff...
şükür geçti....normalleşmeye başladım..
slm kızlar bebişi egzama olanlar geçmiş olsun insallah en kısa süred gecer allah yardımcınız olsun ayrıca doğumdan sonra düzenli olarak 3 ay adet oldum ama bu ay olmuyorum sizce normalmi sizde durumlar nasıl unutmadan gbelik testi yaptım sonuç negatif çok şükür
canım ben kızımın vucudunu doktorumuzun önerdiği nemlendiriciyle nemlendiriyoum o kuruluk pulluluk geçiyor bide sebametle yağlıyorum banyodan sonra gün aşırıa nemlendiriyorum geçti bir iki yerde kaldı evet nazara kesinlikle inanıyorum benim kızımın 5 ayı bitiyor 9 kilo toplu baya boyuda uzun 70 cm sürekli dualar okuyorum besmele çekmeden yatırıp kaldırmamaya çalışıyorum ben sapkaya veda edeli çok oldu benim kızımda kel ama kafası çok terliyor şapkayı 2 aylıktı çıkarttım çünkü isiledi kafası bi dahada takmadım evim çok sıcak kaynanamlarında çok sıcak gün boyu orda kalıyo zaten bende ilk 3 ay allahım dediimmm gece uyku yok gündüz yok bu ne demiştim ama çok şükür binlerce kez şükür düzeldi ben bunalıma girmiştim gaz problemi vardı damla veriyordum mümkün değil susmuyordu 5 kişi zapdedemiyorduk kaç kez aldımdoktora götürdüm doktora elayı gösterirken ellerim titriyodu sinirden uykusuzluktan doktor hanımefendi bence sizde bi doktora görünün dedi gözlerimin altı göçmüştü resmen artık uykusuzluktan kızımın bakışlarından korkar olmuştum hatta bi gün intiharı bile üşünmüştüm şuan çok komik geliyo ama o günleri düşündükçee aman allahım diyorum bi gece komşumz geldi ayy dayanamadım kusura bakmayın çığlık çığlığa ağlayınca alıp ankarayamı götürsek die düşünün durumu artık ben kızıma saat 3,30 gibi kayınvalideme muhallebi verdiriyorum sonra kendim eve gidince yaptığım yoğurda elma rendeleyip yediriyorum kızım tek yoğurt yemiyoo emiriyorum sık sık ve yatarkende muhallabi yedirip emzirip yatırıyorum ama kzıım kabız ferrum damla veriyorum oda kabız yaptı birgün durup birgün vericem yazık yavruma
ben oğlusuma hero baby elmalı pirinç unu var bir kase yedirip ardından emzirip uyutuyorum gece 12 de saat 4.5 uyanıyor emziriyorum 7 ye kadar uyuyor sonra her saat bası uyanıyor 10 a kadar inş en kısa sürede beişlerimiz bi düzene girer rahatlarız en büyük hayalim ve temennim bukızlar bebişler gece kaç defa uyanıyor..yatarken ne yediriyorsunuz acıkmaması için detaylı yazarmısınız..bide sabah kaçta uyanıyorlar..benimki gece 2-3 defa kalkıyor sabahta 5,5-6 gibi uyanıyor sonra zor uyutuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?