- Konu Sahibi efsun_zeren
-
selam güzel anneler.
Çok fazla giremiyorum kızım gece 11 12 saat uyuyor ama gündüzleri 30dk.dan fazla uyumuyor. 3 kere falan uyuyyor gündüz.
Kendime hiç vakit ayıramıyorum. Ama geceleri dinleniyorum şükür. Akşam 19.30 20.00 gibi yatıyor sabah 6.30 yada 7.30 değişerek kalkıyor.
Alıntı yapmaya pek vaktim yok kalkar birazdan.
Mandalina veren arkadaşım daha erken 7-8 aylıkken falan vermek lazım alerjen ve reflü yapma ihtimali var. En iyisi elma püresi yada suyu.
Çocukları hasta olan arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum.
Bende daha adet olmadım. Adet olursam kilo vermeye başlarım. 4 gözle adet olmayı bekleyeceğimi sanmazdım ama bekliyorum.
Unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar nolur
cnm dün ben beslenme uzmanı ile görüştüm keçi ve inek sütünü bir yaş öncesi kesinlikle kullanma dedi anne sütünden yoğur normal yoğurt gibi olmaz sulu olur onu meyve ile katılaştırabilirsin dedi..yoğurt kokusu olduysa tutmuştur..ver onu dedi ve protein açısından çok zengin olur bence en sağlıklısı bu dedi bende öle yapmayı düşünüyorumm cnmBEBEİŞLERİ HASTA OLANLARA rABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN..bazen korkutuyolar böyle ama hepimiz böyle büyümüşüz hastalıkta var sağlıkta...moralimizi bozmayalım..şükürler olsun yinede...
benim kızda benim sütümü istemiyor artık tükürüyor muhallebiyi yiyor..çok denedik içmiyor..aç bırakıyorum süt içsin diye ama gönlün razı değil artık..muhallebi vercem 2 öğüne çıkartıyorum,elma suyu(kaka yaptırıyo),yoğurt,,bügün yoğurta başlıcam..mayalıcam birazdan..kendi sütümle denedim olmaqdı..keçi sütü aldım pastörize bakalım sonucu yazarım..
2-3 hafta sonra sebze çorbasınada başlıcam...bizde durumlar böyle...
cnm senin bebiş gece alıyor uykusunu zaten onun için uyumuyordur gündüzselam güzel anneler.
Çok fazla giremiyorum kızım gece 11 12 saat uyuyor ama gündüzleri 30dk.dan fazla uyumuyor. 3 kere falan uyuyyor gündüz.
Kendime hiç vakit ayıramıyorum. Ama geceleri dinleniyorum şükür. Akşam 19.30 20.00 gibi yatıyor sabah 6.30 yada 7.30 değişerek kalkıyor.
Alıntı yapmaya pek vaktim yok kalkar birazdan.
Mandalina veren arkadaşım daha erken 7-8 aylıkken falan vermek lazım alerjen ve reflü yapma ihtimali var. En iyisi elma püresi yada suyu.
Çocukları hasta olan arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum.
Bende daha adet olmadım. Adet olursam kilo vermeye başlarım. 4 gözle adet olmayı bekleyeceğimi sanmazdım ama bekliyorum.
Unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar nolur
sadece anne sütümü alıyor kızın yoksa mamada yiyor mu?bu arada tek tombiş bebek benimki değilmiş.
Hemşire diyet yaptırır dr. dedi. Ne alakaysa bu yaşta diyetlere başlarsa kızım yandı. Zaten bayanların ömrü diyetle geçiyor.
Kızım geçen haftaki kontrolde yani 4 ay 1 haftalıkken 9300gr. ve 65 yada 66 cm di karar veremedi de hemşiresi.
Allah tüm bebişlerimizi nazardan kem gözlerden korusun.
Benim kuş uykulukızım uyandı. Ben kaçar.
Bir çözüm bu kız gündüz nasıl şöyle 1 saat uyur. söyleyin Allah aşkına
KIZLAR PASTÖRİZE KEÇİ SÜTÜNDEN EV YOĞURTUYLA MAYALAYARAK YAPTIĞIM YOĞURT TUTTU...KERPİÇ GİBİ...
benimkide süt istemiyor goncacım aç kalıyor genede içmiyor..sütünü sağmanı tavsiye ederim sütü artırıyor..
cnm dün ben beslenme uzmanı ile görüştüm keçi ve inek sütünü bir yaş öncesi kesinlikle kullanma dedi anne sütünden yoğur normal yoğurt gibi olmaz sulu olur onu meyve ile katılaştırabilirsin dedi..yoğurt kokusu olduysa tutmuştur..ver onu dedi ve protein açısından çok zengin olur bence en sağlıklısı bu dedi bende öle yapmayı düşünüyorumm cnm
cnm senin bebiş gece alıyor uykusunu zaten onun için uyumuyordur gündüz
sadece anne sütümü alıyor kızın yoksa mamada yiyor mu?
afiyet olsun kuzuyaa bende anne sütünden beceremzsem keçi sütünden yapıcam
Zeytin gözlü sadece anne sütü alıyor kızım. Yalnız 2 gündür 3-4 çay kaşığı gogly pirinçunundan muhallebi yapıp veriyorum. Ablası severek yiyordu bebekken gerçi şimdide sulanıyor mamaya bıcırık
kızlarrrrrrrrrrr neredesiniz ya
kızlar ben meyve püresine başlıcam ama ne kadar verceğimi bilmiyorum
canım bebeğin kendisi bilir ne kadar yiyeceğini zaten kendisi ayarlar.fazlasını yemez zaten. 3-4 çay kaşıpıyla başlayabilirsin
herkese günaydııııııınnnn...
bizimki bu gece babasını yataktan kovdu. kendi yatağında yatıramadık bi türlü.emzirip yatırıyorum 10 dk sonra gözü kapalı basıyo çığlığı.yanıma yatırıyorum susuyo adamcağızda ben içeri gideyim bari yatsın burda dedi o da inat eder gibi mışıl mışıl uyudu sabaha kadar. ne olcak böyle bilmiyorum alışmasınıda istemiyorum.
merhaba..
bende sadece emziriyorum bikaç gün önce elma suyu verdim,2 gün sonrada mandalina suyu..ama kakasında az da olsa kan gördüm ,her gün bir kez oldu toplam 3 kez gördüm..sonra bıraktım,3gündürde birşey vermiyorum kakasıda sulu zaten..tekrar vermeyede korkuyorum şimdi,bu durum canımı sıkıyor..nette okudum süt ve ürünleri alerjisi belirtisi,ek gıda alerjisi vs vs iyice kafam karıştı..
genel durumu çok iyi şükür..kilosu gayet iyi..gaz sancısı çekiyor,onuda çıkarmaya başladı,gazla beraber sulu kaka yapıyor az da olsa..bugün 3 kez yaptı mesela,birinde belinden çıkmıştı normal mi sizce ? kakası ya mukuslu oluyor ya sulu hep doğalı böyle..2 aylıkken dizanteri olmuştu silindi sonra kakası hep temiz çıktı ama görüntü hep yanı..ben mi üşüyorum sütten geçiyo,bebeğim mi üşüyo derken,bir de kan görünce hepten şaşırdım artık,öneriniz var mı arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?