- Konu Sahibi efsun_zeren
-
ama kabız oluyor benimki pirinç unuyla o yüzden pek vermemeye çalışıyorum ama ben hazır mama vermek istemediğim için seçeneğim de pek olmuyor inek sütü ile muzlu süt yapıyorum o da kabız yapıyor,çorba ve yorurdu da cadım sevmiyor şaştım kaldım..
demir damlasına ben de sinir oluyorum 1,2gün arayla veriyorum
ve demir damlasını hergün 8 damla veriyorum ama burda okuduğum üzere ağzı temizlensin die üstüne suda veriyorum
sebze çorbası veya başka çorbaları nasıl yapıyorsunuz bir de bizim normalde kullandığımız zeytinyağını mı yoksa aktardan mı alıp kullanıyorsunuz,kızım kabız oldu o yüzden zorlanınca ateşi çıktı çok korktuk,pirinç unu ,muz kabız yapıyor yoğurdu da kızım yemiyor ne vericem şaşırdım bana fikir verin,elma püresi veriyorum ya başka...
benim ebbeğimde çok kabız oluyordu arkadaşlar. şu an 5 aylık tam. bir kere kabızlığaen iyi gelen ek besin meyvelerin posası sebze çorbası yoğurt bayağı kakasına yardım ediyor. ben çok kabızlık yaşadım doktorumuz yaptığn her şeye zeytinyağı damlat ve sabah akşam 1 çay kaşığı zeytinyağını direkt ağızdan ver dedi gerçekten de faydası oldu. çünkğ bağırsakları alışana kadar koyu gıdalara hemen kabız oluyorlar. bir de demir damlasını hemen yemekten sonra verirseniz kabız yapmıyor. gece bebeğim uyanıyor diyen bir arkadaş vardı. gazı olabilir. ben de de bu ara o sorun var bu sbah çok ağlıyor uyumuyor diye doktora götürdüm. bayağı gazı çıkt. ne yapsam şaşırdım. gaz için bio gaia kullanıyorum ama bu ara etki etmyor sanki. zaten idrar yolu enfeksiyonu da var iğne oluyor her gün. gaz için bana bir fikir verseniz sevinirim.
biz de dördüncü ayda başlamıştık. vücudunda kızarıklıklar oldu. doktorumuz bıraktırdı. Altıncı ayda başlamamızı söyledi.Kızlar siz demir damlalarına başlamışsınız sanırım. Benim doktorum 6 aylık olana kadar sağlık ocağı verse bile başlama dedi haftaya 5. ayına girecek daha başlamadım. 6 aylık olunca kan değerlerine göre verecek ya da vermeyecek. Çünkü fazlası da zararlı olabiliyormuş. Siz doktora sordunuz mu?
arkadaşlar herkese merhaba
ben kızıma sabah kahvaltısına pekmez katıyordum bir çay kaşığı gülbene rgenin programında bal gibi onunda 1 yaşına kadar verilmemesi gerekiyormuş haaa illa verecem diyosakda sertifikalı pekmez vermeliymişiz glukoz varmış bir çoğunda bebeklerde çok fazla tahribat yapıyomuş haberiniz ola dedim öptüm hepinizi
merhaba canım sagol uyarın için bilmiyodum.bu arada bizim incimiz var artık ilk dişimiz çıktıhuysuzluğumuz tavan yaptı uykularımız bölünüyor çok yorgunuz çoooookk
merhaba canım sagol uyarın için bilmiyodum.bu arada bizim incimiz var artık ilk dişimiz çıktıhuysuzluğumuz tavan yaptı uykularımız bölünüyor çok yorgunuz çoooookk
canım tebrik ederim bizde daha tık yok bakalım kaşınıyo ama bişey cik yok yarın 6 ayımız bitiyor allah kısmwet ederse pazarteside aşımız var bakalım
merhaba benim oğlumda 5 ay 9günlük. ama biz ek gıdaya başlamadık daha. sadece su ve elma veriyorum . Geç mi kaldık acaba. Kabızlık dışında sorun yaşadınızmı? Birde bizim bir tane dişimiz çıktı. Oğlumun eli sürekli ağzında o yüzden cildinde kızarıklıklar başladı. Krem kullanmak istemiyorum ne yapabilirim?
tebrik ediyorum. benim oğlumda ilk dişini çıkardı. ikicisi de bugün yarın çıkacak. kaçıncı aydasınız. ğğlumda huzursuz kaç gündür ağrı kesici veriyormusunuz
yaşamadım. kabızlıkta kısa sürede geçti ısrarala her gün düzenli verdikten sonra vücude alıştı baya katı şeyler yiyor ama günde 4 5 kere kaka yapıyor. doktorun söylediğine göre dişleri şişmiş. zaten elleri ağzında ve hep bağırıyor. kabız olmamamızı zeytinyağına ve oğlumun çok su içmesine bağlıyorum. diş çıkaranlar tam çıkarmadan önce belirtiler neydi ağzına baktığınızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?