- Konu Sahibi efsun_zeren
-
EFSUNCUM NERDEYSE HERGÜN giriyorum buraya kimse olmuyor kimse bişey paylaşmıyor çıkıyorum bende
hatta heryere yazmaya başladım artık haziran.mayıs anneleri vs.
şuraya her giren en azından bi slm yazıp çıksada bilsek birileri var diye
efsuncum nerdeyse hergün giriyorum buraya kimse olmuyor kimse bişey paylaşmıyor çıkıyorum bende
hatta heryere yazmaya başladım artık haziran.mayıs anneleri vs.
şuraya her giren en azından bi slm yazıp çıksada bilsek birileri var diye
kızın 6. Ayını doldurmuş senin maşallah bizde bugün doldurduk...
Kilosuna gelince bu ay bilmiyorum götürmedik aşısı var ocak 21 de o zaman bakıcaz en son 1.5 ay önce (ek gıdaya başlamamıştım) 6.5 kiloydu...
Hatırlarsan zayıf benim kızım seninki gibi değil.. Asıl sen ne yediriyorsun sölesene..
10.00=kahvaltı (azıcık kayısılı muhallebi,elmasuyuna muz,1 yemek kaşığı labne peyniri+1 tatlı kaşığı kuşburnu marmelatı karışımı,su) kahvaltıdan önce 1 kaşık pekmez
14.00=sebze çorbası (havuç,yeşil kabak,balkabağı,maydonoz,ıspanak,kıyma,pirinç yada irmik) su
17.00=yoğurt (keçi yoğurdu bazen meyveli yoğurt)
19.00=gece tahıllı mama+su
gece anne sütü
bu kadar benim ..bazen uyuduğu için saatler uymuyor tabi yada bazen birini atlamak zorunda kalabiliyorum
bebe bisküvisi tarifin güzeldi yazdım tşkler 2-3 hafta sonra yapıcam
ayrıca demir damlasını dr a soran sendin dimi? Bende vermiyorum demir damlası çünkü kbızlık hat safhada zaten... Ne zaman denesem kabız oluyor.. 2 damla verdim 2 gün önce hiç kaka yapmadı bu öğlen fitille yaptırdım ağlaya ağlaya..çaresiz kaldım napsam yapmadı ıkınıyo ıkınıyo ağlıyodu..yaparkende çok zorlandı ve ağladı hatta biraz kan geldi
muzda vermicem artık...
selincim ateş düştümü sizde...
Biz 6 saatte bir pedifenle ateşini düşürüyoruz...39 bile oldu 2 kere...
Napcam bilmiyorum... Diştenmi acaba...
bugün bizde başladık ek gıdaya. Armutla başladık çok az yedi sanki. Ilk tecrübelerinizi anlatırmısınız ne kadar yedi isteklimiydi
selam ben yazayim bari.bende bi kac kere girdim soru sordum ama cevaplayan olmadi sadece bi kere bi arkadas yazmisti hatirlamiyorum simdi.bende bi kac kisi kendi aralarinda yazisiyorlar heralde diye bidaha yazmadim ara sira girip okuyorum sadece.
Ayrica uykuyla ilgilide bi konu actim "sevgili 2011 temmuz anneleri" diye herkes bakmis bakmis gitmis kimse bise yazmamis.yazik oysaki burda ne güzel paylasimlar yapiliyo....
SELİNCİM ATEŞ DÜŞTÜMÜ SİZDE...
biz 6 saatte bir pedifenle ateşini düşürüyoruz...39 bile oldu 2 kere...
napcam bilmiyorum... diştenmi acaba...
ATEŞİMİZ DÜŞTÜ ŞÜKÜR AMA BU SEFERDE YİNE KABIZ 2 GÜNDÜR IKINIP IKINIP AĞLIYOR,,
fitllle bile yapmıyo çatlak var galiba
ayrıca dra götürcem süt alarjisinden şüpheleniyorum bu egzemalar yüzünden..benim sütümden bile geermiş..2-3 gün peynir,süt.yoğurt yemicem bakalım azalacakmı..
geçen denedim azalmıştı çok yediysem kaşınıyo mesela...zaten bendede yumurta alarjisi vardı..
gastroenterolojiyemi götürsem yoksa sadece test içiçn cildiyeyemi götürsem ne dersiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?