2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

22 temmuz doğumlu ela sismli kızım var 1 aydır ek gıda denemeleri yapıyoruz bebelacın 7 tahıllı gece mamasından aldım arada onu veriyorum elma suyu elma püresi tarhana çorbası mercimek çorbası ayva suyu verdim şimdiye kadar bugünde akşam sebze çorbası vereyim diyorum inşallah sever ek gıda konusunda çok terettütdeyim çalışan bi anneyim bebişime annem bakıyo sütüm yatiyo diye vermek istemiyorum aslında bişey ama alışması zor olur katı gıdaya diye tattırıyorum şu anda

bu ayın 22 sinda aşımız var kasım kontrolümüzde 7400 kg 58,5 boyumuzdu

arkadaşlar 4,5 aylık bir kızım var. 1 haftadır geceleri uykusunda ( yüz üstü uyuyor doğduğundna beri) yalan gibi kıvranıyor,anien ağlıyor. internetten uzunca araştırmalrım sonucu KOLİK olduğuna karar kıldım.her gece 1 ila 5 arası sancılanıyor. son zamanlarda sürekli eli ağzında. suları akıyor.damakalrı kaşınıyor. drumuz üst dişleri çıkmaya başlıcak demişti. ben aylardır uykuları düzelecek dıye beklerken şimdide diş yüzünden bebeğim huysuzlanıyor.SİZİN BEBEKLERİNİZDE KOLİK VARMI?KOLİK BÜYÜMEYE BAĞLI KASLARDA KASILMA VE KARIN AĞRISI DEMEK OLUYO? GECELERİMİZ ZOR VE UYKUSUZ GEÇİYOR. ÇALIŞTIĞIM İÇİN GECELERİ HEP UYKUSZ+YORGUN BİTKİN HALLERDEYİM.GECE OLSUN İSTEMIYORUM RESMEN.

Merhaba
2011 Annleri topiği amacını aştığı için kapatılıp sabitten alınmıştır. 2011 Temmuz anneleri topiği artık bu başlıktır, her kim facebook reklamı yapar ise üyeliği son bulacaktır.

Burada insanları demotive etmenin anlamı yok ! Resmen başlık ikiye bölünmüş bu konuda parmağı olanlar siteden uzaklaştırıldı.

Sizlere güzel paylaşımlar dilerim .... Facebook reklamı her kim yapar ise lütfen kötü içerikten bildirin lütfen ...

Ek olarak

Merhaba Sevgili Temmuz Anneleri
Bir Gülümseme Bir Hayat ! Adı altında bir sosyal sorumluluk projesine başladık. Sizler annesiniz en duyarlı üyelerimizsiniz. Gelin bu projede elimizden tutun, kırmayın bizi anneler ! Bakın bizim aldığımız 2 tekerlekli sandalye sahibini buldu. Biri 12 diğer yavrumuz ise daha 8 yaşında. Sizler annesiniz gelin 'bir gülümse bir hayat' sayfasına (http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat) sizin logonuzu altında kalbinizle koyalım ! Altına Yazalım Temmuz Anneleri, bu kalp Temmuz Annelerinin kalbidir ! Yazalım .....

Kampanyaya Katılan Gruplar :

* 70-79 Kilo Diyet Grubu
* Makara Kukara Geyik Başlığı
* 2011 Gelinleri
* BURADA SİZ OLMAK İSTEMEZMİSİNİZ ?

Sorularınız için ....

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html

canım hoşgeldiin herkes bebişleriyle meşgul ek gıdaya geçişde ilk tepki malesef öyle oluyor ama alışır sen zaten bizden daha tecrübelisin nasıl zor oluyormu bende allah kısmet ederse kızım 3 yaşındayken 2. düşünüyorum uzmanlarda öyle söylüyor

canım merhaba benim kızım ilk 3 ay kolikti neler çektim neler yaşadım anlatamam sana 3ayda 21 kilo verdim çok stresli geçiyor 1 yaşa kadar sürebiliyormuş ben metsil damla kullandım bol bol rezene içtiim bebeğimede çok az verdim ayaklarına karnına sıcak havlu koydum benim kızımın 6 ayı bitti 3 aydır salyalı ama daha diş yok walla yakında beni kemirecek diye korkuyorum ben kızımı 2 aylıkken bırakıp çalışmaya başladım uykusuz çalışmak gerçekten çok zor oluyor seni çok iyi anlıyorum ama geçecek sabret canımm

canım hoşgeldin benim kızımın adıda ela
5 ayı bitti sanırım kızının bana sorarsan birden yüklenme kafasını karıştırmaa mesela sebze çorbası verdin ya bir iki gn ara ver başka bi çorba tattır mesela elma püresi ver yoğurt yap devam sütünden onu ver ben kızıma verdim bir iki gün ara verdim şimdi çok şükür herşeyi yiyor ayva suyu bana biraz sakıncalı geliyor boğazını gerebilir ben kızıma sadece ayvayı dilim yapıp dişlrini kaşısın die veriyorum çok şanslısın annen baktığı içinn

Canım hepsindan bir defa 1 çay kaşığı verdim tepkisini ölçmek için sebze çorbasını deneyemedim hala evet 5.5 aylık oldu meleğim bide lütfen bebeklerin yoğurdunu devam sütünden yapmayalım mamanın orjinalini bozuyoruz bebeklerimeze bozulmuş davam sütü vermiş oluyoruz

aaaaa öylemiymiş hiç bilmiyorum çok sağol canım ben kızıma hazır bebek yoğurdu veriyorum

keçi sütünden yapıcam bulamıyorum buluyumda inşallah sebze çorbasının içine irmik kay çok güzel oluyor ben de yiyorum kızımla

Bende başta devam sütünden mi yapsam diyordum araştırma yaptım bütün otariteler öle diyor mamnın yapısı bozuluyormuş

Ben şanslıyım canım biraz ilçede olduğum için günlük süt bulabiliyorum onon için kendim yapacam keçi sütü bu mevsimde olmazmış ondan bulamıyorum

MRB
herkes iyidir umarım biz iyiyiz şükür kabızlık hariçç...
ne yapsam fayda etmiyor herşeyi deniyorum bu nedir ya...

canım ek gıdaya geçince başladıysa eğer pirinç den muzdan patatesten uzak dur
ama hep öyleyse doğduğundan beri mutlaka doktorunuzla görüşün benim çözümüm zeytinyağı oldu aç karnına verebilirsin

bende çok istiyorum saçımı boyatmayı ama çoğu kişi süte geçer diyor

bakıyorum esra erol felan her hafta bi renge boyatıyor arkadaşım kırkı çıktı boyattı ne biliyim çok kafam karışık doktorlar hamilelikte sadece ilk 3 ay yasak diyolar ama ben sanırım mart gibi boyatacağım

slm güzel anneler nasılsınız egemen 1 temmuz doğumlu iki tane incimiz var alttan dün aşımız vardı 10 kilo boyuda 74 cm ek gıda olarak çorba meyve püresi sebze püresi yoğurt hepsini denedim ilk kaşıkta ağzını ekşitti sonra güzel yedi bikaç gün içinde kahvaltıyada başlıcam yoğurdu sade yemedi meyve rendeleyipte verdim öyle yedi

selam canım maşallah kuzucuna benim kızımla aynı boyları kiloları maşllaaahh allah nazarlardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…