- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi efsun_zeren
-
selam güzel anneler
ben de bir temmuz annesiyim. 25 temmuz doğumlu bir oğlum var. bir de abimiz var 3 yaşında.
ben de aranıza katılmak isterim. çok hareketli bir topik değil ama istersek güzel paylaşımlarda bulunabiliriz
bebişlerimizi birlikte büyütebiliriz.:)
biz bu ara ek gıdaya geçiş denemeleri yapıyoruz.
elma suyu verdim. pek hoşlanmadı sanki ya da ilk kez farklı birşey tattığı için yadırgamış da olabilir
bugün armut suyu vermeyi düşünüyorum bakalım nasıl tepki verecek.
haftaya pürelere geçmeyi düşünüyorum sonra yoğurt ve çorba olarak devem edeceğim.
en son kahvaltıya başlamayı düşünüyorum.
büyük oğlumda da aynı şeyleri uygulamıştım. o hiç üzmemişti, zorlamamıştı beni, umarım kardeşi de onun gibi olur.
birçoğunuz ek gıdaya geçiş yaptı, menüler bile hazırlamısşınız gördüğüm kadarıyla
ben de bu konuda deneyimlerinizden faydalanmak isterim. her ne kadar 2. çocuğumda olsa yardıma ihtiyaç duyduğum zamanlar oluyor.
arkadaşlar 4,5 aylık bir kızım var. 1 haftadır geceleri uykusunda ( yüz üstü uyuyor doğduğundna beri) yalan gibi kıvranıyor,anien ağlıyor. internetten uzunca araştırmalrım sonucu KOLİK olduğuna karar kıldım.her gece 1 ila 5 arası sancılanıyor. son zamanlarda sürekli eli ağzında. suları akıyor.damakalrı kaşınıyor. drumuz üst dişleri çıkmaya başlıcak demişti. ben aylardır uykuları düzelecek dıye beklerken şimdide diş yüzünden bebeğim huysuzlanıyor.SİZİN BEBEKLERİNİZDE KOLİK VARMI?KOLİK BÜYÜMEYE BAĞLI KASLARDA KASILMA VE KARIN AĞRISI DEMEK OLUYO? GECELERİMİZ ZOR VE UYKUSUZ GEÇİYOR. ÇALIŞTIĞIM İÇİN GECELERİ HEP UYKUSZ+YORGUN BİTKİN HALLERDEYİM.GECE OLSUN İSTEMIYORUM RESMEN.
22 temmuz doğumlu ela sismli kızım var 1 aydır ek gıda denemeleri yapıyoruz bebelacın 7 tahıllı gece mamasından aldım arada onu veriyorum elma suyu elma püresi tarhana çorbası mercimek çorbası ayva suyu verdim şimdiye kadar bugünde akşam sebze çorbası vereyim diyorum inşallah sever ek gıda konusunda çok terettütdeyim çalışan bi anneyim bebişime annem bakıyo sütüm yatiyo diye vermek istemiyorum aslında bişey ama alışması zor olur katı gıdaya diye tattırıyorum şu anda
bu ayın 22 sinda aşımız var kasım kontrolümüzde 7400 kg 58,5 boyumuzdu
Canım hepsindan bir defa 1 çay kaşığı verdim tepkisini ölçmek için sebze çorbasını deneyemedim hala evet 5.5 aylık oldu meleğim bide lütfen bebeklerin yoğurdunu devam sütünden yapmayalım mamanın orjinalini bozuyoruz bebeklerimeze bozulmuş davam sütü vermiş oluyoruz
bende başta devam sütünden mi yapsam diyordum araştırma yaptım bütün otariteler öle diyor mamnın yapısı bozuluyormuş
bende saçımı boyatmak istiyorum süte geçermi acabaaa çok merak ediyorum
MRB
herkes iyidir umarım biz iyiyiz şükür kabızlık hariçç...
ne yapsam fayda etmiyor herşeyi deniyorum bu nedir ya...
bende çok istiyorum saçımı boyatmayı ama çoğu kişi süte geçer diyor
slm güzel anneler nasılsınız egemen 1 temmuz doğumlu iki tane incimiz var alttan dün aşımız vardı 10 kilo boyuda 74 cm ek gıda olarak çorba meyve püresi sebze püresi yoğurt hepsini denedim ilk kaşıkta ağzını ekşitti sonra güzel yedi bikaç gün içinde kahvaltıyada başlıcam yoğurdu sade yemedi meyve rendeleyipte verdim öyle yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?