2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi akşamlar kızlar herkeae iyi tatiller kuzucukara sağlıklı hafta sonları

merhaba arkadaşlar.
çok sık giremiyorum nete oğlum hiç rahat bırakmıyor. sizin bebişleriniz nasıl kendinize vakit ayırabiliyormusunuz. oğluşum kabız oldu çok zor kaka yapıyor ve kıvamıçok katılaştı. huzursuz birkaç gündür. iki tane dişimiz çıktı 20 gün önce huzursuzluğu yine dişten mi yoksa kabızlıktan mı anlamadım.

ek gıdaya başladık onbeş gün önce meyve püresi yoğurt muhallebi birkaç gün sonra sebze püresi vereceğim. yoğurdu çok sevdi. pastörize keçi sütünden yapıyorum. elma armut püresini çok sevmiyor. portakal ve mandalini çok seviyor. bizde gaz sıkıntısı yapmadı portakal ve mandalin. muhallebiyide sevmedik. sütlü pirinçli muhallebi yapmıştım. suyla karıştırıp hazırlananlardan . bu akşam kendim yapacağım bakalım onu sevecekmi. bitaraftanda muhallebi vermesem mi diye düşünüyorum oğlum kabız çünkü. pirinçunu kabız yapıyo. mhallebinin içine zeytinyağı mı koysam acaba

kızlar bebişlerinizin gelişimleri nasıl biz 5.5 aylığız ama hala dönmüyor emeklemeye çalışmıyor

benim oğlum dün 6yı doldurdu 2aydır sırt üstünden yüzüstüne dönüyor.artık 2 tarafada dönüyor. döne döne sürünerek bi uçtanbi uca gidiyor.ama her bebek kendine özgü belki senin
bebeğininyaptığı bişeyi benmki yapamıyodr.başka bebeklerle karşılaştırma bence
bugün oğluma mama sandalyesi aldık çok sevdi

limon kabuğu merhaba canım.bizim oralara neden gelmiyorsunnn biz seni merak ettik ama.inşaAllah sen ve oğlun iyisinizdir canım.

çınar bebek nasıl diğer bebişlerimiz nasıl japanes napıyoayy herkese çok selam söyle olurmu hepsini öpüyorum tek tek

limon kabuğu merhaba canım.bizim oralara neden gelmiyorsunnn biz seni merak ettik ama.inşaAllah sen ve oğlun iyisinizdir canım.

merhaba arkadaşlar;
beni ve oğlumu merak ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum...oğlum hakkında hemen bilgi vermek istiyorum,merak edenler için...oğlum şuan düzeltilmiş 6 aylık, boyu 70 cm 7 kilo oldu şükürler olsun (maşallah rica edicem) bizde ek gıdaya başladık..sabahları keçi peyniri veriyorum inek sütü alerjimiz olduğu için,peşinden 90cc mama veriyorum...öğlende sebze çorbası veriyorum..ilkönce patates ve havucu tek tek verdim,tadlarını ayrı alsın diye..sonrasında patates,havuç ve pirinç verdim..bu üçlüye her 3 günde bir yeni sebze ekleyerek vermeye devam ettim..balkabağı,pırasa,yer elması,ıspanak,maydanoz..bunları sırasıyla ekledim çorbasına...ayrıca her çorbasına 1 tatlı kaşığı zeytinyağ ekliyorum...akşam üzeri hipp'in pirinçli,tahıllı bir muhallebisi var onu veriyorum,tabi başka muhallebilerde var verdiğim..ama her muhallebiyi vermiyorum tabi ki...içinde şeker olanlardan uzak duruyorum..pirinç unu aldım,bundan sonra muhallebilerini kendim yapıcam...meyve olarakta önce armut sonra elma ve muz verdim..2 gündürde muz ve armutu karıştırarak veriyorum..bu ikiliyi çok sevdi..inek sütü alerjimiz olduğu için şuan yoğurt yediremiyorum onun yerine keçi peyniri ile bu açığı kapamaya çalışıyorum...yumurtaya 1 ay daha geçmeyeceğim..pekmezide şuan araştırıyorum verip vermemekte kararsızım...yakında ekmeğede başlayacağız ozamanda tarhana çorbasını deneyeceğim...oğlum ek gıda olayını sevdi gibi,inşallah böyle devam eder ve annesini üzmez..
bizden haberler böyle,merak ettiğiniz için tekrar teşekkür ederim....

merhabaa
efsun nasılsın canım ela nasıl? biz iyiyiz oğlumla çok şükür. dişlerden dolayı huysuzuz biraz

canım benim çok sağol iyiyim elada iyi çok şükür sizinde iyi olmanıza sevindim benim kızımda gece huysuzlandı sanırım dişlerden kabarıklık felan göremedim ama kaşıyınca çok zevk alıyo

mama sandalyenizin markası ne acaba bende almayı düşünüyorum hoş benim kızım mutfak masasında oto koltuğuna otutturuyorum poposunu ittire ittire ayaklarını masaya dayıyor mama sandalyesinde ne yapar bilmiyorum

ahhh canlarım benim çok çok çok mutlu oldum limon kabuğu gerçekten seni an ve an takip ettim dua ettim çınarımızada siz bana hep umut oldunuz apandistten hastanede yatarken kızım 5,5 aylıktı ama şükür amaliyatsız felan atlattım mucizene kocamaaaan maşaallaaah süphanallaaahhh pazartesi sabahı yazını görünce çok sevindim enerji doldum allah hepimizin yavrularını bize bağışlasın aminnnnnn kendinede çınarımızada çok çok iyi bak öpüyorum sizi

canım merhaba katı gıdalara geçtikten sonra bu kadar katılaşması normal anne sütü gibi olmuyor benim kızımında çok koyu kıvamlı ama kaka yapabiliyosa zorlada olsa huzursuzluğu dişten dolayıdır diye düşünüyorum her verdiğin yiyeceğine zeytinyağı koy bol bol su içir

bencede canım zeytinyağı koy ben herşeyine koyuyorum

MERHABA KIZLAR
BENDE KIZIMDA İNEK SÜTÜ ALERJİSİNDEN ŞÜPHELENDİĞİMİ SÖYLEMİŞTİM YA gerçekten deniyorum kızarıyor hem ben hem onda kesiyorum kızarıklık geçiyor..
yarın dra götürcez inş ama 6 aylık bebekte deri testi güvenilir değilmiş kanda bile doğru çıkmayabilirmiş..napcamı bilmiyorum..ne yedireceğimi şaşırdım..sebze çorbası ve meyveyle besleniyor artık sadece bunlar başka kaşık maması vermiyorum..

çok teşekkür ederim efsun_zeren duaların için Allah bin kere razı olsun..Rabbim evlatlarımızı korudu ve bugünlere geldik şükürler olsun..kadınlar kulübunü çok özlediğimi fakettim,aylar sonra yine buraya yazıyor olmak heyecan verici...çok sık giremesemde vakit buldukça bu sayfayı takip etmek istiyorum..bende seni ve kızını öpüyorum...

sarıpapatya,benim oğlumunda inek sütü alerjisi var ama sadece yoğurtta vücudu kabarıyor kaşık mamalarında herhangi bir sorun olmuyor...keçi sütüyle yapılan kaşık mamaları var diye hatırlıyorum onlardan verebilirsin,yoğurdunuda keçi yoğurduyla vermeyi deneyebilirsin..biz şuan keçi sütü bulamadığımız için keçi peyniri veriyorum..bu kadar kafana takma,hem alerjisi sürekli devam edicek diye bir şey yok belli aydan sonra geçebiliyor...teste ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum açıkcası...eğer olsaydı bizim doktorlarımız bunu kesinlikle atlamazlardı..bana ara ara denemeye devam et,belirli aydan sonra kaybolucaktır bu reaksiyonlar dediler...

LİMONCUM BEBEĞİNİN TOPARLANMASINA GERÇEKTEN ÇOOKK SEVİNDİM İNAN SİZİ EŞİM BİLE BİLİYOR..
bende tam randevu almak üzereydim..biz ilçede oturuyoruz bide dra götürmem için 110 km yol gitmem gerekiyor..üstelik çocuğun orda kaptığı mikrop ve uyuyamaması uyuyamayınca çıldırıp saçını başını yolup gecede uyumaması da cabası..yani bizim için dra gitmek rezillik..ama..emin olamıyorum işte..kesin emin olmak istiyorum...
hala vücudunda ve boynunda zaman zaman egzemalar tekrarlıyor çok üzülüyorum..
yoğurdunu keçi sütünden yapıyorum canım zaten..kay sütün pastörize keçi sütü heryerde bulunuyor..kabızlık hat safhada bizde..herşeyi ama herşeyi deniyorum yine kabız..yoğurduda vermezsem artık ne yiyecek bilmiyorum..
bu arada maşşallah çınar beye..7 kg çok güzel..benimkide o civarda bişey..

selam hanımlar
bn 16 temmuz 2011 annesiyim 3500 kılo 52 cm boyunda 1 oğlum oldu epidural oldum çok eğlenceliydi ayağa kalkma kısmı hariç ama onu ilk görmek harika bi duygu bazen dikişler sızlıyo neden bılmıyorum gerçi dikiş yOk bnde yapışırmamı ne öyle bişe neyse aranızda edet olmayan varmı ben halen olmadım bi gariplik varmı böylede çok rahatım aslında ama sormak istedim süt korur diyolar ama bilemiyorum artık

oğluşum kendi başına dönüyo tırtıl gibi sürünüyo ama geri gidebiliyo ayaklarına destek erınce ileri atıyo kendıni çok harektlı kollarımız kopuyo artık taşırken bu ay dr. gitcek kaç oldu merak ediyorum geçen 7200 dü

ek gidalara meyve püresi elma muz mandalınden başladık yoğurt devam ettik
sonra sebze pürelerine başladık arada pirinç unu bebelac verıyoruz
çorba yoğurt çorbasını tarhanayı , balkabaklı çorbayı sevıyo karnıbahr brokolı ikilisini sevmemiş ananemiz bakıyo genelde o yedırıyo çorbaları başkaaaaaaaaaaa aklıma gelmedi
hııı bırde sürekli ağzına bişler götürüyo ne geçirrirse eline artık

Benim kızım gel gel yapmayı öğrendi..
Gel babası gel gel yapıyo....

insan onları böyle büyümüş bişeyler öğrenmiş görünce ne kadar seviniyo di mi canım?
benimkide öğrendi ilk yaptığ ızaman gözlerim yaşardı ağlıycaktım sevinçten çok tatlıydı minicik tombul ellerini aç kapa yaparrken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…