- Konu Sahibi efsun_zeren
-
evet iyi geliyor hafta sonlarıı... yaa sorma cnm etiketleri güya %30 %50 indirim var bideben her istediğinde emziriyorum, genelde 1 saat arayla beslenmemiz gerçekleşiyor.
ama ek gıdaya geçtiğimizde beslenme saatlerini kendim ayarlarım sanırım.
6 ay dolduğunda inşallah tam anlamıyla ek gıdalara başlamış olacağız
tabi bebeğime de bağlı bu durum. umarım beni çok zorlamaz bu konuda.
maşallah ne kadar genç yaşta anne olmuşsun, hem de 2 çocuk annesi
iyi bir gelecek sağlayabileceğimden emin olabilsem ben de 3. çocuğu düşünürdüm kesin
dün biz de çıktık dışarı, birz dolaştık geldik.
haftada bir oluyor ama güzel oluyor bu aile gezmeleri
çocuk ürünleri çok pahalı cidden, insan etiketlere bakmaya korkuyor yahu
kızlar berbat bi haftasonu geçirdim..kızımın poposu çatladı sonunda olacağı buydu..çok üzgünüm çok...2 gün uyku uyuyamadum..c.tesi akşam artık fitil koymak zorunda kaldım..ve o manzarayı izledim..zorlanma yapmak istemeyip tekrar kendini sıklması çok çok ağlaması hiiiiii hiiiii demesi..ağladım artık hiiii deyince...babası yete dedi boşaltamadan tam bıraktırdı..şişti popo...pazar öğlen yine koydum fitili boşaltsın bağırsaklarını diye..daha beter oldu ama boşalttı...bu arad limoncum senin tarfi yaptım yedirdim dün...yine kayısı kaynatıp yedirdim..2 kaşık yoğurda kayısı kaynatıp yedirdim akşama kadar sürekli bunları yedirdim..bide milupanın kuş üzümlüsü varmış kabız bebekler için eşim bulamamıştı dün dışarı çıktık kızımıda aldık alışveriş merkezine gittik gezdik 1 saat...kuş üzümlüyü yedirdim akşam 8 gibi sonunda yumuşak bi kaka gördüm...ama ona bile ağladı bağırdı..
biliyomusunuz demek akşamları 11 e kadar huysuzlanmasının sebebi buymuş akşam o kadar eziyet etmedi mesela ama yine uyumadı o ayrı...
kızımın koliği vardı 2.5 ay sürdü kabus dolu günler..
aptamil conformil almayı düşünüyorum ama anne sütü varken onu ne ara içiricem bilemiyorum acaba süt sağmayı bıraksammı diyorum..çünkü alarjide kabızlıktan benden geçiyor aslında sütümle ona..conformille hiç değilse düzelir çocuk diyorum ama bilemiyorum siz ne diyorsunuz..anne sütünün yerini hiçbişey tutmaz sakın bırakma diceksiniz ama hem sürekli sağmakda canıma yetti..
kızlar berbat bi haftasonu geçirdim..kızımın poposu çatladı sonunda olacağı buydu..çok üzgünüm çok...2 gün uyku uyuyamadum..c.tesi akşam artık fitil koymak zorunda kaldım..ve o manzarayı izledim..zorlanma yapmak istemeyip tekrar kendini sıklması çok çok ağlaması hiiiiii hiiiii demesi..ağladım artık hiiii deyince...babası yete dedi boşaltamadan tam bıraktırdı..şişti popo...pazar öğlen yine koydum fitili boşaltsın bağırsaklarını diye..daha beter oldu ama boşalttı...bu arad limoncum senin tarfi yaptım yedirdim dün...yine kayısı kaynatıp yedirdim..2 kaşık yoğurda kayısı kaynatıp yedirdim akşama kadar sürekli bunları yedirdim..bide milupanın kuş üzümlüsü varmış kabız bebekler için eşim bulamamıştı dün dışarı çıktık kızımıda aldık alışveriş merkezine gittik gezdik 1 saat...kuş üzümlüyü yedirdim akşam 8 gibi sonunda yumuşak bi kaka gördüm...ama ona bile ağladı bağırdı..
biliyomusunuz demek akşamları 11 e kadar huysuzlanmasının sebebi buymuş akşam o kadar eziyet etmedi mesela ama yine uyumadı o ayrı...
aptamil conformil almayı düşünüyorum ama anne sütü varken onu ne ara içiricem bilemiyorum acaba süt sağmayı bıraksammı diyorum..çünkü alarjide kabızlıktan benden geçiyor aslında sütümle ona..conformille hiç değilse düzelir çocuk diyorum ama bilemiyorum siz ne diyorsunuz..anne sütünün yerini hiçbişey tutmaz sakın bırakma diceksiniz ama hem sürekli sağmakda canıma yetti..
arkadşlr merhba ne zamndr grmiorum bi sürü şey olmş. öncelikle rahtszlnnlan btun bebişlere geçmş olsun. ah bzde hastanelerde yattık rotaa virüsünden .idrara yollarında da enfeksiyon oldu neler çektk. annlik çok zor çok üzülüo insan. bnm bir derdim var tecrübelerinizi öğrenmek istiyorum. ek gıdaya 4 . ayın sponnda başldk sütüm olmadığı için. gayet güzel ne versem yiyordu. beslenme saatlrine uyarak. şimdi hiç yemiyor 6 aylık oldu sadece sabh akşam yiyor o zamnda çok yiyor. çorba meyve yemiyor. kaşığı asla ağzına koydurmuyuor halbuli çok güzel kaşk alıyordu kaşığı gördüğü an ağlıyor ve ağzını kpatıyor lütfen yardmedin
arkadşlr merhba ne zamndr grmiorum bi sürü şey olmş. öncelikle rahtszlnnlan btun bebişlere geçmş olsun. ah bzde hastanelerde yattık rotaa virüsünden .idrara yollarında da enfeksiyon oldu neler çektk. annlik çok zor çok üzülüo insan. bnm bir derdim var tecrübelerinizi öğrenmek istiyorum. ek gıdaya 4 . ayın sponnda başldk sütüm olmadığı için. gayet güzel ne versem yiyordu. beslenme saatlrine uyarak. şimdi hiç yemiyor 6 aylık oldu sadece sabh akşam yiyor o zamnda çok yiyor. çorba meyve yemiyor. kaşığı asla ağzına koydurmuyuor halbuli çok güzel kaşk alıyordu kaşığı gördüğü an ağlıyor ve ağzını kpatıyor lütfen yardmedin
yarın ki kontrolünün sonucunu bende çok merak ettim:) bakalım nekadar vermişsin...şerifecim rejime başlarken resim çektirseydin..öncesi,sonrası diye bizede mucizevi değişimi gösterirdin...bizim içinde şimdilik lafta kalır bişey ama büyükde konuşmak istemiyorum zaman ne gösterir bilemiyorum evet benim yaşım genç ama bilemiyorum şimdilik çok uzak 3. çocuk fikri bana çünkü dediğimiz gibi zaman eskisi gibi değil gelecek çok önemli...evet 23 yaşındayım ve şu kilolaromdan kurtulsam süper olacak..azimliyim ama bu sefer başarıcamm..yarın kontrolüm var bakalım ne kadar vermişim
bugün eşimle çocuklara alışverişe çıktık hiç adam akıllı bişey bulamadım olanlarda çok pahalı...eşimde her seferinde hem alcam diyosun getiriyorsun hemde bişey almıyosun diye kızdıoğluma bi pantolonla thsört alabildik o kadarr..dolaştık geldik genel olarak güzel bi pazardı bizim için
evden çıkma sakın bu soğuk havalarda,bizim yarın kontrolümüz ve aşımız var,gitsek mi gitmesek mi diye kara kara düşünür olduk..sabah ki havanın durumuna göre karar vericez artık...günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
soğuk bir kış günü dün bile evden çıkamadık hasta oluruz dıye bızde evde oyunlar oynadık öpüştük koklaştık bol
bebe bisk. tarifi almıştım pekmezlı onu yaptım muzla verdım çok sevdi sıpa
yıkandık , yağlandık guzel bi pazar geçirdik oğluşumla
amaaaaaaaaaaaaaaa gece uykularımız aynı hala saat başı kalkıyo
limoncum 6 ayı doldurduk 1 aydan fazladır böyle ilk zamanlar böyle değildi daha uzun uyurdu
ahh canım benim yaa,poposu çatladı demek,kıyamam ben ona..yavrum nekadar zorlanmış ne kadar canı yanmıştır...çok çok geçmiş olsun sarıpapatya...sen benim verdiğim tarife devam et,bak akşama doğru yumuşak bir kakası olmuş..poposuna da zeytinyağ sür..çatlaklarına iyi gelir...kızlar berbat bi haftasonu geçirdim..kızımın poposu çatladı sonunda olacağı buydu..çok üzgünüm çok...2 gün uyku uyuyamadum..c.tesi akşam artık fitil koymak zorunda kaldım..ve o manzarayı izledim..zorlanma yapmak istemeyip tekrar kendini sıklması çok çok ağlaması hiiiiii hiiiii demesi..ağladım artık hiiii deyince...babası yete dedi boşaltamadan tam bıraktırdı..şişti popo...pazar öğlen yine koydum fitili boşaltsın bağırsaklarını diye..daha beter oldu ama boşalttı...bu arad limoncum senin tarfi yaptım yedirdim dün...yine kayısı kaynatıp yedirdim..2 kaşık yoğurda kayısı kaynatıp yedirdim akşama kadar sürekli bunları yedirdim..bide milupanın kuş üzümlüsü varmış kabız bebekler için eşim bulamamıştı dün dışarı çıktık kızımıda aldık alışveriş merkezine gittik gezdik 1 saat...kuş üzümlüyü yedirdim akşam 8 gibi sonunda yumuşak bi kaka gördüm...ama ona bile ağladı bağırdı..
geçmiş olsun tekrardan...eviniz kendinizinmiş değiştirmek belki kolay olmayabilir ama sağlığınızdan önemli değil imkanınız varsa güney cephe bir ev bakın bence...esra,çok geçmiş olsun ne mikrobu çıktı?nereden kapmış?
eviniz kiraysa değiştirmeyi düşünsene esra?sağlığınız daha kıymetli sonuçta..
saol cnmsalgından dolayı mikrop kapmış o gün dr kaç çocuk geldiyse çoğunu seruma gönderdiler bu akşam son iğnemiz var yarın kontrole gidicez kendi evimiz kirada değiliz
canımm merhaba hoşgeldin...ayyy kızlar buraya mı taşınmıssınız yavv.
daha yeni gördüm..
bebişeleriniz nasl?
bizimki de büyüyo...artık bişeler tutuyooo
6.ayına 8 gün var...
limon kabuğu sen ve bebişin nasıl???
arkadaşlar baya çoğaldık ne güzel dimi ama
KIZLAR YA ZEYTİNYAĞINI ÇORBA KAŞIĞIYLA İÇİRİYORUM SABAH AKŞAM...HERŞEYİNE ZEYTİNYAĞI katıyorum hatta zeytinyağına çorba,zeytinyağına meyve koyuyorum..o kadar yani..armut,kayısı.kabak,incir yediriyorum..kabızlık için mama var ondan yediriyorum,bol su veriyorum..yok.yok..daha napim..poposuna zeytinyağıda sürüyorum hatta antihemorodial krem var içine ondan sıkıyorum.anestol ve fito da sürüyorum dönüşümlü olarak...bu sabahda duphalac diye kaka yumuşatıcı şurup başladım..HİÇBİRŞEYİN FAYDASI YOK..
hava dondurucu soğuk..bu soğukta dra götüremiyorum arıyorum cvp vermiyo..110 km merkez bize..sağlık ocağındaki aile hekimide bugün yokmuş..çok çaresizim..deliricem..dayanamıyorum..o acıyı çekmeyen bilmez...aynısı doğumdan sonra bendede olmuştu..
demir damlasıda kullanamıyorum bu yüzden..kansız kalacak..
KIZLAR YA ZEYTİNYAĞINI ÇORBA KAŞIĞIYLA İÇİRİYORUM SABAH AKŞAM...HERŞEYİNE ZEYTİNYAĞI katıyorum hatta zeytinyağına çorba,zeytinyağına meyve koyuyorum..o kadar yani..armut,kayısı.kabak,incir yediriyorum..kabızlık için mama var ondan yediriyorum,bol su veriyorum..yok.yok..daha napim..poposuna zeytinyağıda sürüyorum hatta antihemorodial krem var içine ondan sıkıyorum.anestol ve fito da sürüyorum dönüşümlü olarak...bu sabahda duphalac diye kaka yumuşatıcı şurup başladım..HİÇBİRŞEYİN FAYDASI YOK..
hava dondurucu soğuk..bu soğukta dra götüremiyorum arıyorum cvp vermiyo..110 km merkez bize..sağlık ocağındaki aile hekimide bugün yokmuş..çok çaresizim..deliricem..dayanamıyorum..o acıyı çekmeyen bilmez...aynısı doğumdan sonra bendede olmuştu..
demir damlasıda kullanamıyorum bu yüzden..kansız kalacak..
bende temmuz annesiyim 22/07/2011 de oğlumu kucağıma aldım. çok sıkıntılı bir bebeğim yok. Yalnız gaz sancısı hala çekeniniz varsa 6 saatte bir kilosu kadar damla sab simplex kullandım ben çok etkili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?