- Konu Sahibi efsun_zeren
-
bende kızımı 22/07/2011 de aldım kucağıma bizde hala gaz sansıcı çekiyoruz arada
merhaba anneler bende 8 temmuz annesiyim.
bebişim çok iyi allaha şükür.
yazdıklarınızı şöyle bir okudumda 2 saatte bir emziriyorum diyor bazı annelerben 3,5 saatte bir doyuruyorum hem anne sütü hem mama hem ek besin.doktorumuz demişti bize çok mu ara veriyorum yoksa:44:. benim kızımda acıktıını pek söylemez. mamada verdiğimiz için 4,5 aylıkken ek besine başladık. şimdi tamamen öğün olarak yiyiyor yemek. bide gece iki defa kalkıyor 4 saatte bir. gündüzde 2-3 saatte bir uyur öğle uykusunu 1,5 saat yapıyor diğerleri kısa kısa.
bu arada bebişlerinizin fiziksel gelişimi nasıl?
benimki kısa süreli oturuyor hertarafına dönebiliyor. yüzüstünden sırt üstüne dönemeyi öğrendi hanımefendi sürekli dönüyor bide bize gösterir gibi dönünce sesleniyorbilmiş bilmiş
biz yurtdışındayız doktordanda tam olarak verim alamıyoruz fazla anlamadığımız için dilinden
bir annemizde çatlak oldu poposunda demiş çok üzüldüm benimkindede 2 aylıkken olmuştu. her altını açtığımda zeytin yağı kullanmıştım. .çok iyi gelmişti. inşallah senin bebişininkide geçer tatlım. meleklerimizin canının yandığını görmek insanın psikolojisini bile bozuyor.
KIZLAR YA ZEYTİNYAĞINI ÇORBA KAŞIĞIYLA İÇİRİYORUM SABAH AKŞAM...HERŞEYİNE ZEYTİNYAĞI katıyorum hatta zeytinyağına çorba,zeytinyağına meyve koyuyorum..o kadar yani..armut,kayısı.kabak,incir yediriyorum..kabızlık için mama var ondan yediriyorum,bol su veriyorum..yok.yok..daha napim..poposuna zeytinyağıda sürüyorum hatta antihemorodial krem var içine ondan sıkıyorum.anestol ve fito da sürüyorum dönüşümlü olarak...bu sabahda duphalac diye kaka yumuşatıcı şurup başladım..HİÇBİRŞEYİN FAYDASI YOK..
hava dondurucu soğuk..bu soğukta dra götüremiyorum arıyorum cvp vermiyo..110 km merkez bize..sağlık ocağındaki aile hekimide bugün yokmuş..çok çaresizim..deliricem..dayanamıyorum..o acıyı çekmeyen bilmez...aynısı doğumdan sonra bendede olmuştu..
demir damlasıda kullanamıyorum bu yüzden..kansız kalacak..
neredesin? milupa nın danışma hattı var hatta internetten durma hemen üye ol sonra o danışma hattını ara orada doktorlar yardımcı oluyor diye biliyorum hiç kullanmadım ama yardım için arayanlar vardı çevremde.
kızlar bebekleriniz kaç kilo acaba?
benim bebeğim 13 temmuz doğumlu 7.700 gr zayıfmı diye düşünüyorum.
bebeğim 2 aylıkken emmeyi reddetti 3 ay sagarak devam ettim malesef çok anne sütü alamadı.
günaydııınnnnnnnnnnn
güzel anneler ve güzel bebişleri
kızlar bebekleriniz kaç kilo acaba?
bebeğim 2 aylıkken emmeyi reddetti 3 ay sagarak devam ettim malesef çok anne sütü alamadı.
günaydııınnnnnnnnnnn
güzel anneler ve güzel bebişleri
ay benimkide sürekli gülüyor bide şarkı söylüyor arada. kız ya babasınada bayılıyo o gelince unutuyo benimerhaba canım
benim oğlum 25 temmuz doğumlu
beslenme konusu alıştırmakla alakalı bir durum galiba
ben her istediğinde verdiğim için beslenme aralıkları çok kısa
ek gıdaya geçtiğimizde nasıl olur bilmiyorum ama 3.5 saat ara vermem galiba
4 saatte bir öğün versem, 2 saat aralıkla da emziririm sanırım.
henüz oturamıyor, yüzüstü-sırtüstü dönüşler yapıyor.
bir de gülmeyi çok seviyor
dün bir hevesle saçımı boyamaya kalkıştım
saçlarım siyah ve ben kızıla dönmek istedim
kolestonun köpük boyasını almıştım
ama boya sonrası hala siyahım
sanırım siyahtan kızıla geçmek pek mümkün değil
çok büyük hayal kırıklığı yaşadım
çok da heveslenmiştim
cnm rota aşısı yaptırmamışmıydın gerçi yaptırsan bile olma ihtimali oluyormuşş çok geçmiş olsun...arkadşlr merhba ne zamndr grmiorum bi sürü şey olmş. öncelikle rahtszlnnlan btun bebişlere geçmş olsun. ah bzde hastanelerde yattık rotaa virüsünden .idrara yollarında da enfeksiyon oldu neler çektk. annlik çok zor çok üzülüo insan. bnm bir derdim var tecrübelerinizi öğrenmek istiyorum. ek gıdaya 4 . ayın sponnda başldk sütüm olmadığı için. gayet güzel ne versem yiyordu. beslenme saatlrine uyarak. şimdi hiç yemiyor 6 aylık oldu sadece sabh akşam yiyor o zamnda çok yiyor. çorba meyve yemiyor. kaşığı asla ağzına koydurmuyuor halbuli çok güzel kaşk alıyordu kaşığı gördüğü an ağlıyor ve ağzını kpatıyor lütfen yardmedin
cnm kontrole gidemedim bu hafta bi arkadaşımın bebeği olmuştu sarılığı yükselmiş çok üzgündü onun yanına ziyarete gittim benim randevu kaldı cuma ya gidicem inş 1.5 vemiş gibiyim ama bakalım ordaki tartı ne diyecek resim çekmedim çeksem olabilirdi ama resimlerim var onlardan koyarım sizee...bende senin gibi yapıyorum aslında ama yapamıyorum alıyorum sezon gelince gene dayanamıyorummyarın ki kontrolünün sonucunu bende çok merak ettim:) bakalım nekadar vermişsin...şerifecim rejime başlarken resim çektirseydin..öncesi,sonrası diye bizede mucizevi değişimi gösterirdin...
bana alışveriş demeyin :) adamın ocağına incir ağacı dikmiş durumdayım...ama ben ne yapıyorum artık biliyormusunuz,gerçi yazın başladım bunu yapmaya..gelecek kışın kıyafetlerini bu sezon sonu indirimlerden alıyorum..bu yaz giyeceği kıyafetleri eylül ayında almıştım mesela..yazlık kıyafetlerimizi tamamladım sadece ağustosta gideceğimiz tatil için oğlumun mayosu,havlusu ve güneş kremi yok onun dışında herşeyini almıştım eylül ayında,geçen hafta da kanz da %50 indirim başlamıştı oğluma mevsimlik mont,pantolon ve eşofman takımı aldım...seneye ki kışın kıyafetlerinide şimdiden tamamlamaya başladım..
şerifecim %50 dedikleri kıyafetler bile el yakan cinsten çocuk kıyafetleri ne kadar pahalı..kendime alt eşofman almıştım 10 tl verdim çınara eşofman takım aldım%50 indirimli haline 32 lira verdim
3.5 saat biraz geç olabilir ama sen bebeğinin isteklerine göre davran cnm...merhaba anneler bende 8 temmuz annesiyim.
bebişim çok iyi allaha şükür.
yazdıklarınızı şöyle bir okudumda 2 saatte bir emziriyorum diyor bazı annelerben 3,5 saatte bir doyuruyorum hem anne sütü hem mama hem ek besin.doktorumuz demişti bize çok mu ara veriyorum yoksa:44:. benim kızımda acıktıını pek söylemez. mamada verdiğimiz için 4,5 aylıkken ek besine başladık. şimdi tamamen öğün olarak yiyiyor yemek. bide gece iki defa kalkıyor 4 saatte bir. gündüzde 2-3 saatte bir uyur öğle uykusunu 1,5 saat yapıyor diğerleri kısa kısa.
bu arada bebişlerinizin fiziksel gelişimi nasıl?
benimki kısa süreli oturuyor hertarafına dönebiliyor. yüzüstünden sırt üstüne dönemeyi öğrendi hanımefendi sürekli dönüyor bide bize gösterir gibi dönünce sesleniyorbilmiş bilmiş
biz yurtdışındayız doktordanda tam olarak verim alamıyoruz fazla anlamadığımız için dilinden
bir annemizde çatlak oldu poposunda demiş çok üzüldüm benimkindede 2 aylıkken olmuştu. her altını açtığımda zeytin yağı kullanmıştım. .çok iyi gelmişti. inşallah senin bebişininkide geçer tatlım. meleklerimizin canının yandığını görmek insanın psikolojisini bile bozuyor.
bence dra götür cnm böyle olmuyacak anlaşılan boşuna ezziyet çekmesin çocukKIZLAR YA ZEYTİNYAĞINI ÇORBA KAŞIĞIYLA İÇİRİYORUM SABAH AKŞAM...HERŞEYİNE ZEYTİNYAĞI katıyorum hatta zeytinyağına çorba,zeytinyağına meyve koyuyorum..o kadar yani..armut,kayısı.kabak,incir yediriyorum..kabızlık için mama var ondan yediriyorum,bol su veriyorum..yok.yok..daha napim..poposuna zeytinyağıda sürüyorum hatta antihemorodial krem var içine ondan sıkıyorum.anestol ve fito da sürüyorum dönüşümlü olarak...bu sabahda duphalac diye kaka yumuşatıcı şurup başladım..HİÇBİRŞEYİN FAYDASI YOK..
hava dondurucu soğuk..bu soğukta dra götüremiyorum arıyorum cvp vermiyo..110 km merkez bize..sağlık ocağındaki aile hekimide bugün yokmuş..çok çaresizim..deliricem..dayanamıyorum..o acıyı çekmeyen bilmez...aynısı doğumdan sonra bendede olmuştu..
demir damlasıda kullanamıyorum bu yüzden..kansız kalacak..
hiç zayıf değil cnm gayet normal benimden 27 haziran doğumlu 7.900 kilosukızlar bebekleriniz kaç kilo acaba?
dün bir hevesle saçımı boyamaya kalkıştım
saçlarım siyah ve ben kızıla dönmek istedim
kolestonun köpük boyasını almıştım
ama boya sonrası hala siyahım
sanırım siyahtan kızıla geçmek pek mümkün değil
çok büyük hayal kırıklığı yaşadım
çok da heveslenmiştim
evet bebişim yaramazlık yapmaya başladı
ben salonda yerde bir oyun alanı yapmıştım ona yuvarlana yuvarlana gezmeyi öğrenmiş. televizyon sehpasına gidiyor ve gözlerdeki kağıtları karıştırıyor. biraz öncede bilgisayara doğru gitmiş kablosunu çekiyordu.ben alınca elinden bide kızıyo tepiniyo zilli
zülalde bilg.çok meraklı...kablosunu çeker tuşlarına basar ama bizimki öne gidicem diye geri geri gidiyor yetişemeyincede sinir oluyor bas bas bağırıyorr
evet bebişim yaramazlık yapmaya başladı
Ben salonda yerde bir oyun alanı yapmıştım ona yuvarlana yuvarlana gezmeyi öğrenmiş. Televizyon sehpasına gidiyor ve gözlerdeki kağıtları karıştırıyor. Biraz öncede bilgisayara doğru gitmiş kablosunu çekiyordu.Ben alınca elinden bide kızıyo tepiniyo zilli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?