2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende kızımı 22/07/2011 de aldım kucağıma bizde hala gaz sansıcı çekiyoruz arada

ben 2 ay oldu gazdan kurtulalı sab simplex kullandım biraz pahalı ama kesin çözüm zaman zaman gazı oluyor haliyle çok nadirde olsa o zaman yine o anda sab simplexle müdahale ediyorum benim oğlum 8 kilo 8 damla veriyorum rahatlatıyor anında başlıyor zaten pıtır pıtır çıkarmaya. deneyebilirsin :) 22 / 07 uğurlu gün senin içinde desene

kızlar bebekleriniz kaç kilo acaba?
benim bebeğim 13 temmuz doğumlu 7.700 gr zayıfmı diye düşünüyorum.
bebeğim 2 aylıkken emmeyi reddetti 3 ay sagarak devam ettim malesef çok anne sütü alamadı.

merhaba canım
benim oğlum 25 temmuz doğumlu
beslenme konusu alıştırmakla alakalı bir durum galiba
ben her istediğinde verdiğim için beslenme aralıkları çok kısa
ek gıdaya geçtiğimizde nasıl olur bilmiyorum ama 3.5 saat ara vermem galiba
4 saatte bir öğün versem, 2 saat aralıkla da emziririm sanırım.

henüz oturamıyor, yüzüstü-sırtüstü dönüşler yapıyor.
bir de gülmeyi çok seviyor

canım kansız kalacak diye korkma.
ben ilk bebeğimde kullanmadım şu an kan değeri 13
buna da kullanmıyorum.
doktorum kan değerleri iyi olan bebeklerde kan damlası kullanmanın gereksiz olduğunu söylemişti.
efsun zeren yapmış açıklamasını.

ben milupa danışma hattına güvenmiyorum
onların birinci önceliği ürün satmak olduğu için direk milupanın bilmem ne mamasını tavsiye ediyoruz diye başlayacaklardır konuşmaya
tamamen ticari olduğunu düşünüyorum

bebeğim 2 aylıkken emmeyi reddetti 3 ay sagarak devam ettim malesef çok anne sütü alamadı.

5 ay bittiğinde 7.500 dü kilosu
önümüzdeki hafta aşımız var
o zaman yeniden tartılırız
ayına göre kilosu normal gibi geldi bana

günaydııınnnnnnnnnnn
güzel anneler ve güzel bebişleri

günaydın canım nasılsın?

dün bir hevesle saçımı boyamaya kalkıştım
saçlarım siyah ve ben kızıla dönmek istedim
kolestonun köpük boyasını almıştım
ama boya sonrası hala siyahım
sanırım siyahtan kızıla geçmek pek mümkün değil
çok büyük hayal kırıklığı yaşadım
çok da heveslenmiştim

tatlım bizde 20 gün önce kontrol olmuştuk 7390 grdı. normal bence seninkide.

günaydııınnnnnnnnnnn
güzel anneler ve güzel bebişleri

günaydın canım nasılsın?
bebişin nasıl?

ay benimkide sürekli gülüyor bide şarkı söylüyor arada. kız ya babasınada bayılıyo o gelince unutuyo beni
bide bende hep ne zaman isterse verdim hele ilk doğduğunda ayrılmıyordu memeden. 3. aydan sonra zaman aralığı uzamaya başladı. son 2 aydır 3 saate çıktı birazda kendi çıkardı yine isterse veriyorum memeyi.

bende senelerdir kızıl kullandım siyahtan dönemiyorsun hemen ilk önce açman lazım rengini.

cnm rota aşısı yaptırmamışmıydın gerçi yaptırsan bile olma ihtimali oluyormuşş çok geçmiş olsun...
cnm kontrole gidemedim bu hafta bi arkadaşımın bebeği olmuştu sarılığı yükselmiş çok üzgündü onun yanına ziyarete gittim benim randevu kaldı cuma ya gidicem inş 1.5 vemiş gibiyim ama bakalım ordaki tartı ne diyecek resim çekmedim çeksem olabilirdi ama resimlerim var onlardan koyarım sizee...bende senin gibi yapıyorum aslında ama yapamıyorum alıyorum sezon gelince gene dayanamıyorummyani bi ağaçda bizim ocakta mevcut
3.5 saat biraz geç olabilir ama sen bebeğinin isteklerine göre davran cnm...
bence dra götür cnm böyle olmuyacak anlaşılan boşuna ezziyet çekmesin çocuk

hiç zayıf değil cnm gayet normal benimden 27 haziran doğumlu 7.900 kilosu

açmadan kızıla dönemezsin cnm ...
önce açıp sonra boyaman gerek

Son düzenleme:
evet bebişim yaramazlık yapmaya başladı
ben salonda yerde bir oyun alanı yapmıştım ona yuvarlana yuvarlana gezmeyi öğrenmiş. televizyon sehpasına gidiyor ve gözlerdeki kağıtları karıştırıyor. biraz öncede bilgisayara doğru gitmiş kablosunu çekiyordu. ben alınca elinden bide kızıyo tepiniyo zilli

Son düzenleme:
günaydın fıstıklarrrr

herkes iyidir umarımm
biz iyiyiz çok şkrr....hava buz gibi burda insan donuyorr...adam akıllı bi karda yağmadıı
neyse artık başka kışa diyorumm

akşama misafirim var ama benim uykudan gözümü açacak halim yok zülal gece uykularını hepten terketti,sabaha kadar 2 saat uyuyoruz sanırım napıcam ben bu uykusuzluğu....
cadı bide ben uyu dedikçe gülüyorgece gece ana kız kahkaha atıyoruz babası uyanıp geliyo noluyo size diye komşular duyuyorsa kim bilir neler diyodurr

zülalde bilg.çok meraklı...kablosunu çeker tuşlarına basar ama bizimki öne gidicem diye geri geri gidiyor yetişemeyincede sinir oluyor bas bas bağırıyorr

Son düzenleme:
günaydın hanımlaaaaaaaaaaaaaar

inş. sarıpapatyanın bebişi düzelmiştir

dışarısı çok soğuk ama oğluşum odanın içinde sıkıldı gezmek istiyo sıpa
gece yıne saat başı kalkıyoruz sağa yada sola çevirip pışpışlayıp bıdaha uyuyoruz gece dönmüyo
ama gündüz tırtıl gibi sürünüyo dönuyo
popoyu kaldırıyo emekleme pozısyonda ama öne gidemiyo desteklersek ayaktan ileri atıyo kendını
kendı başına geri geri gidiyo

birde biişe sorucam çorbaları bazen beğenmiyo ama içne az nane atınca çok severek yıyo
sizinkiler nası acaba dıyorum nanenin bi zararı olurmu

benimki çorba yemiyor canım doktor gerek yok dedi.
ama daha öncelerde araştırmıştım çok nanenin zeytin yağının zararı yokmuş

artık bebişlerimiz hareketlendi gözümüzün dahada üzerlerinde olması gerekiyo

hergeçen gün dahada şekerleşiyorlar maşallah kuzucuklar birey olduklarının dahada farkındalar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…