- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
- Konu Sahibi efsun_zeren
-
bebişlerimizin resimlerini paylaşalımmı başlangıcı ben yapıyımm
Eki Görüntüle 330534
işte benim prensesimmm
slm anneler
efsuncum ne şeker çıkmış kızın öyle allah nazarlardan saklasınn
sarı papatyanın bebeği nasıl oldu acaba.....
ben dün diyetisyene gittim kızlar 1 kilo 200 gr daha vermişim toplamda 5 kilo ettimaşallah diyin tartıda eksileri görmek beni nasıl motive ediyor bilemezsinizz..
kızımla uykusuz geceler geçirmeye devam ediyorum çocuk uyumuyor ya yok böylr bişey gece sabaha kadar bas bas bağırdı bugün...şimdi ise uyudu nasıl düzene girecek bu saatler bende bilmiyorumm...
dışarda şakır şakır yağmur yağıyo çıkıp yürümek geliyor içimdenromantikliğim üstümde
kızlar bebeğimi merak etmişsiniz çok sağolun kendi annem bile arayıp sormuyo..poposu çatladı diyom bende hastayım diyor...siz onlardan daha çok desteksiniz bana..bu son olaydan sonra kıymetinizi daha iyi anladım ve burası benim için daha bi anlamlı gelmeye başladı...beni en iyi siz anlıyorsunuz çok tşkler
kızım ağlıyor yazamıcam byeee
cnm hepimiz aynı durumda olduğumuz için daha iyi anlıyoruz birbirimizi..kızlar bebeğimi merak etmişsiniz çok sağolun kendi annem bile arayıp sormuyo..poposu çatladı diyom bende hastayım diyor...siz onlardan daha çok desteksiniz bana..bu son olaydan sonra kıymetinizi daha iyi anladım ve burası benim için daha bi anlamlı gelmeye başladı...beni en iyi siz anlıyorsunuz çok tşkler
kızım ağlıyor yazamıcam byeee
gidersen dediklerini bizede anlat cnm çünkü uykusuzluktan deliriyoruz bazençok geçmiş olsun canım insanın çocuğunun rahatsz olması çokkkkkkkkkkk zor Allah yardım etsin
bu uykular nasıl girck düzene bende bilmiyorum duyduğma göre pedegoglar 10 günde falan duzenlemeye yardımcı oluyomş ama bilmiyorum 1 ay daha bakayım düzene girmzse gitmeyi düşünyorum ben
isteyen herkese inş cnm benim vermem gereken daha çok kilom var ama acelem yok yavaş yavaş gideceksana da verdiğin kilolar için kocaman bir maşallah
darısı benim başıma olsun tez zamanda inşallahhhh
ohh ne güzel manzarasını seyretmek bile çok keyiflii olur eminimmburaya nihayet kar yağdı
dışarıda manzara harika
her yer bembeyaz
ama biz dışarı çıkamıyoruz bebek olduğu için
abimiz anneanneye gitti, o tadını çıkartıyor
ilk zamanlar bizde hiç ayrılmayan oğlum şimdi annemlerden gelmek istemiyor
1 haftadır 2 gece evde yattı gerisi orda
ısrar etmek istemiyorum ama aklım da onda
orda çok rahat ve mutlu olduğuna eminim ama hem özlüyorum hem de tedirginim bizden soğuyacak diye
ben 11 temmuz annesiyim resimde gördüğünüz benim kartanem sude zümra uzun zamandır temmuz annelerine dahil olmak istiyordum malum insanın bebegi olunca sosyal hayatı sıfırlanı ve bütün dünyası o oluyo ama insan sürekli bilgi paylaşımın bulunmak istiyo bahsettiğiniz konularda bende bikaçbilgi edinmek istiyorum yardımcı olursanız sevinim şimdiden tüm arkş.lara tşkler
Eki Görüntüle 330534
işte benim prensesimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?