2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

slm anneler

efsuncum ne şeker çıkmış kızın öyle allah nazarlardan saklasınn
sarı papatyanın bebeği nasıl oldu acaba.....

ben dün diyetisyene gittim kızlar 1 kilo 200 gr daha vermişim toplamda 5 kilo etti maşallah diyin tartıda eksileri görmek beni nasıl motive ediyor bilemezsinizz..

kızımla uykusuz geceler geçirmeye devam ediyorum çocuk uyumuyor ya yok böylr bişey gece sabaha kadar bas bas bağırdı bugün...şimdi ise uyudu nasıl düzene girecek bu saatler bende bilmiyorumm...

dışarda şakır şakır yağmur yağıyo çıkıp yürümek geliyor içimdenromantikliğim üstümde

Son düzenleme:
kızlar bebeğimi merak etmişsiniz çok sağolun kendi annem bile arayıp sormuyo..poposu çatladı diyom bende hastayım diyor...siz onlardan daha çok desteksiniz bana..bu son olaydan sonra kıymetinizi daha iyi anladım ve burası benim için daha bi anlamlı gelmeye başladı...beni en iyi siz anlıyorsunuz çok tşkler
kızım ağlıyor yazamıcam byeee

çok geçmiş olsun canım insanın çocuğunun rahatsz olması çokkkkkkkkkkk zor Allah yardım etsin
bu uykular nasıl girck düzene bende bilmiyorum duyduğma göre pedegoglar 10 günde falan duzenlemeye yardımcı oluyomş ama bilmiyorum 1 ay daha bakayım düzene girmzse gitmeyi düşünyorum ben

maşallah çok tatlı prensesin

sana da verdiğin kilolar için kocaman bir maşallah
darısı benim başıma olsun tez zamanda inşallahhhh

bebeği olan bir anneyi yine bebeği olan anlıyor
insan kaç çocuk büyütmüş olursa olsu unutuyor o günleri
o yüzden bizi en iyi biz anlarız canım

buraya nihayet kar yağdı
dışarıda manzara harika
her yer bembeyaz
ama biz dışarı çıkamıyoruz bebek olduğu için
abimiz anneanneye gitti, o tadını çıkartıyor

ilk zamanlar bizde hiç ayrılmayan oğlum şimdi annemlerden gelmek istemiyor
1 haftadır 2 gece evde yattı gerisi orda
ısrar etmek istemiyorum ama aklım da onda
orda çok rahat ve mutlu olduğuna eminim ama hem özlüyorum hem de tedirginim bizden soğuyacak diye

ben 11 temmuz annesiyim resimde gördüğünüz benim kartanem sude zümra uzun zamandır temmuz annelerine dahil olmak istiyordum malum insanın bebegi olunca sosyal hayatı sıfırlanı ve bütün dünyası o oluyo ama insan sürekli bilgi paylaşımın bulunmak istiyo bahsettiğiniz konularda bende bikaçbilgi edinmek istiyorum yardımcı olursanız sevinim şimdiden tüm arkş.lara tşkler

cnm hepimiz aynı durumda olduğumuz için daha iyi anlıyoruz birbirimizi..
gidersen dediklerini bizede anlat cnm çünkü uykusuzluktan deliriyoruz bazen
sana da verdiğin kilolar için kocaman bir maşallah
darısı benim başıma olsun tez zamanda inşallahhhh
isteyen herkese inş cnm benim vermem gereken daha çok kilom var ama acelem yok yavaş yavaş gidecek
ohh ne güzel manzarasını seyretmek bile çok keyiflii olur eminimm
bence çok izin verme kalmasına benim görümcemin oğlu kardeşi olduktan sonra babanneye bi alıştı çocuk senelerce haftanın 4 5 gününü babannede geçirdi onun için hep korkmuşumdur ben oğlum nadiren bizden ayrı bi yerde kalır onda bile aklım kalır acaba alışır mı diye bence çok yüz verme alışmasın

hoşgeldin aramıza cnm sorularını sor bilgisi olanlar mutlaka cevap verir

günaydın arkadaşlar...

kızıma şimdi günde 2 öğün veriyorum öğlen çorba gece yatarkende muhallebisini bazen arada meyve veriyorum ama meyveyi çok sevmiyor.artık kahvaltılarada başlamayı düşünüyorum.bisküvi yapıcam evde onu kullanmayı planlıyorum..hazırlarda çok katkı maddesi varmış.siz neler yapıyosunuz kahvaltıda,bisküvisini evde yapan varsa tarif ekleyebilir mi fikir olur netten ben bi kaç tarif buldum ama değişik tarifler varsa bekliyorum..şimdi çıkıyorum bu hafta misafirlerim var temizlik yapmam lazım.. aralarda gelir bakarım.

Merhaba Anneler

Benim oğlumda 13 temmuz doğumlu 2 gündür dudakları pamukçuk oldu doktoruna sordum telefon bağışıklık sistemi hafiflemişse olur dedi birde dünden beri burnu akıyor grip gibi oldu sanırım uykuları çok iyi bıraksak öğlene kadar uyuyor.
5 aydan sonra anne sütü alamadı 4 ay zar zor verdim sağdıklarım vardı onlarda anca 5 ay doldurabildil 5.aydan sonra doktor kontrolunden meyve püresi çorba yoğut herşeyi vermeye başladım.
hee birde doktorumuz diş çıkarabilir dedi sanki erken gibi geldi bana erken çıkan dişler sağlık olmuyormuş eskiler öyle diyor.

bende giremedim 1 haftadır,çınar bugünlerde çok huysuz sürekli ilgi istiyor,tabi ek gıda olayıda çok zamanımı aldığı için foruma girme imkanı bulamadım..gerçi 1-2 defa girdim biraz okuyabildim sonrasında çınar huysuzlanınca hemen çıkmak zorunda kaldım..şimdi yurken fırsat bu fırsat diyip yazayım dedim...
geçen hafta salı aşımızı olmak için hastaneye gittik...synagis aşımızın 4.dozunu olduk..boyumuza,kilomuza ve baş çevremize bakıldı..1 ayda 385 gr almışız,sağlığımız yerinde olduğu için çok takılmadım bu duruma...geçen ay 230 gr almıştık,geçen aya göre iyi maşallah..
fizik tedavide de randevumuz vardı,şükür o da iyi geçti..yakında desteksiz oturur,öyle görünüyor dedi...biz desteksiz oturma çalışmalarına 1 haftadır başlamıştık zaten...bizden haberler böyle:)
sarıpapatya sizi merak ettim?kızın şimdi nasıl?halen kabız mı?
şerifecim sen kaç kilo verdin canım?
diğer arkadaşlarda iyidir umarım,hepinizi öpüyorum

selam kızlar
bız bugun aşı olduk 3 tane yawrumm çok ağladı aldım kucağıma pışpışlıyorum hemşire ona eğildi ayy aşkım acıdımı falan dıyo baktı baktı hemşireye dudak büzdü bıdaha ağladı 1 yaşına kadar daha aşı olmıcakmış 1 yaşında var dedi
bnde tatonoz oldum bıde 2013 ocak ayında olcakmışım :44: 2. gebelikte gerek kalmıcakmış

hala havalar çok soğuk olduğu evden çıkmıyoruz dışarısı buzzzzzzzzzz
ama çok sıkıldık evde artık havalar ısınsın lütfeeeeeen

efsun zeren çok güzel kızın maşallah nazar değmesin sağlıklığı güzel, iştahı açık uykuları bol olsun

biz aşımızı 16 ocakta yaptık ama vücdumuzda döküntüler başladı heryeri benek benek kızardı doktora gittik cildi cok hassas dedi alerjı şurubu verdi
bu sorunu başka yaşayan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…