- Konu Sahibi efsun_zeren
-
ooo baya uzakmışsın cnm dahada sevindim annenlerin geldiğineben moskovadayım şuanda -15 derece hava. eve hapis başladı. annemler istanbuldalar ordan geliyorlar. hazır vize kalkmışken gelecekler 1 aylığına.
saol cnm inş veririm şu kiloları kurtulurum bana çok moral veriyorsun çok saol cnmmaşallah şerife,5.5 kilo çok iyi..ben sana demiştim sende bu azim varken yakında manken kilosunda olursun...önce ve sonra hallerini bekliyorum ona göre:)
afiyet bal şeker olsun,yarasın kuzucuğa çorbalar...bende tarif çok:) eklerim yine ara ara..ileriki aylara uygun tariflerde var.zamanı gelince sırayla ekliycem..hepimiz faydalanalım,fikir olsun..insan bazen ne pişirsem,değişik ne yapsam diye saatlerce kafa patlatıyor..biraz zaman geçsin de haftalık menü oluşturup buzdolabının üzerine asıcam 1 hafta boyunca ne yapsam derdinden kurtulmış olucam :)
canım,sayfa canlandı gerçektende maşallah diyelimokunma rekoru da kırıyoruz
aaaa sizlerede demeyi unuttum kızlar... bizim de dişlerimiz çıktı ikisi birden geldi.. dwemekki bu kadar huzursuzluğun bi nedeni varmış:):):)
şuan bübchen kullanıyorum bitince mustela almaya başlıycam..kızlar bebişlerinizin sabun ve şanpuanları neler acaba
ben ilk dalinin iyiki doğdun çanta setinden almıştım sabun, yağ, pudra (hiç kullanmadım ),şampuan 3.ayından sonra jhonson baby in sütlü bebe sabunundan aldım dalinden daha güzeldi
ahh canım hiç bilgim yok,benide doğum günü telaşı aldı,mart yaklaştı sayılır..şimdiden nasıl yapacağımın planları var...yasemincim
canım izmitte diş kurabiyesi satan bir yer biliyor musun? ve şeker hamuru satan... sen diş buğdayı yaptın mı ya da diş buğdayı yapan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi??
oyyy maşallah kuzucuğa ikisini birden çıkarıp kurtulmuş ayrı ayrı ağrı çekmemiş oldu...bizde bu aralar pek huzursuzuz hepsini bir arada çıkarsada toptan kurtulsa kuzucuğum...aaaa sizlerede demeyi unuttum kızlar... bizim de dişlerimiz çıktı ikisi birden geldi.. dwemekki bu kadar huzursuzluğun bi nedeni varmış:):):)
canım,sende sağol,azimli hatuncuk seni..saol cnm inş veririm şu kiloları kurtulurum bana çok moral veriyorsun çok saol cnm
evet ya bende şaşırıyorum ne yapıcam diye haftalık menüde çok iyi olur
A101'in sitesinden baktım telefona çok hoş görünüyor yarın çıkabilirsem bende incelerim..telefonumuz var ama çok melodisi yok sadece ses kaydı özelliği var,babamızın sesini çektik gündüzleri çınara dinletiyorum...kızlar a 101e ilk telefonum gelmiş zülale aldım bayıldıı.kardeşim vardı elinden alıyo nasıl çığlık atıyor elinden almaya çalışıyor anlatamam çok sevdi fiyatıda uygun 7.90 almak isteyen olursa kaçırmasınn
şuan bübchen kullanıyorum bitince mustela almaya başlıycam..
ahh canım hiç bilgim yok,benide doğum günü telaşı aldı,mart yaklaştı sayılır..şimdiden nasıl yapacağımın planları var...
diş buğdayı yapmadım,böyle birşeyi de geçenlerde öğrenmiştim..bizim dişimizin çıkması doğum günümüzü bulucak sanırım ikisini bir arada çıkartıveririm :))) internetten araştırsana tatlım hem daha uygun fiyata alırsın şeker hamurunu,kurabiyesini filan...zaten izmit merkezide çok biliyorum sayılmaz,hastaneye gide gele oğluma alışveriş yaparken öğrenmiştim..ama eğer istersen müsait bir zamanımda hamur ve kurabiyeleri netten araştırırım senin için...ne zamana yapmayı planlıyorsun?
oyyy maşallah kuzucuğa ikisini birden çıkarıp kurtulmuş ayrı ayrı ağrı çekmemiş oldu...bizde bu aralar pek huzursuzuz hepsini bir arada çıkarsada toptan kurtulsa kuzucuğum...
canım,sende sağol,azimli hatuncuk seni..
haftalık menüyü oturtayım listeyi buradan da yayınlarım isteyen fikir olur...
A101'in sitesinden baktım telefona çok hoş görünüyor yarın çıkabilirsem bende incelerim..telefonumuz var ama çok melodisi yok sadece ses kaydı özelliği var,babamızın sesini çektik gündüzleri çınara dinletiyorum...
kızlar,bu arada ben sayfayı açık bırakıyorum ama başında olamıyorum,hemen cevap yazamazsam bilinki başında değilim..tam sayfayı açıp birşeyler yazmaya niyetleniyorum çınar uyanıyor..bir önceki sayfadaki msjı 4 saatte gönderebildim :)
ooo baya uzakmışsın cnm dahada sevindim annenlerin geldiğine
saol cnm inş veririm şu kiloları kurtulurum bana çok moral veriyorsun çok saol cnm
evet ya bende şaşırıyorum ne yapıcam diye haftalık menüde çok iyi olur
oo hayırlı olsun dişleriniz
bunun melodileri var cnm ve zülal dünden beri bırakmıyor çok sevdi biri alsın elinden çığlık çığlığacanım,sende sağol,azimli hatuncuk seni..
haftalık menüyü oturtayım listeyi buradan da yayınlarım isteyen fikir olur...
A101'in sitesinden baktım telefona çok hoş görünüyor yarın çıkabilirsem bende incelerim..telefonumuz var ama çok melodisi yok sadece ses kaydı özelliği var,babamızın sesini çektik gündüzleri çınara dinletiyorum...
kızlar,bu arada ben sayfayı açık bırakıyorum ama başında olamıyorum,hemen cevap yazamazsam bilinki başında değilim..tam sayfayı açıp birşeyler yazmaya niyetleniyorum çınar uyanıyor..bir önceki sayfadaki msjı 4 saatte gönderebildim :)
neden o kadar pahalı pastalar çokmuş fiyatları ben 1 baton pastayı 10 tlye alıyorum çok pahalıymış ciddenyasemincim izmite bakmam lazım o zaman ben 15 güne kadar yapmayı planlıyorum nasipse. önce gölcüğe bakatyım bulamazsam eğer izmite gideceğim. el emeğim olsun istiyorum eğlenceli olacaktır.. hemde çok pahalı pastaların dilim fiyatları dilimi 10 lira en az 20 kişi gelir 200 lira veremem bi pastaya açıkçası.. umarım bulabilirim çok heves ediyorum çünkü..
çınarın dişi çıkmamışmıydı? face de grupta öyle okumuştum sanki.. hatta maşallah bak erken doğdu ama çıkarmış dişi bizimki de çıkarsa keşke falan diyordum.. yanlış anladım herhalde.. sizin de doğum gününüze az kalmış.. eğer bilgin olursa kurabiye vs yapan biryer hakkında haber verirsen sevinirim canım..
sağol canımmm :)
şimdi bim in sitesine baktım bugun hava nemlendirici gelmiş 45 lira
kullanan varmı memnunmusunuz
tabii bu markası belli değil nası çıkar bilmiyorum alınır mı alınmaz mı??
ayrıca a101 de ki telefonuda beğendim ama yakınımda yok hiç uzak bu havada gitmekte mesele
aaaaa ayrıca e bebek te playskool ilk arabam 65 lira bugun sipariş vercem ben onu çok beğeniyodum ucuz fiyatı gerçi o site nasıl bi sorun çıkarmı onuda bilmiyorum siteden alış veriş yapan varmı??
ayyyyyyyy ne çok soru sordum
zeytincim şimdi ilk arabama baktım
g.gidiyorda 85
hepsibrda da 95 lira
65 çok uygun e bebekte
alış veriş yapan arkadaşlarda sorun çıkarmı kredi kartında acaba ben birtek limngodan alışveriş yaptım bi sorun çıkmadı şimdiye kadar
o toplar her tarafa saçılmaz mı cnm ya her yerden top topla zor olur normal bi top alıveririm ben kuzucuğumaabirde top istiyorum ama bulamadım
hani oyun havuzlarında ki toplar varya onlardan yatağın içine koymak için
bulsam arabayla beraber alırdım 100 lira olunca kargo verılmıyo ya
göremedim orda amaa
ahh yavrum ya ne çekiyo günlerdir hiç ihmal etme hemen götür cnm bi sorun olmazsa bu kadar olmaz...biran önce iyileşir inşşSLM GÜZEL ANNELER..
biz drdan geldik..şurupların hiç faydası olmadı..3 gündür yine yapmıyordu kaka..1 kere yaptırdı ilk seferde o kadar sonra yaramadı hiç..dr bile şaşırdı..çocuk cerrahisine yönlendirdi artık..ilk fırsatta götürcem kuzumu..bağırsaklarında bi problem var sanırım anası kılıklı...gliderin fitil yazmış sanki ben onu bilmiyorum hiç ilgilenmiyolar ya..gelince fitille yaptırdım mecbur yine ..hiç istemiyorum kullanmak ama mecbur kalıyorum..dün sabah ve bu sabah bir kavanoz kayısı püresi yedirdim su içirdim pırt bile demedi..zeytinyağıda içirdim yok..fitil yaptım..yine ağlayarak yaptı yavrum..nolcak böyle bilmiyorum..babasıda çok üzülüyor adamın boynunda kulağının yanında yağ bezeleri çıktı..bide ona üzüldük..
yasemincim izmittemi oturuyorsun?geçen umuttepe demiştin anlamalıydım..ben yarı izmitliyim..hatta oraya taşınma ihtimalimiz var 1-2 yıl içinde..ablam var benim orda...kaynanm var,görümcem var,eltim var..hepsi orda anlıcan..eskiden sık sık giderdik afyondayken ama burası konya uzak geliyor..
afyonlu olan yada afyonda oturan varmı aranızda memleketimden haberler versin bana????
ebushh avatarında görmemiş anne yazıyor ya çok hoşuma gitti..tam ben..görmemiş anne..
bazen bende yasemin gibi kızıyorum anlıyor eşek kızdığımı dudak büküp ağlıyor pek de içliyiz..bana bak hıımmm dedimmi hemen dudak büküp ağlar..
araba e bebekde 65 tl cnmtelefondan bizde alalım..sağolun sölediğiniz için haberimiz yoktu hiç..
top ve arabadan bende alıcam kızlar bulursanız haber verin..
PALETTE İNCİLERİNİZ HAYIRLI OLSUN...
Kaynana görümce dedim ya anmaz olaydım yarın bize geliyolarmış..1 hafta kalcaklar..
kızlar bebişelere günde ortalama ne kadar su içiriyorsunuz..tahminen..
birde ben dün kaka kıvamı sormuştum sanırım o sorumu 4. ayda ek gıdaya geçmiş olup şu an öğün olarak ek gıda tüketen bebeklerimizn kaka kıvamı nasıl diye düzeltmem gerekiyor???
gölcükte oturan bir arkadaşım var ona bir sorayım bakalım bildiği bir yer varmıymış..1 dilim pasta 10 lira mı???*yuhhhhh ne o öyle ya,altın suyundan mı yapıyorlar...yasemincim izmite bakmam lazım o zaman ben 15 güne kadar yapmayı planlıyorum nasipse. önce gölcüğe bakatyım bulamazsam eğer izmite gideceğim. el emeğim olsun istiyorum eğlenceli olacaktır.. hemde çok pahalı pastaların dilim fiyatları dilimi 10 lira en az 20 kişi gelir 200 lira veremem bi pastaya açıkçası.. umarım bulabilirim çok heves ediyorum çünkü..
çınarın dişi çıkmamışmıydı? face de grupta öyle okumuştum sanki.. hatta maşallah bak erken doğdu ama çıkarmış dişi bizimki de çıkarsa keşke falan diyordum.. yanlış anladım herhalde.. sizin de doğum gününüze az kalmış.. eğer bilgin olursa kurabiye vs yapan biryer hakkında haber verirsen sevinirim canım..
doktorlar,hava nemlendiricileri uygun görmüyorlar onun yerine peteğin üzerine ıslak havlu koy bence..ben bazen,1 kaseye su doldurup peteğin üzerine koyuyorum bazende havlu koyuyorum..şimdi bim in sitesine baktım bugun hava nemlendirici gelmiş 45 lira
kullanan varmı memnunmusunuz
tabii bu markası belli değil nası çıkar bilmiyorum alınır mı alınmaz mı??
ayrıca a101 de ki telefonuda beğendim ama yakınımda yok hiç uzak bu havada gitmekte mesele
aaaaa ayrıca e bebek te playskool ilk arabam 65 lira bugun sipariş vercem ben onu çok beğeniyodum ucuz fiyatı gerçi o site nasıl bi sorun çıkarmı onuda bilmiyorum siteden alış veriş yapan varmı??
ayyyyyyyy ne çok soru sordum
şerife bugün havada çok soğuk yaa,çok kar var..eşim işe gidemedi bende bu havada araba kullanmaya korkarım,yürüyerekte biraz mesafesi var A101 in bize..çok heves etmiştim aslında,kursağımda kaldı...:)bunun melodileri var cnm ve zülal dünden beri bırakmıyor çok sevdi biri alsın elinden çığlık çığlığa
neden o kadar pahalı pastalar çokmuş fiyatları ben 1 baton pastayı 10 tlye alıyorum çok pahalıymış cidden
bende istiyorum hava nemlendirici kaloriferden benim bile gece burnum elim yüzüm kuruyo bende çıkarsam bakıyım bi
zülale bende ilk arabam alıcam acaba dışarda fiyatı ne kadar ?e bebek güvenli diye biliyorum hamileyken ordan alış veriş yapan arkadaşlar vardı...
ben okadar çok siteden alışveriş yapıyorum ki:)))) nasıl bir cesaret varsa bende...zeytincim şimdi ilk arabama baktım
g.gidiyorda 85
hepsibrda da 95 lira
65 çok uygun e bebekte
alış veriş yapan arkadaşlarda sorun çıkarmı kredi kartında acaba ben birtek limngodan alışveriş yaptım bi sorun çıkmadı şimdiye kadar
o toplardan bende istiyorum,kipada uygunmuş..yakınlarında varsa kipa bir bak istersen..bende o topları karyolasına koyucam çınarıda içine koyucam bakalım eğlenicek mi çok merak ediyorum..havalar böyleyken dışarıda çıkamıyorum..ne zaman alıcam Allah bilir artık..birde top istiyorum ama bulamadım
hani oyun havuzlarında ki toplar varya onlardan yatağın içine koymak için
bulsam arabayla beraber alırdım 100 lira olunca kargo verılmıyo ya
göremedim orda amaa
canım,cerrahi müdahalede bulunucaklar yani şimidi öylemi?inşallah düzelir en kısa zamanda..SLM GÜZEL ANNELER..
biz drdan geldik..şurupların hiç faydası olmadı..3 gündür yine yapmıyordu kaka..1 kere yaptırdı ilk seferde o kadar sonra yaramadı hiç..dr bile şaşırdı..çocuk cerrahisine yönlendirdi artık..ilk fırsatta götürcem kuzumu..bağırsaklarında bi problem var sanırım anası kılıklı...gliderin fitil yazmış sanki ben onu bilmiyorum hiç ilgilenmiyolar ya..gelince fitille yaptırdım mecbur yine ..hiç istemiyorum kullanmak ama mecbur kalıyorum..dün sabah ve bu sabah bir kavanoz kayısı püresi yedirdim su içirdim pırt bile demedi..zeytinyağıda içirdim yok..fitil yaptım..yine ağlayarak yaptı yavrum..nolcak böyle bilmiyorum..babasıda çok üzülüyor adamın boynunda kulağının yanında yağ bezeleri çıktı..bide ona üzüldük..
yasemincim izmittemi oturuyorsun?geçen umuttepe demiştin anlamalıydım..ben yarı izmitliyim..hatta oraya taşınma ihtimalimiz var 1-2 yıl içinde..ablam var benim orda...kaynanm var,görümcem var,eltim var..hepsi orda anlıcan..eskiden sık sık giderdik afyondayken ama burası konya uzak geliyor..
afyonlu olan yada afyonda oturan varmı aranızda memleketimden haberler versin bana????
ebushh avatarında görmemiş anne yazıyor ya çok hoşuma gitti..tam ben..görmemiş anne..
bazen bende yasemin gibi kızıyorum anlıyor eşek kızdığımı dudak büküp ağlıyor pek de içliyiz..bana bak hıımmm dedimmi hemen dudak büküp ağlar..
:)))) pek sevinmediğine göre gözün aydın demiyeyim ozaman....belki yardımcı olurlar ,biraz dinlenirsin..olurlarmı ki?PALETTE İNCİLERİNİZ HAYIRLI OLSUN...
Kaynana görümce dedim ya anmaz olaydım yarın bize geliyolarmış..1 hafta kalcaklar..
kızlar bebişelere günde ortalama ne kadar su içiriyorsunuz..tahminen..
birde ben dün kaka kıvamı sormuştum sanırım o sorumu 4. ayda ek gıdaya geçmiş olup şu an öğün olarak ek gıda tüketen bebeklerimizn kaka kıvamı nasıl diye düzeltmem gerekiyor???
slm hatunlar nasılsınız bizim yine bunumuz tıkanık nefes almakta zorlanıyo yavrum nefes alış sesini duydukça içim gidiyo dün 3.cü dişimiz patladı damakları şişmiş onun huysuzluğuda var bizden haberler böyle sizin bebişler nasıl
sarı papatya dr götürmeyi ihmal etme ablamın kızı var nisanda 3 yaşını doldurucak yakın zamanda öyleydi dufalak kullanıyolardı kakası geldiği zaman ağlayıp yapmak istemiyodu inş çabuk iyileşir yavrun
geçmiş olsun esra,serum fizyolojik sıkıp otribebe ile çekersen burnu açılır rahat nefes alır..
siz kaç aylıksınız?maşallah 3.dişde çıkmış...hayırlı olsun dişiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?