2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler limoncum siteden alış veriş yapmışsın ozmaan sorun yok demek bende vericem sipariş diğerlerine göre uygun arabanın fiyatı
toplara gelince burda yok o mağaza baumaxs var orda olabilir galiba bakmakdım park yatağına doldurunca içinde eğlenebilir gibi geliyo bana da neyse o toplar şimdilik kalsın buluruz nasılsa bu indirimdeyken kaçırmayalım
buhar makınası kararsızım amannn bizim zamanımızda makıne mi varmış diyorum petekin üstünde su bulunan kaplar var marketten almıştık ama çok işe yaradığını düşünmüyorum

sarıpapatya biz 100cc içiyoruz su yada ıhlamur versem daha da içer biberondan içmeyi çok seviyo kendı tutabiliyo buzyüzden sürekli dikliyo kafaya bunu

sana benzemiş bencede oğlun..inşallah açılır burnuda rahatlar kuzucuk...dişleri erken çıkmış maşallah.bizimde şubat 6 da 7.ayımız dolucak halen tek dişimiz bile yok:)

huysuz,arabayı araştırarak mı alıyorsun yoksa fiyatı uygun diyemi?ben hiç araştırmadım da merak ettim kullanışlı mı acaba diye..
peteğin üzerine koyduğun kaplar işe yaramadıysa birde havlu dene bence..bizde havlu işe yaramıştı..

önce kullanan arkadaşalrıma sordum hepsi çok memnun beğenmedim diyen olmadı hiç
hem ilgilerini çekiyomuş oturması ve yürümesi içinde ideal diyolar 4 yaşında arkadaşımın kızı var hala severek oynuyo dedi
oyuncak altndakı yorumlarıda okudum herkes memnun

birde yürüteç almak istemiyorum erkek çocukları için zararlı olduğunu söylüyolar bu daha güzel oyüzden
önce emeklesin inşallah sonra tıpış tıpış yürür allahın izniyle

inceleyeyim ozaman,nasıl birşey merak ettim..yürüteç konusunda hemfikirim bende zararlı olduğunu düşünüyorum..
emekleme belirtileri var mı?

merhaba kızlar
benim sizlere bir sorum olucak benim oğlum akşam 24:00-yada 24:30 mamasını yedikten sonra uyuyor ve sabah karşı 04:00 ile 05:00 arası devam sütünü veriyorum tabi bunlar hep uyurken oluyor normalde hiç kalkmıyor.sonra sabah işe gitmeden önce 9:00 gibi sabah kahvaltı hazırlıyorum biberona çünkü hala kalkmamış oluyor. daha ve öğlen 11:00 12:00ye kadar uyuyor sizce normalmi gündüzleride öğle uykusu iyi ama gece deliksiz uyuması sizce normalmi doktor uyuması problem deği dedi aç kalmasın yeter dedi
öğlen 12:00kalktğında annem oyalıyor ve 15:00 te birdaha öğlen uykusuna yatıyor kalkıncada çorbasını içiuor ama doktorun verdiği yeme saatlarine uyamıyoruz anneme bazen uyandır odasında gürültü yap dıyorum çünkü akşam geç yatıyor diye oda torununa kıyamıyor

ağlasada temizlemeye devam,onun iyiliği için sonuçta..
sen şanslıymışsın ablan vermiş..oğlun güle güle oynasın

oğluna maşallah diyelım nazar değmesin
bence çok şanslısın negüzel geceleri kalkmadan uyuyomuş biz 5-6 kez kalkıyoruz 3 saat deliksiz uyuması mucize oluyo bnde dinleniyorum
ama geç yatmasını istemıyorsanız gündüz uykularını kısaltın
biz gündüz sabah 1-1buçuk öğlenden sonra 1 saat akşam 5 den sonra 1 saat zor uyuyorz geceleri anlatmim

Ben çalışıyorum sanırım Allah bana acıdı diyorum bazen ama böyle alışıcak diye korkuyorum gündüzleri 3 saat arayla 2 saat deliksiz uyuyor.
uyutmak istemiyoruz ama kendisi olduğu yerde uyumaya çalışıyor bazen haftasonları ben oynuyorum uyumasın diye akşam adaha erken yatsın uyusun dıye ama görseniz bazen yerde oynarken uyuyakalmış buluyorum sanırım çok uykucu benim oğlum doktor 8 aya kadar bu normal dedi kilo alımında bir problem olmadığı sürece uyusun falan dedi.bakalım şimdilik böyle idare ediyoruz sabhları erken kaldırmaya çalışıyorum işe gitmeden altını almaya çalıyorum gözlerini açıyor bakıyor altı değiştikten sonra yan tarafa dönüp uyumaya devam ediyor.

bende çalışıyorum ve sersem oluyorum uykusuzluktan saat başı kalkmak insanı yoruyo
çunku tam ben yenı uykuya dalacağım sırada uyanıyo kalkıyorum pışpışlıyorum yatıyorum 1 saat sonra yıne aynı yat kalk yat kalk

inşallah düzelcez dün 3 saat uyuduk çok güzeldi

KIZLAR ŞU E BEBEKTEKİ ARABANIN LİNKİNİ koyabilirmisiniz??duru yazdırmıyor bile bana..
kedi tırmalar gibi cırmıkladı ellerimi..

badem,gece 12'den öğlen 12'ye kadar kalkmadan uyuması bana çok fazla gibi geldi, üstelik öğlende uyuyormuş..ama doktorunuz normal demiş..ilk aylarda çok uyumusı normal tabi ama bu aylarda bu kadar uyku fazla gibi..başka bir doktora daha mı danışsan acaba...gece uykusu hariç, gün içinde 2.30 saati aşan uykuda ki çocuk uyandırılmalı diye biliyorum..gece 12'de uyuyan çocuk 9-10 gibi kalkmalı bence...12'de değil de akşam erken bir saatte uyutmayı denesen,mesela 9 gibi uyusa..

heryere baktım undoda ya bakmadım valahi
az önce verdim siparişi ebebek ten hayırlı uğurlu olsun eymen paşaya kazasız belası oynasın inş.

yarın aylık kontrol için doktora gideceğiz yıne sorucam
sakıncalı hakkında ne gibi duyumlar var canım paylaşabilirmisin.benimlede.

ağlasada temizlemeye devam,onun iyiliği için sonuçta..
sen şanslıymışsın ablan vermiş..oğlun güle güle oynasın

aynen öyle yapıyorum artık zaptetmek daha zr luyo kollarını bacaklarımın altına alıp sıkıştırıyorum başka türlü temizlemek mümkün deil burnuna hiç dokundurmuyo her silişimizde ağlıyoruz saol cnm egemen teyzesinden dolayı şanslı biz 2 kız kardeşiz ablamın kızı var benim oğlum anane ve dedemiz ikisini birden yaşadı torunlarda

yarın aylık kontrol için doktora gideceğiz yıne sorucam
sakıncalı hakkında ne gibi duyumlar var canım paylaşabilirmisin.benimlede.

ben bir blogda okumuştum doktoru çocuğunuz gündüzleri 2.30 saati aşarsa uyandırın demiş..ama ne için demiş bilemiyorum.6-9 aylık bir bebek günde 14 saat uyumalıymış..senin bebeğin toplamda kaç saat uyuyor gün içinde..
belki genetik bir durumda olabilir sen veya eşin uykuya düşkün mü mesela?
hemen panikleme,ben kendimizle kıyasladığım için uykusu bana çok gibi geldi..hiç kalkmadan 12 saat uyuyor dediğin için belkide çok gibi olduğunu düşündüm..yarın detaylı sor doktora,oynarken bile uyumak istiyor de..eğer normal derse,normaldir ozaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…