- Konu Sahibi efsun_zeren
-
ben bir blogda okumuştum doktoru çocuğunuz gündüzleri 2.30 saati aşarsa uyandırın demiş..ama ne için demiş bilemiyorum.6-9 aylık bir bebek günde 14 saat uyumalıymış..senin bebeğin toplamda kaç saat uyuyor gün içinde..
belki genetik bir durumda olabilir sen veya eşin uykuya düşkün mü mesela?
hemen panikleme,ben kendimizle kıyasladığım için uykusu bana çok gibi geldi..hiç kalkmadan 12 saat uyuyor dediğin için belkide çok gibi olduğunu düşündüm..yarın detaylı sor doktora,oynarken bile uyumak istiyor de..eğer normal derse,normaldir ozaman...
oo maşallah şanslılardansın benim oğlumda uyurdu korkulacak bişey yok bence ama dra danış gene sen panikleme biraz uykuyu seviyo paşaamerhaba kızlar
benim sizlere bir sorum olucak benim oğlum akşam 24:00-yada 24:30 mamasını yedikten sonra uyuyor ve sabah karşı 04:00 ile 05:00 arası devam sütünü veriyorum tabi bunlar hep uyurken oluyor normalde hiç kalkmıyor.sonra sabah işe gitmeden önce 9:00 gibi sabah kahvaltı hazırlıyorum biberona çünkü hala kalkmamış oluyor. daha ve öğlen 11:00 12:00ye kadar uyuyor sizce normalmi gündüzleride öğle uykusu iyi ama gece deliksiz uyuması sizce normalmi doktor uyuması problem deği dedi aç kalmasın yeter dedi
öğlen 12:00kalktğında annem oyalıyor ve 15:00 te birdaha öğlen uykusuna yatıyor kalkıncada çorbasını içiuor ama doktorun verdiği yeme saatlarine uyamıyoruz anneme bazen uyandır odasında gürültü yap dıyorum çünkü akşam geç yatıyor diye oda torununa kıyamıyor
heryere baktım undoda ya bakmadım valahi
az önce verdim siparişi ebebek ten hayırlı uğurlu olsun eymen paşaya kazasız belası oynasın inş.
merhaba,hoşgeldin..meraba kızlar bayadır giremiyodum burası şenlenmiş
Anladım canım
bizimki toplam 16 saate yakın gündüz uykusuyla beraber eşimde bende hiç uykuyu seviyoruz gerçi bizimde evde tek annem var ev sessiz bir ortam yarın doktora detayları sorucam bakalım ne olucak yazarım burdan kızlar
günaydın diyorum ama kimsecikler yok
dün nerden dedim 3 saat uyuduk dıye allahımmmmmmm dün gece kabustu 1 saatten fazla uyumadı sürekli yat kalk yaptık bi ara tamamen uykusu kaçtı yanımda yatıyo benim gözlerim kapalı yüzümü mıncıklıyo aaaaa uuuu uyandırcak beni dayanamdım tabi biraz oynadık koklaştık memede uyuttum zorla ama bu sıra da ben mafoldum
bizimkide gece 2 ye kadar zombi gibiydi...günaydın diyorum ama kimsecikler yok
dün nerden dedim 3 saat uyuduk dıye allahımmmmmmm dün gece kabustu 1 saatten fazla uyumadı sürekli yat kalk yaptık bi ara tamamen uykusu kaçtı yanımda yatıyo benim gözlerim kapalı yüzümü mıncıklıyo aaaaa uuuu uyandırcak beni dayanamdım tabi biraz oynadık koklaştık memede uyuttum zorla ama bu sıra da ben mafoldum
demek ki katılaşınca yapamıyor cnm o zaman sürekli yumuşak şeyler yemelii...aa bime bende bakıyım fiyatıda çok uygunVARDIR Bİ DERDİ canım ya..bu kadar olmaması lazım...bak biz burda limonla çok kafa patlattık çatlaktan önceydi gece 9 ile 11 arası çok huysuzlanıyor ve gündüz kendi kendine uyuyan kızım gece uykusuna dalarken mutlaka sallamadan uyumuyordu derdi varmış meğer..kaka yapamamak..
biz nazar değmesin dün 7.5 da kızımla beraber bi yattık gece 12 de uyandım ben süt sağdım tekrar yattım duru da 1 de uyandı süt verdim...sonra 5 te kalktı..tabi ben 1 den sonra dalana kadar 2,5 u geçmişti saat..
bu çocuğu anlamaıyorum ben bu sabah 6 da kendisi kaka yaptı..dün öğlen fitille yaptırmıştım ya belkide tam bitirmemişti içinde kalanları çıkarttı..cıvıktı...ama isteyince yapabiliyor demekki...tabi sert olunca çıkaramıyor..
günaydın bile demeden konuya daldım...herkese günaydın..kızlar alıntıyla herkese tek tek cvp yazamıyorum kusura bakmayın..ama herşeyi okuyorum aklımdasınız..
a 101 deki telefondan kalmamış burda alamadık biz...e bebekteki araba konusundada eşimle biraz erkek oyuncağı gibi olduğuna karar verdik..yürüteç alıcaz..bide eğitici oyun halısı gördüm dün e bebekte çok hoşuma gitmişti..bi baktım bu sabah bim e geliyormuş haftaya hemde çok uygun..herkese duyurulur..19 tl bimde....e bebekte 30 tl idi..
öpüyorum hepinizi malum kaynanamlar gelecek işim çok..dünde mutfak fayanslarının aralarını telledim yerdeki kollarım ağrıyor ama bembeyaz oldular..
haftaya bimde güzel şeyler var ben krep tavası alacaktım oda varmış ama chef marka duymadım kullanmadım hiç:44: tefal kullanıyorum teflonlarımda ama bu çok kullanılmayacak bişey olduğu için acaba dayanıklı olur mu var mı bilen kızlarr
uyumayan çocuk gerçekten çok zor..biz mamayla beslendiğimiz için uyku saatlerimiz daha uzun oluyor..gerçi sütle beslenseydi de az uyusaydım keşke..günaydın diyorum ama kimsecikler yok
sarıpapatya,o kaka milad olur inşallah da bundan sonra hep kendi kendine yapabilir..belki ilaçlar geçde olsa faydasını göstermiştir..VARDIR Bİ DERDİ canım ya..bu kadar olmaması lazım...bak biz burda limonla çok kafa patlattık çatlaktan önceydi gece 9 ile 11 arası çok huysuzlanıyor ve gündüz kendi kendine uyuyan kızım gece uykusuna dalarken mutlaka sallamadan uyumuyordu derdi varmış meğer..kaka yapamamak..
biz nazar değmesin dün 7.5 da kızımla beraber bi yattık gece 12 de uyandım ben süt sağdım tekrar yattım duru da 1 de uyandı süt verdim...sonra 5 te kalktı..tabi ben 1 den sonra dalana kadar 2,5 u geçmişti saat..
bu çocuğu anlamaıyorum ben bu sabah 6 da kendisi kaka yaptı..dün öğlen fitille yaptırmıştım ya belkide tam bitirmemişti içinde kalanları çıkarttı..cıvıktı...ama isteyince yapabiliyor demekki...tabi sert olunca çıkaramıyor..
günaydın bile demeden konuya daldım...herkese günaydın..kızlar alıntıyla herkese tek tek cvp yazamıyorum kusura bakmayın..ama herşeyi okuyorum aklımdasınız..
a 101 deki telefondan kalmamış burda alamadık biz...e bebekteki araba konusundada eşimle biraz erkek oyuncağı gibi olduğuna karar verdik..yürüteç alıcaz..bide eğitici oyun halısı gördüm dün e bebekte çok hoşuma gitmişti..bi baktım bu sabah bim e geliyormuş haftaya hemde çok uygun..herkese duyurulur..19 tl bimde....e bebekte 30 tl idi..
öpüyorum hepinizi malum kaynanamlar gelecek işim çok..dünde mutfak fayanslarının aralarını telledim yerdeki kollarım ağrıyor ama bembeyaz oldular..
haftaya bimde güzel şeyler var ben krep tavası alacaktım oda varmış ama chef marka duymadım kullanmadım hiç:44: tefal kullanıyorum teflonlarımda ama bu çok kullanılmayacak bişey olduğu için acaba dayanıklı olur mu var mı bilen kızlarr
kahvaltıya 7.aya yakın başlarsın ama 1 öğün sebze çorbasını ve ara öğün olarak en az 60 cc yoğurdunu ve meyvesini mutlaka vermeye çalış canım..anne sütü çok yararlı haklısın,emzirmeyede devam et ama 1 öğün sebze çorbası vermen süt vermeni engellemez..eğer sütün çoksa muhallebilerini sütünle yap,yoğurdunu sütünle mayala o şekilde de sütünden faydalanmış olur hem..eğer onları yapsamda yinede sütüm fazla gelir diyorsan sağıp buzluğa at,sütün azaldığı dönemlerde çıkarıp kullanırsın..ek gıdaya geçme zamanınız gelmiş bence..sebzelerden alacağı vitaminde çok önemli sonuçta...selamlar anneler bnde 2011 temmuz annesıyım 26 temmuzlu paşam 6ayı doldurduk ama bn ek gıda doyurucu şekılde versemmı kararsızım allaha şukur sutum ıyı emmezse şışıyor goğusum azıcık bı yoğurt fazla versm doyuyor ve emmıyor bnde gun ıcınde bır ıkı cay kaşıgı verıyorum çorbayı meyve puresını sızce ne yapmalıyım doyurack şekılde vermelımıyım anne sutude çok yararlı hazır varken yetıyorken emsın dıyorum yanlışmı dusunuyorum acaba
bakıcam bi haftaya güzel şeyler varr..verme bakalım belkide yoğurttandır..BENDE HİÇ DUYMADIM CANIM AMA HAKLISIN 10-15 GÜNDE BİR YAPARSIN ZATEN KREP yeterli bence
ben haftaya yürütecide bimden almaya karar verdim..sonuçta 7 aylık olduk 3 ay daha biner günde 15 dk binicek zaten o zamanda gözümü ayırmam ben..düşemez..zaten kızım çok kontrollü maşşallah kendini kurtarıyo...
zeytincim zaten hep yumuşak şeyler yiyo hatta artık keçi sütünden yaptığım yoğurduda vermemeye karar verdim..onuda menüden çıkarttım..ne yiyecek bu çocuk ya..yemesi çok güzel aslında..hem denicem bakalım suçlu keçi yoğurdumu???
cnm bende aynı şeyi düşünmüştüm drada danıştım ama 6. aydan sonra anne sütü yetmiyomuş cnm ek gıdayada geçmek lazımmış azar azar ver bende öle yapıyorumselamlar anneler bnde 2011 temmuz annesıyım 26 temmuzlu paşam 6ayı doldurduk ama bn ek gıda doyurucu şekılde versemmı kararsızım allaha şukur sutum ıyı emmezse şışıyor goğusum azıcık bı yoğurt fazla versm doyuyor ve emmıyor bnde gun ıcınde bır ıkı cay kaşıgı verıyorum çorbayı meyve puresını sızce ne yapmalıyım doyurack şekılde vermelımıyım anne sutude çok yararlı hazır varken yetıyorken emsın dıyorum yanlışmı dusunuyorum acaba
bim 3 şubat ürünleri diye arattım çıktı bendeuyumayan çocuk gerçekten çok zor..biz mamayla beslendiğimiz için uyku saatlerimiz daha uzun oluyor..gerçi sütle beslenseydi de az uyusaydım keşke..
sarıpapatya,o kaka milad olur inşallah da bundan sonra hep kendi kendine yapabilir..belki ilaçlar geçde olsa faydasını göstermiştir..
bu arada ebebekte ki halının linkini verebilirmisin?inceleyeyim bakalım belki bende bimden alırım..
chef markayı bende duymadım şerifecim ama seninde dediğin gibi çok kullanmayacağın için alınabilir bence..bimde haftaya olan ürünleri nasıl görüyorsunuz ben baktım bu haftanın ürünleri vardı?
aynen katılıyorummkahvaltıya 7.aya yakın başlarsın ama 1 öğün sebze çorbasını ve ara öğün olarak en az 60 cc yoğurdunu ve meyvesini mutlaka vermeye çalış canım..anne sütü çok yararlı haklısın,emzirmeyede devam et ama 1 öğün sebze çorbası vermen süt vermeni engellemez..eğer sütün çoksa muhallebilerini sütünle yap,yoğurdunu sütünle mayala o şekilde de sütünden faydalanmış olur hem..eğer onları yapsamda yinede sütüm fazla gelir diyorsan sağıp buzluğa at,sütün azaldığı dönemlerde çıkarıp kullanırsın..ek gıdaya geçme zamanınız gelmiş bence..sebzelerden alacağı vitaminde çok önemli sonuçta...
kızlar benim kız sabah kahvaltısında cici bebe bisküvisi peynir falan karıştırılıyor ya onu yemiyor ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?