2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

OYUNCAK EĞİTİCİ ALİBABANIN ÇİFTLİK HALISI VİDEO GittiGidiyor.com'da 51742408

limoncum e bebekte değilmiş sanırım baktığım ama başka buldum senin için videolu..kızlar izleyin..38 tl burda...bimde haftaya 19 tl..amma reklam yaptım

zeytinim resim isteriz...

selinti ayrı ayrı ver yada 2 li karıştır ya da süt kat kıvamını aç biraz belki koyu geliyordur hem bigün peynir kat ertesi gün yumurta kat dönüşümlü yani..hepsini birden yülenme..

benim kız hep oturmak istiyor ama ben çok fazla oturtmuyorum acaba ne yapmalıyım...zararı olrmu oturmasının..desteksiz oturabiliyor..

denedim ama beceremedim akşam eşim gelsin yüklüyeceğim
benim kız hep oturmak istiyor ama ben çok fazla oturtmuyorum acaba ne yapmalıyım...zararı olrmu oturmasının..desteksiz oturabiliyor..

benim ki desteksiz çok oturamıyor ama bayılıyor oturmaya bende beli ağrır diye çok oturtmuyorum

valla bebe bisküvisini sevmedi galiba ama denicem

selam hanımlar
2 gün yoktum canlanmış buralar, güzel olmuş
benim misafirler dışarı çıktı ben de soluğu burda aldım

perşembe günü aşımız vardı
oğluşum 8 kilo 68 cm olmuş
4 aşı birden yapılar kuzuma, biraz ağladı çabuk sakinleşti
o gün akşam kayısı püresi yaptım oğluma
2 yemek kaşığı yedi, 2 saat sonra da kaka yaptı
artık kayısından mı yoksa zamanı mı gelmiti bilemiyorum
bugün yoğurduna karıştırıp verdim kayısısını
bizden haberler böyle şimdi dönüp geçmişe bakayım bi neler kaynatmışsınız

gun ıcerısınde mutlaka ek olarak bışy verıyorum ama verdıklerım doyurucu değil yanı bır ıkı cay kaşığı verıyorum tadını bılsn dıye o zaman bn sımdı en azından sadece bı öğünü ek gıda verıyım ılerıkı aylarda ek gıda öğününü arttıırırız yorum ıcın tesekkurler :)

bn gun ıcerısınde bı kerede olsa verıyım çorba yogurt fıln o zaman.çok teşekkurler :)

Kızım kaka yaptıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı................

Dün akşam yaptı kendi kendine biraz önce yine yaptı....allahım çok şükür...bugün çatlak olalı tam 2 hafta oldu...
Zeytin demişti c.tesi sabahki kaka milad olur inş demişti öyle oldu valla....

Eşime dedimki bunu hemen kk ne yazmam lazım dedim oda bezin resminide çek koy diyo...

selam kızlar...maşallah herkesim bebişleri iyi...

kızlar yardım edin...bebeğim emmek istemiyor...ancak uykunun arsında emiyor...uyanıkken memeden tarafa bakmıyor...çığlığı basıyor...bu da beni çok üzüyor...nerede hata yaptım bilmiyorum...ek gıdaları çok mu verdim de..istemiyor... bebeğim emsin istiyorum..kaç gündür moralim çok bozuk....

dün 8 saat aç bıraktım hiçbirşey yedirmedim..su dahi vermedim...yok...kesinlikle meme tarfına bakmıyor...basıyor çığlığı...sonra dayanamadım....doyurdum kaşıkla....

kızlar fikirlerinize ihtiyacım var...ne yapa bilirim.....

maşallah kuzuyaa kayısı acaip yumuşatıyor ondan olabilirrrrr
:118:nasıl sevindim anlatamam ohh be :119:

ama onu yasemin demişti sanırım neyse milad oldu ya çok şkr

cnm benim kızım da ilk ek gıdaya geçtiğimizde öyle oldu bende 1 gün akşama kadar su dahil hiç bir şey vermedim sonra mecburen aldı aç bırakıcam başka yolu yok dayanmak zor oluyor gerçekten ama biraz sabret mecbur olunca alır benim oğlumda öle ayrıldı ondan çok korkuyorum...onun için aç bırak bide ben göğsüme reçel pekmez falan sürmüştüm tatlı olsun diye

günaydıın canlarım
4 gündür giremedim çok hastayım raporluydum evde dinlendik kızımla kızımda çok hastaydı gece bi baktım ateşi 39,5 okadar korktumki hemen ılık bir duş bi fitil düşürdüüm ateşini sabahta hemen doktora gtik boğazı iltihaplanmış doktor antibiyotik şurup ve ateş düşürücü verdi ÇOK ŞÜKÜR İYİLEŞTİ AMA BEN NELER ÇEKTİİM ANLATAMM BENDE ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM KIZIM HEMEN ZAYIFLADI AMA OLSUN SAĞLLIKLI OLSUNDAA SİZLERDEN NE VAR NE YOK Bİ GEÇMİŞE BAKIYIMM

çok geçmiş olsun cnm çocukların hasta olması mahvediyor insanı....benim de oğlum hasta gene 2 gündür çok şükür bugün bi parça iyi....
ellerine sağlık canım eminim nefis olmuştur

yaa kızım sevmedi malesef 2 gündür çayla ezip pişirip vermeye çalışıyorum ama yemedi sıpa pekmez falan koydum tatlansın diye ama nafile ağzında tutuyor yutmuyor malesef

günaydınn arkadaşlar

dışarısı o kadar güzel ki anlatamam kar her tarafı kapladı ben sabahtan beri hayran hayran dışarıyı seyrediyorumm muhteşem içim kıpır kıpır koşup oynayasım geliyor çocuklar gibi:119:

günaydın
çoooooooooooooooook yorgunummmmmmmmmmmm
cmtesi öğlende çıkıyorum işten eve gittim annem uykusu var uyut dedi doyurdum yarım saat zor uyudu
akşam üstü 20 dk. uyudu akşam 10 da zorla uyuttuk bütün gece eşim kalktı gezdirdi pışpışladı 3 kez yarım saat yada 1 saat arayla
pazar gün toplasan 1 saat ancak uyudu ki banyo yaptırdık yoğurt çorbası içirdik uykusu gelir diye ama yok yok
akşam yıne zorlaaaaaaaaaaaaaaaa gazı var ne derdi ya rezene içirdim nurse harvey içiyo ama neden hala bitmedi bu gaz işi yaaaaa
birda ımmmmmmmmmmmmmmmm ımmmmmmmmmm dıye ağzını kapatıp ses çıkarıyo mız mız oldu iyice
sabah annem geldi hiç bakmıyo kafasını çeviriyo
annem sen gitceksin dıye uyumuyo belkıde korkuyo dıyo
çunku o çok kolay uyutuyo
bakalım bugunde mızmızmı ahh bu dişler çıksın artık lütfeeeeen
sonuç yorgunlukla geçen bir hafta sonu ama kurban olurum ona ömrüm benim
demek annelik böyle bişeymiş

zeytin bisk. nasıl oldu bende yapmıştım bi tarif ama çok sert oldu yani ayy nası anlatcam ıhlamurda erimiyo hani bisk. su çeker ya çaya batırınca bnmki öyle olmadı çekmedi yani çayı
bende bebek ekmeği aldım sabah onla yiyor
senin tarif yumuşakmı oldu çekiyomu suyu

efsun geçmiş olsun canım allah önce bebeişlere sonra bizlere sağlık versinde iyi bakalımonlara

sarıpapatya gözünüz aydın inşallah bundna sonra kendisi zorlanmadan yapar

günaydın cnm annen haklı olabilir belkide sen gidicen diye uyumuyodur...ama ben sürekli yanındayım benim ki neden uyumuyorr:103:huysuzda ondanneyse sağlıklı olsunlarda ben uykuyu falan geçtim...

cnm ben yaparken anladım baktım baya sert bi hamur oldu içine biraz süt ekledim onun için yumuşadı bide hazırlamadan biraz önce ıhlamurun içinde bekletiyorum iyice yumuşayıp dağılıyo fakat yediremedim zülale bi türlü

zeytin bende beklettim ama çekmedi :44: anlamadım
tek pirinç unu vardı tarifte tereyağ pekmez yuumurta sarısıı
pirinç unu nu ben bebelacın sütlü pirinç ununu koymuyştum normal pirinç unu yoktu acaba ondan mı oldu ki?

senın tarifi yapayım bi seferde su çekti diyosan benımkı hiç çekmemişti çunkü

bu arada annemi aradım bnm sıpa yarım saattir uyuyomuş
derdi benle demek ki :26:

EFSUNCUM GEÇMİŞ OLSUN

biz bu gece 2 saatte bir ağlayarak uyandık hele saat 2.5 ta ne yapsam susturamadım odaları gezdik..rüya gördü galiba...bazen 4-5 saat deliksiz uyuyor bazende böyle yapıyor canı sağolsun kızııımmm...

keten tohumu aldırdım eşime kabızlığa iyi geliyormuş diye ama nasıl kullanıldığını bilemedim kızlar varmı bileniniz..toz değil çekirdek gibi olan kahverengi..internette dövün 2 kaşık yedirin üstüne su içirin diyo,bi yerde demleyin diyo,bi yerde akşamdan ıslatın diyo...ben hepsinide yaptım...

keçi yoğurdu 2-3 gün vermedim kakasını yapmaya başladı ama belkide şuruplar anca etkisini göstermiştir bilemiyorum..

Arkadaşlar merhaba ben 2012 temmuz annesiyim. İnşallah sizler gibi bebeğimi sağ sağlim kucağıma alırım. Sizlere sormak istediğim bazı şeyler var.
Öncelikle doğumum yaz aylarında olacağı için alışveriş yaparken bebek için neler almalıyım sizce ?
Hastane çıkışı alıcam ama sonrasında nasıl giydirmeli bebeği hiç bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Ne alacağımı bilmeden saldırıyorum bebek mağazalarına. Gereksiz şeyler almakta istemiyorum.
Birde kandim için tabiki hastanede neler lağzım olacak. Gecelikmi alsam pijamamı tavsiyeniz ne olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…