- Konu Sahibi efsun_zeren
-
benim kızımda ekmek içine bayılıyor bende veriyorm eline kendi yiyor hemde damaklarıın kaşıntısını alıyor benim kızım tam tahıllı ekmeği ekmekten saymıyor ona illa bildiğimiz fırın ekmeği olacak onu görünce resmen ağzının suyu akıyo
Günaydın kızlar
elaya sabahları ekmek verirken birazda zeytinyağına batırıp veriyorum kakasını çok rahat yapıyo bu sayede bebeğim grip oldu cuma günü ilaç kullandık mecburen şimdi iyi allaha şükür öksürüğü kaldı geçmiyo bi türlü
benim oğlum da bayılıyor ekmek kemirmeye
sfrada görünce hemen atlıyor üzerine
ama ben cesaret edip veremiyoum
çok az kemiriyor ağzında hemen alıyorum elinden
sarıpapatyam
naber şekerim bebeişin uykusu nası
biz hala aynı tam uyuyorum uyanıyo sıpa dun gece 2 buçukta emzirdim yattım 1 kez daha kalktı çevirdim pışladım uyudu 2.ye eşim kalktı saat 6yı 5 geçiyomuş dedim yenı emzirdim yatır
acıkmış sanki sana gelmek istiyo dedi atlıyo bana aldım kı ben memeyı açana kadar elimi yaladı
çocuk acıkmış bnde daha 1 saat oldu dıye yatır dıyorum eşime
Günaydın kızlar
elaya sabahları ekmek verirken birazda zeytinyağına batırıp veriyorum kakasını çok rahat yapıyo bu sayede bebeğim grip oldu cuma günü ilaç kullandık mecburen şimdi iyi allaha şükür öksürüğü kaldı geçmiyo bi türlü
canım normalde 2011 temmuz annelerinde faceden çok bahsedildiği için ve sanırım birçok reklama yer verildiği için kazen bana mail attı facesi olmayan anneler grubunu buraya taşıyorum diye birçok kişininde k.k dan üyeliği silinmiş yani hepimiz bu başlık altında toplanmış olduk
kızlar yürüteç kullanmayı düşünüyormusunuz şimdi değil zatende 8 aydan sonra düşünüyorum kullansammı diye
günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın
hasta bebişler iyileşsin yaz gelsin çocuklar hava alsın artık bu ne soğuk yaaa
resmen donuyoruz
yakın biri varsa balkanlardakı kapıyı kapasın bi zahmet yaa
kızlar yürüteç kullanmayı düşünüyormusunuz şimdi değil zatende 8 aydan sonra düşünüyorum kullansammı diye
karlı bir izmir sabahından hepinize selaaaammmmmmmmm
ayyyy çok mutlu oldum ya hiç beklemiyodum bakalım ne kadar sürecek inş biraz tutarda kartopu oynarız
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
efsun bugun iyimisiniz nasıl oldu yavrun
sarıpapatya bnde dün buğday yapmıştım
ama yoğurtlu verdik
yağla çorbası gibi pirinç yerine buğday koyduk
senın dediğin gibide olabilir içine bi kaşık tereyağ da koy guzel olabilir
mirabelle erkek çocuklarına çok sağlıklı olmadığını söylüyolarlar yürüteçin bnde almadım şimdilik emekliyo kollarında tutunca yürüyo yürüteçte eminim yürür ilk arabam aldık ama onu kullanmasına daha çok var sanırım şidilik üstüne oturuyo oynuyo sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?