- Konu Sahibi efsun_zeren
-
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
kimse yazmıyor bu aralar pek..bebişler hasta ondanmı??
zeytini merak ettim titanianın bebeğinide,nasıllar acaba?
benim kızımın süt alımı düştü günde 500 diye bağırıyolar ya 500 falan içmiyo napim..250 anca..gecede dahil...
emzirenler ölçemiyodur tabi ama sizdede azalma varmı?
merhaba ben yeni katılıyorum oğluşum Toprak 2 temmuz doğumlu ek gıdaya 1 ay önce hızla başladık yumurtaya başlıycam haftaya emzirmeye devam ediyoruz 5oo ml olayını doktoruma danıştım emzirdiğim için ne kadar içtiğini bilmiyorum diye gerekli olanı kendi emer zaten dedi satmak için öyle söylüyorlar dedi
geceleri çok sık uyanıyor sizinde böyle mi?
Bide çok tembel hiçbir oyunu kendi yapmıyor tel sarar falan anca bakıp bakıp gülüyo yapmaya niyeti yok siz nasıl öğretiyorsunuz ?
ayy canım,çok geçmiş olsun...minnacık bebek soğuğa nasıl alışıcakmış ki,onların derisi şuan incecik zaten..kendisi alışmış mı acaba soğuğa merak ettim?soğuğa alışmakda nedemekmiş..canım babannemiz uykusuna rahatına düşküün bugün bana geldi bakalım bakmaya çünkü kızımın bırak dışarı çıkmaya yatağından kalkmaya dermanı yok yavrum öksürmekten sabaha kadar içi çıktı kustu bide yaaa kayınvalidem elanın soğuğada alışması gerektiğini düşünüyo garip bi zihniyett
teşekkür ederim titania,senin kuzucukda benim oğlum gibi sever inşallah kahvaltısını..kahvaltı fikrini çok beğendim limon.
kahvaltıya başladığımızda aklımda olacak bu uygulama
geçmiş olsun fatma..Günaydın kızlar
elaya sabahları ekmek verirken birazda zeytinyağına batırıp veriyorum kakasını çok rahat yapıyo bu sayede bebeğim grip oldu cuma günü ilaç kullandık mecburen şimdi iyi allaha şükür öksürüğü kaldı geçmiyo bi türlü
araştırdıysan kullan ozaman canım..yeterki işe yarasın..kabızlık bizde ilk aylarda çok çekmiştik oyüzden nasıl birşey olduğunu iyi bilirim..kaka yapınca o günü bayram ilan ederdim...limoncum keten tohumunu araştırdım tabiki..zararsız bitkisel bi ürün...hemde uzun süre kullanılabilecek bişeymiş...sinameki gibi değil mesela onu en fazla 10 gün kullanıyormuşsun kaka yaptırıyomuş ama bağırsakları tahriş ediyormuş uzun sürede...ama keten tohumunun mukozalı bi yapısı var tahriş edici gibi görünmüyor zaten..
ben almayı düşünmeyenlerdenim,erkek bebeklere özellikle önerilmiyor zaten..yürümeyi geciktirdiğini okumuştum..kızlar yürüteç kullanmayı düşünüyormusunuz şimdi değil zatende 8 aydan sonra düşünüyorum kullansammı diye
titania çok çok geçmiş olsun,başıma gelmediği için nasıl birşeydir hiç bilgim yok..Allah beterinden korusun,tek sağlık sorunu bu olsun..inşallah ilaçlarla ve diyetle biraz daha rahat yapabilir..sen doktorun ömür boyu demesine inanma,bana dedikleri şeyleri sana söylesem hadi canım,bu kadarıda olmaz artık dersin...tıp okadar çok ilerledi ki,geçenlerde yüz nakli bile yapıldı düşün artık..oğlun büyüyesiye daha neler çıkar merak etme sen...herkese günaydın
dün oğlumu doktora götürdük
hiç duymadığım bişey başımıza geldi
bebişimin poposu darmış
ek gıdaya geçişle birlikte kaka yapmasında zorlanmasının nedeni buymuş
dün akşam yaptı nihayet kakasını
ilk defa sert kaka yaptı ve canı çıktı yapana kadar
2 haftalık bir tedavi uygulayacak doktor
bunun yanında diyetine de dikkat edeceksiniz dedi
büyük ihtimal ömür boyu bu sıkıntıyı yaşar dedi
yediğine içtiğine her daim dikkat edecekmişiz
ilaçları kullanın tekrar görüştüğümüzde yeniden bir değerlendirme yaparız dedi
cerrahi bir müdahaleye gerek kalmadığı için mutluyum ama yine de canım sıkıldı
allah daha büyük dert vermesin diyorum artık
hoşgeldin idil,merhaba ben yeni katılıyorum oğluşum Toprak 2 temmuz doğumlu ek gıdaya 1 ay önce hızla başladık yumurtaya başlıycam haftaya emzirmeye devam ediyoruz 5oo ml olayını doktoruma danıştım emzirdiğim için ne kadar içtiğini bilmiyorum diye gerekli olanı kendi emer zaten dedi satmak için öyle söylüyorlar dedi
geceleri çok sık uyanıyor sizinde böyle mi?
Bide çok tembel hiçbir oyunu kendi yapmıyor tel sarar falan anca bakıp bakıp gülüyo yapmaya niyeti yok siz nasıl öğretiyorsunuz ?
canım bende gun asırı yumurta veriyorum ama karışık lor la karıştırıyorum ekmek içide katıyorum bazen sutumu sağıp hepsini bir karıştırıp veriyorum bi tanıdığım demişti kendim acık sut alıp iyice kaynatıyorum sonra yoğurtla kestirip lor ypıyorum kaynatılmamış sütten de peynir yapabiliyolar cunku.
bende emzirdiğimden bilmeiyorum ama banada 500 içmiyormuş gibi geliyo ve geceleri sık kalkıyo ne yapsam değişmedi teyzenin biride dediki 1 hafta eğer sıkar dayanıklı davranırsa ac uyutmayı öğretirsen gece kalkmaz gece ağlasada bişye vermicekmişim ve uyutcakmışım ama benim içim elvermediği için yapamadım yapabilen olmuş ikizleri varmış teyzenin kızının sabah 6 ya kadar bişye vermemişler ve alışmış bebeler uyanmamış
kızımda aynı hep benle olsun benle oynasın kendi hiçbişi yapmıyo sadece yuvarlanmayı öğrettik yatağa koyunca yuvarlanıyo ama talihsizlik yasadık tabi öğrettiktedustu yataktan sukur bişi olmadı ama o gece sabahı zor ettik
evde kalabalık olsa süper olcak aslında ozaman laf dinliyo takip ediyo milleti zamana geciriyo ama yalnızken hep ııı ıııı bişiler istiyo benden bugun yurutec aldım bimden ama daha hazır değil daha 8 aylık olsun diyorum bakalım
günaydın hanımlar nasılsınız bebişlerde iyidir inş hasta olanlara geçmiş olsun çabucak iyileşsinler inş bimden oyun halısı alan varmı ilgilerini çektimi bebşlerin ben ananeye sipariş verdim çıkamıyorum diye merak ettim bizim sokakta hala kar var ne biz gidebiliyoruz ananeye ne onlar gelebiliyolar[/QUOTE
canım ben oyun halısı aldım ta 5 aylıkken ama bim den değil bence güzel ilgisini çekti kızımın birde bol oyuncaklı bazen oyuncaklarını eline verip oturtuyorum öylede oynuyor kullanışlı bence
günaydın hanımlar nasılsınız bebişlerde iyidir inş hasta olanlara geçmiş olsun çabucak iyileşsinler inş bimden oyun halısı alan varmı ilgilerini çektimi bebşlerin ben ananeye sipariş verdim çıkamıyorum diye merak ettim bizim sokakta hala kar var ne biz gidebiliyoruz ananeye ne onlar gelebiliyolar
çok sık giremiyorum oğlum 1 haftadır ishal..dün doktoruyla konuştum günde 6 kezi aşmıyorsa sorun yok dedi..6'yı geçmedik ama çoğunlukla 5 kezi buluyor..ateş ve kusma olmadığı için mikrobik birşey değildir dimi diye sordum,sanmıyorum eğer birkaç güne geçmezse tahlile gönder kakasını dedi..doktoruyla dişten olabileceğine kanaat getirdik..artık çıksada kurtulsak..
p.tesiye kadar geçmezse tahlile göndericem artık..
şerifecim,seni çok merak ediyorum..oğlun nasıl oldu?
palette,senide aşağıda gördüm:) nasılsın?diş buğdayını yaptınız mı?pastayı filan bulabildin mi?
günaydın hanımlar nasılsınız bebişlerde iyidir inş hasta olanlara geçmiş olsun çabucak iyileşsinler inş bimden oyun halısı alan varmı ilgilerini çektimi bebşlerin ben ananeye sipariş verdim çıkamıyorum diye merak ettim bizim sokakta hala kar var ne biz gidebiliyoruz ananeye ne onlar gelebiliyolar
çok sık giremiyorum oğlum 1 haftadır ishal..dün doktoruyla konuştum günde 6 kezi aşmıyorsa sorun yok dedi..6'yı geçmedik ama çoğunlukla 5 kezi buluyor..ateş ve kusma olmadığı için mikrobik birşey değildir dimi diye sordum,sanmıyorum eğer birkaç güne geçmezse tahlile gönder kakasını dedi..doktoruyla dişten olabileceğine kanaat getirdik..artık çıksada kurtulsak..
p.tesiye kadar geçmezse tahlile göndericem artık..
şerifecim,seni çok merak ediyorum..oğlun nasıl oldu?
palette,senide aşağıda gördüm:) nasılsın?diş buğdayını yaptınız mı?pastayı filan bulabildin mi?
zeytıngozlü çokkkk gecmiş olsun zor gunler gecrmissn Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?