2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın

dün oğlumu doktora götürdük
hiç duymadığım bişey başımıza geldi
bebişimin poposu darmış
ek gıdaya geçişle birlikte kaka yapmasında zorlanmasının nedeni buymuş
dün akşam yaptı nihayet kakasını
ilk defa sert kaka yaptı ve canı çıktı yapana kadar
2 haftalık bir tedavi uygulayacak doktor
bunun yanında diyetine de dikkat edeceksiniz dedi
büyük ihtimal ömür boyu bu sıkıntıyı yaşar dedi
yediğine içtiğine her daim dikkat edecekmişiz
ilaçları kullanın tekrar görüştüğümüzde yeniden bir değerlendirme yaparız dedi

cerrahi bir müdahaleye gerek kalmadığı için mutluyum ama yine de canım sıkıldı
allah daha büyük dert vermesin diyorum artık

benim bıcırık da öyle
hele altını açtığımızda o kadar mutlu oluyo ki
gülücükler saçıyo etrafa
bazen bırakıyorum biraz, üzerine ince bir battaniye koyuyorum birkaç dakika keyif yapıyo öyle

titania geçmiş olsun
ebnce başka bir doktora daha götür oda aynı şeyı söyleyecekmi hem içinde rahatlar

bak ben taş düşürdüm
bi ağrıyla gittim doktora taş varmış film falan çekildim doktor vay efendım idrar yolların dar amaliyat olmasan bu taş düşmez sende kıvranırsın dedi
okuyorum üni. de annem geldi hemen olmaz dedi memlekete gidelim orda bıdaha gidelim doktora
neyse geldık bn kıvranıyom tabi bol suda içiyorum gunde nerdeyse 3 litre wc.de afedersiniz taşın düşşüş sesini duydum çıt etti
eee hani dardı nası düştü bu taş
burdakı doktora gittik yıne film vs. darlık falan yok dedi gayet normal olduğunu söyledi
yani artık bir doktorun söylediğine inanmıyorum yalandan yere bni amalıyat etcekti orda

sende git bence başkasına oda aynı şeyi derse ozaman tamam için rahatlasın

canım çok geçmiş olsun mutlaka başka doktorlada görüş bakalım oda aynı şeyleri söyleyecekmi allah berterinden esirgesin

canım çok geçmiş olsun mutlaka başka doktorlada görüş bakalım oda aynı şeyleri söyleyecekmi allah berterinden esirgesin

HUYSUZ yoğurt çorbası yapar gibi mi yaptın aynu unlu??içine buğday kattıktan sonra blendırdan geçirdin dimi?
EFSUN bebiş nasıl?oda ayırma çalışmaları hastalık sebebiyle ertelenmiştir heralde...
burası dün gece -23 tü..elektrikli sobayıda yakmamıza rağmen içerisi ısınmadı...donuyoruz resmen..sabahtan beri yine 2 saat falan yakmışımdır...

bu öğlen bende yoğurt çorbası yaptım ama içine bişey koymadım..unla yoğurt su nane sadece..malum biz yavaş yavaş gidiyoruz..
sabah 8.30 da kalkıp kahvaltı hazırlıyorum hanfendiye sonra tekrar yatıyoruz biz bugün 9.30 da tekrar yatıp 11.30 da kakltık bende uyumuşum..

ben yürüteçi alıcam ama öyle pahalı bişey almıcam günde 15-20 dk binicek zaten...

mama sandalyesi almayı düşünüyorum artık yemek yedirmek olay olmaya başladı otumak istiyo illaki oturuncada ağzını göremiyorum yarısı akıyo kaşıktan en iyisi mama sandalyesi almak..ben ev tipi ana kucağında arkasına yastık koyarak yediriyordum..oto koltuğu gibi..sallananlar varya..

TİTANİA geçmiş olsun canım olabilir böyle bişey tabiki ama bencede başka bi dra götür..bende kızımda bu tarz bişeyden şüpheleniyorum..akşam arkadaşımla konuştuk onun ablasının kızıda kaka yaparken çok zorlanıyormuş yapmıyormuş o yüzden tutuyormuş dolayısıylada sertleşiyormuş..dr bursada bi dr varmış oraya sevk etmiş..anüsün içinde bi damarda zorlanmadan dolayı damar genişlemesimi ne olmuş o acıyormuş..2-3 hafta hastanede yatmışlar tedavi görmüş şimdi çok iyiymiş hiçbir sorun kalmamış..hatta ablasından tam bilgi alıp bana haber verecek...

moralini bozmak istemiyorum sadece uyarmak istiyorum..canını sıkma aynı şey benimde başımda var biliyorsun...Allah beterinden korusun canım benim..bunlar düzelebilecek şeyler..sizin dr şurup falan vermedimi canım ya duphalac çok işe yarıyor gerçekten..ilaç kullanmak istemiyorsan keten tohumunu tavsiye ederim..amacım doktorculuk oynamak değil birbirimize ilaç ismi önermemizde yanlış aslında ama şikayetler benzer olunca bide işe yarayan şeyler bunlardı..

sorma canım ya benimkide aynı giyinirken ağlıyo benmi becerekisizm diye düşünüyodum meğer hepsi aynı kodlarda yaşıyomus bebişlerimiz okuyunca rahatladım :)

canım cok gecmiş olsun bi ara kızımda öyleydi ama doktora götürmedim badem yağı ve zeytinyağı vermek ve bol bol ılık su içirmek iyi geliyo ek gıdaya gecince suya çok ihtiyaç oluyo bide diş çıkartırknde su ihtiyacı artarmıs bide ekmek gibi posalı seyler yedir inş düzelir en kısa zamanda

benim 1 aydr faln yatılı misafrim vardı yolcu ettim evi faln düzene koydm şükür bide ömerin uykusunu koysam duzene süper olcak çocuk nasıl alışmış kalabalığa kucağa ya baya bocaladı ev boşalınca
bende artk alayım diyorum yuruteç eminim bayılr çünkü mama sandalyesini cok sevdi

yürüteci kesinlikle sevecektir bende mama sandalyesi almayı düşünüyorum

bir doktorun söylediği diğerininkini tutmuyor bazen maalesef
biz de iki doktora gittik
önce çocuk doktoruna gittik, muayene etti şüphesini söyledi
çocuk cerrahisine yönlendirdi bizi
en doğru bilgiyi o verir dedi
bulunduğum yerde bi çocuk cerrahı var
eğer ameliyat gibi bişey söyleseydi direk ankaraya gidecektik
ama ilaç tedavisini yeterli gördü, bir de doktor güven verdi bize başka bi doktora gitmeye gerek duymadık
bir de parmakla muayene ediyolar
zaten iki doktor parmak attı çocuğun poposuna, doktor doktor gezip her seferinde çocuğa aynı işkenceyi yaşatmak istemiyorum

bize şurup vermedi canım
yapma ilaç verdi; popoyu yumuşatıp kaka yapmasını kolaylaştıracak bir ilaç
fito krem verdi; tahriş, çatlak,vs. oluşumunu önlemek için
bir de anestol pomat verdi o da ağrı kesici

bol posalı ve lifli gıdalarla besle dedi
armut suyu, kereviz ve bal kabağını önerdi
keten tohumunu bir dahaki gidişimizde sorarım bir doktora
buralarda bulabilirsem onu da denerim bi

benim korkum ömür boyu bu sıkıntıyı yaşayacak olması
inşallah geçici bir durum olur sizin için de bizim için de
yoksa işimiz çok zor

sağol canım
dönüşümlü olarak kayısı püresi ve zeytinyağı veriyorum zaten
en kısa zamanda düzelmesini çok istiyorum ben de

günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın

kandiliniz mubarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah

titania nasılsınız bebiş nası

sizlerin de kandili mbarek olsun

huysucuğum bebişin keyfi gayet yerinde
kaka sıkıştırmaya başlayınca sıkıntılarımız başlar yeniden

siz nasılsınız?
gece uykularınız nasıl?
önceki gece hiç uyumadık nerdeyse
sık sık uyandı benim sıpa
aklıma sen geldin hemen

dun akşam babasıyla oynarken mayışta kucağında yasladı başını koluna öylece uyudu uyutmaya çalışmadan eşimde uyanmasın dıye 1 saat tuttu onu sonra yerine bıraktı 4 sefer kalkı yıne sıpa
beişiğin ışıklarını yaktım şarkısını açtım bıraktım öyle 1 kez uyudu 2.sinde aynı yaptım olmadı

şöyle deliksiz bir uyku uyusak
uyuyan bebiş vardı gelmedi dimi o doktora sorcaktı çok uyuyo diye
merak ettim
adını da unuttum kusura bakmasın :26:

kandiliniz mübarek olsunnn
ben bugun yumurta vercemde ömer e kaç dakika haşlayım kızlar
SELİNTİ07 benimki çok hareketli bi çocuk hamak almıştım ne onda ne ana kucağında 5 dk bile durduramadm ama mama sandalyesini sevdi 10 15 dk duruyo oyle işime yaradıki evi toplarkn ona koyup alıyorm yanıma çok şükür en yakın zamanda alcam yurutecide

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar

kimse yazmıyor bu aralar pek..bebişler hasta ondanmı??
zeytini merak ettim titanianın bebeğinide,nasıllar acaba?

benim kızımın süt alımı düştü günde 500 diye bağırıyolar ya 500 falan içmiyo napim..250 anca..gecede dahil...
emzirenler ölçemiyodur tabi ama sizdede azalma varmı?

merhaba ben yeni katılıyorum oğluşum Toprak 2 temmuz doğumlu ek gıdaya 1 ay önce hızla başladık yumurtaya başlıycam haftaya emzirmeye devam ediyoruz 5oo ml olayını doktoruma danıştım emzirdiğim için ne kadar içtiğini bilmiyorum diye gerekli olanı kendi emer zaten dedi satmak için öyle söylüyorlar dedi
geceleri çok sık uyanıyor sizinde böyle mi?
Bide çok tembel hiçbir oyunu kendi yapmıyor tel sarar falan anca bakıp bakıp gülüyo yapmaya niyeti yok siz nasıl öğretiyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…