2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bimdeki çiftlik halısından bende aldım bizim cadı bayıldı oğlum ondan önce bayıldı beraber oynuyorlar kızım seslere kahkalar atarak cevap veriyor falan iyi oldu bizim için

canım cok gecmiş olsun brokoli ve ıspsanak karışımı nı ben yemem ama bebeklerin damak zevki bi garip zaten :)benim kızımda böyle seyleri yiyo brokoli bağırsakları iyi çalıştırıyo yalnız ıspanağı piştikten 45 içinde yedirmelisin diye okumuştum toks,n üretiyomuş

saol cnm bi garip doğru söylüyorsun bana kalsa bende yemem ama sevdi..hemen yedirdim cnm duymuştum bunu

günaydın arkadaşlar hasta bebişlerimize geçmiş olsun allah sifalarını versin inşallah benim kızımda hırıltılı bir şekilde öksürüyor moralim çok bozuk tekrar götüreceğim doktora bugün onun dışında havalar çok soğuk bimdeki oyun halısından bahsetmişsiniz almadım ama eşime söyledim bakacak kaldıysa alacak ben hafta sonu tefalin clipso control düdüklü tenceresini aldım önce pişman oldum bu kadar parayı boşunamı verdim die ama beni utandırdı harika bişey helede buharda pişirme olayı kızım için müthiş hele çalışan kadınlar için harika neysee artık yaz gelsin istiyorum kızımla geziyim istiyorum

benim kızımda bayılıyor bende anlamıyorum birde geçen gün tavuk yedirdim kızıma baıldııı annesine çekmiş

merhaba canım ayyy bizdede ishal sorunu var demir ilacını değiştirdiik saltofordu sanırım adı şuan kullandığımızın ishal demeyimde hergün yapıyor ama taa sırtına çıkıyor öncedende ferrum kullanıyorduk kabızlıktan 5 6 gün yapamıyordu küçücük popolarından onlarında bizimde çektiğimiz allah sağlık versinde kuzucuklarımıza sende demir kullanyosan değiştirebilirsin doktorunla görüş bizim doktorumuz numune verdi denemek amaçlı öyle karar verdik

benim sütümde iyice azaldı gündüz emmiyo emsede gelmiyo ne yapcam bilmiyorum zaten gribim elada grip hastayız yani

[font=ımpact]canım benim sütümde azaldı iyice emerse çekerse sızlayarak geliyo haa bide dinlenmiş olursam benim kızımın adıda ela oda iki çekiyo bırakıyo sağa sola bakıyo tekrar emiyoo bide eliyle sıkıyo süt geldin diye fena yaa yakası açık bişey giyindiğimde kucaklıyo beni meeemmeeeeeeeeeeeeee diye çığlık atıyoo çok komik oluyoo ahhh bide şu sağı solu inceleme merakı olması dün yaşaığımız bi olayı anlatıyım sizee kahvaltı hazırladım kıızımda yürüteçde müzik dinliyo hadi kızım gidelim babamızı uyandıralım mama yiyelim dedim ben gidiyorum oda geliyo yürüteçle babasını gördüü baaabbaaaaa maaaammaaaaaaa dedi tesadüftür dedik sonra tekrar etti tam 3 kez ve bu sabah ilk kez peşimizden ağladıı oyüzden moralim bozuk biraz bırakıpişe gelmek çok zor evde olan bayanlar zamanınızın kıymetini bilin ben her anımı onunla geçirmeye çalışıyorum [/font]

benim kızımda bayılıyor bende anlamıyorum birde geçen gün tavuk yedirdim kızıma baıldııı annesine çekmiş

geçmiş olsun cnm bende kullanıyorum tefal clipso çok memnunum mutfağımda bir çok tefal ürünüm var hepsinden memnunum çok iyi bi marka gerçekten..bizimkide balığı seviyo efsuncum tavukla daha arası pek iyi değil..bende biran önce yaz gelsin istiyorumm çok sıkıldım evde oturmaktan

ben de bişey öğretemedim oğluma
sadece dikkatli bir şekilde izliyor, ben de yapayım diye uğraşmıyor hiç
iki gündür eliyle gel gel yapıyor ama kendi istediği zaman; biz gel gel deyince yapmıyor sıpa:)
bebekler bir anda öğreniveriyorlar herşeyi, hiç canını sıkma o yüzden
her bebeğin gelişimi de farklı oluyor zaten
kimi çabuk konuşur, kimi çabuk yürür, kimi kolay öğrenir, vs...
bu konularda çok da fazla kıyaslamamak lazım kanımca.

geçmiş olsun limoncum
nedir bu bebişlerin kakalrından çektiğimiz
kimi yapamaz kimi çok yapar
geçen akşam eşim diyor; bebeği kaka yaptı diye bu kadar sevinen başka aile var mıdır acaba?

iyi akşamlar hanımlar bgün ecznedeyim nöbetçiyiz

aklıma takılıp duruyo bugün 500 ml emiyormu acaba diye bebelac ın testini çözdüm moralim bozuldu ne kadar doğru bilmiyorum tabi :18:

bebelac ve milupanın sayfalarındaki testlere güvenmiyorum ben
ne cevap verirsen ver hep sütün yetersiz çıkıyo
tamamen ürün satışına yönelik bir arkadaşın da dediği gibi

size de geçmiş olsun
pirinç koyuyorsan pirince de ara ver bi süre
sırf sebzeyle beslenmek bağırsakları gayet güzel çalıştııyor tecrübeyle sabittir:)
bir de kayısı, armut ve zeytinyağı

cenım ben de merak etmiştim seni
kuzucuklara çok geçmiş olsun
dediğin gibi keşke hasta olmadan büyüyebilseler ama olmuyor işte..

ben de kullanıyorum tefalin düdüklüsünü
bence de müthiş bişey, verdiğin paraya değiyor

maşallah cnm ela bebeğe her şeyi anlamaya başladılarr zülalinde gözü beni izliyo odayı çıkıyorum basıyor çığlığı....

günaydın hanımlarr

gece 4 e kadar zülal ayağımdaydı uyumadı bi türlü...uykusuzluktan beynim dönüyor şuan...boğazımda şişmiş:2:kolumu kaldırcak halim yok bugün

günaydın hanımlar

herkes iyidir umarım
bizim ilaçlar işe yarıyor galiba
oğlum iki gündür kendiliğinden kaka yapıyor
umarım hep böyle devam eder

kayınvalidem geldi bize, birkaç ay kalacak burda
çocukları oyalıyor biraz
ben de işimi gücümü daha rahat yapıyorum

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

dün hava iyiydi çıktık gezdik hepimize iyi geldi kaç haftadır evde hapis gibiydik
dışarıyı seyretti rüzgarlığı kapattım rüzgar falan almadı yüzü gözü sıcacıktı içim raht etti o yüzden

sonra babaanneye gittik sinirlendik geldik 2 hafta daha gitmeyız

2 ay kalıcak demiş arkdaş kaynanası için bn 1 gün dayanamıyorum valla üfffffffffffff nese sinirmi bozmıcam

maşallah kızına ne kadar hareketlenmiş
bizimki de anna diyo sanki bikaç gündür
ama ben bilinçli söylediğinden emin olamıyorum hala bilinçli söylediğinden

günaydın hanımlarr

gece 4 e kadar zülal ayağımdaydı uyumadı bi türlü...uykusuzluktan beynim dönüyor şuan...boğazımda şişmiş:2:kolumu kaldırcak halim yok bugün

uykusuzluk çok zor
biz de uyumuyorduk doğru düzgün
kakasını yaptığından mıdır nedir bu gece rahat uyudu kuzucuk
ben de dinlenmişim bu arada:)

ben evlendiğimden beri böyle
kışları bizimle kalır, yazın köyüne gider
bu sene geç bile kaldı gelmekte
ilk zamanlar zoruma gidiyodu ama alıştım artık
çocuklarla ilgilenmesi de işime geliyor biraz

Eşimde almışş oyun halısı bide dalga geçiyo amaaan aşkım diyoo biz sanki oyun halısındamı öğrendik kediyi köpeği +18 diye almak istemedi dedimki ela 18 aylık olunca onun üstünde tepinir dedim benim eşim küçükken ölü çekirgeleri ipe dizermiş yeşil olanları kayınvalidemde onları mandal sanarmış Tavukların ayaklarına ip bağlarmış bide biyoloji öğretmenliği okudu şimdide hayvanlara onu yaptığı için pişman bakalım kızım bana çekerse sakin olur babaya çekerse yandıık

efsun biz halıyı bulamadık ama a 101 deki telfonu almıştık oda öğretıci
halı bidahaki sefer inş.

titaniacanım benımkine alışmak imkansız
dün kıymalı patates yapmış pilav var
yemeğin suyuna pilav katıp yoğurtla yedircekmişim vermedim emzirdim
ama vermedim diye vay efendım bu çocuk aç tek sütle doyarmı
vahh vahh tüh tüh
ben ona herşeyı yediriyorum büün sebzeleri yiyo sorun yok ama bu yemek salçalı nası vereyim diyorum
yok kendi bildiği doğru 8 kilo 80 cm oğlum hala diyo şimdiye 2 katı olcaktı
vahh vahh tüh dedikçe deli oluyorum
kardeşşide ordaydı bna esra erolun oğlunu söyluyo tosun gibiymiş
eşime dediki sen uzunsun bu kısa şimdiye 70 cm olması laızmdı
eşimde kızdı 80 cm kafanıza estiği gibi konuşup örnek vermeyın die

günaydın hanımlarr

Gece 4 e kadar zülal ayağımdaydı uyumadı bi türlü...uykusuzluktan beynim dönüyor şuan...boğazımda şişmiş:2:kolumu kaldırcak halim yok bugün

canım benim geçmiş olsun benim kızımda pazar günü 5 te kalktı kalkış o kalkış ortamıza koyduk benim saçımı çekiyo babasının kulağını çekiyoo en son kalkmak zorunda kaldık mecbureeen

ayy walla hiç tekılmayın böyle şeylere ağzı olan konuşuyo ben anlatsam burdan bağdata yol olur Benim kızımın poposuna sürdüğüm kreme karışıyolar

günaydın hanımlar

benim kaynanamda yarın geliyor hadi hayırlısı..

duru şurupsuz kaka yapamaz oldu bu seferde ona canım sıkılıyor..dün hemşire bi arkadaşımı aradım çölyak hastalığı ve alarji testlerini yaptırmamı söyledi..
olmazsa ankaraya götürücem yol yakınken tedavi edilsin bu bağırsaklarında ne varsa..
basit bi ek gıda sonrası kabızlık değil bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…