- Konu Sahibi efsun_zeren
-
kızlar ben bugün zülale ıspanak brokoli çorbası yaptım çok sevdi tarif yazıyorumm..
1 çiçek brokoli
1 tutam ıspanak haşlanacak iyice az su eklenecek tabii ki ama 2 kaşık falan çok az yani...
pişince blendırla ezdim iyice
sonra içine 1 tatlı kaşığı irmik ve ince bulgur ve zeytin yağı ekledim biraz kaynatıp altını kapadım dinlendi biraz sonrada afiyetle yedi herşeyi yemiyor yiyince sevindimm
canım cok gecmiş olsun brokoli ve ıspsanak karışımı nı ben yemem ama bebeklerin damak zevki bi garip zaten :)benim kızımda böyle seyleri yiyo brokoli bağırsakları iyi çalıştırıyo yalnız ıspanağı piştikten 45 içinde yedirmelisin diye okumuştum toks,n üretiyomuş
canım cok gecmiş olsun brokoli ve ıspsanak karışımı nı ben yemem ama bebeklerin damak zevki bi garip zaten :)benim kızımda böyle seyleri yiyo brokoli bağırsakları iyi çalıştırıyo yalnız ıspanağı piştikten 45 içinde yedirmelisin diye okumuştum toks,n üretiyomuş
iyi akşamlar arkadaşlar. Birçok şey paylaşmışsınız gene. Hepsini okumaya çalıştım. Hasta olan bebekler için çok üzüldüm geçmiş olsun kuzucuklara. Kıyamıyorum. Bizde de kabızlık sorunu var sanırım. çok katı yapıyor. Patates vermiyorum. Ayrıca kahvaltıda çok zorlanıyoruz biz. O saatte uyumuak istiyor uykusu olduğu için de reddediyor. Birkaç gün ara verdim tekrar başlayacağım. Inşallah başarılı oluruz bu sefer. Bütün anne ve bebeklerine sağlıklı neşeli günler diliyorum.
benim sütümde iyice azaldı gündüz emmiyo emsede gelmiyo ne yapcam bilmiyorum zaten gribim elada grip hastayız yani
günaydın arkadaşlar hasta bebişlerimize geçmiş olsun allah sifalarını versin inşallah benim kızımda hırıltılı bir şekilde öksürüyor moralim çok bozuk tekrar götüreceğim doktora bugün onun dışında havalar çok soğuk bimdeki oyun halısından bahsetmişsiniz almadım ama eşime söyledim bakacak kaldıysa alacak ben hafta sonu tefalin clipso control düdüklü tenceresini aldım önce pişman oldum bu kadar parayı boşunamı verdim die ama beni utandırdı harika bişey helede buharda pişirme olayı kızım için müthiş hele çalışan kadınlar için harika neysee artık yaz gelsin istiyorum kızımla geziyim istiyorum
benim kızımda bayılıyor bende anlamıyorum birde geçen gün tavuk yedirdim kızıma baıldııı annesine çekmiş
merhaba ben yeni katılıyorum oğluşum Toprak 2 temmuz doğumlu ek gıdaya 1 ay önce hızla başladık yumurtaya başlıycam haftaya emzirmeye devam ediyoruz 5oo ml olayını doktoruma danıştım emzirdiğim için ne kadar içtiğini bilmiyorum diye gerekli olanı kendi emer zaten dedi satmak için öyle söylüyorlar dedi
geceleri çok sık uyanıyor sizinde böyle mi?
Bide çok tembel hiçbir oyunu kendi yapmıyor tel sarar falan anca bakıp bakıp gülüyo yapmaya niyeti yok siz nasıl öğretiyorsunuz ?
çok sık giremiyorum oğlum 1 haftadır ishal..dün doktoruyla konuştum günde 6 kezi aşmıyorsa sorun yok dedi..6'yı geçmedik ama çoğunlukla 5 kezi buluyor..ateş ve kusma olmadığı için mikrobik birşey değildir dimi diye sordum,sanmıyorum eğer birkaç güne geçmezse tahlile gönder kakasını dedi..doktoruyla dişten olabileceğine kanaat getirdik..artık çıksada kurtulsak..
p.tesiye kadar geçmezse tahlile göndericem artık..
şerifecim,seni çok merak ediyorum..oğlun nasıl oldu?
palette,senide aşağıda gördüm:) nasılsın?diş buğdayını yaptınız mı?pastayı filan bulabildin mi?
iyi akşamlar hanımlar bgün ecznedeyim nöbetçiyiz
aklıma takılıp duruyo bugün 500 ml emiyormu acaba diye bebelac ın testini çözdüm moralim bozuldu ne kadar doğru bilmiyorum tabi :18:
iyi akşamlar arkadaşlar. birçok şey paylaşmışsınız gene. hepsini okumaya çalıştım. hasta olan bebekler için çok üzüldüm geçmiş olsun kuzucuklara. kıyamıyorum. bizde de kabızlık sorunu var sanırım. çok katı yapıyor. patates vermiyorum. ayrıca kahvaltıda çok zorlanıyoruz biz. o saatte uyumuak istiyor uykusu olduğu için de reddediyor. birkaç gün ara verdim tekrar başlayacağım. inşallah başarılı oluruz bu sefer. bütün anne ve bebeklerine sağlıklı neşeli günler diliyorum.
iyi akşamlar kızlar bizi merak etmişsiniz.leptop bozuldu ondan gelemedim buraya..şimdi annemlerinkini aldık ordan yazıyorumm...oğlum baya bi hasta oldu yarım saatlik kar eğlencesi pahalıya mal oldu malesef...şimdi iyi elhamdülillah dru çok beğendim koruyucu bi tedavi başlıyacak ama ben bi dr tavsiyesi daha aldım önce ona da gidicem bi ondan sonra bakıcam...iyi dilekleriniz için teşekkürler hepinizee
zülal de dün ateşlendi. allah beterinden saklasın bi biri biri oluyor bu sıralar o kadar dikkat etmeme rağmen ama gene diyorum allah büyüklerinden korusun bütün herkesle beraber..dün sabah kalktı ateşi var biraz baktım 38.2 fitil koydum bi ikindine kadar çıkmadı saat 4 gibi uyuyordu bi daha ölçtüm 38.7 enfeksiyon aldığındada böyle olmuştu ani yükselmeler yaşamıştık benbi panik aldım hemen gittim. muayne etti dr bişey görünmüyor ama geçen sefer de böyle olmuştu dedi hemen tahlile yolladı acil olarak tahlil alamadı hemşireler 2 yerden denediler olmadı çocuk mosmor kaldı bende sinirlendim yaptırmıyacağım dedim aldım çocuğu,drun yanına geldim yapamadılar idrardan bakın dedim oda idrardan anlayamayız mecbur alıcaz ben geliyorum siz gidin dedi neyse 3. denemedim sonunda alabildiler ama ben ağlıyorum o ağlıyor o kadar zor oldu hala stresi gitmedi üstümdenelhamdülillah bişey çıkmadı. grip geçiriyor dedi geldik.ben diştende şüpheleniyorum bakalım görcez...
bizden haberler böyle....sizin bebişler iyilerdir inş..hiç hasta olmasalar keşke ama malesef oluyorlarr...
günaydın arkadaşlar hasta bebişlerimize geçmiş olsun allah sifalarını versin inşallah benim kızımda hırıltılı bir şekilde öksürüyor moralim çok bozuk tekrar götüreceğim doktora bugün onun dışında havalar çok soğuk bimdeki oyun halısından bahsetmişsiniz almadım ama eşime söyledim bakacak kaldıysa alacak ben hafta sonu tefalin clipso control düdüklü tenceresini aldım önce pişman oldum bu kadar parayı boşunamı verdim die ama beni utandırdı harika bişey helede buharda pişirme olayı kızım için müthiş hele çalışan kadınlar için harika neysee artık yaz gelsin istiyorum kızımla geziyim istiyorum
[font=ımpact]canım benim sütümde azaldı iyice emerse çekerse sızlayarak geliyo haa bide dinlenmiş olursam benim kızımın adıda ela oda iki çekiyo bırakıyo sağa sola bakıyo tekrar emiyoo bide eliyle sıkıyo süt geldin diye fena yaa yakası açık bişey giyindiğimde kucaklıyo beni meeemmeeeeeeeeeeeeee diye çığlık atıyoo çok komik oluyoo ahhh bide şu sağı solu inceleme merakı olması dün yaşaığımız bi olayı anlatıyım sizee kahvaltı hazırladım kıızımda yürüteçde müzik dinliyo hadi kızım gidelim babamızı uyandıralım mama yiyelim dedim ben gidiyorum oda geliyo yürüteçle babasını gördüü baaabbaaaaa maaaammaaaaaaa dedi tesadüftür dedik sonra tekrar etti tam 3 kez ve bu sabah ilk kez peşimizden ağladıı oyüzden moralim bozuk biraz bırakıpişe gelmek çok zor evde olan bayanlar zamanınızın kıymetini bilin ben her anımı onunla geçirmeye çalışıyorum [/font]
[font=ımpact]canım benim sütümde azaldı iyice emerse çekerse sızlayarak geliyo haa bide dinlenmiş olursam benim kızımın adıda ela oda iki çekiyo bırakıyo sağa sola bakıyo tekrar emiyoo bide eliyle sıkıyo süt geldin diye fena yaa yakası açık bişey giyindiğimde kucaklıyo beni meeemmeeeeeeeeeeeeee diye çığlık atıyoo çok komik oluyoo ahhh bide şu sağı solu inceleme merakı olması dün yaşaığımız bi olayı anlatıyım sizee kahvaltı hazırladım kıızımda yürüteçde müzik dinliyo hadi kızım gidelim babamızı uyandıralım mama yiyelim dedim ben gidiyorum oda geliyo yürüteçle babasını gördüü baaabbaaaaa maaaammaaaaaaa dedi tesadüftür dedik sonra tekrar etti tam 3 kez ve bu sabah ilk kez peşimizden ağladıı oyüzden moralim bozuk biraz bırakıpişe gelmek çok zor evde olan bayanlar zamanınızın kıymetini bilin ben her anımı onunla geçirmeye çalışıyorum [/font]
günaydın hanımlarr
gece 4 e kadar zülal ayağımdaydı uyumadı bi türlü...uykusuzluktan beynim dönüyor şuan...boğazımda şişmiş:2:kolumu kaldırcak halim yok bugün
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dün hava iyiydi çıktık gezdik hepimize iyi geldi kaç haftadır evde hapis gibiydik
dışarıyı seyretti rüzgarlığı kapattım rüzgar falan almadı yüzü gözü sıcacıktı içim raht etti o yüzden
sonra babaanneye gittik sinirlendik geldik 2 hafta daha gitmeyız
2 ay kalıcak demiş arkdaş kaynanası için bn 1 gün dayanamıyorum valla üfffffffffffff nese sinirmi bozmıcam
günaydın hanımlarr
Gece 4 e kadar zülal ayağımdaydı uyumadı bi türlü...uykusuzluktan beynim dönüyor şuan...boğazımda şişmiş:2:kolumu kaldırcak halim yok bugün
efsun biz halıyı bulamadık ama a 101 deki telfonu almıştık oda öğretıci
halı bidahaki sefer inş.
Titaniacanım benımkine alışmak imkansız
dün kıymalı patates yapmış pilav var
yemeğin suyuna pilav katıp yoğurtla yedircekmişim vermedim emzirdim
ama vermedim diye vay efendım bu çocuk aç tek sütle doyarmı
vahh vahh tüh tüh
ben ona herşeyı yediriyorum büün sebzeleri yiyo sorun yok ama bu yemek salçalı nası vereyim diyorum
yok kendi bildiği doğru 8 kilo 80 cm oğlum hala diyo şimdiye 2 katı olcaktı
vahh vahh tüh dedikçe deli oluyorum
Kardeşşide ordaydı bna esra erolun oğlunu söyluyo tosun gibiymiş
eşime dediki sen uzunsun bu kısa şimdiye 70 cm olması laızmdı
eşimde kızdı 80 cm kafanıza estiği gibi konuşup örnek vermeyın die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?