2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

slm hanımlar nasılsınız günaydın demicem bizim gibi çoğunuz erkenden kalkmışınızdır oyun halısı ve telefon ananemizde gelince dikkatini çekicekm merak ediyorum bu hafta içinde gelicek ananemiz benim oğlumda bişey yapmıyo daha önceden gel babası yapınca bakıyodu şimdi pek ilgilenmiyoanca agu aaa uu sesleri çıkarıyo memeyi açıp gösterince hemen gülmeye başlıyo emcekmiş elinden tutup yürütünce yürüteçteki gibi ayaklarını kaldırıyo öyle gidiceğini zannediyo

efsun benımkıler değil bağdat dünyayı 2 kez dolanır
çok fenayız

vah vah tüh tüh diyince sinir oluyorum
sanki ben çocuğun annesi değilim onu bilerek isteyerek aç bırakacam yedirmeyecem
varmı böyle bişe kim çocuğunu aç bırakır hepimiz burda vitaminli ne yedircez diye soruyoruz başka sitelerden tarif alıyorz

ama yok süte ( inek sütü) ekmek doğra
yemeğin suyuna pilav
haa birde köfte vercekmişim daha vitaminli :120::113:

Iş yerinde bi abimizin başka bi iş yerimize atamsı oldu çok seviyodum çok üzüldüüm bide veda maili yazmışkii içim koptu resmen ne kötü yıllarca çalış beraber neyseee

saçmalardan seçmelerr
bizimkide benim yumurtaya alerjim olduğu için doktor hiç verme bi süre dedi bende vermiyodum kayınvalidem yumurta yedirmiş sinir oldum bişey olmadı ama olabilirdide amaaan wallaa aklım hep kızımdaa çok korkuyorum çokkk

canım bi götür için rahat eder en azından bende 5 e randevu aldım hırıltısı için bakalım ne diyecek allah şifalarını versin

Neyse muhabbete doyum olmuyor ben kızıma gidiyorum allahtan bişey olmazsa saat 1de görüşürüz

sarıpapatya gerçekten öyle bi kabızlık değil galiba götür bakalım inş. iyi olur

efsun gerçekten öyle saçmalardan seçmeler
bide annem bakıyo ya ona da gıcık

oğlum o kucağına alınca ağlıyo normalde hiç yabancılamaz kimseyı hep güler ama ona gidince ağlıyo
sanırım anlıyo çocuk dedim zaten sen sürekli eleştirdiğin için çocuk snden negatif enerjı alıyo diye

öğleden sonra görüşmek üzere bende çıkıyorum

işlerne yardım eder zor olsada yardımıda olur cnm
ayy bu uykusuzluk deli ediyor beni
inş sana çeker o zaman
oy bu insanları anlayamıyorum hiç
bence bi çocuk cerrahına götür cnm basit bi kabızlık değil bu
sen fena dolmuşsun cnm boşver takma
Neyse muhabbete doyum olmuyor ben kızıma gidiyorum allahtan bişey olmazsa saat 1de görüşürüz
inş iyi haberlerle gelirsin

bizde kızımla dışarı çıktık bugün hava esiyodu biraz inş üşümemiştir.

diyetisyene gittim 1 kilo vermişim yağdn gitmiş ama 400gr ödem varmış 100 gr kasım artmış 9 kaloride metobolizmam hızlanmış bugün itibarı ile 82.6 olmuşum.mutluyum anlıyacağınız

sonrada avmye gittik az dolaştık bişeyler alıp geldik ayakkabı baktım ama bulamadım

dinleniyoruz şimdissz

iyi akşamlar hanımlar
konuşamadık bayağıdır nete giremiyorum annemle babam gelecek demiştim ya geldiler çok mutluyum annem sayesinde sabahları uyuyorum daha 20 gün burdalar ozamana kadar yokum yani. inşallah sizlerde bebişlerinizde iyidir.benimki geri geri gitmeyi öğrenmüş bu sahab düştü koltuktan çok üzüldüm ve korktum eşim telefonda dünya kadar azarladı beni sinir oldum onada sanki o hiç düşmemiş bebekken. hepimizdüşe kalka büyüdük allah allah. ama bebeğim ağlamadı bile poposunun üzerine düştü sonra kafası halıya çarptı

neyse tatlı anneler hepinizi öpüyorum

ii geceler :))ben gece girebiliyorum kimse olmuyor ama okuyorum yazdıklafrınızı.
demir ilacı vermiyorum kaç gundur kabız yapıyo ya sağlık ocağından verilen başka kullanan varmı aranızda bide öksürük olan bebişler için kaloriferin üzerinde pekmekzi ılık tutun arada verin bide gögsüne sürekli ılık bez koyun çok iyi geliyo birde nane limon ve elma karışımınında arada içirin bizimkisi geçti ins bidahada gelmez ama zor tabi grip le geliyo çünkü hava almaktan vazgecemeyeceğimize göre grip olmamamk ta elde değil.
eti nasıl yediriyosunuz ben çorbasını pişirmededn önce suyun içine önce eti atıp haşlıyorum sonra diğer malzemelerle karıştırıp blendarda cekiyorum ama acaba tek başına et yedirmek dahamı iyi olur biyerde demir ilacı vermek yerine demirli beslememnin et yedirmenin daha iyi olduğunu okumuştum

oohhhh ne güzel keyfini çıkart annenin...

geçmiş olsun kuzuna cnm

bende kıyma olarak ekliyorum çorbasına sonra değirmen gibi bi süzgeçim var ondan geçiriyorum yediriyorum

iyi geceler..
benim kızım 8kilo 8.aya girdik bezde 4+ a geçtiniz mi ben 4kullanıyorum bez bitince geçeyim diyorum sizde durum nasıl

Merhaba arkadaşlar dün kızımı götürdüm doktora şükürki burun tıkanıklığındanmış kızım 10 kilo bi ara hastalandığında 9 kiloya düşmüştü dr çok çok iyi kilosu kimseye deme dedi Bende sadece size diyorum Bizim ela komikti doktorun kulağından çekti sırtını dinlediği şeyi ver kızım diyo dr ııı ıııı diyo okadar çok sevdiki drumuz elayı ben seni eve götürüyüm diyo mammaaa diyo draa dr sırtını açıyo ağzını açıyo bakıyo ela hiççç bi görseniz Doktorumuz güldü bu cin gibi hiçbişeyi yok dedi sonra güldü kaybol şimdi hadi bakalım dedi bu soğukta bi daha gelme dedi ela nasıl gülüyoo eve geldik ela uyudu saat 7 de kıyamadım uyandırmadım ela 2,30 bi uyandı cin gibi oyun istiyo bi babası bi ben kafayı yedik sallamaktan cadı uyumadı babaya aşık zaten şebeklik yapıp durdu sabah işe zor geldiim çok uykusuzum babamız dün ali babanın çiftliği oyun halısını almış ama daha vermedim bu arada wewelin yoğurt makinasını almıştım netten dün geldi gece mayaladım yoğurt abahta dolaba koydum tutmuştu ama tatmadım yarın yorumlarımı yazarım kendim elde mayalayıp tutturamayanlardanım neyse bizden bu kadar

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııın

nasılsınız hanımlar bebişler nasıl
biz iyiyiz çok şükür gece uyanmalarımız dışında tabisi

bugun yeşil mercimekli kıymalı çorba var menüde sizde ne var
buraya yazsak ya hergun çorbaları
hem kolaylık olur hem fikir alırız

iyi geceler..
Benim kızım 8kilo 8.aya girdik bezde 4+ a geçtiniz mi ben 4kullanıyorum bez bitince geçeyim diyorum sizde durum nasıl

canım benim kızımda 8 aylık 23 haziran doğumlu +4 geçeli 2 ay oldu benim kızımın totosu biraz büyükte kızım 10 kilo boyuda 79 cm annesine çekmiş boy anlamında toto anlamında babanneye +4 bile kızımın bacaklarına oturuyo lastik kısımları ben anlamıyorum yani 18 kiloluk bi bebeğe bu bez nasıl oluyor anlamış değilim

günaydın:

bu gece zülal artık kendinii aştı iyice deliksiz yarım saat bile uyumadı..

napıcam ben yaa 9da uyudu şimdi uyuyor

bi arkadaş bez nmrası sormuş biz 3 kullanııyoruz henüz

günaydın canım hoşgeldin
benim kızımda gece uyumadı
wallaa benim kayınvalidem yediriyo
sorduğumdada surat sallıyo

ben o konuda şanslıyım
yaptığıma ettiğime çok fazla karışmaz en azından yüzüeme bişey demz
arkamdan diyosa da umrumda değil açıkçası

dün yemek yapıyodum ben, bebek uyandı sesini duyuyorum oynuyo beşiğinde
işimi bitirmeden görünmek istemedim ona, hiç gitmedim yanına
kayınvalidem gelmiş uyandı diyo
ben alıver anne beşiğinden demeden gitmedi yanına
aşırı çekingendir kendisi

sen de boşver her söylediğini duyma, sıkıntı etme kendine

canım en kısa zamanda çocuk cerrahisine götür bence
çocuk doktoru da kabızlık deyince oraya yönlendiriyo zaten

ohh ne güzel hızla düşsün kiloların istediğin kiloya tez zamanda gel inşallah:)

babalar hep aynı canım ya
eminim benim koca da bana kızar öyle bir durumda
düşmeseler iyi ama arada kazalar oluyo işte

iyi geceler..
benim kızım 8kilo 8.aya girdik bezde 4+ a geçtiniz mi ben 4kullanıyorum bez bitince geçeyim diyorum sizde durum nasıl

benim oğlum da 8 kilo 4 numara kullanıyorum ben

cimcimeye bak sen
hayranım kız çocuklarına, cilvelerine nazlarına bayılıyorum
bu arada iyi olmasına da çok sevindim kızının

menü paylaşımı güzel fikir
ben uyanınca kayısı püresi vercem
öğle uykusundan sonra da balkabağı çorbası yapmayı düşünüyorum

günaydın:

bu gece zülal artık kendinii aştı iyice deliksiz yarım saat bile uyumadı..

napıcam ben yaa 9da uyudu şimdi uyuyor

bi arkadaş bez nmrası sormuş biz 3 kullanııyoruz henüz

bende suan çok uykusuzum canım wallla sende yat uyu imkanın varken benim imkanım olsa devrilir yatarım ama çaılışıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…