- Konu Sahibi efsun_zeren
-
efsun benımkıler değil bağdat dünyayı 2 kez dolanır
çok fenayız
vah vah tüh tüh diyince sinir oluyorum
sanki ben çocuğun annesi değilim onu bilerek isteyerek aç bırakacam yedirmeyecem
varmı böyle bişe kim çocuğunu aç bırakır hepimiz burda vitaminli ne yedircez diye soruyoruz başka sitelerden tarif alıyorz
ama yok süte ( inek sütü) ekmek doğra
yemeğin suyuna pilav
haa birde köfte vercekmişim daha vitaminli :120::113:
günaydın hanımlar
benim kaynanamda yarın geliyor hadi hayırlısı..
Duru şurupsuz kaka yapamaz oldu bu seferde ona canım sıkılıyor..dün hemşire bi arkadaşımı aradım çölyak hastalığı ve alarji testlerini yaptırmamı söyledi..
Olmazsa ankaraya götürücem yol yakınken tedavi edilsin bu bağırsaklarında ne varsa..
Basit bi ek gıda sonrası kabızlık değil bu..
işlerne yardım eder zor olsada yardımıda olur cnmgünaydın hanımlar
herkes iyidir umarım
bizim ilaçlar işe yarıyor galiba
oğlum iki gündür kendiliğinden kaka yapıyor
umarım hep böyle devam eder
kayınvalidem geldi bize, birkaç ay kalacak burda
çocukları oyalıyor biraz
ben de işimi gücümü daha rahat yapıyorum
ayy bu uykusuzluk deli ediyor benicanım benim geçmiş olsun benim kızımda pazar günü 5 te kalktı kalkış o kalkış ortamıza koyduk benim saçımı çekiyo babasının kulağını çekiyoo en son kalkmak zorunda kaldık mecbureeen
inş sana çeker o zamanEşimde almışş oyun halısı bide dalga geçiyo amaaan aşkım diyoo biz sanki oyun halısındamı öğrendik kediyi köpeği +18 diye almak istemedi dedimki ela 18 aylık olunca onun üstünde tepinir dedim benim eşim küçükken ölü çekirgeleri ipe dizermiş yeşil olanları kayınvalidemde onları mandal sanarmışTavukların ayaklarına ip bağlarmış bide biyoloji öğretmenliği okudu şimdide hayvanlara onu yaptığı için pişman bakalım kızım bana çekerse sakin olur babaya çekerse yandıık
oy bu insanları anlayamıyorum hiçefsun biz halıyı bulamadık ama a 101 deki telfonu almıştık oda öğretıci
halı bidahaki sefer inş.
titaniacanım benımkine alışmak imkansız
dün kıymalı patates yapmış pilav var
yemeğin suyuna pilav katıp yoğurtla yedircekmişim vermedim emzirdim
ama vermedim diye vay efendım bu çocuk aç tek sütle doyarmı
vahh vahh tüh tüh
ben ona herşeyı yediriyorum büün sebzeleri yiyo sorun yok ama bu yemek salçalı nası vereyim diyorum
yok kendi bildiği doğru 8 kilo 80 cm oğlum hala diyo şimdiye 2 katı olcaktı
vahh vahh tüh dedikçe deli oluyorum
kardeşşide ordaydı bna esra erolun oğlunu söyluyo tosun gibiymiş
eşime dediki sen uzunsun bu kısa şimdiye 70 cm olması laızmdı
eşimde kızdı 80 cm kafanıza estiği gibi konuşup örnek vermeyın die
bence bi çocuk cerrahına götür cnm basit bi kabızlık değil bugünaydın hanımlar
duru şurupsuz kaka yapamaz oldu bu seferde ona canım sıkılıyor..dün hemşire bi arkadaşımı aradım çölyak hastalığı ve alarji testlerini yaptırmamı söyledi..
olmazsa ankaraya götürücem yol yakınken tedavi edilsin bu bağırsaklarında ne varsa..
basit bi ek gıda sonrası kabızlık değil bu..
sen fena dolmuşsun cnm boşver takmaefsun benımkıler değil bağdat dünyayı 2 kez dolanır
çok fenayız
vah vah tüh tüh diyince sinir oluyorum
sanki ben çocuğun annesi değilim onu bilerek isteyerek aç bırakacam yedirmeyecem
varmı böyle bişe kim çocuğunu aç bırakır hepimiz burda vitaminli ne yedircez diye soruyoruz başka sitelerden tarif alıyorz
ama yok süte ( inek sütü) ekmek doğra
yemeğin suyuna pilav
haa birde köfte vercekmişim daha vitaminli :120::113:
inş iyi haberlerle gelirsinNeyse muhabbete doyum olmuyor ben kızıma gidiyorum allahtan bişey olmazsa saat 1de görüşürüz
oohhhh ne güzel keyfini çıkart annenin...iyi akşamlar hanımlar
konuşamadık bayağıdır nete giremiyorum annemle babam gelecek demiştim ya geldilerçok mutluyum annem sayesinde sabahları uyuyorum daha 20 gün burdalar ozamana kadar yokum yani. inşallah sizlerde bebişlerinizde iyidir.benimki geri geri gitmeyi öğrenmüş bu sahab düştü koltuktan çok üzüldüm ve korktum eşim telefonda dünya kadar azarladı beni sinir oldum onada sanki o hiç düşmemiş bebekken. hepimizdüşe kalka büyüdük allah allah . ama bebeğim ağlamadı bile poposunun üzerine düştü sonra kafası halıya çarptı
neyse tatlı anneler hepinizi öpüyorum
ii geceler :))ben gece girebiliyorum kimse olmuyor ama okuyorum yazdıklafrınızı.
demir ilacı vermiyorum kaç gundur kabız yapıyo ya sağlık ocağından verilen başka kullanan varmı aranızda bide öksürük olan bebişler için kaloriferin üzerinde pekmekzi ılık tutun arada verin bide gögsüne sürekli ılık bez koyun çok iyi geliyo birde nane limon ve elma karışımınında arada içirin bizimkisi geçti ins bidahada gelmez ama zor tabi grip le geliyo çünkü hava almaktan vazgecemeyeceğimize göre grip olmamamk ta elde değil.
eti nasıl yediriyosunuz ben çorbasını pişirmededn önce suyun içine önce eti atıp haşlıyorum sonra diğer malzemelerle karıştırıp blendarda cekiyorum ama acaba tek başına et yedirmek dahamı iyi olur biyerde demir ilacı vermek yerine demirli beslememnin et yedirmenin daha iyi olduğunu okumuştum
iyi geceler..
Benim kızım 8kilo 8.aya girdik bezde 4+ a geçtiniz mi ben 4kullanıyorum bez bitince geçeyim diyorum sizde durum nasıl
günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııın
Nasılsınız hanımlar bebişler nasıl
biz iyiyiz çok şükür gece uyanmalarımız dışında tabisi
bugun yeşil mercimekli kıymalı çorba var menüde sizde ne var
buraya yazsak ya hergun çorbaları
hem kolaylık olur hem fikir alırız
efsun biz halıyı bulamadık ama a 101 deki telfonu almıştık oda öğretıci
halı bidahaki sefer inş.
titaniacanım benımkine alışmak imkansız
dün kıymalı patates yapmış pilav var
yemeğin suyuna pilav katıp yoğurtla yedircekmişim vermedim emzirdim
ama vermedim diye vay efendım bu çocuk aç tek sütle doyarmı
vahh vahh tüh tüh
ben ona herşeyı yediriyorum büün sebzeleri yiyo sorun yok ama bu yemek salçalı nası vereyim diyorum
yok kendi bildiği doğru 8 kilo 80 cm oğlum hala diyo şimdiye 2 katı olcaktı
vahh vahh tüh dedikçe deli oluyorum
kardeşşide ordaydı bna esra erolun oğlunu söyluyo tosun gibiymiş
eşime dediki sen uzunsun bu kısa şimdiye 70 cm olması laızmdı
eşimde kızdı 80 cm kafanıza estiği gibi konuşup örnek vermeyın die
günaydın hanımlar
duru şurupsuz kaka yapamaz oldu bu seferde ona canım sıkılıyor..dün hemşire bi arkadaşımı aradım çölyak hastalığı ve alarji testlerini yaptırmamı söyledi..
olmazsa ankaraya götürücem yol yakınken tedavi edilsin bu bağırsaklarında ne varsa..
basit bi ek gıda sonrası kabızlık değil bu..
bizde kızımla dışarı çıktık bugün hava esiyodu biraz inş üşümemiştir.
diyetisyene gittim 1 kilo vermişim yağdn gitmiş ama 400gr ödem varmış 100 gr kasım artmış 9 kaloride metobolizmam hızlanmış bugün itibarı ile 82.6 olmuşum.mutluyum anlıyacağınız
sonrada avmye gittik az dolaştık bişeyler alıp geldik ayakkabı baktım ama bulamadım
dinleniyoruz şimdissz
iyi akşamlar hanımlar
konuşamadık bayağıdır nete giremiyorum annemle babam gelecek demiştim ya geldilerçok mutluyum annem sayesinde sabahları uyuyorum daha 20 gün burdalar ozamana kadar yokum yani. inşallah sizlerde bebişlerinizde iyidir.benimki geri geri gitmeyi öğrenmüş bu sahab düştü koltuktan çok üzüldüm ve korktum eşim telefonda dünya kadar azarladı beni sinir oldum onada sanki o hiç düşmemiş bebekken. hepimizdüşe kalka büyüdük allah allah . ama bebeğim ağlamadı bile poposunun üzerine düştü sonra kafası halıya çarptı
neyse tatlı anneler hepinizi öpüyorum
iyi geceler..
benim kızım 8kilo 8.aya girdik bezde 4+ a geçtiniz mi ben 4kullanıyorum bez bitince geçeyim diyorum sizde durum nasıl
Merhaba arkadaşlar dün kızımı götürdüm doktora şükürki burun tıkanıklığındanmış kızım 10 kilo bi ara hastalandığında 9 kiloya düşmüştü dr çok çok iyi kilosu kimseye deme dediBende sadece size diyorum Bizim ela komikti doktorun kulağından çekti sırtını dinlediği şeyi ver kızım diyo dr ııı ıııı diyo okadar çok sevdiki drumuz elayı ben seni eve götürüyüm diyo mammaaa diyo draa dr sırtını açıyo ağzını açıyo bakıyo ela hiççç bi görseniz Doktorumuz güldü bu cin gibi hiçbişeyi yok dedi sonra güldü kaybol şimdi hadi bakalım dedi bu soğukta bi daha gelme dedi ela nasıl gülüyoo eve geldik ela uyudu saat 7 de kıyamadım uyandırmadım ela 2,30 bi uyandı cin gibi oyun istiyo bi babası bi ben kafayı yedik sallamaktan cadı uyumadı babaya aşık zaten şebeklik yapıp durdu sabah işe zor geldiim çok uykusuzum babamız dün ali babanın çiftliği oyun halısını almış ama daha vermedim bu arada wewelin yoğurt makinasını almıştım netten dün geldi gece mayaladım yoğurt abahta dolaba koydum tutmuştu ama tatmadım yarın yorumlarımı yazarım kendim elde mayalayıp tutturamayanlardanım neyse bizden bu kadar
günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııın
nasılsınız hanımlar bebişler nasıl
biz iyiyiz çok şükür gece uyanmalarımız dışında tabisi
bugun yeşil mercimekli kıymalı çorba var menüde sizde ne var
buraya yazsak ya hergun çorbaları
hem kolaylık olur hem fikir alırız
günaydın:
bu gece zülal artık kendinii aştı iyicedeliksiz yarım saat bile uyumadı..
napıcam ben yaa9da uyudu şimdi uyuyor
bi arkadaş bez nmrası sormuş biz 3 kullanııyoruz henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?