2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

zeytin napcaz biz gece uykularını yaa

efsun niye sölemıyo kayınvalıden allahım hepsi ayrı cins yaa

maşallah kuzunaa cnmm
iyi fikir aslında bende zorlanıyorum çorba konusunda..

bende suan çok uykusuzum canım wallla sende yat uyu imkanın varken benim imkanım olsa devrilir yatarım ama çaılışıorum

işim var cnm yaa yatamıyorum maleseff

ben kızıma gidiyorum bakalım neler yapmış cadııı
bide yoğurtlarıma bakıyım nasıl olmuş yazarım sonuçları

GÜNAYDIN HANIMLAR
benimde kayınvalide akşama otobüse binecek yarın sabah burda..hiç çekingen değildir kendisi çokda lafçıdır ve bende takıyorum işin kötüsü..zaten 1 sene küs kalmıştık hiç konuşmuyorduk doğuman sonra konuşmaya başladık..oğlunu çok kıskanır sağolsun kumam gibidir...

mercimek ben henüz vermiyorum gaz yapıyor diye 8. aydan önce verilmese iyi olur diye okumuştum..ben tarhana bile veremedim öğün olrak cesaret edemiyorum kabız olur diye..yayla çorbasınada yeni başladım zaten..genelde sebze çorbası yapıyorum ama sebzeleri değiştiriyorum sürekli..içinede bi gün kıyma bi gün tavuk bi gün balık katıyorum ..
bugünde kıymalı sebze çorbası var..

sabah kahvaltıda yumurta yedi kızım nerdeyse yarımdı alarji yapmıcak sanırım kızıma yumurta şu ana kadar artırarak verdim bişey olmadı..
sabah süt içmeden uyandı uyanıncada içmiyo zaten bende 7.30 da kalktım kahvaltı hazırladım yedi sonra geri uyuduk 10 a kadar..acıkmış ama nasıl bağırıyo meğer acıkmış..armutt suyu yaptım içti de susutu..sabah süt içmeyince kahvaltı tutmadı demekki..yoksa ben ara öğünü zar zor yedirirdim..

bizde durumlar böyle yarın yada öbür gün cerrahiye götürcez duruyu..giremeyebilirim sık sık..

zeytinim haline üzülüyorum valla kızım gece uyudukça aklıma sen geliyorsun..eşime bile dedim gece 4 e kadar ayağında sallamış geçen gece arkadaş dedim..
bi gün gündüz az uyut bakalım gece uyuyacakmı..gerçi sen 2. kez annesin daha tecrübelisin hayatım..

kızlar salçalı bişey vermek neden yasak..yani salçanın ne zararı var...

içindeki tuz yüzündenmiş..başka zararı yoksa içinde salça olan tarhana verebilirmiyim..siz tarhanayı nasıl yapıyorsunuz yapılırken onada salça katılıyor..

Son düzenleme:
slm hanımlar nasılsınız bebişlerde iyidir inş
oğlum pırasayı çok sevdi dün akşam halası( pırasa soğan bikaç yaprak ıspanak pazı) çorba yapmış tuzunu koymadan ayırdık 1 kase sulu şeyleri veremiyodum istemiyodu akşam çorbayı çok güzel içti bu sabahta ben
yarım sap pırasa
1 patates
yarım havuç
evde yapma domates salçası
1.5 tatlı kaşığı pirinç
1 diş sarmısak (sarmısağı pişince içinden almak için koydum unutup onuda blendırdan geçirdim sarmısak kokusu yoktu)
hepsini 1.5 su bardağı suyla haşladım blendırdan geçirdim 1 kase kadar çıktı oğlum çok güzel yedi maşallah

gece uykusu bizim hiç belli olmuyo 2 gün önce akşam 9da uyudu 12 yakın uyandı saat 1de tekrar uyudu gecede fazla uyanmadı ertesi gece hem geç uyudu hem çok fazla uyandı

slm kızlar bende temmuz annesiyim hemde ikiz aranıza yeni katıldım kızlardan vakit bulup bitürlü yazmak için fırsatım olmadı

ben kızımdan 2 tane düşünemiyorum beni yerdi heralde cinsiyetleri ney canım ayy çok tatlılardır amaa yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…