- Konu Sahibi efsun_zeren
-
maşallah kuzunaa cnmmMerhaba arkadaşlar dün kızımı götürdüm doktora şükürki burun tıkanıklığındanmış kızım 10 kilo bi ara hastalandığında 9 kiloya düşmüştü dr çok çok iyi kilosu kimseye deme dediBende sadece size diyorum Bizim ela komikti doktorun kulağından çekti sırtını dinlediği şeyi ver kızım diyo dr ııı ıııı diyo okadar çok sevdiki drumuz elayı ben seni eve götürüyüm diyo mammaaa diyo draa dr sırtını açıyo ağzını açıyo bakıyo ela hiççç bi görseniz Doktorumuz güldü bu cin gibi hiçbişeyi yok dedi sonra güldü kaybol şimdi hadi bakalım dedi bu soğukta bi daha gelme dedi ela nasıl gülüyoo eve geldik ela uyudu saat 7 de kıyamadım uyandırmadım ela 2,30 bi uyandı cin gibi oyun istiyo bi babası bi ben kafayı yedik sallamaktan cadı uyumadı babaya aşık zaten şebeklik yapıp durdu sabah işe zor geldiim çok uykusuzum babamız dün ali babanın çiftliği oyun halısını almış ama daha vermedim bu arada wewelin yoğurt makinasını almıştım netten dün geldi gece mayaladım yoğurt abahta dolaba koydum tutmuştu ama tatmadım yarın yorumlarımı yazarım kendim elde mayalayıp tutturamayanlardanım neyse bizden bu kadar
iyi fikir aslında bende zorlanıyorum çorba konusunda..günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııın
nasılsınız hanımlar bebişler nasıl
biz iyiyiz çok şükür gece uyanmalarımız dışında tabisi
bugun yeşil mercimekli kıymalı çorba var menüde sizde ne var
buraya yazsak ya hergun çorbaları
hem kolaylık olur hem fikir alırız
bende suan çok uykusuzum canım wallla sende yat uyu imkanın varken benim imkanım olsa devrilir yatarım ama çaılışıorum
zeytin napcaz biz gece uykularını yaa
efsun niye sölemıyo kayınvalıden allahım hepsi ayrı cins yaa
slm kızlar bende temmuz annesiyim hemde ikiz aranıza yeni katıldım kızlardan vakit bulup bitürlü yazmak için fırsatım olmadı
hoşgeldin canım aramıza işte bizde bebişler kayınvalideler dertleşiyoruz burda
bende bayadır giremiyodum kızım ela hastaydı bende hastaydım çok şükür ikimizde iyiyiz şimdi
arkadaş gitti canım biz başbaşa kaldık
bizde hastaydık eloşumla iyileştik geçmiş olsuntatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?